The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Winix Zero Pro

Variant: 96 m2
Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test

Kom niet zonder filters te zitten

66,99
Morgen geleverd
Morgen geleverd

Kom niet zonder filters te zitten

66,99

Aanbevolen combinatie

Winix Zero Pro
Winix Zero Pro
Inbegrepen accessoires
Luchtreiniger
Luchtreiniger
Kies alternatief
Hepa-filter voor luchtreinigers
Hepa-filter voor luchtreinigers
Luchtkwaliteitsmeter
Luchtkwaliteitsmeter
Kies alternatief
10% korting
op de accessoires op het accessoire
813,99 762,49
Morgen geleverd

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor de slaapkamer bij allergie.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Reinigingstechniek
Filters en Ionisatie
Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test
96 m2
Luchtkwaliteitssensor
Ja
Bevochtiger
Nee
Nachtmodus
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze luchtreinigerspecialist
  • Je bent altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit, dankzij de luchtkwaliteitsindicator.
  • Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan, zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit meet.
  • Dankzij de nachtmodus doet de luchtreiniger zijn werk 's nachts extra stil.
  • Om de luchtreiniger optimaal zijn werk te laten doen, dien je de filters regelmatig te vervangen.
Productspecialist luchtreinigers

Omschrijving

Dankzij het indicatielampje op de Winix Zero Pro ben je altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit in huis. Zo geeft groen licht aan dat de luchtkwaliteit gemiddeld is en rood licht dat de luchtkwaliteit zeer slecht is. Wil je dat de luchtreiniger zijn werking aanpast op de luchtkwaliteit? Zet 'm dan in de automatische modus, dan heb je er zelf geen omkijken naar. Het HEPA en koolstoffilter zuiveren pollen, stofdeeltjes, allergenen en vieze geurtjes uit de lucht. Fijn, want juist die allergenen zorgen voor geïrriteerde luchtwegen en niesbuien. Naast de filters bevat deze luchtreiniger een extra filteringstechniek die virussen, bacteriën en gassen neutraliseert. Hiermee maak je de kans op besmetting van bijvoorbeeld een verkoudheid of schimmels een stuk kleiner.

Let op: als het filtervervangingslampje knippert dien je de filters te vervangen. Dit is na ongeveer 12 maanden.

Dankzij het indicatielampje op de Winix Zero Pro ben je altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit in huis. Zo geeft groen licht aan dat de luchtkwaliteit gemiddeld is en rood licht dat de luchtkwaliteit zeer slecht is. Wil je dat de luchtreiniger zijn werking aanpast op de luchtkwaliteit? Zet 'm dan in de automatische modus, dan heb je er zelf geen omkijken naar. Het HEPA en koolstoffilter zuiveren pollen, stofdeeltjes, allergenen en vieze geurtjes uit de lucht. Fijn, want juist die allergenen zorgen voor geïrriteerde luchtwegen en niesbuien. Naast de filters bevat deze luchtreiniger een extra filteringstechniek die virussen, bacteriën en gassen neutraliseert. Hiermee maak je de kans op besmetting van bijvoorbeeld een verkoudheid of schimmels een stuk kleiner.

Let op: als het filtervervangingslampje knippert dien je de filters te vervangen. Dit is na ongeveer 12 maanden.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (24,01 MB)
  • HEPA filter
  • Koolstoffilter
  • Voorfilter

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (24,01 MB)
  • HEPA filter
  • Koolstoffilter
  • Voorfilter

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Reinigingstechniek
Filters en Ionisatie
Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test
96 m2
Luchtkwaliteitssensor
Ja
Bevochtiger
Nee
Nachtmodus
Ja

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastisch

    Kim Jentzema | 8 november 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2

    • Stil
    • Nachtmodus
    • Niet zwaar
    • Geen afstandsbediening

    Wij wilden een luchtreiniger aanschaffen om te kijken of mijn vriend die enorm allergisch is voor pollen, huisstofmijt, honden en katten etc minder benauwd zou zijn.

    De huisarts had een puffer en medicijnen voorgeschreven en zei ons de katten weg te doen. Nou wij zijn nogal gehecht aan die beestjes dus dat was voor ons wat te drastisch.
    Maar mijn vriend werd steeds benauwder dus moest iets gebeuren.

    Coolblue gebeld en advies gevraagd omtrent ruimte, kracht etc. Deze werd ons aangeraden.
    Besteld en aangezet. Sindsdien heeft mijn vriend zijn puffer nog geen een keer nodig gehad en is niet meer benauwd. Wat zijn helemaal blij.

    Kim Jentzema | 8 november 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top produkt

    Gerard S | 30 november 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2

    • Werkt erg goed
    • Weinig kabaal
    • Gaat te snel in slaapstand bij sfeerverlichting

    Werkt erg goed, de lucht is schoon en zuiver. Ik woon in een oud huis op een vochtige locatie, dus altijd wel schimmel en daar is met deze winix niks meer van te merken. Alleen gaat hij wel snel in de slaapstand zodra het gaat schemeren of met wat gedimde verlichting.

    Gerard S | 30 november 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Super!

    Frans Knaake | 17 februari 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2

    • Erg stil en mooie vormgeving
    • Makkelijke installatie

    Er is een duidelijke verbetering van de luchtkwaliteit

    Frans Knaake | 17 februari 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Een goed apparaat voor allergieën en geuren
    • Werkt goed
    • Is licht makkelijk te verplaatsen
    • De koude lucht

    Ik heb een allergie voor mijn katten, het apparaat voldoet aan mijn eisen, de allergie is minder, ook de onaangename geuren zijn snel weg, het apparaat is licht en makkelijk te verplaatsen, het geluid is voor mij niet hinderlijk, wat een minpuntje is de koude lucht die eruit komt. Ik ben tevreden met Winix zero

    Maria | 7 november 2018 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    compacte en betrouwbare luchtreiniger
    • eenvoudig in gebruik
    • stil
    • makkelijk verplaatsbaar
    • doeltreffend

    Het is een geruststellend gevoel dat je met deze Winix Zero alles mogelijk doet om zeker te zijn van schone lucht in je huis. Het werkt en door de handige kleur aanduiding kun je zien hoe de lucht kwaliteit op dat moment is. Met een slaapkamer aan een doorgaande weg komt er echt veel fijnstof en andere onzuiverheden naar binnen. Met de Winix Zero haal je het zo weer uit de lucht.

    Joanna | 3 november 2018 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Heerlijke frisse lucht
    • Nachtmodus
    • Timer
    • Schone lucht
    • Afmeting

    Fantastisch apparaat. Reinigt de lucht naar behoren. We kunnen dit merken aan het feit dat er veel minder stof op het interieur ligt. Daarnaast is de Nachtmodus een uitkomst wanneer hij op de slaapkamer staat. Het enige minpunt is dat hij vrij aanwezig is qua afmetingen.

    Luc | 25 oktober 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Een zeer goede reiniger voor mensen met allergieën
    • gewicht
    • volume
    • extra filters in een pakket
    • koelt de lucht
    • prijs

    We zijn erg blij met het product. nu 3 weken gebruiken. Mijn partner heeft een allergie, dat was de belangrijkste focus om de lucht in ons huis op te ruimen ;) Hij voelt zich thuis beter! Product is stil. Er zijn extra filters in de doos! Tot onze verbazing het is licht, dus geen probleem voor een dame om het op te pakken en product plaats te veranderen. Voor ons is koeling van de lucht goed optie! Vooral nu, als het zomerseizoen komt. Geen extra airconditioner nodig :)

    Anna Gora | 11 mei 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Kwaliteit voor een kleine prijs
    • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
    • 3 jaar aan filters inbegrepen (1 set na registratie)
    • Geen toeters en bellen maar praktische functies
    • Koolstof filter zit voor HEPA filter waardoor die langer meegaat
    • Stofsensor werkt goed
    • Ik ging er niet echt beter van slapen
    • Deuntje bij in en uitschakeling had een piepje mogen zijn
    • Turbo stand is luid en maar bruikbaar ver bij je vandaan

    Na lang zoeken naar een betaalbare luchtreiniger, voor minder stof en schadelijke deeltjes in m'n slaapkamer, kwam ik uit op de Winix Zero. Ik zocht niet naar toeters en bellen, maar iets functioneels, praktisch in gebruik met afdoende vermogen. Hoe kleiner ze zijn, hoe harder (en dus luider) je ze moet laten draaien om alle lucht te filteren, dus liever teveel vermogen dan te weinig. Tot en met stand 2 vind ik het geluid absoluut niet storend (zelfs prettig), stand 3 is ook nog te doen als je er niet naast zit. Turbo is erg luid maar bruikbaar in sommige situaties.

    Ik was positief verrast dat er al 2 (betaalbare complete) filtersets in de doos zaten, goed voor 2 jaar. Daarnaast krijg je na registratie nog een set cadeau. Alleen dit scheelt al bijna de prijs van het apparaat aan filters. Fabrikanten van andere luchtreinigers verkopen vaak zelfs de koolstof- en HEPA filters apart waardoor het bij elkaar nog veel duurder wordt om het apparaat draaiende te houden.

    De Winix Zero zit robuust in elkaar, is eenvoudig te gebruiken en te reinigen. Je krijgt er geen afstandbediening bij, maar die ben ik eerlijk gezegd toch altijd kwijt.. Het ontwerp is niet heel bijzonder, maar netjes en praktisch. De voorste plaat zit handig met magneten vast. Het voorfilter zit in het midden een beetje hard vast maar je krijgt er snel handigheid in. Fijn dat het koolstoffilter voor het HEPA filter zit, want deze houdt nog best veel deeltjes tegen na het voorfilter waardoor je HEPA filter langer meegaat. Het voorfilter is makkelijk te stofzuigen met zo'n borsteltje aan de tuit. Je kunt ook nog aardig wat stofdeeltjes uit je koolstoffilter stofzuigen. Het apparaat heeft ook een sensor voor wanneer je HEPA filter verzadigd is. Ik wist eerst niet wat ik nou van Plasmawave kon verwachten, maar ik geloof nu wel dat het in ieder geval stof sneller laat afdalen. Het zou ook schadelijke deeltjes neurtaliseren.

    Het apparaat heeft een automatische stand die beter dan verwacht werkt als er wat stof in de buurt komt. Deze schakelt in het donker (maar ook bij zwakke sfeerverlichting) automatisch vrijwel alle licht uit die van het apparaat komt. Het nadeel hiervan is dat het apparaat dan ook in stille modus gaat en dan zeer zwak filtert. Fijn als je heel gevoelig voor (een relatief zwak ventilator) geluid bent, maar je kan hem dan denk ik net zo goed uit zetten. Ik zet hem meestal op stand 2 met licht aan voor een balans tussen vermogen en geluid. De timer functie is ook erg praktisch als je bijv je slaapkamer een uurtje goed wil laten filteren terwijl even weg bent. Met blauw, oranje en rood geeft het apparaat ook duidelijk de luchtkwaliteit weer. Het apparaat is middels het handvat achter eenvoudig te verplaatsen naar andere ruimtes. Al om al makkelijk en praktisch in gebruik.

    In mijn ervaring kun je beter het apparaat een uur of 2 op een hoge stand in een ruimte aan laten staan voordat je erin gaat, dan de hele tijd (zwak) terwijl je er bent. Lucht circuleert dan beter, waardoor het meer deeltjes filters in de gehele ruimte. Bovendien breng je ook geen nieuwe stofdeeltjes/allergenen in beweging met de luchtstroming. Positioneer het apparaat ook op een manier dat luchtcirculatie bevordert wanneer het aan staat. Lucht komt er bovenin schuin uit wat helpt. Soms verplaats ik het apparaat ook in dezelfde ruimte.

    Voor grote ruimtes kun je naar mijn mening ook effectiever 2 luchtreinigers plaatsen dan 1 met extra veel vermogen, je bereik is dan groter.

    Na een maand in gebruik moet eerlijk zeggen dat ik er helaas niet echt beter van ben gaan slapen, maar ik zie wel beduidend minder stofdeeltjes in de lucht als het heeft aangestaan en het ruikt frisser. Als je alleen al ziet wat er in je voorfilter terecht komt wil je het apparaat al bijna niet meer kwijt. Ik heb geen specifieke allergieen voor zover ik weet, maar had het idee dat m'n neus dicht ging van stof en soms heel droog aanvoelde. Ik ga de oorzaak elders zoeken maar ben toch zeker positief over de de Winix Zero.

