The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


WMF Function 4 Pannenset 5-delig

In de uitvoering

Pannenset 5-delig
WMF Function 4 Steelpan 16 cm
WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm
WMF Function 4 Hoog 16 cm
WMF Function 4 Laag 20 cm
WMF Function 4 Hoog 20 cm
WMF Function 4 Laag 24 cm
WMF Function 4 Midden 24 cm
WMF Function 4 Soeppan 24 cm
WMF Function 4 4-delig
WMF Function4 Pannenset 4-delig
WMF Function 4 Pannenset 5-delig
368,-
Beperkte voorraad, bestel snel
368,-
Beperkte voorraad, bestel snel



Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Materiaal pan basis
RVS
Geschikt voor inductiekookplaat
Ja
Vaatwasmachinebestendig
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze Panspecialist
  • De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 180 °C.
  • Door de glazen deksel houd je het kookproces goed in de gaten zonder warmte uit de pan te verliezen.
  • De gaatjes aan de zijkant van de deksel maken het afgieten van heet water een stuk gemakkelijker.
  • RVS pannen warmen niet snel op, het duurt dus even voordat je begint met koken.
Productspecialist Pannen

Omschrijving

De WMF Function 4 Pannenset 5-delig is een uitgebreide set pannen waarbij je 4 kookpannen en een steelpan ontvangt. De pannen zijn gemaakt van RVS wat ze stevig maakt, maar waardoor ze wel even nodig hebben om op te warmen. Je ontvangt de kookpannen met glazen deksels waarmee je het kookproces gemakkelijk in de gaten houdt, zonder dat je het deksel van de pan moet halen. De deksels zijn uitgerust met een siliconen ring die zorgt dat de pan goed afsluit. Daarnaast hebben ze afgiet gaatjes waardoor afgieten een eitje is. De steelpan is goed geschikt voor het maken van een sausje. Na het koken mogen de pannen in de vaatwasser, maar wij raden een handafwas aan.

De WMF Function 4 Pannenset 5-delig is een uitgebreide set pannen waarbij je 4 kookpannen en een steelpan ontvangt. De pannen zijn gemaakt van RVS wat ze stevig maakt, maar waardoor ze wel even nodig hebben om op te warmen. Je ontvangt de kookpannen met glazen deksels waarmee je het kookproces gemakkelijk in de gaten houdt, zonder dat je het deksel van de pan moet halen. De deksels zijn uitgerust met een siliconen ring die zorgt dat de pan goed afsluit. Daarnaast hebben ze afgiet gaatjes waardoor afgieten een eitje is. De steelpan is goed geschikt voor het maken van een sausje. Na het koken mogen de pannen in de vaatwasser, maar wij raden een handafwas aan.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Kookpan 1,9 liter
  • Kookpan 2,5 liter
  • Kookpan 3,9 liter
  • Kookpan 5,7 liter
  • Steelpan 1,4 liter

Standaard meegeleverd

  • Kookpan 1,9 liter
  • Kookpan 2,5 liter
  • Kookpan 3,9 liter
  • Kookpan 5,7 liter
  • Steelpan 1,4 liter

Belangrijkste eigenschappen

Materiaal pan basis
RVS
Geschikt voor inductiekookplaat
Ja
Vaatwasmachinebestendig
Ja

Aanbevolen combinatie

WMF Function 4 Pannenset 5-delig
WMF Function 4 Pannenset 5-delig
Inbegrepen accessoires
Pan
Pan
Kies alternatief
Keukengerei set
Keukengerei set
5% korting
op de accessoires op het accessoire
457,94 453,44
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfectie

    Gert van Soest | 25 december 2012 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig

    Een hele mooie pannenset die wat mij betreft tot een van de fraaiste hoort, maar nog belangrijker hij is heel gebruiksvriendelijk, het afgieten gaat met veel gemak en de degelijkheid (dikke bodem) zorgt voor een mooie gelijkmatige warmte verdeling echt een top set

    Gert van Soest | 25 december 2012 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    solide en betrouwbare pannenset

    Gerard van der Steen | 3 juli 2018 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig

    • design
    • betrouwbaarheid
    • veiligheid

    De WMF Function 4 Pannenset 4-delig
    Om maar gewoon met de deur in de keuken te vallen vinden we de deze pannenset gewoonweg heerlijk in het gebruik
    Sinds dat we deze pannenset in huis hebben kunnen we absoluut genieten van het gebruiksgemak van deze pannen.
    Wat kun je eigenlijk van een pannenset vertellen? In het begin lijkt het dat het gewoon iets is om in te koken en that’s it. Echter dat is duidelijk anders.
    Wie kent het niet, een van de pannen staat op het fornuis te wiebelen, de handvaten zijn te heet of zitten los,het product in de pan kookt over en dan spreek ik nog niet eens over het afgieten waarbij je je kunt verbranden.
    Toen we deze pannenset in gebruik hebben genomen hebben we juist op deze dingen gelet.
    De ontwerper van deze pannen heeft duidelijk op de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid gelet. De handvaten zijn solide en stabiel. Zitten heel goed vast en het vastdraaien van de handvaten is verleden tijd want wie kent het niet dat de handvaten steeds een losse schroef hebben. De temperatuur van de handvaten is prima tijdens het koken en zijn zeker niet overmatig heet.
    De deksel is gemaakt met een fijn kijkvenster maar ook dit kijkvenster zal beslaan. Wat zeker een topfactor is dat het handvat van het deksel in onze ervaring minimaal warm wordt. Ik ben erg enthousiast over de Rode kunststof isolatie laag. Dit zorgt ervoor dat de deksel prima te hanteren is en niet overmatig warm. Het is mij zelfs met kokend water gelukt om het handvat van de deksel vast te houden.
    Tijdens het koken zet je de deksel in de blokkeerstand en dan kookt er niets over en of komt er geen vocht over de rand heen
    Het afgieten van de pan is heel makkelijk doordat de deksel te draaien is totdat de afgiet positie bereikt is en je kunt heel gemakkelijk het water eruit laten lopen.
    Een kokende pan loopt wel eens over en het rammelen van de deksels is dan een vast effect. Deze pannen hebben dit echter niet. Er zit een goede verbinding tussen de deksel en de pan. Dit dempt het rammelen en ik heb mijn best gedaan om het over te laten koken en dat lukte me niet. Top pan.
    De bodem is altijd belangrijk als je stabiel wil koken. Als je een van de pannen in handen hebt dan voel je duidelijk waar het zwaartepunt van dit type pan zit. Duidelijk aan de onderkant. En dat is waar het moet zijn. Solide en stabiel in het doorgeven van de warmte gaat perfect.
    We hadden hiervoor een goede pannenset en zeker van goede kwaliteit, maar zeker op de handvaten werd het tijd voor vernieuwing, ook het overkoken geeft zoveel troep dat het tijd was voor vernieuwing.
    Ik ben erg enthousiast over deze pannen set , 4 pannen met alle vier dezelfde basis karakter maar te gebruiken voor 4 verschillende doeleinden. Van klein naar groot kan iedereen zijn waarde zeker vinden in deze set.
    Deze pannen set heeft een prachtig design en staat super mooi in onze keuken.
    We raden een ieder aan als je een nieuwe pannenset overweegt om zeker deze pannenset te kopen.
    Het zal je zeker bevallen.

    Gerard van der Steen | 3 juli 2018 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    verrijking tijdens het koken

    MPF69 | 7 juli 2018 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig

    • 4 afgietstanden
    • glazen deksel
    • grote handgrepen.
    • maatvoering binnen in de pan
    • nog niet ontdekt

    WOW, wat een gemak is deze pannenset. De 4 soorten afgiet mogelijkheden. rijst die niet meer wegspoelt. Maatvoering binnen in de pan. Goede geleiding van de warmte bron. Zodat het voedsel/water gelijkmatig wordt verwarmt. Handgrepen worden niet gloeiend heet. Het bereide voedsel blijft lang warm in de pannen. Glazen deksel sluit goed af. Waardoor het sneller warm wordt.
    Gemakkelijk in onderhoud. vaatwasser bestendig. kortom een goede degelijke super pannenset.

    MPF69 | 7 juli 2018 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Alles wat je wilt in een pan
    • Afgietfunctie
    • Solide handvatten
    • Glazen deksel
    • Minder energie voor koken nodig

    De pannen zijn kwalitatief erg sterk en voelen solide aan. De pannen hebben een degelijk gewicht wat fijn aanvoelt. De pannen zijn erg goed op inductie en kunnen op de een of andere manier koken op een aanzienlijk lagere stand dan mijn oude sola pannen. Hierdoor kan het water sneller koken wat erg prettig is. Daarnaast blijven de pannen nog een tijd warm zodat de gerechten na het koken nog degelijk kunnen nastomen.
    De deksel van de pannen is voorzien van een dikke glazen bovenkant waar je doorheen kan kijken. Deze beslaat in het begin vaak, maar nadat die is “opgewarmd” en het condens eraf gedruppeld is, kan je er degelijk doorheen kijken. Ideaal om het overkoken in de gaten te houden.
    De pan deksels zijn voorzien van een dikke siliconen rand met een gat, dikke gaten en dunne gaten en aan een kant gewoon dicht. In de pan zelf zit een soort uitsparing om eenvoudig vocht uit te gieten. Door de deksel op een van de 3 standen te zetten kan eenvoudig worden afgegoten, zonder dat het eten uit de pan valt. Door de dikke siliconen rand blijft de deksel goed op zijn plek zitten. Om al het vocht eruit te halen moet de pan uiteraard meer dan 90 graden gedraaid worden, daarvoor moet de deksel wel tegen gehouden worden.
    Omdat de deksel zelf wel warm wordt kan de deksel alleen via het handvat tegen gehouden worden. Zolang die op de ‘open’ stand staat kan de pan en deksel vastgehouden worden, maar op de kleine/grote gaten stand staat het handvat verticaal waardoor het bij de grotere pannen niet mogelijk is om de deksel goed tegen te houden. Kanttekening is wel dat de uitsparing relatief klein is, dus zelfs op het grote open gat kan er geen eten uitvallen.
    De handvatten worden warm, maar niet heet. De handvatten houden lekker vast en voelen solide aan. Daarnaast kan er geen vuilwater van de vaatwasser inlopen, wat er prettig is.
    Al met al een erg fijne pan die heel degelijk aanvoelt en lekker kookt. De ingebouwde afgiet functie is erg prettig en praktisch, hoewel deze iets beter uitgewerkt had kunnen worden. Al met al een pan die ik mensen zeker aanraad en die gezien de kwaliteit erg lang mee zal gaan.

    Roland Lubbers | 9 juli 2018 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Echt een aanrader.
    • Verdeeld de warmte gelijkmatig
    • De maataanduiding in de pan heel fijn.
    • Afgieten gaat heel gemakkelijk.
    • Door de rode rand in de deksel is de kans op overkoken en knoeien op inductie plaat minder
    • Ik heb tot nu toe geen min punten

    Een mooie uitstraling, en gemakkelijk in gebruik

    Gerdy Knoops | 30 november 2019 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    mooie pannen
    • siliconenrand mooi
    • mooie pannen
    • goed voor inductie

    zie de pluspunten

    hans hinnen | 2 november 2018 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Kwalitatieve handige potten die er goed uitzien
    • Dikke bodem waardoor gelijkmatige warmteverdeling
    • Handige afgiet teut aan de pot en gaten van verschillende groottes in de deksels
    • Geeft stevige en kwalitatieve indruk
    • Mooi
    • Glazen deksels lijken handig op het eerste zicht, maar dampen in de praktijk aan
    • Prijzig

    Kwalitatieve potten met handig afgiet-systeem - de kleinste afgiet gaatjes laten zelfs geen rijst door. Door de siliconen afsluit-ring sluiten deze potten ook heel goed. Warmt mooi gelijkmatig op en houdt ook lang z'n warmte.
    Stevige grote handvaten zorgen ervoor dat je niet snel tegen de hete pot stoot met je hand. Ondanks deze ook in RVS zijn valt de warmte hiervan goed mee en is meestal nog steeds met de blote hand vast te nemen.

    Bart M. | 7 maart 2016 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    geweldig
    • mooi design
    • makkelijk om af te gieten

    Het zijn zeer mooie pannen, maar ook erg fijn in gebruik.
    Niet te vergelijken met mijn oude pannen.
    Ik raad deze pannen zeker aan.
    Zeer makkelijk met afgieten om dat je diversen openingen, nooit meer klungelen dus dat je al de helft van je rijst kwijt bent :-)
    ik vind het model van de pannen mooi met de rode rubberrand. Kortom ik ben er zeer blij mee en zeer tevreden mee en ga de set ook zeker uitbreiden.

    m&m | 18 september 2018 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Mooie degelijke pannen
    • Minder energie nodig inductie
    • Mooie vormgeving
    • Zeer solide
    • Bij afgieten goed deksel vasthouden

    Na jaren met BK pannen gekookt te hebben op gas, over naar inductie. De nieuwe pannen zijn geweldig maar ik mis bij afgieten wel de dekselvergrendeling zoals bij de BK pannen. Je moet het deksel dus echt vasthouden als je afgiet. De eerste keer dacht ik er niet bij na...hup alle groente in het vergiet en de deksel vloog in de wasbak. Even wennen dan maar.

    Sylvia | 6 mei 2021 | In de uitvoering: Pannenset 4-delig
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    aanrader zo ene pan
    • goede handgreep
    • makkelijk afgietbaar
    • wast makkelijk af

    Met speciaal deksel makkelijk om vocht af te gieten en men kan steeds door het deksel heen het gaar proces zien

    Julien De Vogelaere | 6 oktober 2017 | In de uitvoering: Steelpan 16 cm met deksel

Specificaties

Product

Artikelnummer
865062
Fabrikantcode
0760356380
Merk
WMF
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Compatibiliteit

Geschikt voor inductiekookplaat
Ja
Geschikt voor keramische kookplaat
Ja
Geschikt voor elektrische kookplaat
Ja
Geschikt voor gasfornuis
Ja
Geschikt voor oven
Ja

Algemene eigenschappen

Losse pan of pannenset
Pannenset
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Koude greep
Ja
Vaatwasmachinebestendig
Ja
Materiaal pan basis
RVS
Materiaal handvat
Staal
Kleur
Rood

Gebruiksgemak

Afgietsysteem
Ja
Literaanduiding
Nee

Dit wordt 'm

WMF Function 4 Pannenset 5-delig
WMF Function 4 Pannenset 5-delig
In de uitvoering: Pannenset 5-delig
368,-
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen