The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


JBL Tuner 2 Wit

Variant: 12 uren | Wit | Radio

Kies je uitvoering

Maximale accu/batterijduur
Kleur:
Wit
Bundel bevat
77,95
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
77,95
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

DAB-radio
Ja
Type radio
Draagbare radio
Type stroomvoorziening
Accu / batterij, Netstroom
Bluetooth
Ja
Internetradio
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Radiospecialist
  • Door de digitale DAB+ tuner luister je naar een ruisvrij radiosignaal.
  • Door de ingebouwde accu, gaat deze radio tot wel 15 uur mee zonder hem op te laden tussendoor.
  • Via bluetooth luister je draadloos naar je favoriete muziek op deze radio.
  • De radio heeft geen usb ingang om je smartphone op te laden.
Productspecialist Radio's

Omschrijving

Met de JBL Tuner 2 neem je jouw favoriete DAB+ of FM radiozenders overal mee naartoe. Doordat deze compacte, draagbare radio over DAB+ beschikt, luister je naar kristalhelder en ruisvrije radio met premium geluidskwaliteit en ontvang je meer nationale radiozenders. Neem je de radio mee naar buiten en wil je naar je eigen muziek luisteren? Dan koppel je via bluetooth draadloos een smartphone en stream je jouw favoriete nummers op deze JBL radio. Het waterdichte ontwerp zorgt ervoor dat je de DAB radio op meerdere plekken gebruikt. Neem hem mee naar het zwembad of zet hem in de badkamer tijdens het douchen. Op een volgeladen accu luister je 15 uur lang naar muziek.

Met de JBL Tuner 2 neem je jouw favoriete DAB+ of FM radiozenders overal mee naartoe. Doordat deze compacte, draagbare radio over DAB+ beschikt, luister je naar kristalhelder en ruisvrije radio met premium geluidskwaliteit en ontvang je meer nationale radiozenders. Neem je de radio mee naar buiten en wil je naar je eigen muziek luisteren? Dan koppel je via bluetooth draadloos een smartphone en stream je jouw favoriete nummers op deze JBL radio. Het waterdichte ontwerp zorgt ervoor dat je de DAB radio op meerdere plekken gebruikt. Neem hem mee naar het zwembad of zet hem in de badkamer tijdens het douchen. Op een volgeladen accu luister je 15 uur lang naar muziek.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

DAB-radio
Ja
Type radio
Draagbare radio
Type stroomvoorziening
Accu / batterij, Netstroom
Bluetooth
Ja
Internetradio
Nee

Aanbevolen combinatie

JBL Tuner 2 Wit
JBL Tuner 2 Wit
Inbegrepen accessoires
Radio
Radio
Kies alternatief
Stekkerdoos
Stekkerdoos
Kies alternatief
Aux kabel
Aux kabel
Kies alternatief
Kabel converter
Kabel converter
5% korting
op de accessoires op het accessoire
264,93 255,58
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Topper voor de klusser!

    Brahim | 30 december 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio

    • Lange accu duur
    • Compact
    • Fm/DAB functie
    • Waterdicht
    • Info display
    • Geen usb ingang om vanaf usb stick iets af te spelen

    Mooie compacte FM/DAB radiospeaker voor een monteur/klusser, compacte speaker die niet veel ruimte inneemt in je bus of koffer.
    Accu duur is ook waanzinnig lang !
    Zoek je een vervanger voor je grote bouw radio, dan is dit radio speaker die je moet hebben!

    Brahim | 30 december 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Compacte DAB+ met Bluetooth

    Gunterdb | 17 september 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio

    • Klein
    • Weinig overbodige knoppen
    • USB-C
    • Batterij
    • Omschakelen Bluetooth naar DAB duurt lang

    Geen kabels nodig, goede batterijduur. Handig om in het hele huis mee te nemen. Geluidskwaliteit is niet top, maar daar zal het formaat van de radio wel mee te maken hebben.

    Gunterdb | 17 september 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Gebruiksvriendelijk, veelzijdig toestel voor een eerlijke pr

    Sandra Voets | 3 oktober 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio

    • Compact
    • Goed geluid
    • Makkelijk te bedienen
    • Ingebouwde batterij die lang meegaat

    Voor zo'n compact toestel heeft het een goede geluidskwaliteit! Wij gebruiken hem nu in de keuken. Door de ingebouwde bluetooth functie kan je hem ook makkelijk koppelen aan je smartphone. Heel makkelijk in te stellen. Goede ontvangst van de DAB+ kanalen. Met de ingebouwde batterij neem je hem makkelijk overal mee naartoe en hij is waterdicht!

    Sandra Voets | 3 oktober 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Compact toestel - goed geluid
    • compact
    • Bluetooth
    • batterij gaat lang mee
    • dab+ is super
    • fm-ontvangst is minder goed
    • geen oplaadblokje, enkel een Usb-c kabel

    Prijs/kwaliteit een supertoestel: klein, goed geluid en een batterij die lang meegaat.

    Angelo | 12 mei 2021 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldige aankoop!
    • Superleuk toestel
    • Mooie sound
    • Prijs - kwaliteit dik in orde

    Leuk toestel voor een correcte prijs

    Veronique LUYPAERT | 4 januari 2021 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Vormgeving is perfect
    • mooie vormgeving
    • makkelijk om mee te nemen
    • makkelijk te bedienen
    • DAB is niet perfect

    Ik ben super blij met deze radio. Hij is super makkelijk om mee te nemen. Ook vind ik het een mooie radio. Ik ben er heel erg blij mee

    Michele | 14 juli 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aanrader voor wie zuiver geluid wenst
    • Compact
    • Geluid
    • Bluetooth
    • Oplaadbaar
    • Lang afspeelbaar nà opladen
    • Geen

    Compact toestel, zuivere klank en lang bruikbaar zonder aansluiting op het net

    Luc | 22 juni 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Tweede radio
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goede radio met perfect geluid, draagbaar en handig.
    • Mooi design
    • Perfect geluid (zoals altijd bij JBL)
    • Dab ontvang gemakkelijk en veel zenders
    • Kan zeer luid (wat je niet zou verwachtenvan zo iets klein)
    • Is zijn geld zeker waard
    • Beetje duur maar is het wel waard
    • Hij is kleiner dan je verwacht
    • Geen adapter erbij

    Doet wat het moet doen, maar dan in perfecte JBL kwalitijd

    Arno Buytaert | 12 februari 2021 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top aankoop!
    • Bluetooth

    Klein in gebruik, prachtig geluid met een goede bass

    Chanish | 29 december 2020 | In de variant: 12 uren | Zwart | Radio
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed geluid en eenvoud in gebruik.
    • Zeer eenvoudig in gebruik
    • Niet te groot, makkelijk om mee te nemen.
    • Autonomie in batterijmodus is meer dan voldoende
    • Vol geluid

    Deze radio doet exact wat er geadverteerd staat op de site.

    J. Vermeylen | 25 september 2020 | In de variant: 15 uren | Zwart | Radio

Specificaties

Product

Artikelnummer
862893
Fabrikantcode
JBLTUNER2WHT
Merk
JBL
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Type radio
Draagbare radio
Stijl / vormgeving
Modern
Ingebouwde luidsprekers
Ja
Aantal speakers
1
Subwoofer
Nee
Geluidssysteem
Mono

Afspeelopties

FM-radio
Ja
Aantal FM voorkeuzezenders
5
DAB-radio
Ja
Aantal DAB-voorkeuzezenders
5
Internetradio
Nee
Speelt cd's af
Nee
Speelt van usb-geheugen
Nee
Speelt van netwerk
Nee

Fysieke eigenschappen

Breedte
18 cm
Hoogte
7 cm
Diepte
7,2 cm
Gewicht
543 g
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof

Scherm

Ingebouwd scherm
Ja
Touchscreen
Nee
Kleurenscherm
Nee

Tijdsaanduiding

Uurwerk ingebouwd
Nee

Alarm functies

Alarmfunctie
Nee
Slaaptimer
Nee

Draadloze connectiviteit

Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.2
Bluetooth profielen
Afstandsbediening (AVRCP), Standaard Audio ( A2DP )
Multipoint pairing
Nee
Aantal te pairen apparaten
1
NFC
Nee
Wifi ingebouwd
Nee

Aansluitingen

Usb-aansluiting
Ja
Usb functie
Opladen

Bediening

Afstandsbediening
Nee
Bediening via app
Nee
Bediening via knoppen op apparaat
Ja
Bedieningsknoppen op afspeelapparaat
Volume, Voorkeuzezenders

Bestendigheid

Waterbestendig
Ja
IP-certificering
IPX7
Waterdichtheid
Spatwaterdicht
Waterdichtheid certificering
IP-certificering

Stroomvoorziening

Stroombron
Ja
Type stroomvoorziening
Accu / batterij, Netstroom
Verwisselbare accu/batterij
Nee

Onderscheidingen

Als beste getest
Nee

Dit wordt 'm

JBL Tuner 2 Wit
JBL Tuner 2 Wit
In de variant: 12 uren - Wit - Radio
77,95
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen