The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


BLACK+DECKER BES700-QS

In de uitvoering

216 mm zaagblad
BLACK+DECKER BES700-QS
BLACK+DECKER BES710-QS
177,99
Beperkte voorraad, bestel snel
177,99
Beperkte voorraad, bestel snel

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een afkortzaag met trekfunctie voor de fanatieke doe-het-zelver.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Trekfunctie
Ja
Kantelbare zaagkop
Naar één kant kantelbaar
Maximale zaagbreedte 90° (recht)
305 mm
Maximale zaagdiepte 90° (recht)
62 mm
Diameter zaagblad
216 mm

Plus- en minpunten

Volgens onze afkortzaagspecialist
  • Dankzij de trekfunctie is de afkortzaag geschikt voor het zagen van bredere balken en plaatmateriaal.
  • De schaduwlijn is een handige hulp bij het maken van kaarsrechte zaagsneden.
  • Ook breed materiaal doorzagen is geen probleem dankzij de maximale zaagbreedte van 305 millimeter.
  • Wordt zonder onderstel geleverd, wat het lastiger maakt op ideale hoogte te werken.
  • De maximale zaagdiepte van 62 millimeter maakt hem minder geschikt voor het doorzagen van dikke planken of balken.
Productspecialist afkortzagen

Omschrijving

Met de Black & Decker BES700-QS zaag je allerlei houtsoorten voor je nieuwe kast, trapleuning of laminaatvloer. Dit doe je tot maximaal 305 millimeter breed en 62 millimeter diep. Je maakt overigens ook schuine snedes door de kop 45 graden naar links te kantelen. Stel de 1.600 watt afkortzaag in op de juiste hoek, zet je werkstuk goed vast en zagen maar. De geïntegreerde led verlichting en schaduwlijn helpen je een handje, zodat je goed zicht hebt en weet waar het 216 millimeter zaagblad heengaat. De lasergeleider hoef je niet te kalibreren en dankzij de stofzak blijft je schuur netjes. Heb je een bouwstofzuiger in huis? Dan kan je die ook op de BES700-QS aansluiten.

Met de Black & Decker BES700-QS zaag je allerlei houtsoorten voor je nieuwe kast, trapleuning of laminaatvloer. Dit doe je tot maximaal 305 millimeter breed en 62 millimeter diep. Je maakt overigens ook schuine snedes door de kop 45 graden naar links te kantelen. Stel de 1.600 watt afkortzaag in op de juiste hoek, zet je werkstuk goed vast en zagen maar. De geïntegreerde led verlichting en schaduwlijn helpen je een handje, zodat je goed zicht hebt en weet waar het 216 millimeter zaagblad heengaat. De lasergeleider hoef je niet te kalibreren en dankzij de stofzak blijft je schuur netjes. Heb je een bouwstofzuiger in huis? Dan kan je die ook op de BES700-QS aansluiten.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Trekfunctie
Ja
Kantelbare zaagkop
Naar één kant kantelbaar
Maximale zaagbreedte 90° (recht)
305 mm
Maximale zaagdiepte 90° (recht)
62 mm
Diameter zaagblad
216 mm

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    een aanrader voor elke DIY-er

    Wouter Tuybens | 23 mei 2020 | In de uitvoering: 216 mm zaagblad

    • makkelijk in gebruik
    • snel en precies zagen
    • balkjes zijn moeilijker, je moet hard doorduwen omdat de zaag een klein stuk moeilijk kan raken
    • schaduwlijn is niet bijster helder

    Zeer goed product voor zowel hobbyisten als fanatieke doe het zelvers. Maakt mooie, strakke zaagsnedes en is makkelijk in gebruik

    Wouter Tuybens | 23 mei 2020 | In de uitvoering: 216 mm zaagblad
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Prima product voor een prima prijs

    Michiel de Jong | 10 mei 2020 | In de uitvoering: 254 mm zaagblad

    • Werkt erg makkelijk. Neem de eerste keer rustig de tijd om de handleiding door te nemen. Dan is het heel fijn om mee te werken.

    Fijn product, doet wat ie moet doen. Is nauwkeurig met zagen.

    Michiel de Jong | 10 mei 2020 | In de uitvoering: 254 mm zaagblad
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Top

    Corné | 21 september 2021 | In de uitvoering: 216 mm zaagblad

    • Top zaag
    • Enorme zaagkracht, hardhout of hele pakken laminaat zijn geen enkel probleem
    • Erg nauwkeurig! Waar andere zagen in deze prijsklasse niet heel nauwkeurig zijn is deze zaak op de graad nauwkeurig!
    • Lampje boven het zaagblad; door de schaduw van het zaagblad die je precies waar je zaagsnede komt!
    • Het stofzakje is een wassen neus; er gaat meer zaagsel er naast dan er in.

    Top afkortzaag. Krachting, nauwkeurig en fijn in gebruik!

    Corné | 21 september 2021 | In de uitvoering: 216 mm zaagblad
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    waarom heb ik dit niet 10 jaar eerder gekocht
    • zeer handig in gebruik
    • best hanteerbaar in samengeklapte vorm
    • stofafzuiging werkt niet fantastisch

    Dit ding doet echt wat het belooft. Sinds ik deze zaag heb, is ze één van de meest gebruikte stukken elektrische gereedschap. Elke maand duikt er wel een klusje op waarbij deze goed van pas komt.
    Het toestel neemt natuurlijk wel wat plaats in als je het pemanent op de werktafel laat staan (zoals ik doe). Het is dan weer verrassend hoe makkelijk je het meeneemt door het "in te klappen" met twee simpele bewegingen : (1) inschuiven en vastschroeven (2) pin uittrekken om invalbeweging te blokkeren. En dan neem je ze gewoon aan het handvat boven op, met 1 hand.
    Zoals bij elk DHZ toestel dat ik ken, is de stofafzuiging verre van perfect.

    guy van ophalvens | 2 april 2021 | In de uitvoering: 216 mm zaagblad
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prijs / kwaliteit dik ok.
    • Bedieningsgemak
    • Soepel telescoopsysteem
    • Schaduwlijn werkt prima, ook bij daglicht

    Schaduwlijn voor nauwkeurig zagen werkt heel goed, ook bij zonnig daglicht.

    Herbert | 24 oktober 2020 | In de uitvoering: 254 mm zaagblad
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    veel waar voor je geld
    • zo, uit de doos nauwkeurig
    • zaagt gemakkelijk door balk hardhout van 90 mm
    • groot zaagbereik
    • diepte instelling
    • stofzak
    • best wel groot

    zaagt nauwkeurig met mooie zaagsnede

    sjaak morsch | 18 juli 2021 | In de uitvoering: 254 mm zaagblad
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prefect product voor die prijs

    Makkelijk hanteer baar

    G de Ruijter | 15 juni 2021 | In de uitvoering: 216 mm zaagblad
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig
    • Nauwkeurig
    • Krachtig
    • Makkelijk te bedienen
    • Laser

    Prettig apparaat om mee te werken. Geen probleem om balken van 88mm door te zagen. Kan echt geen minpunt bedenken.

    Patrick Kooijman | 3 juni 2021 | In de uitvoering: 254 mm zaagblad
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    prima gereedschap
    • goed gereedschap voor het geld
    • geen lasertje, dat is toch onnodig
    • Kleur leidt tot gesprekken over voetbal, heel irritant

    Zaagblad wars niet perfect vlak, machine zelf is prima

    Peer | 18 juni 2021 | In de uitvoering: 216 mm zaagblad
  • 3.5 / 5 sterren
    7,0/10
    Top product voor de prijs.
    • Mooie zaagsnede
    • Eenvoudig in gebruik
    • Eenvoudige installatie
    • De zaagsnede was niet volledig recht (0°)
    • Hij maakt aardig wat geluid, dus oorbescherming gebruiken
    • Vrij groot

    Top product voor de prijs. Zaagt prima en geeft een mooie snede, zorg wel dat de snede recht is.

    Lex Coolblue Godthelp | 29 november 2020 | In de uitvoering: 216 mm zaagblad

BLACK+DECKER: € 30,- euro cashback

BLACK+DECKER: € 30,- euro cashback
Wanneer je tussen 1 september 2021 en 31 december 2021 de BLACK+DECKER BES700-QS...
Wanneer je tussen 1 september 2021 en 31 december 2021 de BLACK+DECKER BES700-QS aanschaft, ontvang je € 30,- cashback van BLACK + DECKER. Tot 15 januari 2022 kun je jouw actieproduct aanmelden voor de actie van BLACK + DECKER. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
854917
Fabrikantcode
BES700-QS
Merk
Black & Decker
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Gewicht
12,1 kg
Hoogte
80 cm
Diepte
60 cm
Breedte
60 cm

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Netstroom
Kabellengte
2 m
Aansluitspanning
230 V
Vermogen
1600 W

Zaag eigenschappen

Toerental
5000 rpm
Trekfunctie
Ja
Geleider
Ja
Type conductor
Schaduwlijn
Stroombron geleider
Via hoofdmodel
Softstart
Nee
Flipover zaag
Nee
Aansluiting voor stofafzuiging
Ja
Type stofafzuiging
Aansluiting voor stofzuiger, Stofzak/bak
Diameter zaagblad
216 mm
Diameter asgat
30 mm
Kantelbare zaagkop
Naar één kant kantelbaar
Maximale zaagdiepte 45° (schuin)
35 mm
Maximale zaagbladhelling links
45 °
Maximale zaagbreedte 45° (schuin)
203 mm
Maximale zaagdiepte 90° (recht)
62 mm
Maximale zaagbreedte 90° (recht)
305 mm
Inclusief onderstel
Nee
Tafelverbreding
Nee
Inclusief zaagblad
Ja
Aantal tanden (numeriek)
48
Geschikt voor (oppervlakte)
Hard hout, Hout, Laminaat, MDF
Dikte zaagblad (numeriek)
2 mm
Type klusser
Fanatieke doe-het-zelver

Dit wordt 'm

BLACK+DECKER BES700-QS
BLACK+DECKER BES700-QS
In de uitvoering: 216 mm zaagblad
177,99
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen