The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


WD Elements Portable 5TB Duo-Pack

In de variant

2 x 5TB
WD Elements Portable 5TB
WD Elements Portable 5TB Duo-Pack
WD Elements Portable 5TB 3-Pack
WD Elements Portable 5TB 4-Pack

Bescherm je harde schijf

19,95
224,- 221,-
Op voorraad
224,- 221,-
Op voorraad

Bescherm je harde schijf

19,95

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze externe harde schijf HDDspecialist
  • De stroom gaat via de usb kabel, waardoor je geen voedingskabel nodig hebt.
  • Deze schijven wegen ongeveer 134 gram, dat is net zo licht als je smartphone.
  • Heb je een Windows computer, dan werken de schijven zonder te formatteren.
  • Deze schijven hebben geen hardware-encryptie met wachtwoordbeveiliging.
Productspecialist externe harde schijven HDD

Productomschrijving

De WD Elements Portable 5TB Duo-Pack bevat 2 harde schijven van 5 terabyte. Handig als je meerdere harde schijven nodig hebt of als je de bundelkorting wilt delen met vrienden. Deze bundel bevat in totaal 10 terabyte opslagcapaciteit, wat voldoende is voor 1.000.000 foto's van 10 megabyte of 1.000 films van 10 gigabyte. Deze compacte harde schijven zijn slechts 2,5 inch groot en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Omdat ze voeding uit de usb-poort halen zijn deze nog mobieler. De WD Elements portables maken verbinding via usb 3.0, wat voor een snelheid tot 100 megabyte per seconde zorgt. De WD Elements Portable 5 TB is al geformatteerd voor Windows-computers en is dus in een handomdraai te gebruiken.


Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Inhoud van dit pakket

Dit pakket is door onze specialist samengesteld.

Bekijk alle specificaties van dit pakket

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Betrouwbaarheid
9,2
Snelheid
8,9
Geluidsproductie
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,4

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,0/10

Top schijfje met veel opslag !

  • Veel opslag
  • Snelle overdracht via USB 3.0

Inmiddels tweede schijf van 5 TB gekocht. Super handig voor backup en opslag van grote bestanden.

  • Davy d.
  • 19 juli 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
5 / 5 sterren
10/10

Snel geleverd, goed verpakt, snel en lekker stil

  • Snel en stil
  • Was niet geformateerd bij aansluiten, 2 sec werk, maar heb je geen computer kennis kan dat lastig zijn

Was op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde backup disk , hiermee 4,4Tb netto ruimte Prima

  • Martind
  • 12 februari 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
4.5 / 5 sterren
8,5/10

leuk ding

  • veel ruimte
  • nog geen

tot nu toe werkt ie goed

  • Ger de jong
  • 16 oktober 2020
  • In de variant: 1 x 5TB
5 / 5 sterren
9,5/10

Goedkope prima presterende externe harde schijf!

  • Stil
  • Goede prijs per gigabyte
  • LED-indicator aan de achterkant, dus niet goed zichtbaar

Prima externe harde schijf, klein formaat, lekker stil en vrij zuinig. Betrouwbaar merk met 2 jaar garantie en dat lijkt mij prima. Wil je langer garantie dan moet je naar Seagate kijken.

  • Lars verweij
  • 17 mei 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
4 / 5 sterren
8,0/10

Geen installatie en makkelijk in gebruik

Als je de schijf aan de computer aansluit, ziet de computer meteen de schijf en kan je meteen de schijf gebruiken. De snelheid is prima, het overzetten van bestanden kost weinig tijd. Erg fijn product.

  • Marjolein smit
  • 8 maart 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Veel opslag voor z'n prijs

  • Prijs kwaliteit dik in orde
  • Betrouwbaarheid van WD
  • Durft zich al eens laten horen bij intens lezen/schrijven

Over een periode van 10j heb ik toch al een bescheiden collectie harde schijven weten verzamelen, waarvan 1tje het heeft laten afweten... en alle andere schijven zijn van WD. Voor mij is de keuze van merk dus zeer eenvoudig. Ik gebruik de schijf als backup voor foto's/muziek en om aan m'n shield tv pro te hangen om films te kijken. Qua prestatie is de schijf dik in orde, de bottleneck zit hem eerder in de software die leest/schrijft (windows explorer...) en niet het schijfje zelf. Tijdens films kijken heb ik alvast nog geen haperingen vastgesteld, zelfs niet bij 4K HDR bestanden. Als je enkele 100den GBs aan foto's wilt overzetten dan moet je hem wel een tijdje met rust laten, maar voor huis, tuin, keuken gebruik is het meer dan voldoende. Je kan er zelfs een VM op draaien (alleen niet verwachten dat die snel gaat opstarten en afsluiten). Persoonlijk ben ik wel fan van de brede micro USB poort die hier ook nog op zit. Ik heb 2 WD schijven van 6 jaar oud en de kabeltjes klemmen daar nog steeds goed in, ik verwacht hier niets minder. De vormgeving is zoals steeds bescheiden, wat ik graag heb. Soms durf de schijf wel wat lawaai maken, maar ik heb nog niet goed door wanneer wel of niet. Alleen irritant als het net gebeurt tijdens een stille scène van een spannende film. Maar ik ga heus niet 10x meer betalen voor een geruisloze SSD. Warm wordt de schijf niet echt. Het verschil tussen deze en de WD passport zijn het design en de software van WD die je op de passport meekrijgt. Negeer dat gewoon en steek die 20€ verschil op zak. Zijn verder toch dezelfde toestelletjes in mijn ervaring.

  • Willem provoost
  • 1 maart 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
5 / 5 sterren
10/10

prima aankoop van een 5 Tb opslag

  • Makkelijk formaat om mee te nemen of te verplaatsen
  • snelle USB3 verbinding

hij doet wat ik van een snelle externe HD verwacht

  • Joop mak
  • 9 juli 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
4 / 5 sterren
8,0/10

Ideale backup schijf

  • Compact
  • Geen adapter nodig
  • Niet de snelste schijf

Vind deze schijven ideaal als backup schijf ook al zijn ze vrij traag als je grote backups moet maken. De betrouwbaarheid rating van drie sterren is natuurlijk onzin heb dat ding net binnen.

  • Mct
  • 13 mei 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Draagbare grote externe opslag tegen een goede prijs

Compact en grote opslag. Werkt direct en soepel. Betrouwbaarheid moet zich nog bewijzen, maar geen zorgen over

  • Alexander
  • 9 maart 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
5 / 5 sterren
10/10

Top schijfje met veel opslag !

  • Veel opslag
  • Snelle overdracht via USB 3.0

Veel opslag op een compacte en handzame disk, bij het aansluiten wordt de schijf direct herkend in Windows 10.

  • Davy d.
  • 16 mei 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
4 / 5 sterren
8,0/10

Top schijfje met veel opslag !

  • Veel opslag
  • Snelle overdracht via USB 3.0
  • Klein en handzaam

Inmiddels tweede schijf van 5 TB gekocht. Super handig voor backup en opslag van grote bestanden.

  • Davy d.
  • 19 juli 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
5 / 5 sterren
10/10

Snel geleverd, goed verpakt, snel en lekker stil

  • Snel en stil
  • Was niet geformateerd bij aansluiten, 2 sec werk, maar heb je geen computer kennis kan dat lastig zijn

Was op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde backup disk , hiermee 4,4Tb netto ruimte
Prima

  • Martind
  • 12 februari 2021
  • In de variant: 1 x 5TB
4.5 / 5 sterren
8,5/10

leuk ding

  • veel ruimte
  • nog geen

tot nu toe werkt ie goed

  • Ger de jong
  • 16 oktober 2020
  • In de variant: 1 x 5TB

Specificaties

Product

Artikelnummer
797960
Fabrikantcode
WDBU6Y0040BBK-WESN
Merk
Western Digital
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Geheugen eigenschappen

Totale opslagcapaciteit
4 TB
Cachegeheugen
32 MB
Type harde schijf
2,5 inch
RPM van de HDD
5400 rpm
Geformatteerd voor besturingssysteem
Windows
Veiligheidsklasse
Middenklasse
Maximale schrijfsnelheid
100 MB/s
Maximale leessnelheid
100 MB/s

Functies

Schokbestendig
Nee
Stofbestendig
Nee
Aan/uit-schakelaar
Nee
Back-up functie
Nee
Beveiligd geheugen (usb)
Nee
Aanbevolen voor gebruik
Back-up maken, Foto's en video's opslaan

Fysieke eigenschappen

Breedte
8,1 cm
Diepte
11,1 cm
Hoogte
2,1 cm
Gewicht
234 g
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Bouwkwaliteit
Basisklasse

Overige eigenschappen

Energiezuinig
Nee
Type stroomvoorziening
Via ander product

Aansluitingen en verbindingen

FireWire
Nee
Thunderbolt-aansluiting
Nee
Type SATA-aansluiting
S-ATA (III)
Type usb-aansluiting
Standaard usb-A
Usb-aansluiting
Ja

Dit wordt 'm

WD Elements Portable 5TB Duo-Pack
WD Elements Portable 5TB Duo-Pack