The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Otterbox Strada Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case Leer Zwart

In de variant

Valbescherming + leer
Azuri Wallet Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case Zwart
DBramante1928 Copenhagen Slim Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case Leer Zwart
Otterbox Strada Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case Leer Zwart
DBramante1928 Lynge Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case Leer Zwart
Decoded Apple iPhone 12 / 12 Pro 2-in-1 Case Leer Zwart
49,99
Bekijk het Tweedekans-product van 41,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor model
Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
Model case
Book case
Materiaal
Leer
Beschermingskwaliteit
Goed
Formaat telefoonhoesje
Heel groot

Plus- en minpunten

Volgens onze telefoonhoesjespecialist
  • Dankzij de zeer goede bescherming, onder andere tegen valschade, raakt je toestel niet snel beschadigd.
  • Deze book case beschermt zowel de voorkant als de achterkant van je smartphone.
  • Bewaar je pasjes en briefgeld in de voorflap van je hoesje.
  • Omdat dit hoesje relatief dik is, past je smartphone minder makkelijk in je zak of tas.
  • Deze book case heeft geen uitneembare back cover, zoals bij een 2-in-1 hoesje.
Productspecialist telefoonhoesjes

Omschrijving

Bescherm de voor- en achterkant van je smartphone met de leren Otterbox Strada Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case. Dit hoesje heeft een voorflap die je dichtklapt om je touchscreen te beschermen. In die voorflap heb je bovendien ruimte om wat pasjes op te bergen. Dankzij de magnetische sluiting blijft je hoesje stevig dicht, zelfs als je je smartphone laat vallen. De stevige Strada heeft valbescherming, dus je toestel blijft na een val intact. Omdat deze hoes ook de zijkanten bedekt, maakt het daarbij niet uit hoe je je smartphone laat vallen. Het leer geeft dit hoesje een luxe uitstraling en gaat lang mee. Dit Apple iPhone 12 / 12 Pro hoesje beschermt je knoppen en heeft uitsparingen voor je speakers en aansluitingen.

Bescherm de voor- en achterkant van je smartphone met de leren Otterbox Strada Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case. Dit hoesje heeft een voorflap die je dichtklapt om je touchscreen te beschermen. In die voorflap heb je bovendien ruimte om wat pasjes op te bergen. Dankzij de magnetische sluiting blijft je hoesje stevig dicht, zelfs als je je smartphone laat vallen. De stevige Strada heeft valbescherming, dus je toestel blijft na een val intact. Omdat deze hoes ook de zijkanten bedekt, maakt het daarbij niet uit hoe je je smartphone laat vallen. Het leer geeft dit hoesje een luxe uitstraling en gaat lang mee. Dit Apple iPhone 12 / 12 Pro hoesje beschermt je knoppen en heeft uitsparingen voor je speakers en aansluitingen.

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor model
Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
Model case
Book case
Materiaal
Leer
Beschermingskwaliteit
Goed
Formaat telefoonhoesje
Heel groot


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    Goede kwaliteit

    Sander | 8 augustus 2021 | In de variant: Valbescherming + leer

    Nu 1 week in gebruik bevalt prima, magneetsluiting erg praktisch.

    Sander | 8 augustus 2021 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    Mooi afgewerkt, verder waardeloos

    Donna | 18 mei 2021 | In de variant: Valbescherming + leer

    • Mooi afgewerkt en stevig
    • Pasjes moeizaam eruit te halen
    • Magneet zo sterk dat apps gaan flippen

    Hoesje is mooi en stevig, maar de magneet is zo sterk dat het hoesje moeizaam open te klappen is en vaak na het hoesje te openen, de apps hysterisch openen en sluiten. De pasjes passen echt maar net in de vakjes, waardoor ze er moeizaam uit te halen zijn.

    Donna | 18 mei 2021 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    Geen portemonnee meer nodig

    Peter | 23 april 2021 | In de variant: Valbescherming + leer

    • Stevig hoesje
    • Voor en achterkant beschermd
    • Ligt lekker in de hand
    • Werkt goed met screenprotector
    • Soms lastig sluiten

    Ik zocht een hoesje om enkele pasjes in mee te nemen. Met Apple Pay en (bijna) alle klantpassen digitaal wordt een portemonnee zo eindelijk overbodig. Het hoesje ligt fijn in de hand, voelt kwalitatief aan. Als het hoesje opengevouwen is, zitten de magneetjes vrij strak. Je moet dan wel wat kracht zetten om hem te kunnen sluiten. Vooraf ook ervaringen gelezen over het niet werken van de volumeknop, maar die werkt uitstekend. Ook als het hoesje helemaal gesloten is, werkt deze prima.

    Peter | 23 april 2021 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooie Book Case voor mijn iPhone
    • Hoge kwaliteit
    • ligt goed in de hand

    Deze Book Case heb ik omdat de vorige van Otterbox prima beviel en na twee jaar er nog net zo uitzag als ik hem destijds kocht.
    Ik kan niet twee jaar in de toekomst kijken, maar zoals deze er uitziet verwacht ik dezelfde fijne kwaliteit.
    Wat ik zelf prettig vind, maar dat is persoonlijk, is dat mijn iPhone niet los in de Case ligt, maar er strak in zit.
    Dat zorgt voor wat extra veiligheid (krassen, breuk, etc.)
    De vakjes voor wat pasjes zijn erg handig, die gebruik ik vaak in hotels voor mijn digitale kamersleutel.

    Henk Smith | 19 januari 2021 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prima aankoop
    • Dicht goed
    • Past goed
    • Mooie kleur
    • Echt leer
    • Heel mooi
    • Prijzig

    Bevalt prima.en is van echt leer past ook precies op de telefoon

    Heel erg blij mee

    Beniassa Al Al Mousaoui | 29 december 2020 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Telefoon is nog nooit stuk gegaan met vallen. Inmiddels mijn

    Telefoon is nog nooit stuk gegaan met vallen. Inmiddels mijn 4 de.

    B. Oost | 13 juli 2021 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Erg goede bescherming van je mobiel.
    • Erg goede bescherming
    • Neutraal hoesje
    • Ruimte voor betaalpasjes

    Het allerbelangrijkste voor mij is dat mijn mobiel goed beschermd is bij vallen. Dat is hij met dit hoesje.

    Willem de Groot | 4 juni 2021 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Wanted a good phone cover
    • Strong
    • Good quality
    • Not able to stand the phone up
    • Magnet is a bit too strong to open the phone

    Good on protecting the phone

    Samantha Holt | 5 januari 2021 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Goed kwalitatief hoesje, ik wil niet anders meer
    • degelijk en solide
    • echt leer
    • goede afwerking
    • als ik de powerknop indruk duwt dat tegen mijn screenprotector
    • lipje om open te doen ontbreekt

    Dit is mijn tweede otterbox en ik ben zeer te spreken. Vooral de valbescherming is geweldig. De vorige (voor Samsung S10) had wel een lipje en dat is net iets handiger. Het valt mij wel op dat het induwen van de powerknop duwt tegen mijn screenprotector aan. Nu weet ik niet of dat aan de screenprotector ligt of aan het hoesje.

    Sander de Rijk | 29 april 2021 | In de variant: Valbescherming + leer
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gewoon goed.

    Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen!

    Ad Vos | 16 mei 2021 | In de variant: Valbescherming + leer

Specificaties

Product

Artikelnummer
865629
Fabrikantcode
77-65420
Merk
Otterbox
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Compatibiliteit

Gemaakt voor merk
Apple
Geschikt voor model
Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
MagSafe magneet
Nee

Fysieke eigenschappen

Model case
Book case
Materiaal
Leer
Kwaliteit leer
Standaard
Flexibel
Nee
Formaat telefoonhoesje
Heel groot
Gewichtsklasse
Gemiddeld
Kleur
Zwart
Anti-bacterieel
Nee
Pasjes vak
Ja
Auto-wake functie
Nee
Magneet sluiting
Ja
Standaard
Nee
Riemclip
Nee

Bescherming

Beschermingskwaliteit
Goed
Valbescherming
Ja
Maximale hoogte valbescherming
2 m
Militair getest
Ja
Mate van bescherming
Voor & achterkant
Extra grip
Nee
Waterbestendig
Nee
Hoesjerand hoger dan scherm
Ja

Extra functionaliteiten

Laadfunctie
Nee
Koord
Nee
Duurzaam
Nee

Duurzaamheid

Groene productie kenmerken
Niet van toepassing

Dit wordt 'm

Otterbox Strada Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case Leer Zwart
Otterbox Strada Apple iPhone 12 / 12 Pro Book Case Leer Zwart
In de variant: Valbescherming + leer
49,99
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen