The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Lenovo Tab M10 2GB 32GB Wifi Zwart + Just in Case Kids Case Blauw

Variant: Zwart | Kinderhoes

Kies je uitvoering

Kleur:
Zwart
Bundel bevat
160,95
Morgen geleverd
160,95
Morgen geleverd

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze tabletspecialist
  • Dankzij de meegeleverde stevige kinderhoes kan de tablet tegen een stootje.
  • De aparte kindermodus maakt de tablet ook geschikt voor kinderen.
  • Breid het geheugen uit met een geheugenkaart tot 256 GB.
  • Het 10,1 inch hd scherm is het beeld niet zo scherp als andere tablets in deze prijsklasse.
  • Het is niet mogelijk om met dit model via 4G verbinding te maken met internet.
Productspecialist tablets

Productomschrijving

Dankzij de robuuste kinderhoes gaat ook de jongste telg van het gezin veilig met de Lenovo Tab M10 aan de slag. Bij een ongelukje beschermt de robuuste hoes de tablet tegen krassen en andere beschadigingen. Dankzij de dubbele Dolby Atmos speakers produceert de tablet een vol geluid. Met 32GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor je bestanden en apps. Kom je toch ruimte tekort? Breid het geheugen dan uit met een geheugenkaartje van maximaal 256 GB. Stel meerdere gebruikersprofielen in en gebruik de tablet met het hele gezin. Speciaal voor kinderen zit er ook een kindermodus op de tablet, met allerlei vooraf geïnstalleerde content. Bovendien stel je hier in tot welke apps je kinderen toegang hebben. Ook handig is dat de M10 een ingebouwde oogcomfort-modus heeft, om je eigen ogen en die van je kinderen te sparen.


Standaard meegeleverd

Lenovo Tab M10 2GB 32GB Wifi Zwart


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie

Lenovo Tab M10 2GB 32GB Wifi Zwart + Just in Case Kids Case Blauw
Lenovo Tab M10 2GB 32GB Wifi Zwart + Just in Case Kids Case Blauw
Inbegrepen accessoires
Geheugenkaart Geheugenkaart
Met een geheugenkaart breid je het opslaggeheugen van je tablet uit.
Houder voor tablets Houder voor tablets
Plaats je tablet in de houder en kijk comfortabel een film of serie.
0% korting
op de accessoires op het accessoire
232,93 232,93
Morgen geleverd

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    een goede aankoop

    marc moncarey | 25 maart 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires

    • vlotte werking
    • kinderslot
    • voldoende capaciteit voor kinderen
    • geen

    voor een 10 inch scherm is het zeer geschikt voor de kinderen hun eerste tablet, dit voor hun schoolwerk, spelletjes en youtubes.

    marc moncarey | 25 maart 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een aanrader!

    Sara Schouten | 19 april 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires

    • Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Makkelijk in gebruik
    • Mogelijkheid extra opslag
    • Mindere schermkwaliteit

    De tablet functioneert erg goed en heeft vele opties. Zeker een aanrader voor mensen met een kleiner budget die toch willen genieten van de techniek.

    Sara Schouten | 19 april 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer tevreden

    Ronnie | 1 mei 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires

    Goede tablet voor mijn kinderen

    Ronnie | 1 mei 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Gelukkig kon ik heel eenvoudig overstappen.
    • werkt gewoon goed, zoals je van een tablet verwacht
    • er zijn vrijwel geen overbodige apps voorgeinstalleerd
    • ik kan zonder problemen de aan mij bekende apps installeeren
    • het ding is razendsnel in vergelijking met mijn oude tablet

    Het is jammer dat mijn oude tablet opeens niet meer te updaten was en ik daarom opeens een nieuwe moest. Maar deze nieuwe werkt heel goed. Ik kon naadloos overstappen en nu hoop ik dat deze weer heel lang mee gaat.

    Guy Verplancke | 13 juni 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Net wat we verwacht hadden
    • Simpele installatie
    • Geen

    Simpel maar ruim voldoende

    Gijsels Eddy | 21 juni 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • degelijk
    • prijs
    • Het afsluiten van een app is soms wat lastig

    Gekocht voor me moeder installeren was een fluitje van een cent. Tablet doet wat hij moet doen. Is wel niet de snelste maar daar in tegen kun je dat ook niet verwachten met deze prijs. Voor deze prijs presteert hij zeer goed.

    Roy van peufflik | 25 juli 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    gebruiksvriendelijk

    goed product voor de juiste prijs

    Kelly Borloo | 18 juni 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    goede prijs kwaliteit allround voor deze pracht instapper
    • accu
    • meer dan snel genoeg voor deze prijs
    • luidsprekers boven/voorzijde
    • android go staat me wel aan

    ik twijfelde om een dure laptop te kopen aangezien ik thuis al een krachtige desktop had.
    maar in combinatie met een bluetooth toetsenbordje uit duitsland is dit een waardige vervanger om bvb gelijk nu deze review te typen. en op verplaatsing auto etc kan ik alles doen, gps spotify tv kijken etc, zeker met de goede luidsprekers

    Ronny N | 28 april 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    goed en makkelijk
    • prijs
    • wat ik er mee doe is ok
    • nog geen idee

    het bevalt zeker in deze prijs klasse

    Kick v,d broek | 28 maart 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Kan hem aan bevelen en goede tab voor zijn preis
    • Mooi scherp beelt
    • Is snel voor zijn preis

    Zocht een butget tab. had all veel resencies gelezen dus direct maar 2 bestelt voor mij en mijn dochter om tog zamen iets te doen in deze bizre tijd. Spelen spelletjes tegen elkaar. En dat wil prima met deze tab

    Hendrikus Feringa | 27 april 2020 | In de variant: Zwart | Geen accessoires

Specificaties

Product

Artikelnummer
857749
Fabrikantcode
ZA4G0035SE
Merk
Lenovo
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Formaat tablet
Gemiddeld
Diepte
0,845 cm
Breedte
24,32 cm
Hoogte
16,92 cm
Gewichtsklasse
Gemiddeld
Gewicht
480 g
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof

Extra eigenschappen

Kindermodus beschikbaar
Ja
Kindertablet
Nee
Stylus inbegrepen
Nee
Aanbevolen voor gebruik
Entertainment in standaard kwaliteit, Voor het gezin
Streaming diensten ondersteuning
Nee

Beeldscherm

Beeldscherm kwaliteit
Matig
Schermdiagonaal
10,1 inch
Screen-to-body-ratio
75,83 %
Scherpte
HD Ready (720p)
Resolutie hoogte
800 pixels
Resolutie breedte
1280 pixels
Pixel-dichtheid
189 ppi
Helderheid
300 cd/m2
HDR ondersteuning
Nee
Krasbestendig
Nee
Paneeltype
IPS paneel
Beeldverhouding horizontaal
16
Beeldverhouding verticaal
10

Connectiviteit

Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Internetverbinding opties
Alleen wifi
SIM-kaartslot
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.2
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
Usb-aansluiting
Ja
Type usb-aansluiting
Micro usb-A
Lightning aansluiting
Nee
Geschikt voor Samsung DeX
Nee

Besturingssysteem en updatebeleid

Introductiejaar
2020
Introductiemaand
Februari
Toegang tot Google Play Store
Ja
Besturingssysteem
Android
Android versie bij introductie
Android 9.0 Pie
Update mogelijk naar Android versie
Android 10
Verwachte datum laatste beveiligingsupdate
Januari 2022
Beoordeling resterende beveiligingsupdates
Matig
Beoordeling updatebeleid
Matig

Geheugen

Totale opslagcapaciteit
32 GB
Geheugenkaartlezer
Ja
Type geheugenkaart
Micro SD
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
256 GB
Intern werkgeheugen (RAM)
2 GB

Processor

Snelheidsklasse
Standaard
Processor
Qualcomm Snapdragon 429
Processor kernen
Quad core (4)
Kloksnelheid
2 GHz
Turbo snelheid
2 GHz

Camera

Ingebouwde camera
Ja
Totaal aantal megapixels
5 MP
Autofocus
Ja
Achterkant flitser
Nee
Voorkant Camera
Ja
Aantal megapixels camera voorkant
2 MP
Tweede camera achterkant
Nee

Batterij

Accu/batterijcapaciteit
4850 mAh

Geluid

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Geluidsweergave
Stereo
Aantal speakers
2

Sensoren

Versnellingsmeter
Ja
GPS-sensor
Ja
Lichtsensor
Nee
Kompas
Nee
Vingerafdruk-identiteitssensor
Nee
Gezichtsherkenning
Nee
Stappenteller
Nee

Waterbestendigheid

Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee

Product

Artikelnummer
858803
Fabrikantcode
7826398
Merk
Just in case
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Compatibiliteit

Universele toepassing
Nee
Geschikt voor model
Lenovo TAB M10
Gemaakt voor merk
Lenovo
Geschikt voor schermformaat
10,1 inch

Fysieke eigenschappen

Model case
Kids cover
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw

Bescherming

Mate van bescherming
Extreme bescherming
Valbescherming
Ja
Schokbestendig
Ja
Waterbestendig
Nee

Extra functionaliteiten

Auto-wake functie
Nee
Magneet sluiting
Nee
Standaard
Ja
Type plaatsing
Horizontaal
Handvat aanwezig
Ja
Pen houder meegeleverd
Nee

Toetsenbord

Fysiek toetsenbord
Nee

Dit wordt 'm

Lenovo Tab M10 2GB 32GB Wifi Zwart + Just in Case Kids Case Blauw
Lenovo Tab M10 2GB 32GB Wifi Zwart + Just in Case Kids Case Blauw
In de variant: Zwart - Kinderhoes
160,95
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen