The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Pencil 2

Variant: 256 GB | Alleen wifi | Apple Pencil, Toetsenbordhoes

Kies je uitvoering

Totale opslagcapaciteit
Internetverbinding opties
Bundel bevat
1.183,- 1.173,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
1.183,- 1.173,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze tabletspecialist
  • Met Smart Keyboard en Apple Pencil 2 werk je efficiënt aan creatieve projecten.
  • Vang meer beeld in één foto met de dubbele camera op de achterkant van iPad Pro 2020.
  • Dankzij de snelle A12Z processor en iPadOS gebruik jij verschillende programma's naast elkaar en multitask je erop los.
  • Op het 11 inch scherm werk je minder nauwkeurig dan op het grotere scherm van iPad Pro 12.9 inch.
Productspecialist tablets

Productomschrijving

Typ al jouw teksten comfortabel op Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Pencil. Met de 2 camera's op de achterkant van Apple iPad Pro 2020 maak je al jouw beeldmateriaal gewoon zelf. Dankzij de ultragroothoeklens vang je tot 4x meer beeld in één video of foto. Daarna heb je direct alles tot je beschikking om je project vorm te geven, want iPad Pro heeft een A12Z processor. Daarmee multitask je probleemloos door verschillende apps naast elkaar te zetten. iPad Pro is geoptimaliseerd voor Augmented Reality, dankzij de LiDAR Scanner. Deze sensor meet de afstanden nauwkeurig, zodat je het meeste uit jouw AR games en apps haalt. Met Apple Pencil 2 werk je gedetailleerd en wissel je eenvoudig tussen jouw favoriete tools in Photoshop.


Standaard meegeleverd

Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray

Apple Smart Keyboard Folio iPad Pro 11 inch (2021/2020) en Air (2020) AZERTY

  • Handleiding

Apple Pencil (2e generatie)

  • Handleiding

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie

Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Pencil 2
Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Pencil 2
Inbegrepen accessoires
Screenprotector voor tablets
Screenprotector voor tablets
Kies alternatief
Kabel converter
Kabel converter
Kies alternatief
Oordopjes
Oordopjes
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
1.474,98 1.450,38
Morgen geleverd

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    De beste en mooiste tablet die er op de markt is.

    Stijn Van Grembergen | 3 april 2020 | In de variant: Grijs | 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires

    • Supersnel
    • Veel accessoires
    • Goeie camera
    • Lichtgewicht
    • Niet makkelijk om te typen zonder keyboard.
    • Weinig personalisatiemogelijkheden.

    Het is de ideale combinatie tussen een smartphone en laptop. Groot genoeg om productief op te werken (met de juiste accessoires). Maar lichtgewicht en handig te vervoeren met de fiets/motor. Prachtig scherm voor multimedia te bekijken en te gamen. Qua snelheid en design is het alles wat je van apple mag verwachten. De 11 inch is in mijn ogen echt groot genoeg.

    Stijn Van Grembergen | 3 april 2020 | In de variant: Grijs | 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prachtige snelle Ipad

    Yvon Biemans | 9 april 2020 | In de variant: Grijs | 256 GB | Alleen wifi | Geen accessoires

    • Accuduur
    • Fraai design
    • Snel
    • Is ook snel opgeladen
    • Prachtig beeld
    • Duur
    • Nog weinig accessoires
    • Niet tegelijk laden en koptelefoon

    Een ongeloof mooie Ipad. Ligt waarschijnlijk aan mij, maar moest even zoeken hoe alles werkt, te lui om de handleiding te lezen. Maar met een beetje hulp van grote zonen kwam ik er toch wel snel uit. Wel jammer dat Apple niet standaard de optie geeft om vanaf fabriek een tempered glass aan te brengen. Nu heb ik het zelf gedaan en zie dat er toch een stofje onder zit, redelijk aan de kant waardoor er toch wat lucht blijft zitten.

    Yvon Biemans | 9 april 2020 | In de variant: Grijs | 256 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een topper

    De Campeneere Geert | 5 april 2020 | In de variant: Grijs | 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires

    Lange batterijduur, hoge resolutie en dieptezicht, snelle reactietijden, meer opslagruimte voor basis model!

    De Campeneere Geert | 5 april 2020 | In de variant: Grijs | 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Erg tevreden
    • Scherm
    • Nieuwe ios
    • Weer een andere lader (usbc)
    • Geen oordopjes

    Prima nieuwe ipad, snel en goede schermkwaliteit

    Erik Penders | 24 april 2020 | In de variant: Grijs | 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Voor mij de enige echte ‘Personal Computer’!
    • Snel
    • Niet te groot voor op de bank
    • Licht van gewicht
    • Veel oude apps voor mijn ipad2 werken weer
    • Voor mij is dit de enige echte ‘Personal Computer’!!!
    • geen ondersteuning voor whatsapp. Waarom niet?
    • Niet alle vernieuwingen zijn m.i. ook verbeteringen
    • Prijs is hoog
    • Weer een andere oplaadkabel nodig
    • Geen usb aansluiting of hoofdtelefoonaansluiting

    Ik heb heel lang fantastisch gewerkt met een ipad2 uit 2012. Inmiddels is deze zwaar verouderd en van tijd tot tijd niet meer vooruit te branden, dus het werd hoog tijd voor iets nieuws. Deze iPad Pro voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Alles loopt lekker gesmeerd en zelfs oude apps worden moeiteloos teruggezet vanuit iTunes en zijn weer volledig bruikbaar. Het apparaat weegt minder dan mijn oude iPad en de (kleine) 11” versie is naar mijn idee makkelijker te hanteren op de bank dan de grotere versie. Jammer dat een andere aansluiting op het apparaat is gemaakt waardoor je dus weer een andere kabel nodig hebt. Al snel ben je dat weer vergeten en kun je alleen maar genieten van de geweldige mogelijkheden van dit apparaat.

    Arno van Kempen | 18 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Hartelijk bedankt Coolblue

    Design, snel, batterij duur en gemakkelijk om te gebruiken. Toffe product.

    Chafik El Boujdaini | 28 november 2020 | In de variant: Grijs | 256 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Geweldig

    Ik ben zeer tevreden over de iPad Pro (2020) 11 inch
    Zeer licht en gaat lekker snel

    Nathalie Kartiko | 8 juni 2020 | In de variant: Grijs | 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Waanzinnige AR upgrade
    • AR snelheid
    • Build quality
    • Speakers
    • Breedbeeld camera
    • Geen oled
    • Plaatsing face id camera

    Als ontwikkelaar ben ik zeer onder de indruk van de upgrade in AR snelheid. Veel reviews doen dit af als een marginale upgrade, maar dat komt omdat AR nooit zo simpel en vloeiend was als met deze iPad. We gaan ook door de release van RealityKit en Reality Composer (echt een aanrader als iPad app) heel veel interessante toepassingen zien. Kortom zou het wel aanraden als je geïnteresseerd bent in de toekomst en AR.

    Dream Emulator | 6 april 2020 | In de variant: Grijs | 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Typische Apple kwaliteit in een fraai jasje
    • Degelijke afwerking
    • Nog weinig specifieke accessoires zoals passende hoesjes

    Mooie nieuwe iPad Pro die qua camera weer een flinke upgrade heeft gehad. Nog even wachten op specifieke apps voor de lidar scanner van camera. Performance van iPad is perfect. Ook qua draadloze verbindingen.

    Arjan B. | 6 april 2020 | In de variant: Grijs | 128 GB | 4G+ en wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prima
    • Mooi design
    • Nieuwste IOs
    • Lange batterijduur
    • Subliem geluid!
    • Oplaadstekker niet compatibel met eerdere Ipads en Iphone 12, dus weer aparte kabeltjes en stekkers mee op reis. Hier moet echt een einde aan komen, gemiddeld gezin heeft meer dan 20 opladers liggen !

    Mijn 4e Ipad. Allemaal net weer iets beter en sneller

    Eelco Franse | 17 januari 2021 | In de variant: Grijs | 256 GB | Alleen wifi | Geen accessoires

Hulp nodig bij jouw keuze?

Hulp nodig bij jouw keuze?
Op deze pagina helpen we met het vinden van de beste iPad voor jou. We geven bijvoorbeeld uitleg over de verschillende modellen, het formaat en wanneer je kiest voor 4G of alleen Wifi.

Specificaties

Product

Artikelnummer
859235
Fabrikantcode
MXDC2NF/A
Merk
Apple
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Formaat tablet
Groot
Diepte
0,59 cm
Breedte
17,85 cm
Hoogte
24,76 cm
Gewichtsklasse
Gemiddeld
Gewicht
471 g
Kleur
Grijs
Materiaal
Metaal

Extra eigenschappen

Kindermodus beschikbaar
Ja
Kindertablet
Nee
Stylus inbegrepen
Nee
Aanbevolen voor gebruik
Beeldbewerking en grafisch vormgeven, Entertainment in topkwaliteit, Gaming, Studie, Zakelijk gebruik
Streaming diensten ondersteuning
Ja

Beeldscherm

Beeldscherm kwaliteit
Zeer goed
Schermdiagonaal
11 inch
Screen-to-body-ratio
85,94 %
Scherpte
Liquid Retina
Resolutie hoogte
2388 pixels
Resolutie breedte
1668 pixels
Pixel-dichtheid
264 ppi
Helderheid
600 cd/m2
HDR ondersteuning
Ja
Type HDR
Dolby Vision, HDR10
Krasbestendig
Ja
Paneeltype
IPS paneel
Beeldverhouding horizontaal
4
Beeldverhouding verticaal
3
Scherm technologieën
Antireflectiecoating, Apple ProMotion, Apple True Tone, Gelamineerd scherm, Vingerafdrukbestendige coating, Wide Color Display (P3)

Connectiviteit

Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Internetverbinding opties
Alleen wifi
SIM-kaartslot
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.0
Hoofdtelefoon aansluiting
Nee
Usb-aansluiting
Ja
Type usb-aansluiting
Usb-C
Lightning aansluiting
Nee
Geschikt voor Samsung DeX
Nee
Apple modelnummer
A2228

Besturingssysteem en updatebeleid

Introductiejaar
2020
Introductiemaand
Maart
Toegang tot Google Play Store
Nee
Besturingssysteem
iPadOS
iPadOS versie
iPadOS 13
Nieuwste iOS versie
Ja
Verwachte frequentie beveiligingsupdates
Elke maand
Verwachte datum laatste beveiligingsupdate
Maart 2025
Beoordeling resterende beveiligingsupdates
Uitstekend
Beoordeling updatebeleid
Uitstekend

Geheugen

Totale opslagcapaciteit
256 GB
Geheugenkaartlezer
Nee
Intern werkgeheugen (RAM)
6 GB

Processor

Snelheidsklasse
Uitstekend
Processor
Apple A12 Bionic
Processor kernen
Octa core (8)
Kloksnelheid
2,4 GHz
Turbo snelheid
2,4 GHz

Camera

Ingebouwde camera
Ja
Totaal aantal megapixels
12 MP
Autofocus
Ja
Achterkant flitser
Ja
Diafragma
1,8
Voorkant Camera
Ja
Aantal megapixels camera voorkant
7 MP
Tweede camera achterkant
Ja
Type lens achterkant camera 2
Groothoek
Aantal megapixels tweede camera achterkant
10 MP
Vast diafragma tweede camera achterkant
2,4

Geluid

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Geluidsweergave
Stereo
Aantal speakers
4

Sensoren

Versnellingsmeter
Ja
GPS-sensor
Nee
Lichtsensor
Ja
Kompas
Ja
Vingerafdruk-identiteitssensor
Nee
Gezichtsherkenning
Ja
Stappenteller
Nee

Waterbestendigheid

Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee

Product

Artikelnummer
859341
Fabrikantcode
MXNK2F/A
Merk
Apple
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Compatibiliteit

Universele toepassing
Nee
Geschikt voor model
Apple iPad Air (2020), Apple iPad Pro 11 inch (2018), Apple iPad Pro 11 inch (2020), Apple iPad Pro 11 inch (2021)
Gemaakt voor merk
Apple
Geschikt voor schermformaat
11 inch

Fysieke eigenschappen

Model case
Keyboard Cover
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart

Bescherming

Mate van bescherming
Voor & achterkant
Valbescherming
Nee
Schokbestendig
Nee
Waterbestendig
Nee

Extra functionaliteiten

Auto-wake functie
Ja
Magneet sluiting
Ja
Standaard
Ja
Type plaatsing
Horizontaal
Handvat aanwezig
Nee
Pen houder meegeleverd
Nee

Toetsenbord

Fysiek toetsenbord
Ja
Verlicht toetsenbord
Nee
Toetsenbordindeling
AZERTY
Geografische toetsenbordindeling
BE layout
Numeriek toetsenblok
Nee
Afneembaar toetsenbord
Nee

Product

Artikelnummer
822686
Fabrikantcode
MU8F2ZM/A
Merk
Apple
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit

Styli eigenschappen

Aantal styli
1
Penfunctionaliteit
Ja
Capacitive Stylus
Ja
Gemaakt voor merk
Apple
Compatibel met producttype
Tablet
Geschikt voor model
Apple iPad Air (2020), Apple iPad Mini 6 (2021), Apple iPad Pro (2018), Apple iPad Pro 11 inch (2018), Apple iPad Pro 11 inch (2020), Apple iPad Pro 11 inch (2021), Apple iPad Pro 12,9 inch (2018), Apple iPad Pro 12.9 inch (2020), Apple iPad Pro 12.9 inch (2021)

Dit wordt 'm

Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Pencil 2
Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Pencil 2
In de variant: 256 GB - Alleen wifi - Apple Pencil, Toetsenbordhoes
1.183,- 1.173,-
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen