The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Sony NW-A105 Zwart

Variant: Zwart
Kleur:
Zwart
199,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
3,6 inch
Totale opslagcapaciteit
16 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze MP3 spelerspecialist
  • Speel draadloos Hi-res audiobestanden af, waardoor je muziek gedetailleerder klinkt.
  • De DSEE HX processor zorgt voor een nauwkeurige geluidsweergave.
  • Dankzij het Android besturingssysteem gebruik je verschillende apps en muziekdiensten.
  • Het duurt 5,5 uur voordat de mp3 speler volledig is opgeladen.
Productspecialist MP3 spelers

Omschrijving

Met de Sony NW-A105 luister je draadloos naar je favoriete muziek in hoge kwaliteit. Dankzij de ondersteuning van Hi-res audio geniet je van muziek in studiokwaliteit, ook wanneer je draadloos via bluetooth streamt. De DSEE HX processor zorgt ervoor dat de kwaliteitsverlies van digitale bestanden zo goed mogelijk wordt hersteld. Hierdoor hoor je meer details in muziek die je eerder niet opvielen. Door het Android besturingssysteem gebruik je verschillende apps en muziekdiensten. Je koppelt via NFC of bluetooth draadloos een koptelefoon aan de mp3 speler.

Met de Sony NW-A105 luister je draadloos naar je favoriete muziek in hoge kwaliteit. Dankzij de ondersteuning van Hi-res audio geniet je van muziek in studiokwaliteit, ook wanneer je draadloos via bluetooth streamt. De DSEE HX processor zorgt ervoor dat de kwaliteitsverlies van digitale bestanden zo goed mogelijk wordt hersteld. Hierdoor hoor je meer details in muziek die je eerder niet opvielen. Door het Android besturingssysteem gebruik je verschillende apps en muziekdiensten. Je koppelt via NFC of bluetooth draadloos een koptelefoon aan de mp3 speler.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
3,6 inch
Totale opslagcapaciteit
16 GB


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Deze derde generatie kent geen onvolkomenheden

    P Bussink | 24 november 2019 | Kleur: Blauw

    • WiFi
    • Streaming
    • Usb-C
    • Projecteert een cassettebandje op het venster
    • Handig klein formaat en licht van gewicht
    • Prijs zou ietsje lager kunnen

    Een goed ontwikkeld chassis en tech. Doordachte functiemogelijkheden. Alles wat ik kan wensen in deze Walkman.

    P Bussink | 24 november 2019 | Kleur: Blauw
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Kleine speler met goed geluid

    Steve | 7 juli 2021 | Kleur: Blauw

    • Hoge resolutie muziek afspelen
    • Touch screen reageert goed
    • Android besturingssysteem (Als telefoon)
    • Opstarten duurt even
    • Langzamer dan telefoon
    • Account nodig, privacy gevoelig bij diefstal

    Het is een media speler waarmee je audio bestanden in hoge kwaliteit kunt afspelen. Het is een klein handzaam apparaatje. Er zit een Android besturingssysteem op, dat wil zeggen dat veel apps van Google er standaard op zitten, zoals Gmail, YouTube, Play Store, Maps enz. Je kan er dus ook zelf Apps opzetten Bijvoorbeeld Spotify. Je hebt dus een Google account nodig.

    Je kan er ook filmpjes op afspelen. Maar het scherm is erg klein, daarvoor kun je misschien beter je smartphone gebruiken. De DAC van deze speler is beter dan de meeste telefoons en kan ook hoge kwaliteit geluidsbestanden afspelen. Ik gebruik de speler uitsluitend voor muziek.

    Aan de zijkant zitten knoppen zoals volume, weergave, nummer vooruit en terug. Alleen als je de weergave knop iets te lang indrukt, reageert de Google Assistent. Dat is wel af en toe vervelend.

    Als je Spotify niet gebruikt en uitsluitend de bestanden op de speler, kun je de 'Vliegtuigmodus' inschakelen, dat scheelt accu.

    Het erop zetten van de bestanden gaat net als iTunes. Eerst de bestanden importeren is het programma. Eventueel ook een afspeellijst maken. Dan de bestanden selecteren en overbrengen naar het apparaat. Vergeet ook niet de afspeellijst over te brengen naar het apparaat.

    Je hebt verschillende geluidsinstellingen. Ik hoor niet veel verschil of ze aan of uit staan. Met de equalizer kun je het beste het geluid aanpassen.

    Wat u zou kunnen doen is een apart Google account aanmaken speciaal voor dit apparaat. Als u er verder niks mee doet, krijgt u ook nauwelijks berichten binnen en kunt u rustig van uw muziek genieten. En er zitten nauwelijks privé gegevens in.

    Steve | 7 juli 2021 | Kleur: Blauw
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    beste aankoop in mp3 speler ooit

    Stef Hoogenboom | 10 juni 2021 | Kleur: Blauw

    • grote harde schijf
    • echt geen

    Klein handzaam, grote opslag simpele bediening

    Stef Hoogenboom | 10 juni 2021 | Kleur: Blauw
  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    Meer verwacht van Sony
    • goed geluid
    • 16gb storage
    • browser met google en youtube , apps installeren
    • zogezegt de batterij
    • goed geluid kost batterij
    • 7-8gb opgeijst door android system
    • geen slot voor simkaart
    • de batterij is zwak om het maar proper te zeggen

    voor deze prijs had ik wel verwacht dat er een redelijke batterij in zou zitte , maar helaas , pindakaas
    gaat maar net iets over de 8 uur per dag mee , zonder all de fancy geluid gadgets , gewoon op de directe source , geen aanpassingen
    zoals gezegt , gewoon zwak die batterij , en dan heb ik al alle apps en dinge die opstaan zoals wifi en google maps uitgezet

    Timothy Hendriks | 13 juli 2021 | Kleur: Zwart
  • 3 / 5 sterren
    6,4/10
    alles wat leuk kan zijn werkt net niet op afgeschermde Sony
    • batterij 6nummers gespeeld 25 procent van de batterij weg
    • vastgezette volumes op verschillende bluetooth contents
    • geen Android auto te instaleren ondanks Android! afgeschermd door Sony
    • apparaat wordt tijdens gebruik veel te heet terwijl het de batterij leegvreet

    voor mij nooit weer een Sony apparaat alles wat op een goedkoop systeem wel werkt !!werkt niet op Sony

    Frans Dijkstra | 2 juli 2021 | Kleur: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Goed
    • Goed
    • Goed
    • Niet goed
    • Minder goed

    Geen simkaart voor internet

    Arif Ahmedov | 2 juni 2021 | Kleur: Blauw

Verzeker je MP3 speler

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Sony NW-A105 Zwart

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (9,97 per jaar) 29,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (9,18 per jaar) 45,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
841591
Fabrikantcode
NWA105B.CEW
Merk
Sony
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Afspeelmogelijkheden

High-resolution audio
Ja
Speelt video's af
Ja
Speelt foto's af
Ja
Equalizer
Ja

Fysieke eigenschappen

Diepte
1,1 cm
Breedte
5,59 cm
Hoogte
9,89 cm
Gewicht
0,103 kg
Kleur
Zwart
Ingebouwd scherm
Ja
Touchscreen
Ja
Kleurenscherm
Ja
Schermdiagonaal
3,6 inch
Ingebouwde camera
Nee
Ingebouwde luidsprekers
Nee

Aansluitingen

Hoofdtelefoon aansluiting
Ja

Opslag

Totale opslagcapaciteit
16 GB
Geheugenkaartlezer
Ja
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
2000 GB
Type geheugenkaart
SD, SDHC, SDXC

Draadloze connectiviteit

Bluetooth
Ja
NFC
Ja
Wifi ingebouwd
Ja

Waterbestendigheid

Waterbestendig
Nee

Afspeelmogelijkheden

FM-radio
Nee
Internetradio
Ja
DAB-radio
Nee
Streaming diensten
Deezer, Google Play Music, Juke, Last.fm, Music Unlimited, Napster, Qobuz, Rdio, Soundcloud, Spotify, Tidal, TuneIn, YouTube, iTunes, vTuner
Speelt video's af
Ja
Speelt foto's af
Ja
Radio
Ja

Batterij

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Soort batterij/accu
Specifieke accu
Verwisselbare accu/batterij
Nee
Stroombron
Ja

Accessoires

Hoofdtelefoon meegeleverd
Nee
Draagclip
Nee
Hardcase meegeleverd
Nee
Geheugenkaart inbegrepen
Nee
Usb-aansluiting
Ja
Aantal usb-aansluitingen
1
Usb functie
Data overdracht, Media afspelen, Opladen, Opladen van een extern apparaat, Software updates, Stroombron, Verbinding apparaat

Dit wordt 'm

Sony NW-A105 Zwart
Sony NW-A105 Zwart