The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


LG GBP61DSPFN Door Cooling

LG GBP61DSPFN Door Cooling

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare koelkasten



Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Energieklasse
D
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Hoogte
186 cm
Maximaal geluidsniveau
36 dB
Vriesgedeelte
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze koelkastspecialist
  • De koelkast is met een energieklasse D zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu.
  • Door deurkoeling blijft de temperatuur overal in de koelkast constant, waardoor je etenswaren langer vers blijven.
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 36 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.
  • Heeft geen hevelgreep zodat je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.
Productspecialist koelkasten

Omschrijving

De LG GBP61DSPFN Door Cooling koelt je boodschappen met een energieklasse van D zeer energiezuinig. Daarnaast heb je geen last van vervelend of hard geluid. Dankzij het geluidsniveau van 36 decibel heb je namelijk niet door dat hij aanstaat. Je houdt je paprika's, mandarijnen en hamburgers vers in de daarvoor bestemde vershoudlades. Waar je de rest van je boodschappen ook bewaart, maakt niet uit. Dankzij de luchtcirculatie is het op elke plank even koel. Wil je een flink stuk vlees invriezen? Gebruik daarvoor de Big Freezing Zone voor extra ruimte. Voor ijsvorming hoef je niet bang te zijn: de koelkast heeft No Frost.

De LG GBP61DSPFN Door Cooling koelt je boodschappen met een energieklasse van D zeer energiezuinig. Daarnaast heb je geen last van vervelend of hard geluid. Dankzij het geluidsniveau van 36 decibel heb je namelijk niet door dat hij aanstaat. Je houdt je paprika's, mandarijnen en hamburgers vers in de daarvoor bestemde vershoudlades. Waar je de rest van je boodschappen ook bewaart, maakt niet uit. Dankzij de luchtcirculatie is het op elke plank even koel. Wil je een flink stuk vlees invriezen? Gebruik daarvoor de Big Freezing Zone voor extra ruimte. Voor ijsvorming hoef je niet bang te zijn: de koelkast heeft No Frost.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Energieklasse
D
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Hoogte
186 cm
Maximaal geluidsniveau
36 dB
Vriesgedeelte
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Er is geen betere

    petra | 25 mei 2020

    • Top koelkast precies wat je nodig moet hebben
    • lekker Ruim met normale buitenmaat
    • super stil echt geluidloos
    • Veel vershoud zone's
    • alles klopt

    Echt de beste koelkast voor een zeer goed prijs

    petra | 25 mei 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Top, doen

    Marvil Chery | 17 juni 2020

    Deze koelkast is wel wat hoger dan mijn vorige koelkast maar zeker die "open deur alarm" is geweldig :))
    Voor de rest een prima koelkast. Ok deze koelkast hoor ik iets harder dan mijn vorige maar hij is lekker ruim. Mischien iets te groot voor een 1-persoonshouden maar ja als nu een feest in de planning hebt. Dan zijn je drankjes iig goed koel. Als je de mogelijkheden hebt zou ik zeggen, DOEN :))

    Marvil Chery | 17 juni 2020
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    mooi ijskast, maar niet geluidsarm

    Werner | 21 augustus 2020

    Ik ben teleurgesteld in dit toestel, aangezien hij helemaal niet geluidsarm is. Integendeel: hij maakt eveneens een vervelend geluid als mijn ander koelkast van het merk Aier en waarvan het geluidsniveau notabene 40 db bedraagt. Vroeger had ik een Bosch, die was pas geluidsloos.
    Ik denk dat ik mijn zoektocht naar een geluidsarme ijskast ga staken, gezien dergelijke toestellen blijkbaar niet meer worden gemaakt. Jammer.

    Zeer waarschijnlijk ga ik dit toestel dan ook wederom retourneren.

    Werner | 21 augustus 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    super stil veel inhoud
    • erg stil
    • veel inhoud
    • mooie strakke voor en zijkant staat kop zn kant
    • grote vriesbakken

    bevalt heel goed, veel inhoud en erg stil voor een goede prijs

    Janssen | 25 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een top koelvriescombinatie!
    • Erg ruim
    • Super zuinig
    • Heel stil
    • Mooi design
    • Makkelijk in gebruik

    Super fijne koelvriescombinatie met super service!
    De koelvriescombinatie is heel ruim en ontzettend makkelijk te installeren (voor hoever je het installeren kan noemen :).
    En ook al moest de koelvriescombinatie in de lift om vervolgens 10 verdiepingen omhoog te worden gebracht, werd het met een glimlach gedaan en zelfs op de juiste plek gezet! Super fijn, zo konden we hem meteen gebruiken.

    Zilver ten Kate | 22 juli 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    mooie functionele koel/vries kast
    • nooit meer ontdooien
    • handige indeling
    • veel ruimte
    • zeer zuinig
    • geen

    heel fijn dat je hem niet meer hoeft te ontdooien

    carolien Minnaard | 6 juni 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een aanwinst in onze keuken
    • Geluidsarm
    • Veel ruimte
    • Praktische indeling
    • Omgeving wordt weerspiegeld in deur
    • App konden we niet downloaden, licht in ook niet op in display.

    Alles wat in productomschrijving staat klopt

    Tineke Overeem | 29 mei 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Helemaal blij mee.
    • Veel ruimte
    • Weinig geluid
    • Mooie uitstraling

    Ruim van binnen en mooi aan de buitenkant.

    Beppie Heijnsdijk | 18 augustus 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Top Koel/Vriescombinatie, maar download de THINQ-app NIET!
    • Prijs/Kwaliteit verhouding
    • Ruim (zowel koel-, alsook vriesgedeelte)
    • Koelt en vriest als een malle
    • Energielabel A+++
    • SMART THINQ-app is zinloos!
    • Deurmand te breed en te laag
    • Beperkte indelingsmogelijkheden

    Wij hebben de koel/vries combinatie voor in de schuur gekocht, maar daar is 'ie bijna te mooi voor.
    Hij is ook heel ruim!
    Omdat wij er voornamelijk (fris)dranken in koel houden, is het ideaal dat op het onderste plankje bierflesjes rechtop kunnen staan en er vijf 1,5l flessen makkelijk naast elkaar passen.
    Ook het vriesgedeelte is erg groot, met drie diepe lades en is 'ie fluisterstil.
    Minpuntjes zijn er ook wel te noemen...
    Zo zijn de indelingsmogelijkheden van de plankjes ietwat beperkt. Nu zijn er onnodig ongebruikt ruimtes tussen de aflegplankjes, want anders had er makkelijk een extra plankje in gekund.
    Ander puntje van kritiek is met betrekking tot de onderste zgn. deurmand, die te breed (en te laag) is, waardoor bij het openen flessen uit de deur kunnen vallen.
    Grootste teleurstelling is toch wel de LG SMART THINQ-app!
    Volgens de productomschrijving "bekijk je via de app wat er in de koelkast ligt en verander je de temperatuur op afstand".
    Het leek ons erg handig om vanaf de telefoon de voorraad te kunnen zien en heeft dit ons min of meer over de streep getrokken om voor deze combinatie te kiezen.
    Het kan aan mij liggen, maar meer dan een zgn. "SMART DIAGNOSE functie" zit er niet in en daar wil LG wel héél erg veel privacy-gevoelige informatie en beheerrechten voor terug hebben. Schandalig gewoon en wat mij betreft moet je die app laten voor wat het is!

    Al met al is het (vooralsnog) toch wel een top koelkast, hopelijk hebben we er lang plezier van.

    Oscar Santos | 23 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aanrader
    • Ruim met een mooi design

    Omdat ik er alles in kwijt kan wat gekoeld moet worden.

    p.j.l. steegs | 4 maart 2021

Bescherm je koelkast

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
LG GBP61DSPFN Door Cooling

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (26,98 per jaar) 134,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
857653
Fabrikantcode
GBP61DSPFN
Merk
LG
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Bij jou thuis

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Frontpaneel benodigd
Nee
Model koelkast/vriezer
Koel-vriescombinatie
Inverter compressor
Ja
Afgedekte condensor
Nee
Maximaal geluidsniveau
36 dB
Hevelgreep (anti-vacuum)
Nee
LED-lamp
Ja
Display
Ja
Materiaal deur
Roestvrijstaal
Materiaal behuizing
RVS
Kleur
Zilver

Afmetingen en gewicht

Hoogte
186 cm
Breedte
59,5 cm
Diepte
68,2 cm
Gewicht
74 kg

Fysieke eigenschappen

Bouwkwaliteit
Middenklasse
Netto inhoud
341 l
Aantal koelkastdeuren
1
Omdraaibare deur
Ja
Standaard draairichting deur
Rechts
Indrukbaar deurrubber
Nee
Geschikt voor schuur of garage
Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur
43 °C
Minimale omgevingstemperatuur
10 °C
Open deur alarm
Ja
Koolstoffilter
Ja
Dispenser
Nee
Kabellengte
2,25 m

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen
3 - 4 personen (151 - 250 liter)
Netto inhoud koelgedeelte
234 l
Koelkwaliteit
Topklasse
Super koelen
Ja