The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips Hue Lily Starter Pack + Bridge en Bewegingssensor

Philips Hue Lily

Starter Pack 3 Stuks + Sensor en Bridge
Philips Hue Lily Starter Pack + Bewegingssensor
Philips Hue Lily Starter Pack + Bridge en Bewegingssensor
Philips Hue Lily Prikspot White & Color Buiten Uitbreiding
349,85 338,91
Op voorraad
Nog sneller op te halen
349,85 338,91
Op voorraad
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie

Philips Hue Lily Starter Pack + Bridge en Bewegingssensor
Philips Hue Lily Starter Pack + Bridge en Bewegingssensor
Inbegrepen accessoires
Verlengsnoer
Verlengsnoer
Kies alternatief
4% korting
op de accessoires op het accessoire
371,80 360,20
Morgen in huis

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze Smart lampspecialist
  • De Hue lampen zijn dankzij de meegeleverde bridge op afstand te bedienen, zelfs vanuit het buitenland.
  • Het Hue armatuur beschikt over een geïntegreerde ledlamp die jarenlang meegaat.
  • De bewegingssensor is spatwaterdicht en volledig draadloos, je plaatst hem dus overal.
  • Voor de bediening van de lampen heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.
Productspecialist Smart lampen

Productomschrijving

Met dit Philips Hue Lily Starter Pack reageren de lampen in je tuin of op je terras direct wanneer ze beweging vaststellen. Deze basisset bestaat namelijk uit een bewegingssensor, 3 armaturen voor buiten, een Hue Bridge en alle onderdelen die je nodig hebt om ze aan te sluiten. Steek de stekker in het stopcontact en kies uit 1 van de 16 miljoen kleuren en alle tinten wit. De armaturen zijn van aluminium en waterdicht. Je koppelt de slimme buitenlamp eenvoudig aan de Hue bridge. Met de app op je smartphone zet je de lamp op afstand aan en uit, bepaal je de lichtkleur of laat je de lamp automatisch reageren op de zonsondergang.


Standaard meegeleverd

Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten 3-Pack

  • Handleiding (4,19 MB)
  • Prikspot (3x)
  • Adapter met kabel 2,9 meter
  • 5 meter verlengkabel (3x)
  • Verbindingsstuk (3x)
  • Grondspies (3x)
  • Muurbevestiging

Philips Hue Buitensensor

Philips Hue Bridge


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    Betrek je tuin bij je woonkamer

    Andre Bakkers | 12 mei 2019 | Philips Hue Lily: Uitbreiding

    • Tuin ziet er ‘s avonds super gezellig uit
    • Meerdere bevestiging mogelijkheden
    • Lichtsterkte had beter gekund

    Vergroot je woonkamer met kleur. De hue verlichting voor in je tuin is echt een aanrader. Ik laat ‘S avonds zelfs mijn gordijnen langer open, zodat ik door de schuifpui dat mooie verlichte tuin kan zien. En als het lekker weer is dan creëer je met Hue een super gezellig zitje buiten. Enige minpuntje vind ik dat sommige kleuren nier fel genoeg zijn.

    Andre Bakkers | 12 mei 2019 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Top product

    Priscilla Ensing | 7 november 2020 | Philips Hue Lily: Uitbreiding

    • Leuk om met de kleuren te wisselen
    • Met de app alle lampen makkelijk bedienen
    • Te bedienen met Google home
    • Vormgeving had wat “leuker” gekund
    • Bij een extra lamp moeten nog losse kabels gekocht worden
    • Prijzig

    Super product
    Makkelijk aan te sluiten en te verplaatsen
    Koppelen met de app en je hebt heel veel mogelijkheden een goede sfeer te creëren
    We hebben inmiddels 11 lampen in huis

    Priscilla Ensing | 7 november 2020 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig

    Michel Luijendijk | 17 juli 2021 | Philips Hue Lily: Uitbreiding

    • Mooi
    • Degelijk
    • Makkelijk in instelbaar
    • Mooie kleuren
    • Makkelijk aan sluiten
    • Geen

    Mooi in de tuin staat geweldig schijnt mooi op mijn Palm en boom top product

    Michel Luijendijk | 17 juli 2021 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Prima product! Zeker aan te raden!
    • Mooie vormgeving
    • Gemakkelijk te bedienen
    • Mooie kleuren
    • Maximale lichtsterkte is minder dan verwacht

    Mooie vormgegeven lampen die alle gewenste kleuren licht bevatten. Zeker een aanrader. Zeer eenvoudig aan te sluiten en te bedienen.

    R de Kievit | 3 februari 2019 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Mooi apparaat beetje duur
    • Constructie
    • Kleur echtheid
    • Lichtsterkte bij sommige kleuren
    • Kosten

    Zie boven

    Michiel | 4 januari 2021 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Wel duur in aanschaf maar verder doet het wat ze moeten doen
    • Werkt perfect
    • Makkelijk te installeren
    • Makkelijk te bedienen via mobiel
    • Prijzig

    Inmiddels 10 stuks in de tuin geeft mooie sfeer

    Paul Boksebeld | 5 juli 2021 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Eerst handleiding lezen, dan deze mooie lampen kopen
    • Net zoals alle ander hue lampen te bedienen
    • Mooie kleuren
    • Stevig armatuur
    • Geen gedoe het werkt gewoon
    • Prijzig
    • Stopcontact in de tuin nodig
    • Maakt gebruik van een eigen omvormer

    Je moet wel eerst even de handleiding lezen voordat je deze lampen koopt, zodat je niet voor verassingen komt te staan. circa 5 jaar geleden gewone hue lampen in de tuin geplaatst met goedkope armaturen. Deze werken nog steeds en is een stuk goedkoper. Ik had nu verstelbare spotjes nodig en waren dit de enige goede lampen waar ik op uit kwam die via de hue app te bedienen zijn.

    Stefan Gerritsen | 4 januari 2021 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima verlichting voor de tuin
    • Mooie vormgeving
    • Makkelijk aansluiten
    • Goede kwaliteit
    • Prachtig licht
    • Veel te lange snoeren ook de 2,5 meter

    Erg goed product, jammer dat Philips geen snoeren van een en anderhalve meter heeft.

    Fred Valk | 30 juli 2021 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prima product. Doet wat het moet doen met veel leuke extra's
    • Eenvoudig toe te voegen bij reeds bestaand systeem.
    • Uitbreiden is eenvoudig.
    • Blijft geweldig systeem voor binnen en nu gelukkig ook voor buiten.
    • Prijs. Hue is een kostbaar systeem echter van de reeds bestaande systemen is dit wel de beste en eenvoudig te bedienen. Dus eigenlijk een plus/min punt.

    Gebruik het Hue systeem al 'bijna' even lang als dat het op de markt is en tot op heden heb ik alleen maar positieve ervaringen.

    Marinus | 30 december 2018 | Philips Hue Lily: Uitbreiding
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top
    • Makkelijk te installeren
    • Strak design
    • Aan de prijs

    Lamp gekocht om de starterspakket voor buiten verder uit te breiden

    Ronald Exoo | 21 maart 2020 | Philips Hue Lily: Uitbreiding


Advies over Philips Hue buitenverlichting

Advies over Philips Hue buitenverlichting

Met Philips Hue buitenverlichting maak je de verlichting in je tuin slim. Zo kies...