The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bosch ErgoMixx MS6CB6110

In de uitvoering

Instapmodel
Bosch ErgoMixx MS6CB6110
Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 Vacuum
Bosch ErgoMixx MS6CM6120
Bosch ErgoMixx MS61B6170
Bosch ErgoMixx MS6CM6155
64,95
Beperkte voorraad, bestel snel
64,95
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Vermogen prestatie
Krachtig
Bereidingen
Babyvoeding, Sauzen en soepen, Smoothies
Bereidingsfuncties
Hakken, Mixen, Pureren
Gebruiksfrequentie
Dagelijks gebruik
Opbergruimte voor toebehoren
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze staafmixerspecialist
  • Dankzij het krachtige vermogen gebruik je de staafmixer ook voor harde ingrediënten en voor meerdere bereidingen achter elkaar.
  • Met de 12 standen stem je de snelheid nauwkeurig af op de bereiding, zodat je niet te hard of te zacht mixt.
  • De kunststof behuizing is minder stevig en duurzaam dan de deels rvs behuizing.
  • Er zitten geen extra accessoires bij deze staafmixer.
Productspecialist staafmixers

Omschrijving

De Bosch ErgoMixx MS6CB6110 gebruik je voor meerdere bereidingen achter elkaar zonder dat de motor oververhit raakt. Dit komt door het krachtige vermogen. Dankzij het vermogen mix je ook harde ingrediënten, zoals noten. Met de 12 standen stel je de snelheid nauwkeurig in. Zet 'm bijvoorbeeld hoog wanneer je soep pureert en laag als je een wat grovere bereiding maakt, zoals pesto. In de meegeleverde maatbeker meet je vloeistoffen direct af. Vervolgens doe je de deksel op de beker en zet je de bereiding in de koelkast, zodat het vers blijft. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

De Bosch ErgoMixx MS6CB6110 gebruik je voor meerdere bereidingen achter elkaar zonder dat de motor oververhit raakt. Dit komt door het krachtige vermogen. Dankzij het vermogen mix je ook harde ingrediënten, zoals noten. Met de 12 standen stel je de snelheid nauwkeurig in. Zet 'm bijvoorbeeld hoog wanneer je soep pureert en laag als je een wat grovere bereiding maakt, zoals pesto. In de meegeleverde maatbeker meet je vloeistoffen direct af. Vervolgens doe je de deksel op de beker en zet je de bereiding in de koelkast, zodat het vers blijft. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Vermogen prestatie
Krachtig
Bereidingen
Babyvoeding, Sauzen en soepen, Smoothies
Bereidingsfuncties
Hakken, Mixen, Pureren
Gebruiksfrequentie
Dagelijks gebruik
Opbergruimte voor toebehoren
Nee

Aanbevolen combinatie

Bosch ErgoMixx MS6CB6110
Bosch ErgoMixx MS6CB6110
Inbegrepen accessoires
Keukenweegschaal
Keukenweegschaal
Kies alternatief
Keukenmes
Keukenmes
Kies alternatief
Vershoudbox
Vershoudbox
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
297,93 286,28
Op voorraad


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super goede makkelijk hanteerbare mixer.

    Annie van Rooij | 29 september 2020 | In de uitvoering: Hakt ingrediënten fijn

    Super makkelijk in gebruik. Maakt weinig geluid wat erg prettig is. Werkt goed bij een grote hoeveelheid. Bv soep of stamppot.
    Had ik deze maar eerder aan geschaft. Een aanrader.

    Annie van Rooij | 29 september 2020 | In de uitvoering: Hakt ingrediënten fijn
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Bepaal allereerst je gebruik

    Anbrobra | 20 september 2020 | In de uitvoering: Hakt ingrediënten fijn

    • snel en krachtig
    • goede kwaliteit
    • Schoonmaken deksel hakmolen

    Voor een testpanel heb ik de staafmixer met maatbeker en fijnsnijder MS6CM6120 mogen proberen. Ik zal hier mijn bevindingen zetten. Graag vermeld ik hierbij dat ik ook in het bezit ben van een blender en uitgebreide keukenmachine.
    Tijdens het uitpakken viel mij op dat het staafmixer best zwaar maar wel degelijk is.
    Als eerste ben ik de fout ingegaan met het deksel van de fijnsnijder. Deze mag dus niet in de vaatwasser. Dit heb ik helaas wel gedaan en zat vol met water. Lang bezig geweest om het water eruit te schudden maar het is gelukt. Dit deksel maar alleen afgedaan worden met een vochtige doek. Dat is gelijk een minpunt want je mengsel wat je maakt spat hier altijd tegen en hier zit ook de aansluiting op de snijplaat aan welke dus hobbelig is. Voedsel resten blijven hangen en is dus moeilijk hygiënisch te houden.
    Met de fijnsnijder heb ik uien gesneden en een bijgaand recept gemaakt voor smoothie.
    Uien hiermee snijden gaat werkelijk in een paar tellen maar wij vonden ze te fijn. Mijn huisgenoten zeiden dat ik er soep van had gemaakt. Op diverse snelheden geprobeerd maar ze blijven (te) fijn. Wat ik me afvraag is of je uiteindelijk de uienlucht niet op het deksel blijft ruiken ivm niet goed schoon te maken.
    De smoothie was een recept uit een bijgaand los boekje. Recept klopte niet - dit even ter zijde - maar de aangegeven hoeveelheden ( voor 2 pers.) pasten lange na niet in de snijder. Na even mengen nog wat ingrediënten toegevoegd maar niet alles kon er in. Toevoegen ging makkelijk omdat je de staafmixer motor op het deksel kon laten zitten en dan de fijnsnijder gewoon open kon maken.
    De kom zat dus erg vol wat dus betekende dat ik met mijn vingers in de smoothie moest om de snijplaat er uit te halen. Niet hygiënisch.
    Al met al is de snijder een leuk product wat goed werkt maar waarbij ik toch wat kanttekeningen heb. Positief zijn de zuignappen onder de kom en het afsluitdeksel om je product op te bergen.
    Ook zit er een maatbeker bij. Mooie grote. Ook met afsluitdeksel om je bereid product op te bergen. Fijn dat je het niet over hoeft te gooien. Met de staafmixer mayonaise gemaakt volgens recept in gebruiksaanwijzing. Dit ging goed en was in een handomdraai gemaakt.
    Er zitten 2 boekjes gebruiksaanwijzing bij welke geschikt zijn voor meerdere uitvoeringen van deze staafmixer. Ik heb echt diverse keren de boekjes erbij gepakt om info te zoeken. Dit vond ik allemaal wat rommelig omdat heel veel ook niet van toepassing was op de uitvoering die ik heb mogen testen.
    Persoonlijk vind ik de set prijzig maar ik heb dan ook andere apparaten die ook geschikt zijn voor mijn gebruik. Mijn advies is om goed te kijken wat wil ik met dit apparaat en een weloverwogen keuze te maken. Hopelijk helpt mijn review u hierbij!

    Anbrobra | 20 september 2020 | In de uitvoering: Hakt ingrediënten fijn
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Stijlvol en krachtig!

    Charlotte | 11 februari 2021 | In de uitvoering: Hakt ingrediënten fijn

    • Esthetisch verantwoord
    • Heel krachtig
    • Goede accessoires

    Kan alles klein krijgen en doet wat je verwacht van een goede mixer!

    Charlotte | 11 februari 2021 | In de uitvoering: Hakt ingrediënten fijn
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Superfijn apparaat
    • accessoires kunnen in de vaatwasser
    • krachtig apparaat
    • nuttige accessoires
    • snelheid variabel in te stellen
    • hakt mooi gelijkmatig (bv een uitje)
    • komt toch wat vocht in een deksel bij schoonmaken

    Ik heb nu de Bosch ErgoMixx MS61B6170 staafmixer enkele weken in gebruik. Ben er echt blij door verrast, er zit veel kracht in de staafmixer en de snelheid is heel makkelijk aan te passen naar elke snelheid die je goed uitkomt. Geen nutteloze accessoires maar juist super handig zonder dat je keukenkast vol staat ;) Uitje snipperen, zonder tranen, zo gedaan, mooi gelijke stukjes en spullen gewoon in de vaatwasser. Ijs crushen, mayonaise maken, eiwit opkloppen, spullen zijn makkelijk gepakt en makkelijk weer schoon. Apparaat ligt lekker in de hand en geluidsniveau is prima. Ben er echt superblij mee, bij mijn vorige staafmixer merkte ik dat die soms niet genoeg power had, deze heeft dat ruim genoeg. Alle accessoires passen goed op elkaar en je hoeft echt geen gebruiksaanwijzing te lezen om te weten hoe die werkt. Aanvulling na nog een tijdje in gebruik te hebben: Nog steeds een fijn apparaat ik merk dat ik hem voor steeds meer dingen ga gebruiken. Net nog heerlijke milkshakes ermee gemaakt voor de kids!

    Annet | 25 september 2020 | In de uitvoering: Crusht ook ijs en klopt slagroom op
  • 3 / 5 sterren
    5,5/10
    Bezuinigd op de kwaliteit, teleurstellend van Bosch
    • Vooordat ie binnen het jaar stuk ging prima
    • Plastic binnenhuis in combi met stalen pen is vragen om problemen
    • Plastic 'kruiskop' binnen jaar (weinig gebruikt..) dolgedraaid
    • Dan slipt ie door en kun je er niks meer mee
    • Duidelijke constructiefout, onbegrijpelijk

    Heeft het nog geen jaar uitgehouden. Netjes opgelost door Coolblue overigens!

    W. Diepenbroek | 30 oktober 2020 | In de uitvoering: Maakt ook puree