    Ligt er nou minder stof op de vloer en meubels met een luchtreiniger? In mijn ervaring gek genoeg juist meer! Maar ik denk dat het komt door de Plasmawave functie. Gezuiverde lucht trekt mogelijk dmz Plasmawave stofdeeltjes die de luchtreiniger niet bereiken sneller naar beneden. Misschien let ik er nu ook gewoon meer op, maar ik herinner me niet dat ik na 2 dagen alweer aardig wat stof op planken had liggen.

    Al om al vind ik de Winix Zero kwaliteit voor een kleine prijs en met alle bijgeleverde filtersets eigenlijk een koopje. En dat met de service van Coolblue ideaal.

    Erich | 22 mei 2020 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Goed product
    • Werkt goed
    • Stil in nachmodus
    • Geen last meer van pollen
    • Vrij groot

    Geen last meer van pollen

    Bert Goedhart | 24 december 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Fantastisch product
    • Nachtstand
    • Licht in gewicht
    • Meerdere filters meegeleverd
    • Prijs
    • Afmeting

    Ik heb de luchtreiniger nu een kleine 3 weken in huis en wat een fantastisch ding is dit zeg! Het apparaat is wel wat aan de grotere kant maar de lucht wordt echt super goed gezuiverd. Het display op het apparaat geeft aan wanneer de lucht kwalitatief goed of slecht is. Blauw is goed oranje is matig en rood is slecht. Je kan hem ook op een automatische stand zetten en hierbij gaat het apparaat zelf harder werken als de lucht niet schoon genoeg is en met deze stand gaat hij ook automatisch in de nachtstand. Momenteel heb ik de luchtreiniger in de woonkamer staan en je merkt toch duidelijk dat er genoeg stofdeeltjes worden opgenomen in het filter. Ik heb zelf last van allergiën en ik merk dat ik door de winix zero minder last heb van allergiën. Het enige nadeel vind ik het formaat en de koude lucht die er aan de bovenkant uit komt. De koude lucht is overigens wel fijn in de zomer.

    Lisette | 28 april 2019 | Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 81 m2


Verzeker je luchtreiniger

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Winix Zero Pro

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (21,97 per jaar) 65,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Winix: gratis filter

Winix: gratis filter
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2021 de Winix Zero Pro aanschaft,...
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2021 de Winix Zero Pro aanschaft, kun je een gratis filter aanvragen bij Winx. Tot 15 januari 2022 kun je jouw actieproduct aanmelden voor de actie van Winx. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
840777
Fabrikantcode
1022-0164-16
Merk
Winix
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Reinigingstechniek
Filters en Ionisatie
Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test
96 m2
Maximaal te reinigen oppervlakte bij allergie
55 m2
Maximaal te reinigen oppervlakte bij astma
38 m2
Clean Air Delivery Rate
479 m3/h
Minimaal geluidsniveau
28 dB
Maximaal geluidsniveau
56 dB
Display
Ja
Afstandsbediening
Nee

Filters

Hepa-filter
Ja
Type filter
HEPA 13/14: 99,97% filtering
Koolstoffilter
Ja
Voorfilter
Ja

Extra functionaliteiten

Bevochtiger
Nee
Te gebruiken als ventilator
Nee
Ionisatie functie
Ja
UVC functie
Nee
Verwarmingsfunctie
Nee
Automatische modus
Ja

Gebruiksgemak

Nachtmodus
Ja
Luchtkwaliteitssensor
Ja
Automatisch uitschakelen
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Oververhittingsbeveiliging
Nee
Compatibel met smartphone / apps
Nee

Fysieke eigenschappen

Kantelbaar
Nee
Verstelbare uitblaasrichting
Nee
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
Afwerking
Mat
Breedte
49 cm
Diepte
32 cm
Hoogte
69,5 cm
Gewicht
9,7 kg

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Netstroom

Dit wordt 'm

Winix Zero Pro
Winix Zero Pro
Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test: 96 m2
299,-
Morgen geleverd

Kom niet zonder filters te zitten

66,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen