The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Adonit Note Stylus Zwart

Variant: Zwart
Kleur:
Zwart
54,99
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Aantal styli
1
Penfunctionaliteit
Ja

Omschrijving

De Adonit Note is een stylus die goed samenwerkt met een nieuwere iPad, uit 2018 of recenter. Zo is de stylus geschikt voor de meeste apps en hoef je bijvoorbeeld alleen maar te tikken om de Notities app te openen. Dankzij palm rejection is het geen probleem dat je tijdens het tekenen met je hand op het scherm rust. De Note heeft een dunne styluspunt van 1 millimeter en is daardoor veel nauwkeuriger dan je vingers. Die styluspunt is vervangbaar, dus je hoeft bij slijtage niet meteen een nieuwe stylus te kopen. Je verbindt de Adonit Note eenvoudig via een druk op de aan knop; koppelen via bluetooth is niet nodig. Wil je aan de slag en is je stylus net leeg? Na 4 minuten opladen houdt je batterij het alweer een uur vol.

De Adonit Note is een stylus die goed samenwerkt met een nieuwere iPad, uit 2018 of recenter. Zo is de stylus geschikt voor de meeste apps en hoef je bijvoorbeeld alleen maar te tikken om de Notities app te openen. Dankzij palm rejection is het geen probleem dat je tijdens het tekenen met je hand op het scherm rust. De Note heeft een dunne styluspunt van 1 millimeter en is daardoor veel nauwkeuriger dan je vingers. Die styluspunt is vervangbaar, dus je hoeft bij slijtage niet meteen een nieuwe stylus te kopen. Je verbindt de Adonit Note eenvoudig via een druk op de aan knop; koppelen via bluetooth is niet nodig. Wil je aan de slag en is je stylus net leeg? Na 4 minuten opladen houdt je batterij het alweer een uur vol.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Usb kabel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Usb kabel

Belangrijkste eigenschappen

Aantal styli
1
Penfunctionaliteit
Ja

Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
4.45 / 5 sterren
8,9
Kwaliteit
4.45 / 5 sterren
8,9
Design
4 / 5 sterren
8,0
Mogelijkheden
4.1 / 5 sterren
8,2

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,0/10

prima !

  • super simpel
  • aanzetten en het werkt

prima alternatief voor de apple pencil als je het gebruikt als pen om te schrijven op je ipad. Heb alleen nog geen extra pen tips kunnen vinden voor het geval deze kapot gaat ....

  • Henk molenaar
  • 8 februari 2021
  • Kleur: Zwart
5 / 5 sterren
10/10

Top, goede prijs kwaliteit verhouding

Top, goede prijs kwaliteit verhouding, schrijft mooi. Ben er super blij mee.

  • Bvdw
  • 12 september 2020
  • Kleur: Goud
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Heel tevreden!

  • Ligt goed in de hand
  • Mooie vormgeving

Zonder verdere handeling te gebruiken op de iPad, geen installatie nodig. Gebruiksvriendelijk en heel handig.

  • Margot beekink
  • 4 juni 2021
  • Kleur: Zwart
4 / 5 sterren
8,0/10

Prima voor note taking

  • Super simpel in gebruik
  • Prima voor aantekening/notities
  • Beperkte functies voor creatiever gebruik

Simpel, werkt altijd, mooi

  • Mike
  • 26 januari 2021
  • Kleur: Zwart
5 / 5 sterren
9,5/10

Prima pen, kan hem gerust aanbevelen.

  • Werkt en reageert zonder meer prima.
  • Lange werktijd van de batterij.
  • Is niet drukgevoelig.

Werkt prima om bladmuziek mee te noteren met Symphony Pro. Zo wordt mijn aaipet van yuppy speelgoed tot een nuttig stukje gereedschap. (Jaja, dat ligt aan mij.)

  • Antoon janssen
  • 6 maart 2021
  • Kleur: Goud
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Goed alternatief voor een Apple pen

  • Uitpakken, aanzetten en gebruiken
  • Werkt heel goed op iPad Air. Ik gebruik het tijdens virtuele lessen.
  • Het koper detail vind ik niet zo mooi, maar dat is mijn persoonlijke smaak.

Ik zocht een alternatief voor de prijzige Apple pen. Ik zocht een pen om les te kunnen geven op een virtueel whiteboard en daar werkt deze pen prima voor. Ik maak er ook notities mee in onenote of aantekeningen bij het quoteren. Je kan er geen kunstwerken mee gaan tekenen aangezien de pen niet drukgevoelig is, maar dat had ik voor mijn job niet nodig. En daar 50€ extra voor betalen dus ook overbodig.

  • Marijke vanhaeren
  • 13 november 2020
  • Kleur: Zwart
4 / 5 sterren
8,0/10

Prima pennetje voor een redelijke prijs

  • doet wat ie moet doen
  • prima prijsje
  • aan/uit knop had op een handiger plek kunnen zitten

Prima pennetje om mee te schrijven, tekenen niet uitgeprobeerd.

  • L.
  • 25 januari 2021
  • Kleur: Zwart
4 / 5 sterren
7,5/10

Echt een aanrader

  • Super makkelijk in gebruik
  • Echt een aanrader
  • De pen tekent geen dikkere lijnen als je er harder op drukt

Het is echt een super makkelijke pen in gebruik. Je drukt op een knopje en hij is verbonden met je iPad. Je kan er mooie lijnen mee tekenen want de pen heeft een zeer dun puntje.

  • Zahra janssens
  • 13 november 2020
  • Kleur: Goud
4 / 5 sterren
7,5/10

Werkt goed!

  • Ligt fijn in de hand
  • Is niet heel fraai.

Ligt fijn in de hand en werkt naar behoren, qua uiterlijk geen 10.

  • Robin van den brink
  • 18 november 2020
  • Kleur: Goud
4 / 5 sterren
8,0/10

Super

  • De pen schuift makkelijk uit de handen

Het is makkelijk en snel te gebruiken. Maar de pen schuift wel makkelijk weg, door het materiaal waaruit het is gemaakt. Daarmee moet je dus wel oppassen.

  • Marie
  • 17 januari 2021
  • Kleur: Zwart

Specificaties

Product

Artikelnummer
864501
Fabrikantcode
ADNB
Merk
Adonit
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Materiaal
Kunststof, Metaal
Kleur
Zwart

Styli eigenschappen

Aantal styli
1
Penfunctionaliteit
Ja
Capacitive Stylus
Ja
Gemaakt voor merk
Apple
Compatibel met producttype
Tablet
Geschikt voor model
Apple iPad (2018), Apple iPad (2019), Apple iPad (2020), Apple iPad 10.2 (2021), Apple iPad Air (2019), Apple iPad Air (2020), Apple iPad Mini 5, Apple iPad Pro (2018), Apple iPad Pro 11 inch (2020), Apple iPad Pro 11 inch (2021), Apple iPad Pro 12.9 inch (2020), Apple iPad Pro 12.9 inch (2021)

Dit wordt 'm

Adonit Note Stylus Zwart
Adonit Note Stylus Zwart
Kleur: Zwart
54,99
Tijdelijk uitverkocht