The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Braun Series 6 60-N4820cs Grijs

In de uitvoering

Scheert en detailleert
Braun Series 5 50-B1000s Blauw
Braun Series 7 70-N1200s Zilver met precisietrimmer
Braun Series 6 60-N4820cs Grijs
Braun Series 7 70-S7200cc Zilver

Houd ook je neus goed bij

25,99
Morgen geleverd
Morgen geleverd

Houd ook je neus goed bij

25,99

Aanbevolen combinatie

Braun Series 6 60-N4820cs Grijs
Braun Series 6 60-N4820cs Grijs
Inbegrepen accessoires
Neustrimmer Neustrimmer
Verzorg ook je neus en oren waar een scheerapparaat niet bij komt.
Scheerspiegel Scheerspiegel
Zoom in op je huid zodat jij geen haartje mist.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
402,97 392,32
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Scheercomfort
Middenklasse
Scheerwijze
Droog, Met schuim of gel, Onder de douche
Geschikt voor gevoelige huid
Ja
Automatisch scheervermogen
Nee
Reinigingsgemak
Onderhoudsborstel, Volledig afspoelbaar

Plus- en minpunten

Volgens onze scheerapparaatspecialist
  • Met het precisietrimmeropzetstuk creëer je strakke lijnen en werk je jouw bakkebaarden en nekharen bij.
  • Door je baard met het meegeleverde baardtrimmeropzetstuk eerst te trimmen, zorg je voor een comfortabele scheerbeurt.
  • Met de snellaadfunctie is het scheerapparaat al na enkele minuten voldoende opgeladen voor één scheerbeurt.
  • Je moet het scheerapparaat zelf schoonmaken, want je krijgt er geen reinigingsstation bij.
  • Dit scheerapparaat beschikt niet over een Turbo Power Functie om stugge baardharen af te scheren.
Productspecialist scheerapparaten

Omschrijving

Met de Braun Series 6 60-N4820cs Grijs met Oplaadstandaard scheer, trim en werk je jouw stoppelbaardje bij. Je gebruikt de 100% waterdichte Braun zowel onder de douche, met schuim of droog. Angst voor een lege accu hoef je niet te hebben. Je krijgt er naast verschillende opzetstukken namelijk ook een oplaadstandaard bijgeleverd. Na gebruik zet je het scheerapparaat in deze standaard waardoor deze oplaadt. De accu gaat 50 minuten mee wat genoeg is voor zo'n 3 weken scheren. Ben je vergeten op te laden, dan gebruik je de snellaad stand waardoor je scheerapparaat binnen 5 minuten opgeladen is voor één scheerbeurt. Na gebruik spoel je de scheerkoppen af onder de kraan.

Met de Braun Series 6 60-N4820cs Grijs met Oplaadstandaard scheer, trim en werk je jouw stoppelbaardje bij. Je gebruikt de 100% waterdichte Braun zowel onder de douche, met schuim of droog. Angst voor een lege accu hoef je niet te hebben. Je krijgt er naast verschillende opzetstukken namelijk ook een oplaadstandaard bijgeleverd. Na gebruik zet je het scheerapparaat in deze standaard waardoor deze oplaadt. De accu gaat 50 minuten mee wat genoeg is voor zo'n 3 weken scheren. Ben je vergeten op te laden, dan gebruik je de snellaad stand waardoor je scheerapparaat binnen 5 minuten opgeladen is voor één scheerbeurt. Na gebruik spoel je de scheerkoppen af onder de kraan.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,7 MB)
  • Baardtrimmeropzetstuk
  • Precisietrimmeropzetstuk
  • Onderhoudsborsteltje
  • Opbergetui
  • Oplader
  • Oplaadstandaard

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,7 MB)
  • Baardtrimmeropzetstuk
  • Precisietrimmeropzetstuk
  • Onderhoudsborsteltje
  • Opbergetui
  • Oplader
  • Oplaadstandaard

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Scheercomfort
Middenklasse
Scheerwijze
Droog, Met schuim of gel, Onder de douche
Geschikt voor gevoelige huid
Ja
Automatisch scheervermogen
Nee
Reinigingsgemak
Onderhoudsborstel, Volledig afspoelbaar

