The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Navigatiemethode
GPS-chip
Tegen dierenharen
Ja
Terugkeer naar laadstation
Automatisch
Automatisch hervatten
Ja
Turbo Power Functie
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze robotstofzuigerspecialist
  • Je bedient de robotstofzuiger eenvoudig via een app op je telefoon óf via Amazon Alexa of Google Home.
  • Het HEPA-filter maakt de robot geschikt voor allergieën en dankzij de ronddraaiende borstels verwijdert 'ie dierenharen gemakkelijk.
  • Wanneer de accu leeg raakt, rijdt de robotstofzuiger zelf terug naar het dockingstation om op te laden.
  • De robot gaat met de vochtige doek niet heen en weer over vlekken, verwacht dus niet hetzelfde resultaat als met een dweil.
  • De robotstofzuiger navigeert via gps, maar dit is minder nauwkeurig dan lasers dus de robot kan delen overslaan of juist dubbel doen.
Productspecialist robotstofzuigers

Omschrijving

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een 3-in-1 robotstofzuiger. Je geeft de robot door middel van de app of stembediening de opdracht jouw vloer te stofzuigen of dweilen. Met de app houd je gemakkelijk de voortgang in de gaten en stel je een schoonmaakschema in. Zo is het niet nodig de robot dagelijks aan te zetten, maar programmeer je hem gemakkelijk vooruit. Dankzij het microvezeldoek haalt de robot tijdens het stofzuigen ook fijnstof van de vloer en voor hardnekkig vuil beschikt `ie over een Turbo Power-functie. Door de ronddraaiende borstels haalt de robot ook dierenharen uit laagpolig tapijt. En is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een 3-in-1 robotstofzuiger. Je geeft de robot door middel van de app of stembediening de opdracht jouw vloer te stofzuigen of dweilen. Met de app houd je gemakkelijk de voortgang in de gaten en stel je een schoonmaakschema in. Zo is het niet nodig de robot dagelijks aan te zetten, maar programmeer je hem gemakkelijk vooruit. Dankzij het microvezeldoek haalt de robot tijdens het stofzuigen ook fijnstof van de vloer en voor hardnekkig vuil beschikt `ie over een Turbo Power-functie. Door de ronddraaiende borstels haalt de robot ook dierenharen uit laagpolig tapijt. En is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (3,63 MB)
  • Microvezel doek
  • Waterreservoir 350 ml
  • Afstandsbediening + batterijen (2x)
  • HEPA-filters (2x)
  • Motorfilter
  • Zijborstels (4x)
  • Magneetstrip
  • Reinigingsborstel
  • Laadstation

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (3,63 MB)
  • Microvezel doek
  • Waterreservoir 350 ml
  • Afstandsbediening + batterijen (2x)
  • HEPA-filters (2x)
  • Motorfilter
  • Zijborstels (4x)
  • Magneetstrip
  • Reinigingsborstel
  • Laadstation

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Navigatiemethode
GPS-chip
Tegen dierenharen
Ja
Terugkeer naar laadstation
Automatisch
Automatisch hervatten
Ja
Turbo Power Functie
Ja

Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Schoonmaakresultaat
8,8
Batterijduur
8,9
Geluidsniveau
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,9
Bouwkwaliteit
8,9

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Super aankoop!

  • Maakt super goed schoon!
  • Mooi
  • Dweil kan je het beste zelf eerst even natmaken

Wat een fijn apparaat. Jannie(zoals wij haar nu al noemen) maakt het huis lekker schoon. Het werkt echt goed. De eerste keer was het wel wennen en leren waar je rekening mee moet houden (Telefoonkabels weg bijvoorbeeld). Als je dan weet waar je rekening mee moet houden dan is het feest. De Bluebot app werkt ook prima. Het is eenvoudig gekoppeld aan de robot. De dweil functie gebruiken we niet vaak en is prima als opfrissing. Verwacht niet dat na je feestje de robot je vloer grondig dweilt. Dat moet je toch echt zelf doen

