The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Maxi-Cosi Titan Plus Authentic Black

In de uitvoering

Met ClimaFlow temperatuurregeling - Black
Maxi-Cosi Titan Basic Blue
Maxi-Cosi Titan Basic Black
Maxi-Cosi Titan Plus Authentic Grey
Maxi-Cosi Titan Plus Authentic Black
218,-
Beperkte voorraad, bestel snel
218,-
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Groep autostoel
1, 2, 3
Bevestigingsmethode autostoel
Isofix
Plaatsing autostoel
Voorwaarts
Bevesting op base autostoel
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Autostoelspecialist
  • Het speciale ClimaFlow temperatuurregeling systeem zorgt ervoor dat je kindje het nooit te warm of te koud krijgt.
  • Dankzij de Isofix bevestiging zet je de autostoel eenvoudig en extra stevig vast.
  • Je kindje maakt jaren gebruik van dit autostoeltje, want hij is geschikt voor kindjes van 9 maanden tot 12 jaar.
  • Je bevestigt het autostoeltje alleen zonder isofix als jouw kindje groot genoeg is om de autogordel te gebruiken.
Productspecialist Autostoelen

Omschrijving

Met de Maxi-Cosi Titan Basic neem je je kindje van 9 maanden tot 12 jaar veilig mee in de auto. Het stoeltje is geschikt voor kinderen met een maximaal gewicht van 36 kilogram. Dankzij het speciale ClimaFlow systeem, wordt de temperatuur van de rugleuning gereguleerd. Zo krijgt je kind het niet te warm of te koud. De kleurindicators van het Isofix systeem zorgen ervoor dat je de stoel stevig vast zet en omdat de stoel aan de i-Size normen voldoet weet je zeker dat je veilig op pad gaat. Gebruik de inzet voor peuters en de 5-puntsharnasgordel om je kleintje goed te bevestigen. Zodra je kind groter wordt, verstel je de stoel naar de juiste hoogte.

Met de Maxi-Cosi Titan Basic neem je je kindje van 9 maanden tot 12 jaar veilig mee in de auto. Het stoeltje is geschikt voor kinderen met een maximaal gewicht van 36 kilogram. Dankzij het speciale ClimaFlow systeem, wordt de temperatuur van de rugleuning gereguleerd. Zo krijgt je kind het niet te warm of te koud. De kleurindicators van het Isofix systeem zorgen ervoor dat je de stoel stevig vast zet en omdat de stoel aan de i-Size normen voldoet weet je zeker dat je veilig op pad gaat. Gebruik de inzet voor peuters en de 5-puntsharnasgordel om je kleintje goed te bevestigen. Zodra je kind groter wordt, verstel je de stoel naar de juiste hoogte.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Groep autostoel
1, 2, 3
Bevestigingsmethode autostoel
Isofix
Plaatsing autostoel
Voorwaarts
Bevesting op base autostoel
Nee


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    prima stoel

    Sebastiaan | 6 oktober 2019 | In de uitvoering: Maxi-Cosi Titan Nomad Blue

    • mooi stoeltje
    • handleiding mag wel iets duidelijker

    Onze dochter was meteen helemaal in de wolken met haar nieuwe stoeltje. Het voelt degelijk en is goed afgewerkt. De handleiding is alleen niet de makkelijkste om doorheen te komen.

    Sebastiaan | 6 oktober 2019 | In de uitvoering: Maxi-Cosi Titan Nomad Blue
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Mooie stoel voor een langere periode

    Harm | 9 mei 2019 | In de uitvoering: Maxi-Cosi Titan Nomad Grey

    • Snel geïnstalleerd
    • Mooie afwerking
    • Gordels vast klikken gaat wat stroef

    Dochter was meteen blij met de nieuwe stoel, dus zal wel comfortabel zijn. Bevestiging was zo gedaan. Wel even handigheid krijgen met vastzetten kind

    Harm | 9 mei 2019 | In de uitvoering: Maxi-Cosi Titan Nomad Grey
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Uitstekende autostoel voor babies

    Jo Ruelens | 10 oktober 2018 | In de uitvoering: Maxi-Cosi Titan Nomad Grey

    Zeer stevig uitgevoerde Babystoel die mee evolueert met de groei van het kind. Eenvoudig te monteren en 100% zekerheid dat bij aanrijding het kind volledig bescherm is.

    Jo Ruelens | 10 oktober 2018 | In de uitvoering: Maxi-Cosi Titan Nomad Grey
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima product en prima levering.
    • Makkelijk te plaatsen
    • Goede verhouding prijs kwaliteit
    • Mooie uitvoering
    • Veel mogelijkheden
    • Kleinkinderen zitten er comfortabel in
    • Geen

    Was eerste bestelling op aanraden van de kinderen. Prima

    Wiel Janssen | 22 juni 2021 | In de uitvoering: Basismodel - Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top stoel
    • Zeer handig in gebruik
    • Heel handig met de gordel vast te klikken
    • 5 puntsgordel

    Prima stoel voor een 2 jarige

    Annelies Noerens | 20 juli 2021 | In de uitvoering: Met ClimaFlow temperatuurregeling - Grey
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prima auto stoel voor verschillende leeftijden kinderen
    • makkelijk in de auto te zetten
    • verkleinings-kussens zijn makkelijk te verwijderen
    • hoofdsteun - makkelijk te veranderen
    • ideal voor verschillende (klein)kinderen aan te passen
    • te gebruiken met zowel iso-fix als 3 punts gordel
    • beetje zwaar

    Heb dit gekocht om te gebruiken voor als ik mijn kleinkinderen (1 en 3 jaar) vervoer in mijn auto. Is makkelijk aan te passen voor ieder kind.

    H Rogers | 1 maart 2021 | In de uitvoering: Met ClimaFlow temperatuurregeling - Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfecte stoel als het kindje groot is om vooruit te rijden
    • Simpel instaleren
    • Compakt
    • Veilig

    Mooie stevige stoel, gemakkelijk te installeren en te wassen

    Ester de Oude | 27 september 2021 | In de uitvoering: Met ClimaFlow temperatuurregeling - Black
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Goed product, maar in het begin lastig
    • Materiaalgebruik
    • Wasbare hoes
    • Handleiding

    Goed product van degelijk materiaal. De handleiding is niet zo goed, maar gelukkig kan je via youtube filmpjes goed uitgelegd krijgen hoe de stoel bevestigd en afgesteld kan worden

    Mike | 27 juli 2021 | In de uitvoering: Basismodel - Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Stoeltje voldoet aan de verwachting!.

    Top stoeltje

    Philippe van Rijmenam | 23 januari 2021 | In de uitvoering: Basismodel - Blue
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Mooi ding, maar werkt voor geen pepernoot.
    • Goeie, zachte zitting voor klein kindje van 9 maanden.
    • Zacht materiaal
    • Ziet er netjes en modern uit
    • Niet goed te kantelen doordat de stoel waarop hij gemonteerd staat gewoonweg in de weg staat.
    • Gordels blijven hangen achteraan
    • Kindje zit niet mooi naar achteren. Lijkt meer op de stoel te zitten dan in de stoel.
    • Gordel naar achterbak zit in de weg bij kantelen
    • Hoofdsteun gaat niet soepel naar boven

    Wij hadden bij ons eerste kindje gekozen voor de maxi cosi titan pro, waar we erg tevreden over zijn. Echter was dit een vrij dure aankoop en wilde een iets goedkopere autostoel. We waren het er al snel over eens dat het weer een van maxi cosi ging zijn en kozen daarom voor de titan plus. Op het eerste oog is het een hele mooie stoel, zachte bekleding en een goede verkleiner voor onze jongste van 9 maanden. Echter, toen ze erin zat, zat ze stijf rechtop en meer op de stoel dan in de stoel. Ook het kantelen van de stoel gaat bijna niet. Door 1: de riem die naar de achterbak gaat zit in de weg bij het kantelen en 2: de stoel waar hij op staat zit in de weg bij het kantelen waardoor het kantelen bijna onmogelijk is. Ook de riempjes stagneren bij het open en dichtdoen. Ergens achterin de maxi cosi loopt hij vast. De hoofdsteun ging moeilijk omhoog en naar beneden, iets wat we absoluut niet gewend zijn bij de titan pro. De titan pro stoel kan ook niet ver kantelen, iets wat we wisten bij aankoop, maar deze stoel kantelen gaat echt nog veel moeilijker. We hebben de titan plus direct weer terug gestuurd. Nu weer de titan pro besteld.

    Wansink | 11 oktober 2021 | In de uitvoering: Met ClimaFlow temperatuurregeling - Black

Specificaties

Product

Artikelnummer
860320
Fabrikantcode
8834671110
Merk
Maxi-Cosi
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Afmetingen en materialen

Breedte
44,5 cm
Hoogte
63 cm
Diepte
50,5 cm
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Gewicht
11 kg

Gebruik

Leeftijdscategorie
4 - 12 jaar, 9 mnd tot 3 jaar
Gewicht kind
9 - 36 kg
Lengte kind
ca. 100 t/m 150 cm, ca. 70 t/m 105 cm, tot ca. 75 cm
Groep autostoel
1, 2, 3
In hoogte verstelbaar
Ja
In breedte verstelbaar
Nee
Zijbescherming autostoel
Ja
Slaapstand
Ja
Bekleding afneembaar
Ja

Montage

Plaatsing autostoel
Voorwaarts
Bevestigingsmethode autostoel
Isofix
Bevesting op base autostoel
Nee
Bevestiging kind autostoel
5-puntsharnasgordel
i-Size
Nee
Isofix systeem
Top Tether-haakbevestiging

Dit wordt 'm

Maxi-Cosi Titan Plus Authentic Black
Maxi-Cosi Titan Plus Authentic Black
In de uitvoering: Met ClimaFlow temperatuurregeling - Black
218,-
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen