The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Magic Mouse

Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Magic Mouse

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare tablets


Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze tabletspecialist
  • Met Smart Keyboard en Magic Mouse gebruik je iPad Pro (2020) als laptop.
  • Vang meer beeld in één foto met de dubbele camera op de achterkant van iPad Pro 2020.
  • Dankzij de snelle A12Z processor en iPadOS gebruik jij verschillende programma's naast elkaar en multitask je erop los.
  • Op het 11 inch scherm werk je minder nauwkeurig dan op het grotere scherm van iPad Pro 12.9 inch.
Productspecialist tablets

Productomschrijving

Met Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray + Smart Keyboard + Magic Mouse haal je een waardige laptopvervanger in huis. Zo heb je direct alles tot je beschikking om jouw creatieve projecten aan te vullen met de juiste tekst. Met de 2 camera's op de achterkant van Apple iPad Pro 2020 maak je al jouw beeldmateriaal gewoon zelf. Dankzij de ultragroothoeklens vang je tot 4x meer beeld in één video of foto. Daarna heb je direct alles beschikbaar om je project vorm te geven, want iPad Pro beschikt over een A12Z processor. Daarmee multitask je probleemloos door verschillende apps naast elkaar te zetten. iPad Pro is geoptimaliseerd voor Augmented Reality, dankzij de LiDAR Scanner. Deze sensor meet de afstanden nauwkeurig, zodat je het meeste uit jouw AR games en apps haalt. Met Magic Mouse navigeer je op jouw iPad zoals je van een laptop gewend bent.


Standaard meegeleverd

Apple iPad Pro (2020) 11 inch 256 GB Wifi Space Gray

Apple Smart Keyboard Folio iPad Pro 11 inch (2021/2020) en Air (2020) AZERTY

  • Handleiding

Apple Magic Mouse 2


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie



Uitgelicht

Upgrade je iPad

Kies voor iPad Upgrade en ruil jouw oude iPad in voor korting op een nieuwe iPad. Wil je weten hoe dit precies werkt? Klik hier voor een uitgebreide uitleg.

Laat je iPad installeren

Onze specialisten in de winkels helpen je graag met de installatie van je nieuwe iPad. Ook zetten we je gegevens over van je oude iPad naar je nieuwe iPad.

Hulp bij je keuze van een iPad

De keuze voor een nieuwe iPad is niet voor iedereen zo gemaakt. Weet je niet precies welk model je wilt en heb je al helemaal geen idee welk formaat, hoeveel opslagcapaciteit en met welke internetverbinding optie? Wij helpen je bij het vinden van de juiste iPad.

Maak een adviesafspraak in onze winkel

Wil je meer informatie over een tablet of wil je meerdere tablets met elkaar vergelijken? Onze specialisten in de winkel beantwoorden al je vragen en laten je graag de verschillen zien.

Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,5
Batterijduur
8,9
Snelheid
9,8
Schermkwaliteit
9,8
Design
9,7

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
9,6/10

De beste en mooiste tablet die er op de markt is.

  • Supersnel
  • Veel accessoires
  • Niet makkelijk om te typen zonder keyboard.

Het is de ideale combinatie tussen een smartphone en laptop. Groot genoeg om productief op te werken (met de juiste accessoires). Maar lichtgewicht en handig te vervoeren met de fiets/motor. Prachtig scherm voor multimedia te bekijken en te gamen. Qua snelheid en design is het alles wat je van apple mag verwachten. De 11 inch is in mijn ogen echt groot genoeg.

  • Stijn van grembergen
  • 3 april 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

Prachtige snelle Ipad

  • Accuduur
  • Fraai design
  • Duur

Een ongeloof mooie Ipad. Ligt waarschijnlijk aan mij, maar moest even zoeken hoe alles werkt, te lui om de handleiding te lezen. Maar met een beetje hulp van grote zonen kwam ik er toch wel snel uit. Wel jammer dat Apple niet standaard de optie geeft om vanaf fabriek een tempered glass aan te brengen. Nu heb ik het zelf gedaan en zie dat er toch een stofje onder zit, redelijk aan de kant waardoor er toch wat lucht blijft zitten.

  • Yvon biemans
  • 9 april 2020
4 / 5 sterren
8,0/10

Een topper

Lange batterijduur, hoge resolutie en dieptezicht, snelle reactietijden, meer opslagruimte voor basis model!

  • De campeneere geert
  • 5 april 2020
5 / 5 sterren
10/10

Erg tevreden

  • Scherm
  • Nieuwe ios
  • Weer een andere lader (usbc)

Prima nieuwe ipad, snel en goede schermkwaliteit

  • Erik penders
  • 24 april 2020
5 / 5 sterren
10/10

Hartelijk bedankt Coolblue

Design, snel, batterij duur en gemakkelijk om te gebruiken. Toffe product.

  • Chafik el boujdaini
  • 28 november 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

Geweldig

Ik ben zeer tevreden over de iPad Pro (2020) 11 inch Zeer licht en gaat lekker snel

  • Nathalie kartiko
  • 8 juni 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Waanzinnige AR upgrade

  • AR snelheid
  • Build quality
  • Geen oled

Als ontwikkelaar ben ik zeer onder de indruk van de upgrade in AR snelheid. Veel reviews doen dit af als een marginale upgrade, maar dat komt omdat AR nooit zo simpel en vloeiend was als met deze iPad. We gaan ook door de release van RealityKit en Reality Composer (echt een aanrader als iPad app) heel veel interessante toepassingen zien. Kortom zou het wel aanraden als je geïnteresseerd bent in de toekomst en AR.

  • Dream emulator
  • 6 april 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

Typische Apple kwaliteit in een fraai jasje

  • Degelijke afwerking
  • Nog weinig specifieke accessoires zoals passende hoesjes

Mooie nieuwe iPad Pro die qua camera weer een flinke upgrade heeft gehad. Nog even wachten op specifieke apps voor de lidar scanner van camera. Performance van iPad is perfect. Ook qua draadloze verbindingen.

  • Arjan b.
  • 6 april 2020
  • In de variant: Grijs - 128 GB - 4G+ en wifi
5 / 5 sterren
9,6/10

Prima

  • Mooi design
  • Nieuwste IOs
  • Oplaadstekker niet compatibel met eerdere Ipads en Iphone 12, dus weer aparte kabeltjes en stekkers mee op reis. Hier moet echt een einde aan komen, gemiddeld gezin heeft meer dan 20 opladers liggen !

Mijn 4e Ipad. Allemaal net weer iets beter en sneller

  • Eelco franse
  • 17 januari 2021
5 / 5 sterren
10/10

Top

  • Compalititeit tussen Apple apparaten onderling
  • Aangenaam iOS besturingssysteem
  • Prijs

Dacht eerst om de nieuwe M1 aan te schaffen ,maar zou overkill geweest zijn voor mijn gebruik. Super blij met deze versie.

  • Frank de paepe
  • 1 juni 2021
5 / 5 sterren
9,6/10

De beste en mooiste tablet die er op de markt is.

  • Supersnel
  • Veel accessoires
  • Goeie camera
  • Niet makkelijk om te typen zonder keyboard.

Het is de ideale combinatie tussen een smartphone en laptop. Groot genoeg om productief op te werken (met de juiste accessoires). Maar lichtgewicht en handig te vervoeren met de fiets/motor. Prachtig scherm voor multimedia te bekijken en te gamen. Qua snelheid en design is het alles wat je van apple mag verwachten. De 11 inch is in mijn ogen echt groot genoeg.

  • Stijn van grembergen
  • 3 april 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

Prachtige snelle Ipad

  • Accuduur
  • Fraai design
  • Snel
  • Duur

Een ongeloof mooie Ipad. Ligt waarschijnlijk aan mij, maar moest even zoeken hoe alles werkt, te lui om de handleiding te lezen. Maar met een beetje hulp van grote zonen kwam ik er toch wel snel uit. Wel jammer dat Apple niet standaard de optie geeft om vanaf fabriek een tempered glass aan te brengen. Nu heb ik het zelf gedaan en zie dat er toch een stofje onder zit, redelijk aan de kant waardoor er toch wat lucht blijft zitten.

  • Yvon biemans
  • 9 april 2020
4 / 5 sterren
8,0/10

Een topper

Lange batterijduur, hoge resolutie en dieptezicht, snelle reactietijden, meer opslagruimte voor basis model!

  • De campeneere geert
  • 5 april 2020

Hulp nodig bij jouw keuze?

Hulp nodig bij jouw keuze?
Op deze pagina helpen we met het vinden van de beste iPad voor jou. We geven bijvoorbeeld uitleg over de verschillende modellen, het formaat en wanneer je kiest voor 4G of alleen Wifi.

Specificaties

Product

Artikelnummer
859235
Fabrikantcode
MXDC2NF/A
Merk
Apple
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Formaat tablet
Groot
Diepte
0,59 cm
Breedte
17,85 cm
Hoogte
24,76 cm
Gewichtsklasse
Gemiddeld
Gewicht
471 g
Kleur
Grijs
Materiaal
Metaal

Extra eigenschappen

Kindermodus beschikbaar
Ja
Kindertablet
Nee
Stylus inbegrepen
Nee
Aanbevolen voor gebruik
Beeldbewerking en grafisch vormgeven, Entertainment in topkwaliteit, Gaming, Studie, Zakelijk gebruik
Streaming diensten ondersteuning
Ja

Beeldscherm

Beeldscherm kwaliteit
Zeer goed
Schermdiagonaal
11 inch
Screen-to-body-ratio
85,94 %
Scherpte
Quad HD (1440p)
Resolutie hoogte
2388 pixels
Resolutie breedte
1668 pixels
Pixel-dichtheid
264 ppi
Helderheid
600 cd/m2
HDR ondersteuning
Ja
Type HDR
Dolby Vision, HDR10
Krasbestendig
Ja
Paneeltype
IPS paneel
Beeldverhouding horizontaal
4
Beeldverhouding verticaal
3
Scherm technologieën
Antireflectiecoating, Apple ProMotion, Apple True Tone, Gelamineerd scherm, Vingerafdrukbestendige coating, Wide Color Display (P3)
Verversingssnelheid
120 Hz

Connectiviteit

Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Internetverbinding opties
Alleen wifi
SIM-kaartslot
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.0
Hoofdtelefoon aansluiting
Nee
Usb-aansluiting
Ja
Type usb-aansluiting
Usb-C
Lightning aansluiting
Nee
Geschikt voor Samsung DeX
Nee
Apple modelnummer
A2228

Besturingssysteem en updatebeleid

Introductiejaar
2020
Introductiemaand
Maart
Toegang tot Google Play Store
Nee
Besturingssysteem
iPadOS
iPadOS versie
iPadOS 13
Nieuwste iOS versie
Ja
Verwachte frequentie beveiligingsupdates
Elke maand
Verwachte datum laatste beveiligingsupdate
Maart 2025
Beoordeling resterende beveiligingsupdates
Uitstekend
Beoordeling updatebeleid
Uitstekend

Geheugen

Totale opslagcapaciteit
256 GB
Geheugenkaartlezer
Nee
Intern werkgeheugen (RAM)
6 GB

Processor

Snelheidsklasse
Uitstekend
Processor
Apple A12 Bionic
Processor kernen
Octa core (8)
Kloksnelheid
2,4 GHz
Turbo snelheid
2,4 GHz

Camera

Ingebouwde camera
Ja
Totaal aantal megapixels
12 MP
Autofocus
Ja
Achterkant flitser
Ja
Diafragma
1,8
Voorkant Camera
Ja
Aantal megapixels camera voorkant
7 MP
Tweede camera achterkant
Ja
Type lens achterkant camera 2
Groothoek
Aantal megapixels tweede camera achterkant
10 MP
Vast diafragma tweede camera achterkant
2,4

Geluid

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Geluidsweergave <