  • Petervd
  • 14 oktober 2019
5 / 5 sterren
10/10

Systematisch + nauwkeurig

  • De robotstofzuiger gaat systematisch te werk
  • Eenvoudig in gebruik
  • Losse kabels kan robot mee overweg, maar toch beter om op te bergen

De Blaupunkt robotstofzuiger bevalt goed. Gaat systematisch en nauwkeurig te werk. Is eenvoudig in gebruik en komt met een uitgebreid pakket aan onderdelen. Losse kabels ontsnapt hij 9 van de 10 keer van. Ik zou ze toch opbergen. Goede prijs-kwaliteit en support afdeling is erg behulpzaam.

  • Marian
  • 17 oktober 2019
4 / 5 sterren
8,0/10

Gewoon goed.

  • Navigeert goed
  • Handige app vanaf op afstand opzetten
  • Nog niet gevonden

Goed product voor een correcte prijs. Heb al eerder een Philips smart pro en een Roomba 600serie gehad, naar mijn ervaring deze is de beste.

  • Nick herremans
  • 9 februari 2020
5 / 5 sterren
10/10

Picobello kuist goed

  • Makkelijk in gebruik
  • Kuist goed

Picobello is stil, kuist goed en is met groot gemak te bedienen, app, ab & robot. Fijne en degelijke robotstofzuiger.

  • Eva
  • 25 november 2019
5 / 5 sterren
10/10

Doet wat het moet doen!

  • Gaat systematisch te werk
  • Zuig vermogen in te stellen door 3 keuzes
  • Als de batterij volledig leeg is moet je app opnieuw koppelen.

Het is een robotstofzuiger die systematisch te werk gaat en slaat niks over. Tot nu toe zijn wij er heel erg tevreden mee waarbij wij het 3 tot 4 keer per week gebruiken. De dweilfunctie werkt ook goed. Wat mij laatst opviel is dat de stofzuiger opeens uit mijn app was. Na contact te hebben gehad met Blaupunkt bleek dat wanneer de batterij leeg is de stofzuiger uit je app gaat. Wat niet handig is! Dat betekend dat iedere keer wanneer de batterij volledig leeg is je de stofzuiger opnieuw moet koppelen met je app. Blaupunkt zou dit bespreken met de engineers en het zou bij een volgende firmware update aangepast worden, dus ben benieuwd!

  • Baris g.
  • 12 januari 2020
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Heel tevreden

  • Smartlife app compatibel
  • Accuduur

Mooi clean resultaat. Doet wat die moet doen

  • Marc
  • 19 januari 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

Doen! (Tenzij je dol bent op zelf stogzuigen)

  • Stil
  • Doet precies wat hij(zij) moet doen
  • Slaat delen van de ruimte over

‘k Heb een hond, woon bij het strand, dus moet elke dag zuigen terwijl ik daar een grote hekel aan heb. Heerlijk dat de robot dat nu doet!

  • Joke (j.g. ter harmsel
  • 4 december 2019
5 / 5 sterren
9,6/10

ZEker zijn geld waard; goed zuigkracht.

  • sterke zuigkracht
  • lange batterijduur
  • Iets te luidruchtig

Deze robotstofzuiger heeft een heel goede zuigkracht. Het vuil dat wordt opgezogen is vergelijkbaar met dat van mijn zakloze stofzuiger. Hondenhaar is totaal geen probleem. Op 2 uur tijd (batterijlading) kuist deze mijn volledige bovenverdieping. Het is me ook perfect gelukt om deze te koppelen om mijn google home. Enige minpuntje is dat we hem iets te luid vinden (maar dat is een gewone stofzuiger ook). Ook geraakt hij soms moeilijk naar het laadtstation, maar dat ligt aan ons; we hebben het station tussen een kast en een muur geplaatst met een redelijk smalle doorgang. De dweilfunctie hebben we nog niet uitgeprobeerd, maar dit is voor ons ook geen must. Status van de stofzuiger is gemakkelijk te volgen via de app.

  • Katia
  • 22 januari 2020
5 / 5 sterren
10/10

Ik kan niet meer zonder

  • Eenvoudig in gebruik
  • App
  • Geen!

Ik heb heel lang getwijfeld over het wel of niet aankopen van een robotstofzuiger. Vermits dit toch om een duurder product gaat. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Voor my vervangt hij de gewone stofzuiger. Sinds ik de stofzuiger heb is myn vloer veel netter. Ik heb een hond die veel haar verliest, maar na een rondje van de robot is dit allen weg. Zeker een aanrader! De functie met nat moet ik nog testen.

  • Tr
  • 25 februari 2020
4 / 5 sterren
8,0/10

super aanwinst, degelijke huishoudhulp

  • werkt kamer netjes af
  • proper resultaten
  • vind vaak oplaadpunt niet

als gezin van 5 en 2 honden en poezen moesten wij dagelijks wel stofzuigen, want dan weer een heel werkje was dat je liever na je werkuren niet meer deed. nu doet onze "James" dit voor ons terwijl je tijd hebt voor andere taken. zowel met de afstandsbediening als met de app op je gsm werkt hij perfect ! ook het resultaat is mooi proper zelfs dweilen op onze donkere natuurstenen vloer in de keuken doet hij mooi. een lekkere opfrissing voor door de week ! hij doet onze volledige 90m² met een batterijduur ook op turbostand, dus wij kunnen zeker niet klagen en vinden het een super aanwinst voor ons gezin. het geluid valt ook super mee, de honden reageren er niet op en onze oudste poes vind het super om achter te lopen en op te jagen, dus nog leuk om naar te kijken :)

  • Lynsey van bortel
  • 24 februari 2020
5 / 5 sterren
10/10

Super aankoop!

  • Maakt super goed schoon!
  • Mooi
  • Eenvoudig te begrijpen
  • Dweil kan je het beste zelf eerst even natmaken

Wat een fijn apparaat. Jannie(zoals wij haar nu al noemen) maakt het huis lekker schoon.
Het werkt echt goed. De eerste keer was het wel wennen en leren waar je rekening mee moet houden (Telefoonkabels weg bijvoorbeeld). Als je dan weet waar je rekening mee moet houden dan is het feest.

De Bluebot app werkt ook prima. Het is eenvoudig gekoppeld aan de robot.

De dweil functie gebruiken we niet vaak en is prima als opfrissing. Verwacht niet dat na je feestje de robot je vloer grondig dweilt. Dat moet je toch echt zelf doen

  • Petervd
  • 14 oktober 2019
5 / 5 sterren
10/10

Systematisch + nauwkeurig

  • De robotstofzuiger gaat systematisch te werk
  • Eenvoudig in gebruik
  • Stuk stiller dan zijn voorganger
  • Losse kabels kan robot mee overweg, maar toch beter om op te bergen

De Blaupunkt robotstofzuiger bevalt goed. Gaat systematisch en nauwkeurig te werk. Is eenvoudig in gebruik en komt met een uitgebreid pakket aan onderdelen. Losse kabels ontsnapt hij 9 van de 10 keer van. Ik zou ze toch opbergen. Goede prijs-kwaliteit en support afdeling is erg behulpzaam.

  • Marian
  • 17 oktober 2019
4 / 5 sterren
8,0/10

Gewoon goed.

  • Navigeert goed
  • Handige app vanaf op afstand opzetten
  • Zuigkracht
  • Nog niet gevonden

Goed product voor een correcte prijs. Heb al eerder een Philips smart pro en een Roomba 600serie gehad, naar mijn ervaring deze is de beste.

  • Nick herremans
  • 9 februari 2020