The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Inventum SV010

649,- 579,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Verwarming kookplaat
Inductie
Breedte fornuis
60 cm
Geschikt voor type stekker
Perilex (5-polig)
Aansluiting op aantal fasen
2 fasen (Perilex stekker), 3 fasen (Perilex stekker, meer dan 7360 Watt)
Aantal kookzones
4

Plus- en minpunten

Volgens onze Fornuisspecialist
  • Breng extra snel een pan water aan de kook met de boostfunctie op de 4 kookzones.
  • Door panherkenning schakelen de kookzones uit als er geen pan op staat.
  • Is met een maximale oventemperatuur van 250 °C minder geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's.
Productspecialist Fornuizen

Omschrijving

De Inventum SV010 is een elektrisch fornuis met inductie kookplaat. Om je pannen op te warmen gebruik je de 4 kookzones met boostfunctie. Hiermee breng jij extra snel een pan water aan de kook. Terwijl jij spaghetti bolognese kookt, bak je in de oven een tarte tatin. De 63 liter oven heeft zowel hetelucht als een grillfunctie. De oven heeft een maximum temperatuur van 250 ºC. Door de grill aan te zetten, maak je jouw lasagne extra knapperig. Dankzij de power management functie stel je het maximale vermogen van het kookgedeelte in. Je hebt dus niet per se een 3 fasen aansluiting nodig. Ook met een 2 fasen aansluiting gebruik je het fornuis.

Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

De Inventum SV010 is een elektrisch fornuis met inductie kookplaat. Om je pannen op te warmen gebruik je de 4 kookzones met boostfunctie. Hiermee breng jij extra snel een pan water aan de kook. Terwijl jij spaghetti bolognese kookt, bak je in de oven een tarte tatin. De 63 liter oven heeft zowel hetelucht als een grillfunctie. De oven heeft een maximum temperatuur van 250 ºC. Door de grill aan te zetten, maak je jouw lasagne extra knapperig. Dankzij de power management functie stel je het maximale vermogen van het kookgedeelte in. Je hebt dus niet per se een 3 fasen aansluiting nodig. Ook met een 2 fasen aansluiting gebruik je het fornuis.

Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Verwarming kookplaat
Inductie
Breedte fornuis
60 cm
Geschikt voor type stekker
Perilex (5-polig)
Aansluiting op aantal fasen
2 fasen (Perilex stekker), 3 fasen (Perilex stekker, meer dan 7360 Watt)
Aantal kookzones
4


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Topfornuis eenvoudig en functioneel.

    W van der Mark | 24 mei 2020

    • Ik ben van keramisch naar inductie over gegaan i.v.m het afregelen van de warmte, in een woord een verademing.
    • Fornuis is met beplating slecht afgewerkt i.v.m. scherpen randen aan het fornuis.......oplossing afbramen van de randen.
    • De bak voorbeelden in de klep van de oven is niet af te lezen omdat de tekst donker afgedrukt is.

    Ik heb het fornuis nu 1 week maar is al heel vertrouwd. Werkt prima.

    W van der Mark | 24 mei 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Prijs kwaliteit is goed in verhouding

    Driekus Boom | 11 juli 2020

    • Het instellen voor tijd+geluid gaat moeizaam

    Super blij mee

    Driekus Boom | 11 juli 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Voldoet aan mijn vetwachting’

    M.F. van den Berg | 29 mei 2020

    • Mooi design
    • Goede prijs
    • Kwaliteit!!

    Makkelijk in gebruik!

    M.F. van den Berg | 29 mei 2020
  • 3.5 / 5 sterren
    7,3/10
    Prima keuze!
    • Goede prijs
    • Goed design
    • Knopjes om tijd in te stellen zijn lastig te bedienen

    Goed product, oven warmt snel op, en strak design

    Henrieke | 8 november 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    prima
    • makkelijk in gebruik
    • goede prijs/kwaliteit verhouding
    • symbolen slecht te zien op display
    • lade van slechte kwaliteit
    • laag

    prima apparaat. doet wat ie moet doen. ik merk wel dat als je de inductie wat lager zet in zijn vermogen, dat het qua koken niet goed gaat. wel borrelen/niet borrelen.

    Tanja | 2 juni 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima product
    • Strak design
    • Gebruiksvriendelijk
    • Oven is niet heel ruim

    Doet precies wat je er van verwacht

    Bob Plooij | 30 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ik ben zeer tevreden over het fornuis
    • Heel snel afgekoeld
    • Stopt als er geen pan op staat
    • Zowel 2 als 3 fase aansluitmogelijkheid
    • Geen afsluitklep
    • Heel laag
    • Plastic draai knopen

    Ik heb goede ervaringen met het fornuis.

    Daphne Dek | 27 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    InventumSV010 is een aanrader voor iedereen!

    Na altijd op gas te hebben gekookt dacht ik dat ik hier niet aan zou kunnen wennen. Maar het went heel snel en wat heel fijn is, het maakt heel gemakkelijk schoon!

    Jacqueline | 25 april 2021
  • 3.5 / 5 sterren
    7,3/10
    Simpel maar degelijk

    Ideale combinatie voor een keuken met weinig ruimte. Mocht je wat langer zijn dan raad ik n ander aan ivm lage werkhoogte

    Tessa Schreuder | 23 maart 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ondanks tweede kans fornuis netjes geleverd en zonder krasje

    Simpel in gebruik en goede bediening.

    Con Beijer | 30 mei 2021

Bescherm je Fornuis

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Inventum SV010

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (26,98 per jaar) 134,90

Inventum: 3 jaar extra garantie

Inventum: 3 jaar extra garantie
Als je de Inventum SV010 aanschaft, ontvang je van Inventum 3 jaar extra garantie...
Als je de Inventum SV010 aanschaft, ontvang je van Inventum 3 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar garantie van Coolblue. Om in aanmerking te komen voor de garantie registreer je, binnen 45 dagen na aanschaf, de Inventum SV010 op de promotiesite van Inventum.

Specificaties

Product

Artikelnummer
858339
Fabrikantcode
SV010
Merk
Inventum
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Algemene kenmerken

Bereidingskwaliteit
Topklasse
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Druktoetsen
Inhoud
65 l
Kleur
Zilver
Afdekplaat
Nee
Zacht sluitende deur
Nee
Openingsrichting
Horizontaal

Fysieke eigenschappen

Hoogte
85 cm
Breedte
60 cm
Diepte
60 cm
Verstelbare poten
Ja
Gewicht
41 kg
Interne afmetingen: breedte
43,5 cm
Interne afmetingen: hoogte
37,5 cm
Kleur
Zilver
Uitneembare ovendeur
Ja
Materiaal buitenkant fornuis
Roestvrijstaal
Volledig glazen binnendeur
Ja
Materiaal wanden binnenzijde
Emaille
Opbergmogelijkheid
Ja
Type opbergmogelijkheid
Opberglade

Kookplaatkenmerken

Verwarming kookplaat
Inductie
Snelstart
Nee
Automatisch uitschakelen bij overkoken
Nee
Braadzone
Nee
Aantal kookstanden
9
Boostfunctie
Ja
Warmhoudfunctie
Ja
Restwarmteindicatie
Ja
Diameter grootste kookzone
21 cm
Braadsensor
Nee
Pangrootteherkenning
Nee
Panherkenning
Ja
Flexibele kookzone
Nee
Bereidingskwaliteit
Topklasse

Aantal kookzones diameter kookzones

Aantal kookzones
4
Type kookzone 1
Standaard
Type kookzone 2
Standaard
Type kookzone 3
Standaard
Type kookzone 4
Standaard
Vermogen kookzone 1
2,8 kW
Vermogen kookzone 2
1,4 kW
Vermogen kookzone 3
1,4 kW
Vermogen kookzone 4
1,4 kW
Diameter kookzone 1
21 cm
Diameter kookzone 2
16 cm
Diameter kookzone 3
16 cm
Diameter kookzone 4
16 cm

Energiekenmerken

Energieklasse
A
Aansluiting op aantal fasen
2 fasen (Perilex stekker), 3 fasen (Perilex stekker, meer dan 7360 Watt)
Aansluitwaarde
10100 W
Aansluitsnoer meegeleverd
Nee
Geschikt voor type stekker
Perilex (5-polig)
Stekker meegeleverd
Nee
Locatie elektrische aansluiting
Linksachter

Oven kenmerken

Type oven / magnetron
Solo oven
Verwarming oven
Elektrisch
Aantal bereidingssystemen
11
Type ovenfuncties
Bovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte
Grillfunctie
Ja
Aantal inschuifhoogten
5
Telescopische rail
Nee
Mantelkoeling
Nee
Positie grill
Bovengrill
Temperatuurregeling oven/magnetron
Mechanisch
Aantal ovens
1
Minimale oventemperatuur
50 °C
Maximale oventemperatuur
250 °C
Meegeleverde accessoires
Bakplaat, Ovenrooster

Gebruiksgemak

Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Display
Ja
Veiligheidsuitschakeling
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Druktoetsen
Binnenverlichting
Ja
Automatisch uit-/inschakelen bij openen/sluiten deur
Nee
Automatische uitschakeling na bereidingstijd
Nee
Taal bedieningspaneel
Symbolen
Aan/uit-indicator
Ja
Reinigingsmethode
Manueel

Dit wordt 'm

649,- 579,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen