The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Adam A5X Duo Pack

Adam A5X Duo Pack

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare studio speakers


Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze studio speakerspecialist
  • Met deze set ben je startklaar om te produceren.
  • Door de neutrale geluidsweergave is deze set geschikt voor het produceren en mixen van muziek.
  • Je hebt een subwoofer of grotere speakers nodig wanneer je ook de laagste basgeluiden wilt horen.
Productspecialist studio speakers

Productomschrijving

De Adam A5X Duo Pack is iets voor jou als je veel waarde hecht aan een eerlijke en neutrale geluidsweergave. Dankzij de eerlijke geluidsweergave neem jij weloverwogen beslissingen over de mix en vind je gemakkelijk de balans tussen de geluiden. Naast neutraal is de weergave ook gedetailleerd, waardoor je elke frequentie goed hoort. Zo filter je ongewenste en storende frequenties uit de mix. Je hoort veel detail in de basgeluiden dankzij de 5,5 inch woofers en het frequentiebereik tot 50 Hertz. Dit maakt de set geschikt voor het produceren van elektronische muziek. Je voorkomt dat de kabel ruis opvangt door de speaker via een XLR kabel met je audio interface te verbinden.


Standaard meegeleverd


Inhoud van dit pakket

Dit pakket is door onze specialist samengesteld.

Bekijk alle specificaties van dit pakket

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Studio monitor met uitstekende prijs-/prestatieverhouding

    Paul Z | 21 januari 2020 | In de samenstelling: ADAM A5X

    • Compacte, actieve studio monitor voor een thuisstudio
    • Uitstekende prijs-/prestatieverhouding
    • Zowel XLR en RCA aansluitingen
    • Goede definitie van verschillende frequenties
    • Diepe laag blijft wat achter

    Compacte, actieve studio monitor voor een thuisstudio met uitstekende prijs-/prestatieverhouding. Zeer helder geluid en een goede definitie van verschillende frequenties. Ik ben veel muziek aan het 'herbeluisteren' en hoor dingen in songs die ik nog nooit had gehoord. Het diepe laag blijft wat achter, maar dat lijkt me ook niet realistisch om te verwachten van zo'n kleine speaker voor deze prijs (kan altijd worden vergezeld door een sub-woofer).

    Paul Z | 21 januari 2020 | In de samenstelling: ADAM A5X
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Heel blij met deze koop; aanrader!

    Yoeri | 26 december 2019 | In de samenstelling: ADAM A5X

    • Beste geluid voor zijn prijsklasse
    • Mooi design

    Ik heb de monitors eerst getest samen met een aantal anderen, en vond deze er echt bovenuit steken.

    Yoeri | 26 december 2019 | In de samenstelling: ADAM A5X
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Blij met deze kabel, niks mis mee.

    Yoeri | 26 december 2019 | In de samenstelling: ADAM A5X

    • Voelt stevig

    Doet zijn werk, en voelt goed aan.

    Yoeri | 26 december 2019 | In de samenstelling: ADAM A5X
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Gedetailleerd geluid in een klein kastje
    • Degelijk
    • Goede documentatie
    • Kwaliteit kabels meegeleverd

    Geluid is zeer gedetailleerd en mooi per frequentiegebied te finetunen. Verder is de stereolink ook een handige meerwaarde.

    JB den Ouden | 3 januari 2018 | In de samenstelling: ADAM A5X
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Adam Audio, need I say more?

    Als het goed genoeg is voor JB...

    Frank | 16 december 2020 | In de samenstelling: ADAM A5X
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Duitsers flikken het weer
    • Pompende bassen
    • Eerlijke weergave van midden- en hoge frequenties
    • Samen met de sub 7 van Adam hoor je het gehele frequentiespectrum
    • Zien er zalig uit
    • De buurvrouw is een lekker wijf
    • Gaan niet tot 30 hz, dus combo met sub is aan te raden
    • De buurvrouw belt vaker aan

    Een jaar geleden een paartje 5jes gekocht. Beste investering die je als beginnende of gevorderde producer kan maken. Ze blazen KRK's weg en hebben volgens velen (inclusief mijzelf) een accuratere weergave dan de grotere A7X. Je levert wel in op het laag ten opzichte van de A7X. Het is dus een valide overweging om een Sub 7 toe te voegen aan deze set up om het laag af te sauzen.

    Ted Raket | 9 juli 2016 | In de samenstelling: ADAM A5X

Specificaties

Product

Artikelnummer
407663
Fabrikantcode
A5X
Merk
ADAM Audio
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Carry-in-garantie

Samenstelling

Aantal speakers
1
Samenstelling speakers
1 speaker

Algemeen

Actieve speaker
Ja
Speakerdrivers
5,5 inch
Speaker scheidingsfilter
2-weg
Aantal ingebouwde versterkers
2
Aantal speakerunits (per speaker)
2
Continu/nominaal uitgangsvermogen totaal (RMS)
50 W
Basreflex poort
Ja
Plaatsing basreflex poort
Voorkant

Gebruik

Volumeregeling speaker(s)
Ja
Locatie van volumeknop(pen)
Voorzijde

Equalizer

Equalizer
Ja
Aantal equalizer-presets
0
Aantal equalizer-banden
2

Aansluitingen

Hoofdtelefoon aansluiting
Nee
Aantal stereo RCA line ingangen
1
Usb-aansluiting
Nee

Energiebesparingsfuncties

Energiebesparingsfuncties
Nee

Fysieke eigenschappen

Diepte
22 cm
Breedte
17 cm
Hoogte
28 cm
Gewicht
6,6 kg
Materiaal
Kunststof



© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen