The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Devolo dLAN 550 Duo+ Starter Kit + Uitbreiding (Geen WiFi)

Devolo collectie

Starter Kit + Uitbreiding
Devolo dLAN 550 Duo+ 500 Mbps 2 adapters (Geen WiFi)
Devolo dLAN 550 Duo+ Geen WiFi 500 Mbps (uitbreiding)
Devolo dLAN 550 Duo+ Starter Kit + Uitbreiding (Geen WiFi)
114,98 109,99
Morgen geleverd
114,98 109,99
Morgen geleverd

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze powerline-adapterspecialist
  • De adapters hebben 2 netwerkpoorten om apparaten bedraad op aan te sluiten.
  • Door het geïntegreerde stopcontact hoef je geen stopcontact in huis te missen.
  • Dankzij de automatische fasekoppeling werkt de adapter in elke ruimte van iedere woning.
  • De maximale snelheid van powerline adapters is afhankelijk van het stroomnet in je huis, stopcontacten zonder aarde zorgen voor een lagere snelheid. Ook steek je een powerline niet in een stekkerdoos.
  • Deze powerline adapter heeft geen wifi ingebouwd, je zet er dus geen draadloos netwerk mee op.
Productspecialist powerline-adapters

Productomschrijving

Met dit Devolo dLAN 550 Duo+ pakket zonder wifi creëer je 2 extra netwerkaansluitingen op 2 plekken in huis. Steek de verschillende adapters in het stopcontact en verbind ze met je router. Zo hoef je geen lange kabels meer te trekken naar je apparaten. Je verbindt eenvoudig een pc, tv of spelconsole via het stopcontact met het internet. De adapters hebben een geïntegreerd stopcontact, dus verlies je geen stroomaansluiting op de plek waar je ze installeert.


Standaard meegeleverd

Devolo dLAN 550 Duo+ 500 Mbps 2 adapters (Geen WiFi)

  • 2 netwerkkabels (1m per stuk)
  • CD met software en documentatie
  • Gedrukte installatiehandleiding

Devolo dLAN 550 Duo+ Geen WiFi 500 Mbps (uitbreiding)

  • 1 netwerkkabel (1m)
  • Gedrukte installatiehandleiding

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie

Devolo dLAN 550 Duo+ Starter Kit + Uitbreiding (Geen WiFi)
Devolo dLAN 550 Duo+ Starter Kit + Uitbreiding (Geen WiFi)
Inbegrepen accessoires
Utp kabel
Utp kabel
Kies alternatief
2% korting
op de accessoires op het accessoire
130,97 125,66
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Sneller dan draadloos in elke kamer dat je wilt.

    David De vos | 7 januari 2016 | Devolo collectie: Uitbreiding

    • Plug and play
    • Heel snel
    • 2 ethernet aansluitingen
    • Geen stopcontact verloren
    • Compatibel met andere merken, zolang snelheid hetzelfde is.
    • Beetje aan de grotere kant

    Heel gemakkelijk in gebruik, plug en play, en nog steeds een stopcontact vrij !

    Ik gebruik deze in combinatie met een powerline van een ander merk ( met dezelfde snelheid) zonder problemen !

    David De vos | 7 januari 2016 | Devolo collectie: Uitbreiding
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Snelle stabiele netwerkverbinding voor mijn TV decoders

    Joeri Klingeleers | 17 december 2019 | Devolo collectie: Uitbreiding

    • Prijs kwaliteit top
    • Snel genoeg voor streaming
    • Oplossing voor plaats met slechte WiFi ontvangst
    • Geen

    Ik heb een extra adapter aangekocht om mijn bestaande powerline netwerk van 3 naar 4 adapters uit te breiden.
    Ik gebruik deze adapters om mijn Proximus tv decoders, smart tv en vaste pc met het internet te verbinden. De installatie is super eenvoudig en de toestelletjes werken zeer stabiel. De 500Mbit is ruim voldoende voor streaming diensten te gebruiken en te surfen. Samengevat : een aanrader

    Joeri Klingeleers | 17 december 2019 | Devolo collectie: Uitbreiding
  • 2.5 / 5 sterren
    4,8/10
    Moeilijk te installeren en werkt alleen onder voorwaarden

    Victor Goeman | 7 november 2017 | Devolo collectie: Starter Kit

    • Mooi design
    • Neemt veel plaats in
    • Niet bruikbaar in verdeelstekker
    • Lastig te installeren

    Ik had verschillende pogingen nodig om het apparaat te laten werken omdat ik een de handleiding voor een andere versie van het product was

    Victor Goeman | 7 november 2017 | Devolo collectie: Starter Kit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geschikt voor een thuisnetwerk
    • Gebruiksvriendelijk
    • Degelijke kwaliteit materiaal
    • Snelheid optimaal
    • Redelijk groot

    Gebruiksvriendelijk. Geen moeite om alles te installeren. Alles blijft vlotjes gaan.
    Is wel redelijk groot van omvang. Niet geschikt voor achter een kast weg te werken

    Alexander Geerts | 12 december 2018 | Devolo collectie: Starter Kit
  • 0 / 5 sterren
    0,0/10
    goed

    na wat resetten 2 of drie keer is de verbinding geslaagd verder geen problemen, werkt perfect

    Hugo Defreyne | 22 mei 2018 | Devolo collectie: Uitbreiding
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Niet aan te raden, behaalt beloofde snelheden NIET.
    • Ziet er robuust uit.
    • Gunstig geprijsd
    • Geintegreerd stopcontact
    • Haalt absoluut NIET de aangegeven snelheden.
    • Ethernet is slechts 100Mbps ipv Gigabit.

    Devolo staat hoog aangeschreven wat betreft Powerlines, vandaar mijn aankoop. Wifi had ik niet nodig, dus opteerde ik voor dezelfde prijs voor adapters met geintegreerd stopcontact.

    Mijn 5 jaar oude witte-product-powerline haalt maar 100Mbps, vandaar hoog tijd om te vervangen. Temeer omdat mijn telenet-pakket 200Mbps is, en mijn NAS ook mee in dat netwerk staat aan de kant van de modem.

    Aangesloten (wat zeer makkelijk ging) en getest....
    Wat een tegenvaller.
    Waar de kabel m'n modemsnelheid op 198,34Mbps zat 5min geleden, kom ik nu niet hoger dan 72Mbps, zelfs indien ik geen enkel ander toestel aansluit in het extra stopcontact, en enkel m'n iMac aansluit op de Powerline....

    GEEN aanrader dus.
    Zet dan 75Mbps op de doos ipv 500.
    Bij 500 verwacht ik toch wel 400 à 450.

    Christophe Beeckmans | 27 december 2015 | Devolo collectie: Starter Kit
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Uit de doos - in het stopkontakt - werkt !
    • werkt zoals beloofd
    • doet wat het moet
    • installatie is kinderspel
    • geen

    Uit de doos - in het stopkontakt - werkt !

    René Ghys | 1 maart 2017 | Devolo collectie: Starter Kit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Het product is een aanrader
    • Kan makkelijk gebruikt worden om aan je smart-TV te koppelen

    Het product bevalt mij daar de installatie heel simpel is en overal kan gebruikt worden.

    Joël W | 13 december 2019 | Devolo collectie: Uitbreiding
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Ideale oplossing
    • Werkt perfect
    • Zeer snel geinstalleerd
    • Perfect voor digitale televisie

    Doet perfect wat ik nodig heb

    Deridder | 18 januari 2018 | Devolo collectie: Starter Kit
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Fantastich alternatief voor onstabiele wifi.
    • zeer stabiel
    • geen stopkontakt kwijt
    • makkelijk te installeren
    • mag iets kleiner zijn

    Ik gebruik al jaren de oudere 200Mb/s versie voor de Xtreamer. Ook voor mijn Logitech Squeezebox wou ik via dit systeem werken omdat de wifi verbinding niet stabiel genoeg is. Ook al is het wifi signaal sterk genoeg, toch valt de verbinding geregeld weg. Deze nieuwe snellere 500 is volledig compatible met de oudere 200, is zeer snel en makkelijk te installeren en zorgt ook hier voor een stabiele verbinding. Ook een voordeel van dit model is dat je geen stopkontakt kwijt bent. Alleen had het toestel wel wat kleiner mogen zijn, het is toch een grote blok.
    Zoals gebruikelijk ook de gekende zeer snelle en correcte levering van Coolblue.

    Paul Rosier | 21 mei 2017 | Devolo collectie: Uitbreiding

Specificaties

Product

Artikelnummer
486405
Fabrikantcode
9300
Merk
Devolo
Garantie
3 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Netwerk eigenschappen

Wifi ingebouwd
Nee
Ethernetsnelheid
Fast Ethernet (100 Mbps)
Maximale ethernet snelheid
500 Mbit/s

Prestatie eigenschappen

Automatische fasekoppeling
Ja
IGMP Snooping
Ja
Seamless roaming
Ja
Bridge-optie
Nee

Fysieke eigenschappen

Hoeveelheid powerline adapters
2
Aantal powerline stations
1
Contactdoos geintegreerd
Ja
Totaal aantal stopcontacten
2
Geintegreerde switch
Ja
Ethernetpoorten adapter 1
2
Ethernetpoorten adapter 2
2
Hoogte
110 mm
Breedte
55 mm
Diepte
40 mm
Gewicht
676 g
Kleur
Wit

Product

Artikelnummer
486404
Fabrikantcode
9293
Merk
Devolo
Garantie
3 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Netwerk eigenschappen

Wifi ingebouwd
Nee
Ethernetsnelheid
Fast Ethernet (100 Mbps)
Maximale ethernet snelheid
500 Mbit/s

Prestatie eigenschappen

Automatische fasekoppeling
Ja
IGMP Snooping
Ja
Seamless roaming
Nee
Bridge-optie
Nee

Fysieke eigenschappen

Geschikt voor merklijn
Devolo dLAN
Contactdoos geintegreerd
Ja
Totaal aantal stopcontacten
1
Hoeveelheid powerline adapters
1
Geintegreerde switch
Ja
Ethernetpoorten adapter 1
2
Hoogte
110 mm
Breedte
55 mm
Diepte
40 mm
Gewicht
250 g
Kleur
Wit

Dit wordt 'm

Devolo dLAN 550 Duo+ Starter Kit + Uitbreiding (Geen WiFi)
Devolo dLAN 550 Duo+ Starter Kit + Uitbreiding (Geen WiFi)
Devolo collectie: Starter Kit + Uitbreiding
114,98 109,99
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen