The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit

In de uitvoering

streamen en downloaden op 1 verdieping
Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit
Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit + Uitbreiding (BE)
Devolo Magic 2 WiFi next (uitbreiding)
159,-
Beperkte voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen
159,-
Beperkte voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen



Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Ethernetsnelheid
Gigabit Ethernet (1000 Mbps)
Wifi ingebouwd
Ja
Frequentiebanden
Dual-band
Hoeveelheid powerline adapters
2
Aantal powerline stations
1

Plus- en minpunten

Volgens onze powerline-adapterspecialist
  • Je gebruikt deze powerline adapter om te streamen of gamen.
  • Ga draadloos online met een mesh wifi verbinding, waardoor je overal de hoogste snelheid haalt.
  • Dankzij MU-MIMO zet je een stabiel wifi-netwerk op, zo hapert je internet niet als je met veel mensen tegelijk online gaat.
  • Met een lengte van 15 centimeter is deze powerline groter dan de meeste powerlines.
  • De maximale snelheid van powerline adapters is afhankelijk van het stroomnet in je huis, stopcontacten zonder aarde zorgen voor een lagere snelheid. Ook steek je een powerline niet in een stekkerdoos.
Productspecialist powerline-adapters

Omschrijving

Voorzie jouw huis van een stabiel extra wifi-punt met de Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit. Met deze set van 2 powerline adapters creëer je een hotspot met supersnelle wifi die dankzij MU-MIMO bovendien altijd stabiel blijft. Ook als je met meerdere mensen tegelijk streamt of gamet. Zo ga je ook draadloos online in de slaapkamer of studeerkamer. Je smart tv, spelcomputer of laptop voorzie je dankzij de 2 ingebouwde netwerkaansluitingen met een kabel van internet. De maximale snelheid zorgt ervoor dat je streamt in Ultra HD en gamet of downloadt zonder vertragingen. Het netwerksignaal loopt via het stopcontact, dus kabels trekken is overbodig.

Voorzie jouw huis van een stabiel extra wifi-punt met de Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit. Met deze set van 2 powerline adapters creëer je een hotspot met supersnelle wifi die dankzij MU-MIMO bovendien altijd stabiel blijft. Ook als je met meerdere mensen tegelijk streamt of gamet. Zo ga je ook draadloos online in de slaapkamer of studeerkamer. Je smart tv, spelcomputer of laptop voorzie je dankzij de 2 ingebouwde netwerkaansluitingen met een kabel van internet. De maximale snelheid zorgt ervoor dat je streamt in Ultra HD en gamet of downloadt zonder vertragingen. Het netwerksignaal loopt via het stopcontact, dus kabels trekken is overbodig.


Handleiding

Handleiding (1,78 MB)

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

  • Netwerkkabel
  • Snelstartgids

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (1,78 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Ethernetsnelheid
Gigabit Ethernet (1000 Mbps)
Wifi ingebouwd
Ja
Frequentiebanden
Dual-band
Hoeveelheid powerline adapters
2
Aantal powerline stations
1

Aanbevolen combinatie

Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Inbegrepen accessoires
Utp kabel
Utp kabel
Kies alternatief
2% korting
op de accessoires op het accessoire
174,99 174,67
Morgen geleverd



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Werkt prima na oplossen problemen.

    Marc Vandenhende | 1 augustus 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen

    • Snelheid
    • Wordt erg warm
    • installatieproblemen
    • Vrij groot

    Mijn vader heeft dit produkt aangekocht op mijn aanraden en ik heb het voor hem geïnstalleerd. In eerste instantie werkte het out-of-the-box. Om de wifi te kunnen configureren heb ik het pc-programma gedownload en geïnstalleerd. Dat programma zag de devolo niet meteen maar uiteindelijk lukte de configuratie dan toch. Programma gaf ook aan dat er een firmware update beschikbaar was. Update gestart maar die bleek steeds te falen.
    Na een dag goed gewerkt te hebben viel om een of andere reden de verbinding tussen de satellieten en het basisstation weg. Er zat niets anders op dan een factory reset uit te voeren en de toestellen opnieuw te pairen om het systeem terug werkende te krijgen.
    Tot nu toe werkt alles weer naar behoren. Snelheid is prima. Toestellen worden wel erg warm.

    Marc Vandenhende | 1 augustus 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    TOP Product

    Johan Reniers | 27 augustus 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen

    • Eenvoudige installatie
    • Betere WiFi ontvangst
    • Zelfs WiFi uit het stopcontact in het tuinhuisje
    • Eens geïnstalleerd, kan je ze uit het stopcontact halen en in een ander stopcontact steken. 2 minuten later is de automatische configuratie weer in orde.
    • In een huis met elektriciteit met 3 fasen, heb je als extra aankoop een fase koppeling nodig. Dat staat nergens vermeld. Maar dan werkt het ook wel heel goed.
    • Valt een beetje groot uit.

    De eenvoudige installatie (éénmalig) en daarna kan je naar hartelust van stopcontact veranderen.

    Johan Reniers | 27 augustus 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Tevreden kritische gebruiker

    Ronny Louis | 1 september 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen

    • Super stabiele verbinding
    • Ledverlichting kan afgezet worden
    • Geweldige app op GSM en portal online
    • Hogere prijsklasse
    • Wordt redelijk warm
    • Snelheid gaat naar beneden wanneer gebruikt wordt op niet-geaard stopcontact

    In vergelijking met mijn vorige PowerNet adapters werken deze ongelooflijk snel en stabiel. Zelfs als ex-IT'er heeft het me wel eerst even moeite gekost om alles goed aan de praat te krijgen. Tip: lees de handleiding toch maar eerst even, want de volgorde heeft wel degelijk belang. Jammer dat bij mij de meeste stopcontacten geen aarding hebben in de buurt van de router, waardoor ik wat aan snelheid in moet boeten.

    Ronny Louis | 1 september 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Is ok
    • Gemakkelijk te installeren
    • Bakjes vallen beetje groot uit

    Bevalt me voor wat het dient

    stefan demarez | 20 december 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Prima toestellen
    • Goede WiFi overal in huis
    • Sterk signaal
    • Makkelijke installatie
    • Mooie toestellen
    • Duidelijke installatie handleiding
    • Vrij prijzig maar dat wist ik op voor hand
    • Installatie van homecontrol is niet gemakkelijk

    Omdat ik met andere WiFi toestellen altijd problemen heb g had en met devolo is alles ok

    Gilbert Peetermans | 17 november 2020 | In de uitvoering: uitbreiding
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima spul ook voor grotere afstanden +- 15m
    • Werkt goed, prima WiFi in huis en in verderop gelegen garage
    • Ook al de adapters redelijk groot zijn, zien ze er toch goed uit
    • Degelijke kwaliteit
    • Snel geleverd
    • Niet zo simpel om te installeren.
    • Adapters worden redelijk warm
    • Redelijk prijzig, maar omdat het prima werkt zijn ze het waard

    Verbinding is supersnel en betrouwbaar, mooi design en goede kwaliteit. Installeren neemt wel wat tijd in beslag. Maar eens je het helemaal snapt valt dat allemaal wel mee.

    Wouter C | 17 februari 2021 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super

    Ik heb nu overal WIFI en aan een hoge snelheid. En de optionele Mesh technologie is super.
    Dit was allemaal niet het geval met de vroegere Devolo.

    Jean-François Buysschaert | 5 februari 2021 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Heel stabiele wifi-uitbreiding via het stopcontact
    • Goed en stabiel wifi-bereik
    • Eens geïnstalleerd kan je de kit ergens anders inpluggen
    • Leds kunnen uitgezet worden
    • Overal hetzelfde netwerk door de mesh-wifi
    • handige cockpit -app
    • Wat problemen ondervonden bij installatie
    • Niet combineerbaar met ouder type
    • wordt nogal warm

    Eens we de installatieprocedure door hadden, konden de uitbreidingen allemaal vlot gekoppeld worden. Door de mesh-wifi is nu overal hetzelfde netwerk beschikbaar. Top!
    Spijtig dat ons oudere dlan-500 uitbreidingskit niet te combineren valt met dit systeem.

    Erwin | 18 december 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Zeer tevreden van het toestel

    Ik had vroeger een repeater maar had nog steeds problemen met de WiFi op sommige plaatsen. Met dit toestel heb ik nu overal een zeer goed WiFi bereik

    Bruno Biesemans | 15 augustus 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Eentje om te hebben
    • gemakkelijk installeren
    • snelheid internet +

    Hij verbetert de snelheid van het internet uitermate.

    dirk potargent | 12 augustus 2020 | In de uitvoering: streamen en downloaden op 2 verdiepingen

Specificaties

Product

Artikelnummer
862811
Fabrikantcode
8621
Merk
Devolo
Garantie
3 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Netwerk eigenschappen

Wifi ingebouwd
Ja
Frequentiebanden
Dual-band
Snelheid van 5 Ghz-band
867 Mbit/s
Snelheid van 2,4 Ghz-band
300 Mbit/s
Ethernetsnelheid
Gigabit Ethernet (1000 Mbps)
Maximale ethernet snelheid
2400 Mbit/s

Prestatie eigenschappen

Automatische fasekoppeling
Ja
IGMP Snooping
Ja
Seamless roaming
Ja
Bridge-optie
Ja

Fysieke eigenschappen

Hoeveelheid powerline adapters
2
Aantal powerline stations
1
Contactdoos geintegreerd
Ja
Totaal aantal stopcontacten
2
Geintegreerde switch
Ja
Ethernetpoorten adapter 1
2
Ethernetpoorten adapter 2
1
Hoogte
15,2 cm
Breedte
7,6 cm
Diepte
4 cm
Gewicht
300 g
Kleur
Wit

Dit wordt 'm

Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
In de uitvoering: streamen en downloaden op 1 verdieping
159,-
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen