The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Sony A7 III + Sigma 24-70mm f/2.8

In de samenstelling

Body + Sigma 24-70mm f/2.8
Sony A7 III Body
Sony A7 III + FE 28-70mm f/3,5-5,6 OSS
Sony A7 III + Sigma 24-70mm f/2.8
Sony A7 III + FE 35mm f/1.8
Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8
Sony A7 III + 50mm f/1.8
Sony A7III Videokit
Sony A7 III + 85mm f/1.8
Sony A7 III + 24-105mm f/4.0

Nodig om je systeem camera te kunnen gebruiken

57,99
3.198,- 3.098,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
3.198,- 3.098,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Nodig om je systeem camera te kunnen gebruiken

57,99

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Productomschrijving

De Sony Alpha A7 III + Sigma 24-70mm f/2.8 is geschikt voor de veeleisende foto- en videograaf. Met de veelzijdige Sigma 24-70 lens maak je portret-, landschaps- en reportagefoto's. De lens is lichtsterk door het grote diafragma van f/2.8 waarmee je in donkere omstandigheden fotografeert. De Sony Alpha A7lll fotografeert scherp in donkere situaties door de hoge ISO waarde die je uitbreidt tot 204.800. Het scherpstelsysteem bedekt met 693 fasedetectie AF punten 93 procent van het scherm voor snelle en nauwkeurige scherpstelling. Als je de ontspanknop half indrukt, stelt de camera automatisch scherp op de ogen van je onderwerp, zelfs bij dieren. De beeldstabilisatie corrigeert tot 5 stops, waardoor bewegingsonscherpte wordt verminderd. Je fotografeert hierdoor langer uit de hand bij schemering of op donkere locaties.


Standaard meegeleverd

Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art Sony

  • Handleiding (2,78 MB)
  • Lensdoppen (2x)
  • Zonnekap LH876 04
  • Lenstas

Sony A7 III Body

  • Handleiding (8,39 MB)
  • Accu
  • Usb oplaadkabel
  • Bodydop
  • Draagriem

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Kwaliteit foto's
4.8 / 5 sterren
9,6
Degelijkheid
4.8 / 5 sterren
9,6
Gebruiksgemak
4.25 / 5 sterren
8,5
Design
4.7 / 5 sterren
9,4
Mogelijkheden
4.8 / 5 sterren
9,6

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Super veelzijdige camera dat alles heel goed kan

  • Full frame sensor
  • meer dan alleen mooie foto's
  • Voor een beginner iets te ingewikkeld

De Sony A7III is een veelzijdige camera dat alles heel goed kan en je betaald er niet eens de hoofdprijs voor. Ben je een pro of een gevorderde amateur dan kan je eigenlijk niet fout gaan met deze camera. Zorg er wel voor dat je een goede lens hebt om het maximale uit de sensor te krijgen. Dit is een camera dat past bij de huidige tijd.

  • Gary
  • 18 september 2018
  • In de samenstelling: Body
5 / 5 sterren
9,6/10

Schitterend toestel

  • Verbeterde ergonomie
  • Verbeterde batterijduur
  • Slechte menustructuur

We kochten dit als upgrade boven onze A7 mark I. Op elk vlak is dit een vooruitgang. Snellere opstart. Twee de kaartsloten voor veiligheid. Betere sensor die in de nody gestabiliseerd wordt. Helaas is één slot geen uhs ii wat voor een bottleneck zorgt als je naar de twee kaarten tegelijk schrijft. De Sony menu’s blijven een ramp maat je kan natuurlijk je eigen menu samenstellen tegenwoordig en sneltoetsen programmeren hoe je dat wilt. Helaas heeft dit toestel nog een opnamelimiet wat de a6400 bijvoorbeeld niet meer heeft. Al bij al zeer tevreden over aankoop.

  • Alexander v.
  • 20 juli 2019
  • In de samenstelling: Body + 24-105mm f/4
5 / 5 sterren
10/10

Aanrader!

  • Eye-focus die goed werkt
  • Touchscreen
  • Menu is wat lastig, maar geen struikelblok

Een flinke investering, maar ga ik geen spijt van krijgen...! Zo blij mee!!

  • Meds
  • 28 september 2020
  • In de samenstelling: Body
5 / 5 sterren
10/10

Prachtige robuuste en professionele camera

  • Geweldige foto's
  • Super snel
  • Geen losse acculader

Op het moment dat je de camera vast hebt weet je het. Kwaliteit en performance. Perfect!

  • Danny hoek
  • 1 februari 2020
  • In de samenstelling: Body
5 / 5 sterren
9,6/10

Nog altijd een beast in 2020!

  • Opnamekwaliteit
  • Zeer sterk in lage lichtomstandigheden
  • Vergeleken met Canon zijn de menu's minder gebruiksvriendelijk

Komende van een Canon 70d DSLR-camera, is deze mirrorless een grote stap vooruit! Ook al koop je deze in 2020 zal ze nog zeker relevant zijn tenminste nog een paar jaar, voor de gemiddelde hybride gebruiker althans. Mirrorless camera's zijn de toekomst!

  • Pablo
  • 17 november 2020
  • In de samenstelling: Body
5 / 5 sterren
10/10

Super fijne camera

  • 4K
  • Scherpstelpunten
  • Niet volledig touchscreen

De Sony A7ii is gewoon een echte aanrader

  • Jitske
  • 31 mei 2021
  • In de samenstelling: Body
5 / 5 sterren
9,6/10

Na mijn minolta tijd voor vernieuwing en ben meer dan zeer t

  • Veel keuze in lenzen
  • Veel opties qua instellingen
  • Voor beginneling misschien iets te uitgebreid echter krijg je veel tips

Super

  • Myriam arends
  • 8 juli 2021
  • In de samenstelling: Body
5 / 5 sterren
9,6/10

5 reten.

  • Hybrid camera, waardoor 4K 120FPS opnemen tot de mogelijkheden behoord.
  • Strak design, mooi vormgegeven en ligt daardoor lekker in de hand.
  • Menu is niet voor een beginner..

Wat is de een klap beter als m'n oude Apsc camera.. Het is met recht 1 van de betere mirrorless camera's op de markt. Ik ben onder de indruk en nog lang niet door alle mogelijkheden heen.

  • Samm dijks
  • 21 december 2018
  • In de samenstelling: Body + 28-70mm f/3.5-5.6
4 / 5 sterren
7,6/10

Voor de prijs is het een mooie kompleet pakket.

  • Kan gebruikt worden tijdens opladen
  • Heeft een uitklapscherm naar boven en beneden voor makkelijker het scherm te zien als je de camera niet voor je gezicht hebt
  • Menu is niet altijd heel logisch

Dit is mijn eerste camera met verwisselbare lenzen. Dus voor mij zitten er 1000 extra mogelijkheden in dan ik gewend ben. En bepaalde minpunten maken mij ook niet uit omdat het niet voor mij werk is. Dus er staat geen geld op het spel. Ik leer elke dag iets meer over deze camera en hoe ik het beste een foto kan maken.

  • Jis van overschot
  • 3 mei 2020
  • In de samenstelling: Body
5 / 5 sterren
10/10

Fantastische camera

  • Haarscherp
  • Lichtsterk
  • Kantelbaar scherm beperkt

De Sony A7 III heb ik als upgrade van de Sony a6000. Wat een verschil! Niet alleen de lichtsterkte maar ook hoe scherp de camera is. Ik heb een aantal vergelijkende foto's gemaakt en de A7 III is een stuk scherper dan de a6000, terwijl ik deze ook al erg scherp vond. Scherpstellen van de A7 III gaat onwijs snel en de camera is lichtsterk. Ik gebruik de camera in combinatie met de Sigma Art 24-70 f2.8. Hierdoor is de camera wel een stuk zwaarder maar de resultaten zijn fantastisch.

  • Ilse nollen
  • 12 november 2020
  • In de samenstelling: Body


Sony Wintercashback 2021 BE

Sony Wintercashback 2021 BE
Wanneer je tussen 13-10-2021 en 15-01-2022 de Sony A7 III + Sigma 24-70mm f/2.8 aanschaft,...
Wanneer je tussen 13-10-2021 en 15-01-2022 de Sony A7 III + Sigma 24-70mm f/2.8 aanschaft, ontvang je tot € 400,- cashback van Sony. Tot 14-02-2022 kun je jouw actieproduct aanmelden voor de actie van xSony. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Bundelvoordeel

Bundelvoordeel
Wij hebben als Coolblue deze bundel zelf samengesteld en bieden een korting aan op...
Wij hebben als Coolblue deze bundel zelf samengesteld en bieden een korting aan op dit product. Deze korting is verwerkt in de prijs, hier hoef je niets voor te doen.

Specificaties

Product

Artikelnummer
853884
Fabrikantcode
578965
Merk
Sigma
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Gebruik

Type lens
Standaard
Type fotografie
All-round, Landschap, Portret, Product

Geschikt voor

Objectiefvatting
Sony E-vatting
Lens compatibel met
Sony systeemcamera's
Geschikt voor type camera
APS-C, Full frame
Compatible met lensfilter
Ja
Filtermaat
82 mm
Lensserie
Art

Eigenschappen

Zoom- of primelens
Zoomlens
Maximale vergrotingsfactor
0,34
Diafragma
2,8 - 22
Aantal diafragmalamellen
11
Vast diafragma
Ja
Aantal groepen
15
Aantal elementen
19
Type glaselementen
Asferisch, FLD, Fluoriet
Speciale glaselementen
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Minimale brandpuntsafstand
24 mm
Maximale brandpuntsafstand
70 mm
Vast brandpunt
Nee

Scherpstelling

Kortste scherpstelafstand
18 cm
Handmatige focus override
Ja
Stille scherpstelmotor
Ja
Type scherpstelmotor
Stepping Motor
Internal focus
Nee
Scherpstelafstand-regeling
Ja
Autofocus
Ja

Fysieke eigenschappen

Kleur
Zwart
Gewicht
829 g
Materiaal
Metaal

Bestendigheid

Stofbestendig
Ja
Schokbestendig
Nee
Waterdichtheid