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Kwaliteit van Braun

    Levi | 22 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert

    • Stevig in de hand
    • Scheerresultaat
    • Betere trimmer
    • Fragiel aanvoelend laadpunt

    laat ik beginnen waar Braun altijd goed scoort, de algemene scheerkop. Deze scheert heel kort, makkelijk en zonder irritatie. Één tot maximum twee maal overgaan en je hebt al een super resultaat. De trimmer is een aparte kop en niet uitschuifbaar op de rug zoals bij andere modellen waardoor hij voor mij veel beter in gebruik is en toelaat makkelijk in model te scheren. Dit model heb ik kunnen testen en ik zou het zeker aanraden als je een degelijk scheer apparaat wilt. Het toestel ligt makkelijk in de hand en komt met verschillende lengtes van opzetstukken, je kan dit dus gebruiken voor een baard in model te brengen of je helemaal glad te scheren. Hard hoesje voor veilig opbergen is er ook bij geleverd, makkelijk voor op reis.

    Levi | 22 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ligt zeer goed in de hand: 2 toestellen in 1

    Lcoppens | 26 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert

    • handige reistas
    • handig om op te laden
    • ligt goed in de hand
    • batterijduur

    Dit Braun-Series 6-60-N4820cs Grey scheerapparaat ligt zeer goed in de hand, het is super handig in gebruik om te scheren. Je kan de scheerdop volledig veranderen in een trimmer, dus het apparaat is eigenlijk twee in 1. Je kan het scheermesje achteraf reinigen onder een lopende waterkraan. Het scheren gebeurt met drie flexibele messen waardoor het tot zeer glad kan scheren. Ik gebruik het soms in mijn nek met behulp van de handige precieze trimmer opzetstuk, alsook voor de baard is er een meegeleverd stuk aanwezig die zeer goed werkt. Ik gebruik het zowel dry als wet in de douche. De batterij gaat zeer lang mee en je kan het toestel opladen via een meegeleverde oplaadstaander die ook gemakkelijk in mijn badkamer staat. Pluspuntje bij deze Braun is dat er er een handige reistas bijgeleerd is.

    Lcoppens | 26 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Dit is een aanrader

    kenneth crombez | 23 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert

    • Volgt contouren
    • Waterdicht

    Dit product is een absolute aanrader. De scheerkop volgt perfect de contouren van je gelaat, in alle zachtheid. De bijhorende trimmers zijn ideaal om je baard te trimmen en ook je bakkebaarden bij te werken én ze zijn bovendien supergemakkelijk op te klikken. Ook heel erg handig dat het apparaat waterproof is. De batterij gaat ook heel lang genoeg mee, na een volledige oplaadbeurt doet ie het een volledige week (ik scheer me elke dag een goeie 5 minuten). Een toppertje voor mij!

    kenneth crombez | 23 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prijs -kwaliteit : top
    • Zeer glad scheren
    • Stil bij gebruik
    • Gebruiksvriendelijk
    • Verschillende accessoires
    • Beknopte gebruiksaanwijzing

    De Braun scheermachine ligt goed in de hand door zijn slanke ontwerp.
    Het gewicht van de scheermachine is licht in vergelijking met mijn vorige machine .
    Met een opgeladen batterij kan hij toch wel 5 scheerbeurten aan .
    De verschillende accessoires zijn ook heel handig , ik gebruik ze ook om mijn hoofd te scheren .
    De precisie trimmer is erg handig om mijn baard op een mooie lengte te houden.
    In tegenstelling met mijn vorige scheermachine heb ik geen last van scheeracne.
    Een groot voordeel is ook dat ik hem kan gebruiken onder de douche en na gebruik gewoon uitspoelen onder warm water .
    De gebruiksaanwijzing mocht iets uitgebreider want het was soms zoeken wat voor wat dient .
    Maar prijs- kwaliteit is dit een hele goede aankoop

    Matthijs baeye | 26 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 3 / 5 sterren
    5,6/10
    Geen waar voor je geld
    • Scheerd niet glad

    Had er meer van verwacht

    A van Goor | 14 mei 2021 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Zeer degelijk scheerapparaat
    • prima scheerresultaat
    • lange batterijduur
    • maakt wat veel geluid

    Veel gladder resultaat dan bij een Philips scheerapparaat

    Marc Reynders | 4 april 2021 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    meer dan een scheerapparaat
    • scheerresultaat
    • veelzijdigheid
    • kwaliteit
    • geen clean&charge station

    Ik heb de 60-n4820cs ontvangen om hem te testen en was verrast door de verschillende accessoires waarmee je het scheerapparaat makkelijk omtovert tot precisietrimmer ofwel tot een stoppelbaardtrimmer. Heel handig want zo heb je drie apparaten voor de prijs van één. Het scheerresultaat is goed en het toestel ligt goed in de hand. Een klein minpuntje voor het ontbreken van een clean&charge station maar het reinigen lukt makkelijk onder lopend water.

    Robby | 27 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Perfect voor een gevoelige huid
    • Oplaad stand
    • Waterdicht
    • Ideaal voor gevoelige huid

    Ik heb dit apparaat nu enkele weken in gebruik en ben hier zeer tevreden over. Daar ik een gevoelige huid heb, is deze snel geïrriteerd, echter heb ik er nu geen last meer van. De li-ion accu gaat ongeveer 50 min mee. Er zit een handige stand lader meegeleverd waardoor het apparaat handig rechtop staat. Verder is er nog een trimmer kop meegeleverd, en een handig opzetkapje om baardjes van 0,5 tot 2,3 mm mee te trimmen. Het apparaat is waterdicht dus je kan deze nat en droog gebruiken. Een echte aanrader.

    Joel S | 28 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    veelzijdig en degelijk toestel
    • precisie-, stoppelbaardtrimmer
    • kwaliteit
    • scheerresultaat
    • geen clean&charge station

    Ik heb de braun 60-N4820cs ontvangen om hem te testen en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Vooral dan omwille van de accessoires, namelijk de trimmerkop en de stoppelbaardtrimmer. Die laatste is heel handig om je baard in toom te houden, gewoon de scheerkop vervangen door de stoppelbaardtrimmer, de juiste kammetjes erop en trimmen maar. Het enige kleine minpuntje is het ontbreken van een clean&charge station verder is het een prima scheerapparaat/ trimmer.

    Robby Emons | 25 augustus 2020 | In de uitvoering: Scheert en detailleert
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Beter kan het niet denk ik
    • Prijs
    • Scheert echt glad
    • Mooi design
    • Nat en droog scheren
    • Standaard

    Scheert echt glad en daar gaat het uiteindelijk om nietwaar.

    Hans Kwakkernaat | 13 juli 2021 | In de uitvoering: Scheert en detailleert


Braun: tot € 60,- cashback

Braun: tot € 60,- cashback
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2021 de Braun Series 6 60-N4820cs...
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2021 de Braun Series 6 60-N4820cs Grijs aanschaft, ontvang je tot € 60,- cashback van Braun. Tot 15 januari 2022 kun je jouw actieproduct aanmelden voor deze actie van Braun. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Braun: 100 dagen op proef

Braun: 100 dagen op proef
Wanneer je tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2022 de Braun Series 6 60-N4820cs Grijs...
Wanneer je tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2022 de Braun Series 6 60-N4820cs Grijs aanschaft, ontvang je het product 100 dagen op proef. Je probeert het product 100 dagen uit. Bevalt het niet? Stuur 'm dan binnen 100 dagen na aankoop terug naar Braun. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
864730
Fabrikantcode
81692812
Merk
Braun
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Scheerkop
Scheerblad
Flexibele kop
Ja
Aantal richtingen flexibele scheerkop
1
Geschikt voor gevoelige huid
Ja
Aantal standen
1

Accessoires

Standaard meegeleverd
Baardtrimmeropzetstuk, Onderhoudsborstel, Opbergetui, Precisietrimmeropzetzuk, Standaard
Vervangbare scheerkop
Ja

Gebruiksgemak

Scheercomfort
Middenklasse
Scheerwijze
Droog, Met schuim of gel, Onder de douche
Styling opties
Detailleren, Glad scheren, Trimmen
Bruikbaar onder de douche
Ja
Display
Ja
Soort status-indicator
Batterij-indicator, Indicator reisslot, Oplaadindicator
Reinigingsgemak
Onderhoudsborstel, Volledig afspoelbaar
Bedraad te gebruiken
Nee
Uitklapbare precisietrimmer
Nee
Feedback in smartphone app
Nee
Automatisch scheervermogen
Nee
Huidbeschermer
Nee

Vermogen

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Accu/batterij technologie
Lithium-ion
Maximale accu/batterijduur
50 min
Oplaadtijd accu
60 min
Laadtijd snellaadfunctie
5 min

Dit wordt 'm

Braun Series 6 60-N4820cs Grijs
Braun Series 6 60-N4820cs Grijs
In de uitvoering: Scheert en detailleert
189,99
Morgen geleverd

Houd ook je neus goed bij

25,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen