The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Kenwood DRV-A601W

Kies je uitvoering

Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
Kenwood DRV-A301W
Kenwood DRV-A501W
Kenwood DRV-A501W + Installatiekit
Kenwood DRV-A501W + Kenwood KCA-R100 Achteruitkijkcamera
Kenwood DRV-A601W
Kenwood DRV-A601W + Installatiekit
Kenwood DRV-A601W + Kenwood KCA-R200 Achteruitkijkcamera
209,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)
Dual dashcam
Nee
GPS-sensor
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Wifi ingebouwd
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze dashcamspecialist
  • Je maakt opnames in ultra hd 4k resolutie.
  • Dankzij de meegeleverde 64GB microSD kaart is er genoeg geheugencapaciteit.
  • Het polarisatiefilter heft reflecties op waardoor een grotere diepte in je video's ontstaat.
  • Om de parkeermodus te gebruiken heb je een installatie kit (CA-DR1030) nodig, deze wordt niet meegeleverd.
Productspecialist dashcams

Omschrijving

De Kenwood DRV-A601W is een dashcam waarmee je filmt in ultra hd 4k resolutie. Dankzij de 4k beeldkwaliteit leg je verkeerssituaties helder en scherp vast. Met de meegeleverde microSD kaart van 64GB is er genoeg geheugencapaciteit voor de 4k opnames. Deze beelden kijk je terug op het lcd scherm. Door de meegeleverde polarisatie filter voorkom je lichtreflecties in je opnames. Dit zorgt voor meer contrast en heldere, natuurlijke kleuren. Via de ingebouwde wifi stuur je direct beelden door naar je smartphone en social media. Met de G sensor wordt er bij onverwachte bewegingen direct een bestand opgeslagen. Dat is handig als bewijs bij schade of een ongeluk. Daarnaast registreert het GPS systeem de locatie en ritgegevens.

De Kenwood DRV-A601W is een dashcam waarmee je filmt in ultra hd 4k resolutie. Dankzij de 4k beeldkwaliteit leg je verkeerssituaties helder en scherp vast. Met de meegeleverde microSD kaart van 64GB is er genoeg geheugencapaciteit voor de 4k opnames. Deze beelden kijk je terug op het lcd scherm. Door de meegeleverde polarisatie filter voorkom je lichtreflecties in je opnames. Dit zorgt voor meer contrast en heldere, natuurlijke kleuren. Via de ingebouwde wifi stuur je direct beelden door naar je smartphone en social media. Met de G sensor wordt er bij onverwachte bewegingen direct een bestand opgeslagen. Dat is handig als bewijs bij schade of een ongeluk. Daarnaast registreert het GPS systeem de locatie en ritgegevens.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (20,7 MB)
  • MicroSD kaart (64GB)
  • Zuignap
  • Zelfklevende houder
  • Dubbelzijdig tape
  • Adapterkabel
  • Usb kabel
  • Kabelklem (4x)
  • Polarisatiefilter
  • GPS

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (20,7 MB)
  • MicroSD kaart (64GB)
  • Zuignap
  • Zelfklevende houder
  • Dubbelzijdig tape
  • Adapterkabel
  • Usb kabel
  • Kabelklem (4x)
  • Polarisatiefilter
  • GPS

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)
Dual dashcam
Nee
GPS-sensor
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Wifi ingebouwd
Ja


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super dashcam

    Erik Overmaat | 8 maart 2020 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera

    • Hoge beeldkwaliteit
    • Werkt perfect met IOS
    • Duidelijk menu
    • Makkelijk verwijderbaar door de magneetbevestiging
    • Kleine camera dus zit niet in de weg

    Perfecte dashcam in alle opzichten

    Erik Overmaat | 8 maart 2020 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    doe bijna alles wat ik had verwacht

    Pascal Lizin | 29 juli 2020 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera

    • snel bevestigd door magneet
    • App is moeilijk te gebruiken. Bij toch
    • nummerplaat niet zichtbaar

    De beelden zijn zeer duidelijk, maar mijn bedoeling was,moest er iets gebeuren dat ik toch de nummerplaat duidelijk kon zien. daarmee bedoel ik er rijd een voertuig voorbij, raakt u auto en rijd door. Kan dan deze nummerplaat niet lezen.

    Pascal Lizin | 29 juli 2020 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Top product voor nette prijs.

    F. de Vos | 22 juli 2020 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera

    • Doet wat hij moet doen.
    • Zeer eenvoudig te installeren.
    • Valt niet te veel op achter voorruit.
    • Weerstand knoop van voedingskabel had aan de USB zijde moeten zitten nu hangt het storend bij toestel in het zicht.

    Doet wat je ervan verwacht.

    F. de Vos | 22 juli 2020 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een goede koop. Waar voor je geld.
    • Zeer klein en compact
    • Beeldkwaliteit
    • Kenwood Video Player app werkt niet echt goed.
    • Kenwood Dashcam Manager app verbindt niet

    Handig en klein apparaat, die erg goed doet wat hij moet doen.

    Peter Schmitz | 7 april 2020 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    De investering zeker waard !!
    • Gemakkelijk te monteren
    • Duidelijk in gebruik
    • Compact ( achter de spiegel)
    • Zuiver beeld
    • Groot opname veld

    Duidelijk beeld ook links en rechts, bij aanrijding staat alles er netjes op, dus geen discussie meer !!!

    Marcel Laenens | 18 januari 2021 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Was blij ondanks dat ik dachcam terug heb gestuurd voor Repr
    • Mooi beeld 4K
    • Heb de dachcam ge-update nu doet hij niks meer heb meer dan 2 uur gewacht hij blijft zeggen update
    • Geluid kraakt tijdens het rijden

    Jammer dat het geluid kraakt tijdens het rijden

    leon Saanen | 8 februari 2021 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Voor dit bedrag had ik veel meer van verwacht

    Gebruiksgemak valt tegen het te downloaden software werkt niet goed wel geluid geen beeld

    Henk Van der Laan | 18 maart 2021 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Voor mij geen succes, ondanks een/het advies van de verkoper
    • Veel opslagruimte
    • Klein
    • Bevestiging
    • Werkt niet zonder stroom aansluiting, aan de accu heb je niets
    • De groothoeklens is te groot
    • Het is een 4K camera, op mijn Samsung 7000 serie kan ik de beelden niet afspelen
    • Er zit geen gebruikers handleiding bij.

    Ik moet de opnames bewerken voor dat ik ze op mijn Samsung Tv 7000 serie kan bewonderen. Wil je via de HDMI aansluiting kijken, dan moet er ook nog
    een stroom voorziening gecreëerd worden en krijg je irritante aanwijzingen in het scherm.

    Hidde Hut | 6 juli 2021 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Prachtig beeld helaas niet betrouwbaar
    • Prachtig scherp beeld ook bij donker
    • Koppel mogelijkheid achter camera
    • Beelden via app te bekijken en downloaden
    • Is vaak de instellingen kwijt

    Mooi beeld

    kees hiemstra | 17 juli 2021 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Zeker een goede koop en met wat verbeteringen evt ideaal
    • Goede beeldkwaliteit, rijdend op de eerste baan in de regen zijn de kentekens van auto's op de derde baan nog te lezen
    • Goede computer app
    • Geen touchscreen en daardoor een wat onhandige bediening
    • Kan (bewaarde) video's alleen via de dashcam verwijderen, niet via de computer app.
    • Geen hoesje is een minpunt bij uitstappen want waar laat je de dashcam. Daarbij wordt het polarisatiefilter op de lens snel vies

    Beeldkwaliteit is goed, UI kan beter en een hoesje zou handig zijn ivm vies worden polarisatie filter.

    Sonja | 8 september 2021 | Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera

Specificaties

Product

Artikelnummer
852691
Fabrikantcode
DRVA601W
Merk
Kenwood Audio
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Versie microSD-geheugenkaart
MicroSDHC, MicroSDXC
Gewicht
108 g
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Breedte
10,6 cm
Hoogte
5,05 cm
Diepte
4,05 cm
Type geheugenkaart
Micro SD
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
256 GB
Aantal geheugensloten (gevuld)
1

Beeld, lens en scherm

Groothoek
Ja
Beeldhoek
120 °
Beeldstabilisatie
Nee
Type beeldsensor
1/2,8"
Technologie beeldsensor
CMOS
Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)
Ultra HD, frames per second
2,7K, 30p
Bestandsindeling video
AVI
LCD-scherm
Ja
Schermdiagonaal
3,7 inch
Touchscreen
Nee
Dual dashcam
Nee
Nachtkijker
Nee

Connectiviteit

Bluetooth
Nee
Optionele draadloze Bluetooth adapter
Nee
NFC
Nee
Wifi ingebouwd
Ja
Usb-aansluiting
Ja

Opname

Looprecording
Ja
Bewegingsdetectiesensor
Ja
Parkeerstand
Ja
GPS-sensor
Ja
GPS-functie
Ja, meegeleverd
Type stroomvoorziening
Autolader 12V

Dit wordt 'm

Kenwood DRV-A601W
Kenwood DRV-A601W
Kies je uitvoering: Kenwood DRV-A601W Zonder achteruitkijkcamera
209,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen