Adam T7V Duo Pack

In de samenstelling

Adam T7V - Duo Pack
ADAM T7V
Adam T7V Duo Pack
350,- 330,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
350,- 330,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze studio speakerspecialist
  • Met deze set ben je startklaar om te produceren.
  • Een versterker heb je niet nodig, want het is een actieve monitor speaker.
  • Dankzij de XLR connector zorg je voor een gebalanceerde verbinding en voorkom je dat de kabel ruis opvangt.
  • Je hebt een subwoofer of grotere speakers nodig wanneer je ook de laagste basgeluiden wilt horen.
Productspecialist studio speakers

Productomschrijving

De Adam T7V Duo Pack is een set 7 inch studio monitors voor beginnende producers. Een versterker heb je niet nodig, want de speakers zijn actief. Verbind de speakers rechtstreeks met jouw geluidskaart of computer en ga aan de slag. Dankzij de XLR connector zorg je voor een gebalanceerde verbinding en voorkom je dat de kabels ruis opvangen. Zo hoor je geen ruis en maak je weloverwogen beslissingen over geluiden met hoge frequenties. Je hoort veel detail in de midden en hoge frequenties dankzij de ribbon tweeter. Door de gedetailleerde weergave hoor je precies waar je frequenties moet verwijderen en waar nog ruimte in de mix is.


Standaard meegeleverd

  • Stroomkabel
  • Snelstartgids

Inhoud van dit pakket

Dit pakket is door onze specialist samengesteld.

Bekijk alle specificaties van dit pakket

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Professioneel geluid voor een lage prijs

    Robin Bouchez | 19 november 2020 | In de samenstelling: ADAM T7V

    • Kwaliteit van het geluid
    • Design
    • Xlr kabel niet meegeleverd

    Zeer duidelijke speakers

    Robin Bouchez | 19 november 2020 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Goede eerste set monitoren!

    Sven | 9 juli 2020 | In de samenstelling: ADAM T7V

    • Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Laat dingen horen in de muziek die je niet eerder hoorde
    • Strak design
    • Bij wisselen van input moet je achter de box
    • Kan 1 input tegelijk afspelen

    Boven verwachting goed geluid, en staan mooi op mijn bureau. Bass is niet al te sterk, maar dat moet je ook niet verwachten. Haal dan een sub. Geeft een goed eerlijk geluid.

    Sven | 9 juli 2020 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Geweldige speakers voor muziekproductie

    Jeroen | 11 juli 2021 | In de samenstelling: ADAM T7V

    • Geweldig geluid, voor zowel productie als om muziek mee af te spelen
    • Design ziet er puik uit
    • Bass en treble dik in orde
    • Zeer lichte ruis. Dit is bij alle monitor speakers en vind het bij deze zeer acceptabel
    • Geen jack aansluiting, alleen RCA en XLR

    Na lang zoeken, reviews lezen, luisteren, bij deze speakers uitgekomen, als upgrade voor mijn Seiwin st6a monitoren. Ik gebruik de speakers voor muziek productie. Het geluid vind ik geweldig. Prachtige hoge en lage tonen. Een subwoofer is zeker geen must. En het is een eerlijk geluid, waarbij mijn producties op andere speakers direct goed doorvertalen. Heb de KRK G4 in huis gehad (rp5 en rp7) en vind die niet in de buurt komen van de Adam T7V. Muziek maken en luisteren heeft echt een extra dimensie gekregen.

    Jeroen | 11 juli 2021 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gruwelijk diep
    • Makkelijk aan te sluiten op een DJ-mixer
    • Diep geluid voor ambient en techno

    De speakers zijn degelijk en het geluid voldoet aan de verwachting

    Sander Verschoor | 31 januari 2021 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aanrader

    Fijn balans in alle opzicht

    Stefan van Nierop | 9 maart 2021 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    onthullend
    • Geluidskwaliteit
    • Looks
    • Instelmogelijkheden
    • Geen jack inputs

    Vlakke respons, eerlijk geluid met veel detail, goeie looks, zeker voor deze prijs (en ook voor dit gewicht!). Wat mij betreft een absolute aanrader in deze prijsklasse.

    Bart Kuster | 26 augustus 2021 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aanrader!

    Hele fijne speakers. Geven heerlijk geluid.

    Stefan van Nierop | 8 maart 2021 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een prima monitor voor een prima prijs.
    • Makkelijke installatie

    Mooi geluid voor een prima prijs. Ik ben als muzikant bij deze monitoren uitgekomen om een start te maken aan het bouwen van een thuisstudio. Daar zijn deze monitoren uitermate geschikt voor. Doordat de boksen wat kleiner van formaat zijn is de bass iets minder. Echter voor mixen is het goed genoeg.

    Danilo van Ast | 4 augustus 2020 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top keuze voor thuismuzikanten!

    Tot nu toe bevalt deze studio monitor super! Mooi gebalanceerd geluid.

    Ruben van de Vrie | 16 juni 2021 | In de samenstelling: ADAM T7V
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Adam is een top merk met zeer goed geluid voor de prijs zeke
    • prachtig geluid
    • puur zuiver geluid
    • goed in te stellen
    • studio kwaliteit voor een zeer goede prijs
    • home studio gebruik

    prachtig geluid, goed voor home studio, video edit studio

    Rob | 5 januari 2021 | In de samenstelling: ADAM T7V

Specificaties

Product

Artikelnummer
808382
Fabrikantcode
T7V
Merk
ADAM Audio
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Samenstelling

Aantal speakers
1
Samenstelling speakers
1 speaker

Algemeen

Actieve speaker
Ja
Speakerdrivers
7 inch
Speaker scheidingsfilter
2-weg
Aantal ingebouwde versterkers
2
Aantal speakerunits (per speaker)
2
Continu/nominaal uitgangsvermogen totaal (RMS)
70 W
Basreflex poort
Ja
Plaatsing basreflex poort
Achterkant

Gebruik

Volumeregeling speaker(s)
Ja
Locatie van volumeknop(pen)
Achterzijde

Equalizer

Equalizer
Ja
Aantal equalizer-presets
0
Aantal equalizer-banden
2

Aansluitingen

Hoofdtelefoon aansluiting
Nee
Aantal stereo RCA line ingangen
1
Usb-aansluiting
Nee

Energiebesparingsfuncties

Energiebesparingsfuncties
Nee

Fysieke eigenschappen

Diepte
29,3 cm
Breedte
21 cm
Hoogte
34,7 cm
Gewicht
7,1 kg
Materiaal
Hout

Dit wordt 'm

Adam T7V Duo Pack
Adam T7V Duo Pack
In de samenstelling: Adam T7V - Duo Pack
350,- 330,-
Morgen geleverd