The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Inventum JVL2600

Inventum JVL2600

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Beschikbaar Tweedekans-product

Voordelige Tweedekans van 339,-

Vergelijkbare koelkasten



Alternatieven


Productinformatie

Beknopte specificaties

Energieklasse
E
Bouwkwaliteit
Basisklasse
Hoogte
178,5 cm
Maximaal geluidsniveau
39 dB
Vriesgedeelte
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze koelkastspecialist
  • In de vershoudzone blijven vlees en vis langer vers.
  • Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.
  • Door No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, niet verwarmde omgeving.
Productspecialist koelkasten

Omschrijving

De Inventum JVL2600 is een vrijstaande koel-vriescombinatie die je vult met de boodschappen voor 3 of 4 personen. Handig: in de vershoudzone blijven je biefstuk en zalm vol van smaak én langer bewaard. De temperatuur ligt hier rond het vriespunt, zodat je je boodschappen minder snel weggooit. Waar je je pesto neerzet maakt niet uit: dankzij de luchtcirculatie is het op elke plateau even koel. Het vriesgedeelte hoef je dankzij No Frost niet te ontdooien. Stof heeft geen kans om een laag te vormen op het rooster: de achterkant van de koelkast is namelijk afgedekt. Zo behoudt de koelkast zijn E energieprestatie.

De Inventum JVL2600 is een vrijstaande koel-vriescombinatie die je vult met de boodschappen voor 3 of 4 personen. Handig: in de vershoudzone blijven je biefstuk en zalm vol van smaak én langer bewaard. De temperatuur ligt hier rond het vriespunt, zodat je je boodschappen minder snel weggooit. Waar je je pesto neerzet maakt niet uit: dankzij de luchtcirculatie is het op elke plateau even koel. Het vriesgedeelte hoef je dankzij No Frost niet te ontdooien. Stof heeft geen kans om een laag te vormen op het rooster: de achterkant van de koelkast is namelijk afgedekt. Zo behoudt de koelkast zijn E energieprestatie.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Beknopte specificaties

Energieklasse
E
Bouwkwaliteit
Basisklasse
Hoogte
178,5 cm
Maximaal geluidsniveau
39 dB
Vriesgedeelte
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Indeling
9,0
Geluidsniveau
8,8
Ruimte
9,2
Design
9,3
Kwaliteit materiaal
8,9

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
9,6/10

Prachtig cadeau voor mijn dochter, glimlach van oor tot oor

  • uitstraling heel mooi
  • mooi ledverlichting

Ik heb de koelkast vriescombi aan mijn dochter cadeau gedaan, ze sprong een gat in de lucht omdat deze van binnen erg mooi in de indeling is en aan de buitenkant er mooi en strak uitziet. Juist het gemoffelde aan de zijkanten met 2 kleine kinderen kunnen vallen de beschadigingen dus niet of stukke minder op

  • Erna nipius
  • 8 december 2020
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Absolute aanrader!

  • Biofresh zones aanwezig
  • Eco mode
  • De koelkast is niet de stilste

Nadat onze inbouwkoelkast kapot ging, deze Inventum tegengekomen en besteld. Voor deze prijscategorie biedt deze koelkast erg veel opties zoals no-frost wat je normaal bij de wat duurdere types tegenkomt. Daarnaast zeer praktische indeling, veel instelmogelijkheden en ziet de koelkast er erg strak uit!

  • Niels ensing
  • 13 juni 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Goed

  • Strak design
  • Veel ruimte in het vriesgedeelte
  • Platen een beetje kort

Makkelijk te installeren, makkelijk aan te sluiten, geeft geen tot amper geluid, koelt erg goed, vooral het vriesgedeelte.

  • Jan tapper
  • 2 juni 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

Fijne koelkast.

Net 1 week in gebruik, tot nu heel erg tevreden met de koelkast. Mooie kast.

  • Floor868
  • 17 juni 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Ruime koel/Vries combinatie

  • Maakt af en toe best wat lawaai

Ruime koel/Vries combinatie Fijn dat het bedieningspaneel aan de buitenkant zit.

  • Van stigt
  • 9 december 2020
5 / 5 sterren
10/10

Fantastisch stylevol product met een goede prijs/kwaliteit v

  • Meer dan voldoende ruimte
  • Stylevol design
  • Geen

Voor 19.95 euro werd de koelvriezer op de bovenste etage gezet. Nadat het apparaat aan mocht waren na een paar uur de producten al koud of bevroren. Service was met veel vriendelijkheid en een glimlach.

  • Melissa nillessen
  • 10 juni 2020
4 / 5 sterren
8,0/10

Prima koelkast voor goede prijs

Prima koelkast voor een prima prijs!!

  • Edwin van koldenhoven
  • 25 december 2020
3.5 / 5 sterren
7,2/10

Geeft niet de gevraagde temperatuur!

  • Mooi uiterlijk
  • Koelt onvoldoende

Geeft niet de ingestelde temperatuur...

  • Domien
  • 24 april 2021
5 / 5 sterren
10/10

Een aanrader, niks mis mee gewoon goed

  • Prachtig koel/vries
  • Ruimte

Gewoon goed , voor ons geen minpunten

  • A.j van den hurk
  • 26 november 2020
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Prima koelvriezer

  • Ziet er mooi uit
  • Indeling is prima
  • Je hoort hem af en toe aanslaan, maar niet storend

Ik heb deze Inventum nu al een paar maanden in huis en kan nu wel een review geven. Dit is een prima product en voor deze prijs absoluut de aanschaf waard. Met vriendelijke groet Bert

  • Bert koops
  • 17 februari 2021
5 / 5 sterren
9,6/10

Prachtig cadeau voor mijn dochter, glimlach van oor tot oor

  • uitstraling heel mooi
  • mooi ledverlichting
  • goed indeling

Ik heb de koelkast vriescombi aan mijn dochter cadeau gedaan, ze sprong een gat in de lucht omdat deze van binnen erg mooi in de indeling is en aan de buitenkant er mooi en strak uitziet. Juist het gemoffelde aan de zijkanten met 2 kleine kinderen kunnen vallen de beschadigingen dus niet of stukke minder op

  • Erna nipius
  • 8 december 2020
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Absolute aanrader!

  • Biofresh zones aanwezig
  • Eco mode
  • Super frost mode
  • De koelkast is niet de stilste

Nadat onze inbouwkoelkast kapot ging, deze Inventum tegengekomen en besteld. Voor deze prijscategorie biedt deze koelkast erg veel opties zoals no-frost wat je normaal bij de wat duurdere types tegenkomt. Daarnaast zeer praktische indeling, veel instelmogelijkheden en ziet de koelkast er erg strak uit!

  • Niels ensing
  • 13 juni 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Goed

  • Strak design
  • Veel ruimte in het vriesgedeelte
  • Makkelijk instelbaar
  • Platen een beetje kort

Makkelijk te installeren, makkelijk aan te sluiten, geeft geen tot amper geluid, koelt erg goed, vooral het vriesgedeelte.

  • Jan tapper
  • 2 juni 2020

Deze koelkast als abonnement

Met een koelkast abonnement heb je voor een vast bedrag per maand een energiezuinige koelkast die het altijd doet.

  • Na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar
  • Koelkast stuk? Binnen 48 uur ruilen we hem om
  • Ga je verhuizen? Wij verhuizen je product gratis met je mee
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Meer informatie


Bescherm je koelkast

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Inventum JVL2600

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (17,98 per jaar) 89,90

Inventum: 3 jaar extra garantie

Inventum: 3 jaar extra garantie
Als je de Inventum JVL2600 aanschaft, ontvang je van Inventum 3 jaar extra garantie...
Als je de Inventum JVL2600 aanschaft, ontvang je van Inventum 3 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar garantie van Coolblue. Om in aanmerking te komen voor de garantie registreer je, binnen 45 dagen na aanschaf, de Inventum JVL2600 op de promotiesite van Inventum.

Specificaties

Product

Artikelnummer
859910
Fabrikantcode
JVL2600
Merk
Inventum
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Bij jou thuis

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Frontpaneel benodigd
Nee
Model koelkast/vriezer
Koel-vriescombinatie
Inverter compressor
Nee
Afgedekte condensor
Ja
Maximaal geluidsniveau
39 dB
Hevelgreep (anti-vacuum)
Nee
LED-lamp
Ja
Display
Ja
Materiaal deur
Roestvrijstaal
Materiaal behuizing
Kunststof