The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Peak Design Everyday Backpack 20L v2 Black

Variant: Zwart
Collectie kleur
269,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Model tas
Rugzak
Compatibel met producttype
360 graden camera's, Action camera's, Camcorders, Compactcamera's, Drones, Instant camera's, Lenzen, Spiegelreflexcamera's, Statieven, Systeemcamera's
Extra vakken
Accessoirevak, Documentenvak, Pasjesvak, Tabletvak, Telefoonvak, [Geen]
Materiaal
Textiel

Plus- en minpunten

Volgens onze cameratasspecialist
  • Dankzij de stevige voering en de water- en weerbestendige coating en ritsen neem je jouw camera veilig mee.
  • Met de uitneembare origami verdelers deel jij je tas in zoals jij dat wilt en maak je ruimte voor camera, lenzen, laptop en tablet.
  • Door de magnetische sluiting aan de bovenkant haal je snel je camera uit de tas.
  • Er wordt geen regenhoes meegeleverd om de tas volledig waterdicht te maken.
Productspecialist cameratassen

Omschrijving

De Peak Design Everyday Backpack 20L v2 Black is een rugtas voor een systeem- of spiegelreflexcamera met 3 extra lenzen, een 15 inch laptop en een 11 inch tablet. Dankzij de uitneembare origami verdelers deel je de tas geheel naar eigen wens in. Zo maak je de rugzak passend voor je apparatuur. Je camera heb je snel bij de hand dankzij de magnetische sluiting aan de bovenkant van de tas. Daarnaast kun je eenvoudig bij je uitrusting via de ritsvakken aan de zijkant. Aan de uittrekbare zijcompartimenten bevestig je bijvoorbeeld een statief. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je je camera apparatuur comfortabel meeneemt. Door de waterdichte ritsen en het waterafstotende materiaal is deze tas weerbestendig.

De Peak Design Everyday Backpack 20L v2 Black is een rugtas voor een systeem- of spiegelreflexcamera met 3 extra lenzen, een 15 inch laptop en een 11 inch tablet. Dankzij de uitneembare origami verdelers deel je de tas geheel naar eigen wens in. Zo maak je de rugzak passend voor je apparatuur. Je camera heb je snel bij de hand dankzij de magnetische sluiting aan de bovenkant van de tas. Daarnaast kun je eenvoudig bij je uitrusting via de ritsvakken aan de zijkant. Aan de uittrekbare zijcompartimenten bevestig je bijvoorbeeld een statief. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je je camera apparatuur comfortabel meeneemt. Door de waterdichte ritsen en het waterafstotende materiaal is deze tas weerbestendig.


Handleiding

Handleiding (9,7 MB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (9,7 MB)
  • Origami verdelers (3x)
  • Ankerpunt (1x)

Standaard meegeleverd

  • Origami verdelers (3x)
  • Ankerpunt (1x)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (9,7 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Model tas
Rugzak
Compatibel met producttype
360 graden camera's, Action camera's, Camcorders, Compactcamera's, Drones, Instant camera's, Lenzen, Spiegelreflexcamera's, Statieven, Systeemcamera's
Extra vakken
Accessoirevak, Documentenvak, Pasjesvak, Tabletvak, Telefoonvak, [Geen]
Materiaal
Textiel

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Mooi kwalitatief design en zeer praktisch in te delen

    Marcel | 23 juni 2020 | Collectie kleur: Charcoal

    • De adjustable vakverdelers zijn ideaal
    • De toegang van van de zijkant én bovenkant maakt dat je zonder te graven sneld juiste uitrusting kunt pakken
    • Compact en toch voldoende ruimte
    • Mooie duurzame kwaliteit met leuke details in de afwerking
    • Gemaakt van gerecyclede materialen
    • De mooie kwaliteit heeft natuurlijk een prijs, maar dit moet ook kunnen voor een prijs onder de 200,- dé prijs-kwaliteitverhouding raakt nu uit balans
    • Draagbanden wat smal, hierdoor voel je een vol beladen tas ( 300mm lens, 600mm lens, 55mm lens 60mm macro lens, camerabody, monopod en nog wat kabeltjes en extra accu) echt voelen op de schouders

    Vooral de aanpasbare verdelers, de toegang via de zijkant en het compacte design bevallen erg goed.

    Marcel | 23 juni 2020 | Collectie kleur: Charcoal
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Synergie van design en gebruikersgemak.

    Murat Kiral | 18 juni 2021 | Collectie kleur: Zwart

    • Dividers geven flexibiliteit voor organisatie
    • Design is erg mooi
    • Elk deel van de rugzak is echt ontworpen met balans én design in het achterhoofd
    • Beschermd opberggedeelte bij laptopvak is erg handig
    • Magneten voor sluiting is geniaal en geeft een premium -feel
    • De borststrap-bevestiging werkt, maar 'hangt' als je het niet gebruikt.
    • Padding bij de rugzakstraps is goed voor even maar niet voor langdurig dragen
    • Op zwart zie je makkelijk vlekken van stof ed.
    • Het is geen dure rugzak, maar wel veel geld.
    • Laptop is er lastig in te krijgen als de tas al vol zit.

    Het is een genot om de tas te vullen/in te delen. Ik heb de Peak Design Tech Pouch er altijd in zitten, onderste vak. Die past perfect. De rugzak blijft vaak rechtop staan, ligt er ook een beetje aan hoe je hem inpakt.

    Youtube staat vol met reviews, ik richt me in deze review tot wat ik fijn vind.

    De dividers geven me altijd flexibiliteit om in te delen maar zijn niet voor iedereen. Je betaalt voor mijn gevoel wel voor die dividers.

    Met 2 camerabody's en drie lenzen heb ik altijd het bovenste deel van de backpack vrij. En dan heb ik het over een Sony A7III en een Sony A6600. De Tamron 70-180 past bijvoorbeeld in een zijvak, zie foto's.

    Uitleg foto's:
    - Het bovenste vak vanaf boven geopend. Daar zie je de Sigma 16mm 1.4
    - Zijvak met onderin de Peak Design Tech Pouch en de Tamron 70-180mm, gebruikt slechts 1/3 van de divider.
    - Zijvak vanaf de andere kant, daar zie je de ruimte die je nog hebt achter de Tamron 70-180mm. Je ziet daar ook de Sigma 16mm 1.4. op de bovenste laag.
    - Het opbergvak bij het laptopgedeelte. Nadeel is wel dat de ruimte die je hier hebt, afhankelijk is hoe vol het bovenste vak is.
    De bovenzijde van rugzak. je zit daar witte vlekken, wellicht van het vastpakken van het bovenste handvat. Met een natte doek makkelijk schoon te maken.

    Murat Kiral | 18 juni 2021 | Collectie kleur: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Wordt blij iedere keer dat ik m zie

    Samuël Visser | 21 oktober 2021 | Collectie kleur: Zwart

    • Ontzettend practisch
    • Veel vakjes
    • Goed over nagedacht
    • Binnen zakken te klein
    • Bovenste verdieping moeilijk bereikbaar als er een laptop in zit

    Geweldige tas, absoluut een aanrader. Ik gebruik het voor werk/ school iedere dag

    Samuël Visser | 21 oktober 2021 | Collectie kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Beste aankoop van 2020!
    • Erg strak van design
    • Goed van kwaliteit
    • Veel ruimte
    • Veel opbergvakken
    • Veel vraag van mensen waar ik 'die ontzettend mooie tas vandaan heb'

    Wat een geweldige rugzak! Het is eigenlijk bedoeld voor fotografen, maar dat ben ik niet eens! Ik gebruik het voornamelijk als tas voor muziekspullen (audio interface, microfoons, kabels, etc.) en daar is deze tas ook perfect voor. Ik ben zeker tevreden!

    Joey S | 27 augustus 2020 | Collectie kleur: Charcoal
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Een prachtige backpack voor dagelijkse gebruik
    • Relatief compact
    • Houdt formaat, ook als ie leeg is
    • Backpack ruimte kan op verschillende manieren ingericht dankij de origami dividers
    • Hij ziet er mooi uit. Hoog kwaliteit product
    • Niet alleen als camerabag te gebruiken. Kan inderdaad als everyday bag gebruikt worden miets je geen veel documenten mee wil nemen
    • Prijs
    • Dragcomfort niet de beste van zijn klasse
    • Even wenen, geen klassieke format

    Ik heb hem gekocht als een dagelijkse backpack. Vanwege de "side-loading" concept is ie geen backpack voor diegene die veel documenten of textboeken mee wil nemen. Dat is niet mijn geval, Ik hoef maar weinig documenten mee op dagelijkse basis dus geen probleem. Ondanks het feit dat hij relatief compact lijkt te zijn, kan je veel dingen in kwijt. Ik zou op dagelijkse basis geen DSLR mee nemen maar deze backpack kan ik prima gebruiken op een tripje (als het weer kan!) of in het weekend. De concept van de dividers vond ik heel interessant en knap als oplossing om optimaal gebruik van de opslag ruimte te maken. Hij ziet er heel mooi uit, zeker een luxe uitstraling en de materialen die zijn gebruikt lijken van hoge kwaliteit.
    Cons:
    - Tot nu toe gebruikte ik een North Face Vault backpack. Dragcomfort van PD backpack is duidelijk minder dan mijn vorige
    - Relatief zwaar

    Janis | 11 mei 2020 | Collectie kleur: Zwart