The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips Hue Buckram opbouwspot White Ambiance 4-lichts Wit Bluetooth

Laat je lampen vanzelf inschakelen

39,99
165,99
Beperkte voorraad, bestel snel
165,99
Beperkte voorraad, bestel snel

Laat je lampen vanzelf inschakelen

39,99

Aanbevolen combinatie

Philips Hue Buckram opbouwspot White Ambiance 4-lichts Wit Bluetooth
Philips Hue Buckram opbouwspot White Ambiance 4-lichts Wit Bluetooth
Inbegrepen accessoires
Smart lamp Smart lamp
Voorzie meerdere plekken in huis van slimme verlichting.
Schakelaar voor smartlampen Schakelaar voor smartlampen
Bedien je smart lampen zonder een app te gebruiken.
Bewegingssensor voor smartlampen Bewegingssensor voor smartlampen
Je slimme verlichting schakelt vanzelf in als je de kamer binnenloopt.
3% korting
op de accessoires op het accessoire
260,92 258,35
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Kleur licht
Wit
Gebruikslocatie
Binnenshuis
Bluetooth
Ja
Wifi ingebouwd
Nee
Hoeveelheid licht (bereik)
3,5 - 350 lm

Plus- en minpunten

Volgens onze Smart lampspecialist
  • Richt de ingebouwde smart lampen eenvoudig op een plek die je wilt uitlichten.
  • Je hebt geen bridge nodig omdat de lampen met Bluetooth werken.
  • Je stelt deze lampen in op alle tinten wit licht.
  • De lampen besturen zonder bridge kan alleen met je smartphone binnen een straal van 10 meter.
  • Zonder bridge bedien je per huis maximaal 10 lampen, voeg een bridge toe om tot 50 lampen toe te voegen.
Productspecialist Smart lampen

Omschrijving

Licht meerdere je hele kamer perfect uit met de Philips Hue Buckram opbouwspot 4-lichts wit. Dit is een spotje met ingebouwde smart lampen. Deze zijn voorzien van Bluetooth, waardoor je ze direct bedient met je telefoon. Via de Hue app stel je de lampen in op verschillende tinten wit licht. Zo creëer je altijd de juiste sfeer in je huis. Van warm licht om te relaxen tot fel licht als je aan het opruimen bent na een feestje. De spotjes zowel draai- als kantelbaar. Je richt ze daarom eenvoudig op een mooi punt in je huis. Licht bijvoorbeeld schilderijen of je boekenkast uit. Heb je veel Philips Hue smartlampen in huis, wil je timers instellen of sensoren toevoegen? Koppel de spot dan met een Hue Bridge. Zo is deze altijd verbonden met internet.

Licht meerdere je hele kamer perfect uit met de Philips Hue Buckram opbouwspot 4-lichts wit. Dit is een spotje met ingebouwde smart lampen. Deze zijn voorzien van Bluetooth, waardoor je ze direct bedient met je telefoon. Via de Hue app stel je de lampen in op verschillende tinten wit licht. Zo creëer je altijd de juiste sfeer in je huis. Van warm licht om te relaxen tot fel licht als je aan het opruimen bent na een feestje. De spotjes zowel draai- als kantelbaar. Je richt ze daarom eenvoudig op een mooi punt in je huis. Licht bijvoorbeeld schilderijen of je boekenkast uit. Heb je veel Philips Hue smartlampen in huis, wil je timers instellen of sensoren toevoegen? Koppel de spot dan met een Hue Bridge. Zo is deze altijd verbonden met internet.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (550,99 KB)
  • Philips Hue White Ambiance Spot (4x)
  • Draadloze dimmer

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (550,99 KB)
  • Philips Hue White Ambiance Spot (4x)
  • Draadloze dimmer

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Kleur licht
Wit
Gebruikslocatie
Binnenshuis
Bluetooth
Ja
Wifi ingebouwd
Nee
Hoeveelheid licht (bereik)
3,5 - 350 lm

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Mooie lamp en makkelijk in gebruik

    Michel | 15 september 2020

    • Op afstand bedienbaar
    • Mooi design
    • Makkelijk aan te sluiten
    • Makkelijk in te stellen

    Top lamp. Dimmen voor sfeer en volle sterke als je iets goed wil zien!

    Michel | 15 september 2020
  • 2.5 / 5 sterren
    5,0/10
    Niet overtuigend

    Luc Lauwers | 22 november 2020

    • Eenvoudige te bevestigen
    • Goed licht
    • Connectiviteit lukt niet
    • Helpdesk Philips Hue

    Ik ben fan van Philips Hue met onder andere 3 buckram opbouwspots. 1 set is verbonden met de bridge en de app de 2 andere krijgen we niet gekoppeld waardoor de functionaliteiten totaal verloren gaan. Buckram is teleurstellend

    Luc Lauwers | 22 november 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Heel innovatief!

    Kristof Dhaen | 15 november 2020

    • Hue systeem super simpel

    Connectie met de bijgeleverde schakelaar en met de app ging snel en probleemloos.
    De info op sites over Hue was in het begin heel verwarrend: is een bridge nu nodig, werken die meegeleverde/los gekochte schakelaars/dimmers zonder bridge? JA geen enkel probleem!!
    Een tip voor het verbinden met een tweede GSM: zet de zekering even af en aan want anders kan de tweede GSM de lamp niet vinden. Verbinding blijft nadien ook nog met eerste GSM. Echt handig systeem!

    Kristof Dhaen | 15 november 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Hue is top!!!
    • Makkelijk te plaatsen
    • Mooie en strakke vormgeving
    • Geeft voldoende licht
    • Spots zijn gemakkelijk te richten
    • Vijzen en pluggen zijn niet meegeleverd

    We hebben in ons huis al verschillende lampen van hue in gebruik en zijn in de toekomst van plan om deze nog uit te breiden vandaar onze keuze voor dit product. Deze spot van hue oogt mooi en is bovendien ook gemakkelijk te bevestigen en te installeren in de hue - app. De app opstarten, naar instellingen gaan, lampenconfiguratie kiezen en dan lampen toevoegen aanklikken. Je kan de lampen ook nog toewijzen aan een kamer maar hoe je dat doet vind je allemaal terug via de instellingen van de app.

    Evert Notte | 26 december 2020
  • 3.5 / 5 sterren
    7,3/10
    Aanrader
    • Mooi design
    • Makkelijk te richten
    • Sfeervol licht
    • Niet te linken aan bridge, zelf niet na meerdere resets

    Makkelijk te monteren, sfeervol licht.

    Dries Roef | 2 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Mooie spots met veel lichtopbrengst
    • Veel licht
    • Instelbaar
    • Nog een aanvulling op de Hue lampen :-)
    • Mooi design
    • Eenvoudig ophangen
    • Verbinden met bridge kan eenvoudiger

    Vorige week de sport (met 4 lampen) ontvangen en gemonteerd in de keuken.

    Voor montage moeten er 2 gaten worden geboord in het plafond, waarna de lamp er eenvoudig op kan worden geklikt.

    In de doos zit ook een dimmer die meteen werkt, wat een bak licht komt er uit, had ik niet verwacht.
    Uiteraard is dit eenvoudig te dimmen en zijn er verschillende thema's te kiezen met de schakelaar.

    Vervolgens wilde ik de spot opnemen in de app door deze aan de bridge te koppelen.
    Ik heb de lamp een reset gegeven via de schakelaar (10 seconden de 0 en I indrukken waarna de lamp gaat knipperen.

    Daarna kon ik de lamp aanmelden in de app maar werkte er helaas maar eentje van de 4.

    Wat blijkt, de reset optie moet 4 keer achter elkaar worden uitgevoerd, alle 4 de lampen moeten dus geknipperd hebben.
    Daarna kunnen de 4 afzonderlijke spots worden gekoppeld in de app.
    Als laatste kan dan de dimmer worden toegewezen in de app.

    Ondanks dat de koppeling redelijk omslachtig is ben ik zeer tevreden met de lamp, een aanrader!

    Danny van Nielen | 26 februari 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Ondanks de meer aandacht vragende montage, een prima spot!
    • Goed stelbaar
    • Oogt degelijk
    • Fraaie uitstraling
    • Plastic (kwetsbare) montage (plafond) beugel
    • Geen montage mogelijk aan de centraaldoos
    • Plafondplaat 8 cm bedekt kritisch de centraaldoos (foto)

    Mooi uitgevoerde spot. Alleen voor (plafond)montage is een plastic beugel meegeleverd welke tov het geheel kwetsbaar lijkt. Voor montage moeten 4 gaten in het plafond worden geboord. Hier zou een montage op de centraaldoos handiger zijn geweest.

    C.J. Klein | 11 januari 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top lamp met veel mogelijkheden.
    • Lamp geeft mooi en natuurlijk licht
    • Dimmer werkt super eenvoudig
    • Hangt in de badkamer zonder probleem.

    Top lamp met veel mogelijkheden. Ondanks dat er negens staat aangegeven dat de lamp in de badkamer geplaatst kan worden hangt hij daar wel. Zonder problemen.

    Rozemarijn | 4 januari 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Mooi handig te bedienen. Verdiend makkelijker installatie
    • Mooi strak
    • Makkelijk te bedienen
    • Veel mogelijkheden
    • Geen bevestiging op centraal doos: gaten in beton plafond boren is altijd lastig
    • Fragiel ophang systeem; plastic stripjes die je aan elkaar klikt. Hoop dat t houd....

    Lamp geeft mooi licht en is makkelijk te richten. Helaas de aansluiting op het net is een handig systeem bedacht: erg slim. Helaas is bevestigen in een gewapend beton plafond echt n uitdaging: 4 gaten boren ipv de makkelijker bevestiging op een centraal doos.

    Joke | 7 maart 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Makkelijke installatie
    • Makkelijk instellen
    • Verschillende tinten wit allemaal dimbaar
    • Zowel sfeerverlichting als functionele verlichting

    Zowel als sfeerverlichting te gebruiken als functioneel licht

    Annemarie Bergsma | 17 januari 2021



Verzeker je Smart lamp

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Philips Hue Buckram opbouwspot White Ambiance 4-lichts Wit Bluetooth

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (9,97 per jaar) 29,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (9,18 per jaar) 45,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
864071
Fabrikantcode
5047431P6
Merk
Philips Hue
Garantie
2 jaar
Garantietype
1ejaar:pickup-and-return,2ejaar:carry-in

Afmetingen

Diepte
24 cm
Breedte
24 cm
Hoogte
10,3 cm
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
Afwerking
Mat & glanzend
Gewicht
1,6 kg

Connectiviteit

Wifi ingebouwd
Nee
Bluetooth
Ja
Op afstand instelbaar
Ja
Bestuurbaar via afstandsbediening
Ja
Inclusief afstandsbediening
Nee

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Netstroom

Eigenschappen

Dimbaar
Ja
Dimbaar via
App
Vermogen lichtbron
5 W
Aantal lampen meegeleverd
4
Bridge nodig voor wifi connectie
Ja
Bridge meegeleverd
Nee
Kleur licht
Wit
Lichtkleur (wit)
Warm wit
Hoeveelheid licht (bereik)
3,5 - 350 lm
Kleurtemperatuur
0 K
IP-certificering
Geen IP-certificering
Product lijn
Buckram

Smart Home

Bediening via app
Ja
Bediening via Android app
Ja
Bediening via Windows app
Ja
Bediening via Apple app
Ja
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Smart home platform
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Homey, IFTTT, Samsung SmartThings, Works with Nest

Introductiejaar en updates

Gegarandeerde ondersteuning met updates
Onbekend

Dit wordt 'm

Philips Hue Buckram opbouwspot White Ambiance 4-lichts Wit Bluetooth
Philips Hue Buckram opbouwspot White Ambiance 4-lichts Wit Bluetooth
A+
165,99
Beperkte voorraad, bestel snel

Laat je lampen vanzelf inschakelen

39,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen