The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

169,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type stofopvang
Zonder zak
Gemiddelde accuduur
44 min
Geschikt voor vloertype
Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Stofzuiger geschikt voor
Dierenharen
Maximaal geluidsniveau
76 dB

Plus- en minpunten

Volgens onze Stofzuigerspecialist
  • Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je los koppelt van de steel.
  • Geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels.
  • Met een accuspanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse.
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer met beleid.
Productspecialist Stofzuigers

Omschrijving

De Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart is een krachtige steelstofzuiger die je gebruikt op harde vloeren en laagpolig tapijt. De draaiende borstel trilt diepliggend vuil los, waarna het in de stofbak met een inhoud van 0,4 liter verdwijnt. Voor de kleinere schoonmaakklusjes klik je de afneembare kruimelzuiger los. Handig, want zo bereik je ook de plekken waar je met de brede zuigmond niet goed bij komt. Met deze smalle zuigmond reinig je de ruimtes tussen de kussens van de bank en maak je ook de plinten netjes stofvrij. De krachtige 20 volt li-ion accu zorgt voor een lange gebruiksduur van 44 minuten. Dus ben je beneden klaar, dan pak de bovenverdieping ook direct nog even mee.

De Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart is een krachtige steelstofzuiger die je gebruikt op harde vloeren en laagpolig tapijt. De draaiende borstel trilt diepliggend vuil los, waarna het in de stofbak met een inhoud van 0,4 liter verdwijnt. Voor de kleinere schoonmaakklusjes klik je de afneembare kruimelzuiger los. Handig, want zo bereik je ook de plekken waar je met de brede zuigmond niet goed bij komt. Met deze smalle zuigmond reinig je de ruimtes tussen de kussens van de bank en maak je ook de plinten netjes stofvrij. De krachtige 20 volt li-ion accu zorgt voor een lange gebruiksduur van 44 minuten. Dus ben je beneden klaar, dan pak de bovenverdieping ook direct nog even mee.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (3,46 MB)
  • Gemotoriseerde combizuigmond
  • Oplader

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (3,46 MB)
  • Gemotoriseerde combizuigmond
  • Oplader

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type stofopvang
Zonder zak
Gemiddelde accuduur
44 min
Geschikt voor vloertype
Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Stofzuiger geschikt voor
Dierenharen
Maximaal geluidsniveau
76 dB

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Schoonmaakresultaat
8,4
Geluidsniveau
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
8,7
Wendbaarheid
9,0
Snoerlengte
9,5

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,4/10

Wil iedere dag wel stofzuigen!

  • Doet het geweldig goed
  • Kruimeldief superhandig
  • Moeilijk onder bank of bed te komen

snel oplaadbare fantastische steelstofzuiger, het enige puntje is dat het moeilijk of eigenlijk niet onder bed, bank of kast kan komen. Verder voor deze prijs werkelijk fantastisch

  • Angela
  • 28 juli 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Een verademing

  • Extra stofzuiger
  • Voor hondenharen

Voor dagelijks living en keuken even te stofzuiger is er nu geen verhuis meer bij met draad en al. Stofzuiger nemen en weg is hij.

  • Verbeke annick
  • 25 januari 2021
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Heeft mij heel veel GEMAK en SNELHEID bezorgd in huis!

  • Snoerloos
  • Betaalbaar
  • Grotere stukjes vuil oppakken met de hand

Omdat ik de overstap wou maken naar draadloze stofzuiger research gedaan naar verschillende modellen. Wou er geen vermogen aan kwijt zijn maar wél een kwalitatief goed merk en schoon resultaat. Zo ben ik bij deze Bosch terecht gekomen. Als je hem gewoon na het zuigen in de lader doet kan je minstens 40 min stofzuigen. Ik woon niet groot dus het is heel goed te doen. Wat fijn is, is dat hij ook rechtop blijft staan als je even je handen vrij moet hebben voor wat anders. Zuigkracht is ook heel goed, de vloer voelt echt schoon als ik er naderhand met blote voeten overheen loop. Ik pak sinds ik hem heb veel sneller en makkelijker de stofzuiger. Mn vriend zei “Ga je nou alweer stofzuigen?” Tis gewoon een super makkelijk ding! Ook de smalle ruimte tussen mijn bed en het slaapkamer raam waar ik met reguliere stofzuiger niet bij kom, kan ik nu heel makkelijk stofzuigen! Als je een draadloos model wilt hebben met een redelijke accuduur, betaalbaar, kwalitatief merk, incl kruimeldief dan is dit een goede keus!!

  • Rania
  • 15 januari 2021
5 / 5 sterren
9,6/10

waar voor je geld

  • Kan niet goed onder de kasten maar daar hebben we de swifer voor

zeer wendbaar en weinig geluid

  • Ronald rochtus
  • 23 juli 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Fijn apparaat voor dit bedrag

  • Ligt lekker soepel in de hand
  • Je pakt hem snel uit de kast, ideaal met kleine kinderen en hun geknoei
  • Zuigt iets grotere dingen niet op, bv. Rozijntjes

Het is een mooi aparaat om te zien. Voor dit bedrag erg makkelijk om in huis te hebben. Geen broodkruimel van mijn zoontje meer in huis. Het stofzuigen is gewoon leuk

  • Linda v.
  • 30 december 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

Fijne stofzuiger goede prijs kwaliteit verhouding

  • Kan niet onder elke bank bed of kast ivm kruimelzuiger

Makkelijk in gebruik goed wendbaar en maakt goed schoon, fijn dat hij los in de ruimte kan staan.

  • Laura
  • 1 november 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Goede prijs kwaliteit

  • Heel wendbaar
  • Geen opzetstuk voor de zetels

Gemakkelijk op te laden en gaat lang mee

  • Ben
  • 4 juli 2020
3.5 / 5 sterren
6,8/10

Voor een jaartje prima product, daarna een nieuwe kopen!

  • in het eerste jaar kon ik minstens een half uur achtereen stofzuigen!
  • Handig voor snel tussendoor de woonkamer even stofzuigen
  • Na anderhalf jaar kan ik nog slechts twee minuten achtereen stofzuigen

Ik kocht twee jaar geleden de: Bosch Readyy'y BBH218LTD variant. Daarover gaat deze recensie. Misschien is er nu iets verbeterd in het model ...16. Ik ben erg teleurgesteld dat ik de stofzuiger na anderhalf jaar al niet meer kan gebruiken. Aanvankelijk was ik heel enthousiast, net als ik lees bij de andere recensies. Maar dit product heeft dus helaas een erg korte levensduur. De ...18 kostte maar liefst 189 euro!

  • L.s. van g. uit w.
  • 23 september 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

Fantastisch voor een snel rondje stofzuigen

  • Heel gemakkelijk in gebruik
  • Zuigt goed
  • Laad ontzettend traag op

Ik woon in een klein huis waardoor ik nooit langer hoef te stofzuigen dat dit apparaat mee gaat. Maar voor iemand die langer dan een half uur moet stofzuigen kan het zijn dat je batterij leeg loopt. De stofzuiger is heel fijn in gebruik en draait goed mee. Ik vind hem zeker het geld waard maar raad het dus af voor mensen die langer dan 30 minuten stofzuigen per dag.

  • Robin bäcker
  • 18 juni 2020
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Goede prijs-kwaliteit

  • Makkelijk in gebruik
  • Opladen duurt vrij lang

Fijn om te hebben, scheelt een hoop gesjouw met de stofzuiger!

  • Suzanne
  • 29 juli 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Wil iedere dag wel stofzuigen!

  • Doet het geweldig goed
  • Kruimeldief superhandig
  • Apparaat Makkelijk schoon te maken
  • Moeilijk onder bank of bed te komen

snel oplaadbare fantastische steelstofzuiger, het enige puntje is dat het moeilijk of eigenlijk niet onder bed, bank of kast kan komen. Verder voor deze prijs werkelijk fantastisch

  • Angela
  • 28 juli 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Een verademing

  • Extra stofzuiger
  • Voor hondenharen

Voor dagelijks living en keuken even te stofzuiger is er nu geen verhuis meer bij met draad en al. Stofzuiger nemen en weg is hij.

  • Verbeke annick
  • 25 januari 2021
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Heeft mij heel veel GEMAK en SNELHEID bezorgd in huis!

  • Snoerloos
  • Betaalbaar
  • Krachtig
  • Grotere stukjes vuil oppakken met de hand

Omdat ik de overstap wou maken naar draadloze stofzuiger research gedaan naar verschillende modellen. Wou er geen vermogen aan kwijt zijn maar wél een kwalitatief goed merk en schoon resultaat. Zo ben ik bij deze Bosch terecht gekomen. Als je hem gewoon na het zuigen in de lader doet kan je minstens 40 min stofzuigen. Ik woon niet groot dus het is heel goed te doen. Wat fijn is, is dat hij ook rechtop blijft staan als je even je handen vrij moet hebben voor wat anders. Zuigkracht is ook heel goed, de vloer voelt echt schoon als ik er naderhand met blote voeten overheen loop. Ik pak sinds ik hem heb veel sneller en makkelijker de stofzuiger. Mn vriend zei “Ga je nou alweer stofzuigen?” Tis gewoon een super makkelijk ding! Ook de smalle ruimte tussen mijn bed en het slaapkamer raam waar ik met reguliere stofzuiger niet bij kom, kan ik nu heel makkelijk stofzuigen! Als je een draadloos model wilt hebben met een redelijke accuduur, betaalbaar, kwalitatief merk, incl kruimeldief dan is dit een goede keus!!

  • Rania
  • 15 januari 2021

Verzeker je Stofzuiger

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering