The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Synology DS120j + 2 TB

Synology DS120J:

Synology DS120j + 2 TB
Synology DS120j
Synology DS120j + 2 TB
Synology DS120j + 4 TB
Synology DS120j + 3TB
194,98 189,98
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze NASspecialist
  • Met de meegeleverde harde schijf stream je direct met deze NAS.
  • Open foto's, documenten en films vanaf mobiele apparaten, zelfs buitenshuis.
  • Je breidt deze NAS uit met allerlei apps via de applicatie center, zoals surveillance station of iTunes server.
  • Deze NAS is niet geschikt voor veel gebruikers tegelijk en daardoor niet voor bedrijven.
Productspecialist NAS

Productomschrijving

Sla gelijk jouw bestanden van je laptop en smartphone op de Synology DS120j + Seagate Ironwolf ST2000VN004 2 TB op en stream direct naar je tv. Je plaatst de meegeleverde harde schijf in de NAS, waardoor je gelijk gebruik maakt van het apparaat. Deze Synology DS120j is een instap NAS voor alledaags gebruik. De DS120j heeft ruimte voor één harde schijf, met een formaat van 2,5 inch of 3,5 inch. Hierdoor creëer je een opslagruimte tot 16 terabyte. Maak eenvoudig automatische back-ups zodat je bestanden bewaard blijven. Ook stream je films en muziek naar je tv via de DiskStation software of Quickconnect. Sla al je foto's, documenten en films op in je persoonlijke cloud. Vervolgens bekijk je deze via je laptop, smartphone of tablet, zelfs als je niet thuis bent. Deze NAS heeft een dual core processor, waarmee je meerdere taken tegelijk uitvoert. Open bijvoorbeeld een document terwijl je op de achtergrond muziek streamt.


Standaard meegeleverd

Synology DS120j

  • Ruimte voor 1 harde schijf
  • 512MB RAM + Dual core CPU
  • DLNA streaming

Seagate IronWolf ST2000VN004 2TB

  • Handleiding
  • 3 jaar Seagate Rescue Services.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Waar voor je geld

    Nick Vermeire | 27 december 2019 | Synology DS120J:: Synology DS120j

    • Prijs
    • Installatiegemak
    • Compact
    • gebruiksgemak

    Deze instap NAS is uitermate geschikt als simpele file server of backup medium. Zeer makkelijk te openen om je harde schijf te plaatsen. Met zijn Gigabit netwerkpoort haal ik schrijfsnelheden van gemiddeld 70MB/s. Leessnelheid 95MB/s. Wanneer hij niet actief is verbruikt hij slechts 4.68Watt, in gebruik net geen 10Watt. Ik gebruik hem als backup NAS en kan er gemakkelijk 200GB in ongeveer een uur naartoe schrijven. Indien gewenst is hij ook toegankelijk vanop het internet, kun je er camerabewaking meedoen, of als muziek/video streamer gebruiken. Bovendien garandeerd Synology 5 jaar software ondersteuning op iedere NAS. Dus deze heeft ondersteuning tot 2025.

    Nick Vermeire | 27 december 2019 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Schitterend apparaat

    Van de Sompel Gino | 28 januari 2021 | Synology DS120J:: Synology DS120j

    • veel mogelijkheden
    • eenvoudige installatie
    • schitterende software
    • zeer goeie technical support
    • soms iets te complex door de vele opties
    • maakt soms wat geluid ( harde schijf)
    • prijzig

    zeer veel mogelijkheden ( DLNA, SMB etc ondersteuning)
    Stabiele software

    Van de Sompel Gino | 28 januari 2021 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima nas voor thuis

    JW Oosterhof | 2 april 2020 | Synology DS120J:: Synology DS120j

    • Installatie is makkelijk
    • Niet de snelste, maar doet prima

    Goede nas, werkt prima. Niet de snelste, maar voor mij prima

    JW Oosterhof | 2 april 2020 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima ding
    • Voor mijn camera systeem werkt hij prima
    • Zeer makkelijk en gebruiksvriendelijk
    • Zeer goede ip camera software
    • Op de mobiel snel je beelden bekijken
    • Maakt soms wat lewaai, maar niet hinderlijk

    Voor mij als gebruik voor opnemen camera beelden en wegschrijven van bestanden dikke prima

    Ron | 17 april 2020 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Synology heeft geweldige (NAS) producten.

    Ervaring met twee eerdere NASsen maakten het besluit een nieuwe NAS aan te schaffen extra gemakkelijk.
    Deze nieuwe NAS is specifiek bedoeld voor extra en externe opslag van Backups

    Sijbrand Kamer | 15 oktober 2020 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Een ideale nas voor basis thuisgebruik
    • plug and play, zelf voor een leek
    • Installatieassistentie
    • veel en duidelijke handleidingen beschikbaar
    • 1e backup duurt lang

    Na backup is de vrije ruimte op de schijf duidelijk meer afgenomen dan de groote van de backup. Op internet blijkt dit bij andere gebruikers ook het geval te zijn. Ik neem aan dat Synology dit probleem zal oplossen vooraleer de schijf vol is.

    1e backup duurde lang, maar dat is normaal met zo'n processor. Voor basis thuisgebruik maakt dat niet veel uit.

    Bert | 15 juni 2020 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    perfect voor starter of als backup van een andere synology
    • makkelijk te installeren
    • stil
    • werkt goed samen met andere synologys in het netwerk

    Heb hem naast mijn synology 216play. werkt perfect ook als backup, doet alles zonder problemen zoals in de bijgeleverde beschrijving.

    Marcel Dries | 10 januari 2020 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    De extra opslag geeft me een veilig gevoel.

    In twee dagen al mijn software en data in veiligheid gesteld op de NAS in samenwerking met nog een externe harde schijf. Goed te gebruiken vanuit Windows en Android met extra programma's.

    Tom van Nieuwenhoven. | 5 april 2021 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Makkelijk te installeren, werkt redelijk snel

    Goed apparaat voor thuisgebruik

    Ad Kusters | 19 juli 2021 | Synology DS120J:: Synology DS120j
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top product
    • Je kunt direct met dit apparaat aan de gang, zodra hij opgestart is. Zeer duidelijk zijn de paar stappen die je moet volgen.
    • Stil
    • Verbruikt weinig energie
    • Snelheid is niet bijzonder, maar voldoende

    Erg makkelijk te bedienen

    Dennis Weitgraven | 8 mei 2020 | Synology DS120J:: Synology DS120j

Specificaties

Product

Artikelnummer
852618
Fabrikantcode
DS120j
Merk
Synology
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Geheugen eigenschappen

Aantal slots voor harde schijven
1
Intern werkgeheugen (RAM)
512 MB
Totaal aantal RAM geheugensloten
1
Ingebouwde harde schijf
Nee
Geschikt voor harde schijf maat
2,5 inch HDD, 3,5 inch HDD
Cachegeheugen
0 MB
Type SATA-aansluiting
S-ATA (III)
RAID
Basic

Functies

NAS functies
FTP server, Foto server, Mailserver, Media server, Surveillance station, Web server, iTunes server
NAS applicatie center
Ja
DLNA
Ja
UPnP AV-ondersteuning
Nee
FTP-server
Nee
Aan/uit-schakelaar
Ja
Kensington slot
Ja
Apple Timemachine-ondersteuning
Ja
Chromecast-ondersteuning
Ja
Maximaal aantal gebruikers tegelijkertijd
Minder dan 10
Aantal meegeleverde IP-camera licenties
2
Ondersteuning Plex
Nee
Automatische in-/uitschakeling
Ja
Geschikt voor IFTTT
Nee
Aanbevolen voor gebruik
Back-up maken, Foto's en video's opslaan, Games opslaan, Mediastreaming, Personal cloud

Onderscheidingen

Als beste getest
Nee

Aansluitingen en verbindingen

LACP Link aggregation
Nee
ISCSI-ondersteuning
Ja
Thunderbolt-aansluiting
Nee
Bluetooth
Nee
Protocol Female usb-C poort
USB
Usb versie Female usb-C poort
2.0
Type verbinding
Bedraad
Ethernetsnelheid
10 Gigabit Ethernet (10000 Mbps)
Aantal ethernet poorten
1

Processor eigenschappen

Processor
Marvell Armada
Processormerk
Marvell
Processor familie
ARMADA
Processor codenaam
ARMADA
Processor kernen
Dual core (2)
Kloksnelheid
800 MHz
Turbo snelheid
800 MHz

Fysieke eigenschappen

Diepte
22,4 cm
Breedte
7,1 cm
Hoogte
16,6 cm
Type NAS
Staand
Kleur
Wit
Gewicht
700 g

Product

Artikelnummer
750000
Fabrikantcode
ST2000VN004
Merk
Seagate
Garantie
3 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Geheugen eigenschappen

Totale opslagcapaciteit
2 TB
Type harde schijf
3,5 inch
Cachegeheugen
64 MB
Compatibel met producttype
NAS
RPM van de HDD
5900 rpm
Snelheidsklasse
Basisklasse

Fysieke eigenschappen

Breedte
10,2 cm
Hoogte
2,6 cm
Diepte
14,7 cm
Type SATA-aansluiting
S-ATA (III)

Dit wordt 'm

Synology DS120j + 2 TB
Synology DS120j + 2 TB
Synology DS120J:: Synology DS120j + 2 TB
194,98 189,98
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen