The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Withings BPM Connect

Meet

Bloeddruk en hartslag
Withings BPM Core
Withings BPM Connect
90,-
Op voorraad
Nog sneller op te halen
90,-
Op voorraad
Nog sneller op te halen


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een bloeddrukmeter met meerdere gebruiksprofielen.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Locatie meting
Bovenarm
Berekening gemiddelde bloeddruk
Ja
Data overdracht functie
Ja
Melding onregelmatige hartslag
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze bloeddrukmeterspecialist
  • Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de Nokia Health Mate app om metingen inzichtelijk te maken.
  • De kleurenschaal laat binnen een oogopslag zien in welke WHO-classificatie je bloeddruk valt.
  • Het apparaat heeft 8 gebruikersprofielen, waardoor je de bloeddrukmeter met meerdere mensen gebruikt.
  • De bloeddrukmeter is niet getest op betrouwbaarheid door STRIDE BP voor de Nederlandse Hartstichting.
Productspecialist bloeddrukmeters

Omschrijving

De Withings BPM Connect bloeddrukmeter gebruik je om thuis je bloeddruk te meten en je hartslag in de gaten te houden. Het apparaat stuurt automatisch je resultaten naar de Nokia Health Mate app wanneer je smartphone is verbonden met wifi of bluetooth. Handig, want dan hoef je daar zelf niet aan te denken. Op de app zijn al je voorgaande resultaten opgeslagen, zodat je alles overzichtelijk meeneemt naar de dokter. Ook zonder dokter zijn de resultaten makkelijk te begrijpen. Er worden namelijk kleurcodes gebruikt die laten zien of je bloeddruk gezond is of niet. Wanneer je de BPM Connect met meerdere mensen wil gebruiken stel je tot 8 gebruikersprofielen in.

De Withings BPM Connect bloeddrukmeter gebruik je om thuis je bloeddruk te meten en je hartslag in de gaten te houden. Het apparaat stuurt automatisch je resultaten naar de Nokia Health Mate app wanneer je smartphone is verbonden met wifi of bluetooth. Handig, want dan hoef je daar zelf niet aan te denken. Op de app zijn al je voorgaande resultaten opgeslagen, zodat je alles overzichtelijk meeneemt naar de dokter. Ook zonder dokter zijn de resultaten makkelijk te begrijpen. Er worden namelijk kleurcodes gebruikt die laten zien of je bloeddruk gezond is of niet. Wanneer je de BPM Connect met meerdere mensen wil gebruiken stel je tot 8 gebruikersprofielen in.


Handleiding

Handleiding (520,93 KB)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (520,93 KB)

Belangrijkste eigenschappen

Locatie meting
Bovenarm
Berekening gemiddelde bloeddruk
Ja
Data overdracht functie
Ja
Melding onregelmatige hartslag
Nee

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Stelt teleur qua gebruikersvriendelijkheid

    Bob | 17 mei 2020 | Meet : Bloeddruk en hartslag

    • Mooie app
    • Connect met Apple Health
    • Goede accu
    • Licht qua gewicht
    • Niet echt gebruikersvriendelijk
    • Ingewikkeld bedieningssysteem
    • Slechts 1 knop waarmee je alle opties moet bedienen
    • Geen reistas
    • Minimale gebruiksaanwijziging

    Vanwege goede recensies op iCulture de aankoop gedaan van dit merk, met name om de integratie met de de Apple Health app. Echter is het apparaat niet perse heel gebruikersvriendelijk. Er is slechts 1 knop waarmee je alles moet bedienen. Indien je met meerdere personen gebruikt, dan gaat het selecteren van de juiste persoon omslachtig. Ook niet duidelijk in de handleiding weergegeven hoe je ervoor zorgt dat bij gebruik door meerdere personen de juiste persoon de gegevens ontvangt in de app. Daardoor ging bij ons de installatie in eerste instantie fout. De oplossing is dat je 1 account creëert en iedereen gebruikt dit account/inloggegevens (niet perse handig). Indien 2e persoon dan inlogt, vraagt de app wie er inlogt zodat de gegevens naar de juiste persoon worden gestuurd na een meeting. Overigens kan je elkaars metingen en andere gegevens uit de health app van elkaar inzien. Ik ben zelf vrij technisch, maar ben van mening dat er toch wel wat ongelukkige keuzes zitten in het ontwerp van het apparaat en de app. Als er al 1 extra knop op het apparaat had gezeten, had dat al veel geholpen. Nu zit je elke keer te klooien met 1 maal kort in drukken en dan weer een keer lang indrukken om de juiste persoon te krijgen. Al je dan te kort indrukt heb je weer de verkeerde persoon geselecteerd. Irritant is dat je de persoon NA de meeting moet selecteren, dus als je de verkeerde persoon hebt geselecteerd (kan je niet meer terug) en moet je opnieuw een meeting uitvoeren. Levert soms wat agressieve momentjes op. Hoewel ik hem niet ga terugsturen omdat ik van mooi uitziende apparaten hou, zou ik hem niet perse aanbevelen. Zeker niet als je niet echt goed met apparaten overweg kan. Indien je hem alleen voor jezelf gaat gebruiken en niet deelt, dan zou ik hem nog aan kunnen raden. Tot slot, ik had er wel een reistas bij verwacht voor deze prijs.

    Bob | 17 mei 2020 | Meet : Bloeddruk en hartslag
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima en makkelijk met de app

    Martin | 1 juli 2021 | Meet : Bloeddruk en hartslag

    • Werkt prima
    • Prijzig

    Doet het prima is alleen jammer als je de functie gemiddelde van 3 meting gebruikt je de tussenmetingen niet kan ziem

    Martin | 1 juli 2021 | Meet : Bloeddruk en hartslag
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Beste bloeddruk meter die beschikbaar is

    Serreno de Miranda | 28 mei 2021 | Meet : Bloeddruk, hartslag en hart- en vaatziektes

    • Mooi
    • Nauwkeurig
    • Makkelijk te bedienen
    • Resultaten in de app te zien
    • Hoe hoeft geen batterijen te vervangen
    • Geen

    De bloeddruk meter die makkelijk in gebruik te nemen is. Er kan ook een ECG scan worden gemaakt en een audio geluid van je hart die klopt. Dit kan je beluisteren in de app en alle resultaten zijn er te vinden.
    Top product.

    Serreno de Miranda | 28 mei 2021 | Meet : Bloeddruk, hartslag en hart- en vaatziektes
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Makkelijk en door meerdere personen te gebruiken
    • Compacte vorm
    • Makkelijk te bedienen
    • Gaat lang op een lading
    • Geen USB type C

    Na het goed lezen van de handleiding (ja, te snel gebruiken en daarna lezen hoe) is het een makkelijk te gebruiken bloeddrukmeter. Geen slang en of draadjes in de weg. Meerdere gebruikers op dezelfde apparaat. Alles in één app, super handig(in bezit van de ScanWatch).

    Clifford Winterdaal | 9 april 2021 | Meet : Bloeddruk en hartslag
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Handig in gebruik, top multiuser systeem
    • Echt eenvoudig in gebruik!
    • Super multiuser systeem
    • Connecteert via wifi naar oa apple health, maw geen app-sync gedoe meer! :)
    • Batterijen zijn niet vervangbaar

    Super multiuser opties

    Wim Juste | 7 februari 2021 | Meet : Bloeddruk en hartslag
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Aankoop zonder twijfels, handig, futuristisch, simpel en deg
    • Strak design
    • Gemakkelijk in gebruik
    • Kwalitatief product
    • Wifi werkt probleemloos
    • Data verschijnt onmiddellijk in de handige app
    • Geen reistas inbegrepen
    • Vrij duur

    Zeer tevreden van de aankoop. Na veel reviews gelezen te hebben in combinatie met de minimalistische handleiding die er bij zat heb ik heel snel, zonder problemen, het toestel kunnen instellen en verbinden met mijn gsm + de gsm van mijn vrouw. In tegenstelling tot wat anderen zeiden van dat er maar 1 knop is zijn er eigenlijk 2 knoppen. 1 fysieke bovenaan het wit toestel en 1 touch-'knop' op de zijkant van het wit gedeelte. Er is een zone waarover je kan swipen om het juiste profiel te selecteren waar de data naar geüpload moet worden. We gebruiken btw 2 verschillende accounts (account per gsm) zonder probleem. Instellingsprocedure is gewoon 1x per account nodig. Eerst wel de app op je gsm instellen voordat je het toestel ermee verbindt uiteraard. Er zit ook een 'guest' account standaard op het toestel om anderen het toestel te laten gebruiken zonder dat het je eigen data vervuilt. Ben zeer tevreden van de aankoop. Toestel is degelijk gebouwd, futuristisch design, meetwaarden verschijnen duidelijk op het toestel d.m.v. witte led-lichtjes. Wifi-verbinding is nog nooit weggevallen. Batterij is na 25 metingen nog niet leeg, dat is voor mij al ok (zelfs niet opgeladen sinds ontvangen btw). Je ziet je waarden mooi in de bijhorende Health Mate app, per dag/week/maand/jaar. Ook de ECG en stethoscoop in het toestel zijn fijne opties. Je kan je hartfilmpjes in de app beluisteren met geluid. Enige bedenking die ik me nu maak is of het wel echt nodig was om de duurdere versie te nemen met de ECG en stethoscoop-functie. Het is een mooi extra maar ik ga het misschien nooit nodig hebben dus dan was het misschien de extra €120 als ik mij niet vergis niet waard. Dit is echter geen minpunt van het toestel maar één van mij ;-)

    Jonas Vanvreckem | 4 juni 2021 | Meet : Bloeddruk, hartslag en hart- en vaatziektes
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Handige bloeddruk meter, synchroniseert eenvoudig met iPhone
    • Eenvoudig in gebruik
    • Meerdere gebruikers
    • Apple health compatible

    Doet precies wat hij moet doen. Eenvoudig in gebruik. Compact.

    Joost | 23 mei 2020 | Meet : Bloeddruk en hartslag
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Snel, simpel en accuraat je bloeddruk meten
    • Gebruiksvriendelijk
    • Snel te starten
    • Wisselen tussen gebruikers
    • Mogelijkheid anoniem je aan te melden
    • Compact
    • Gebruiker wisselen is wat omslachtig

    Snel en accuraat kunnen meten en perfect dat je de historie direct in je account kan terugzien

    B S | 19 augustus 2020 | Meet : Bloeddruk en hartslag
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Makkelijk in gebruik
    • Makkelijk bruikbaar
    • Makkelijk te koppelen aan de app om overzicht te houden
    • Verschillende manieren om bloeddruk te meten
    • Mogelijkheid om resultaten via app door te sturen naar arts

    Makkelijk in gebruik te nemen, clean design zonder teveel tierlantijntjes. Apparaat geeft ook met rood of groen licht aan of bloeddruk en hartslag in orde zijn.

    Karlien Bollen | 28 juni 2021 | Meet : Bloeddruk en hartslag
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Topper om je bloeddruk in de gaten te houden.
    • Nauwkeurig
    • Makkelijk in gebruik
    • Makkelijk op de app aan te sluiten
    • Makkelijk af te lezen met de led op het apparaat
    • Nog niet ontdekt

    Had hiervoor de BPM+ en die beviel al goed. Deze is nog makkelijker in gebruik en de gemeten waardes kloppen. En je krijgt ze direct in je app te zien

    Gerton | 18 juni 2020 | Meet : Bloeddruk en hartslag