The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Dakine WNDR Pack Crescent Floral 18L

Variant: Crescent Floral | Nee

Kies je uitvoering

Collectie kleur:
Crescent Floral
Laptopvak
41,99
Beperkte voorraad, bestel snel
41,99
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Inhoud
18 l
Extra vakken
Accessoirevak, Pasjesvak, Telefoonvak
Sluiting hoofdvak
Ritssluiting
Gewatteerde schouderbanden
Ja
Buik-/heupgordel
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Rugzakspecialist
  • De rugzak heeft een gewatteerd, 15 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
  • Het elastische koord houdt de rugzak compact wanneer deze niet helemaal vol zit.
  • De rugzak heeft een speciaal vak om je flesje water in op te bergen.
  • De rugzak heeft geen rugventilatie voor verkoeling op je rug.
Productspecialist Rugzakken

Omschrijving

De Dakine WNDR Pack 25L is een praktische dagrugzak die je ook gebruikt wanneer je gaat sporten of een hike wilt maken. Met een inhoud van 25 liter heb je voldoende ruimte om wat extra shirtjes, boeken of andere accessoires mee te nemen. In het zijvak van gaas stop je een drinkfles. Ook beschikt de tas over een 15 inch laptopvak, waardoor je hem ook gebruikt naar je werk of college. Zit de rugzak niet helemaal vol? Dan trek je het elastisch koord aan de buitenkant wat strakker aan waardoor de rugzak compact blijft. Hieraan hang je bijvoorbeeld ook je fietshelm of jas op.

Let op: het formaat van je laptop, zoals 15 inch of 17 inch, is het formaat van het scherm, niet van je hele laptop. Is de rand rondom je scherm breed, kies dan voor de zekerheid een laptopvak in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je laptop erin past.

De Dakine WNDR Pack 25L is een praktische dagrugzak die je ook gebruikt wanneer je gaat sporten of een hike wilt maken. Met een inhoud van 25 liter heb je voldoende ruimte om wat extra shirtjes, boeken of andere accessoires mee te nemen. In het zijvak van gaas stop je een drinkfles. Ook beschikt de tas over een 15 inch laptopvak, waardoor je hem ook gebruikt naar je werk of college. Zit de rugzak niet helemaal vol? Dan trek je het elastisch koord aan de buitenkant wat strakker aan waardoor de rugzak compact blijft. Hieraan hang je bijvoorbeeld ook je fietshelm of jas op.

Let op: het formaat van je laptop, zoals 15 inch of 17 inch, is het formaat van het scherm, niet van je hele laptop. Is de rand rondom je scherm breed, kies dan voor de zekerheid een laptopvak in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je laptop erin past.

Belangrijkste eigenschappen

Inhoud
18 l
Extra vakken
Accessoirevak, Pasjesvak, Telefoonvak
Sluiting hoofdvak
Ritssluiting
Gewatteerde schouderbanden
Ja
Buik-/heupgordel
Nee

Aanbevolen combinatie

Dakine WNDR Pack Crescent Floral 18L
Dakine WNDR Pack Crescent Floral 18L
Inbegrepen accessoires
Rugzakorganizer
Rugzakorganizer
Kies alternatief
Portemonnee
Portemonnee
Kies alternatief
Muis
Muis
Kies alternatief
Usb stick
Usb stick
Kies alternatief
0% korting
op de accessoires op het accessoire
194,96 194,96
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een aanrader voor iedereen

    Kim Peeters-vos | 25 februari 2020 | In de variant: Zwart | Nee

    • Gemakkelijk
    • Niet zwaar
    • Weinig vakken
    • Mag iets groter zijn voor boekenkaften

    Mooi ontwerp en gemakkelijk en niet zwaar om te dragen en een aanrader voor iedereen.

    Kim Peeters-vos | 25 februari 2020 | In de variant: Zwart | Nee
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Rugzak met 3 vakken

    Bernice | 30 juni 2021

    • Een groot vak en 2 kleine vakjes
    • Alleen maar een borstband en geen heupband

    Ook opbergruimte voor de kleine spulletjes

    Bernice | 30 juni 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Snelle levering en goede service.

    Charon | 24 december 2019 | In de variant: Carbon | Nee

    • Vak voor een bidon
    • Kwaliteit stevige tas

    Mooie stevige tas met vakje voor een bidon.

    Charon | 24 december 2019 | In de variant: Carbon | Nee
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    De perfecte rugzak voor elk avontuur
    • Waterdicht
    • Waterdichte ritsen
    • Ruim
    • Het koord vanvoor is reflecterend

    Het is een zeer comfortabele rugzak met 3 vakken. Een voorvak voor kleinere spullen, een groot hoofdvak met daarin een laptop-sleeve waar mijn 15 inch laptop als gegoten in pas. Een 17 inch laptop zou hier niet inpassen, maar die kan je even goed kwijt in het hoofdvak. Het kleine zonnebrilvakje vanboven is gewatteerd en perfect om een gsm in te bewaren zonder hem te krassen. vlak naast de rits van het zonnebrilvakje is er een gaatje waar je een kabel of de slang van een CamelBag kan doorsteken. Ditis echt wel handig!

    De drinkbuszakken zijn heel rekbaar, een kleine drinkbus zit hier stevig in vast, maar ik denk dat je er ook een wijnfles in krijgt!
    Verder zijn de stof en de ritsen waterdicht zodat je spullen droog blijven.

    Robin | 12 december 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    ik ben blij met deze rugzak
    • klein maar pas veel in
    • handig
    • waterdicht
    • wennen aan pasvorm

    goed

    Saartje De Smeyter | 15 januari 2020 | In de variant: Zwart | Nee
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Heel goede en handige rugzak.
    • Handig
    • Snelle verzending
    • Mooie en degelijke rugzak
    • Niet veel vakken ( stond aangegeven!)

    Het is echt een mooie rugzak! Ook van goede kwaliteit voor de prijs. De rugzak heeft niet veel verschillende vakken maar is wel ruim. Handig voor school.

    Mona De Vuyst | 6 juli 2021
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Goede grootte van de zak, zeer ergonomisch en mooie design
    • Goede kwaliteit van materiaal
    • Goede flessen houders
    • Je hebt maar 2 vakken

    In het algemeen is het een fantastische rugzak voor de prijs,
    Enkel het feit dat er maar 2 vakken + nog een bril vakje (maar daar past niet veel in) zijn steekt mij tegen

    eliot | 1 juli 2021 | In de variant: Carbon | Nee
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastisch

    Esthetisch zeer mooi en kan er mijn laptop in zetten. Perfect voor studenten hoger onderwijs!

    Thibault D | 20 mei 2021 | In de variant: Carbon | Nee
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Goede kwaliteit/prijsverhouding.

    Was op zoek naar een klein rugzakje om te gebruiken tijdens het fietsen. Deze voldoet prima, regenpak, flesje water, reparatieset en mini fietspomp, alles past er in en niet te zwaar.

    Hans van Gulik | 5 november 2020 | In de variant: Zwart | Nee
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Zeker een aanrader en zijn prijs waard
    • Pc past perfect in de pc gleuf
    • Meer dan voldoende plaats voor andere elementen
    • Comfortabel voor de schouders
    • Meer dan genoeg vakken langs buitenkant rugzak

    Omdat ik er naast mijn laptop die goed beschermd wordt nog een hele hoop dingen in kwijt kan

    Rabab Taj | 5 februari 2021

Specificaties

Product

Artikelnummer
865748
Fabrikantcode
10002629
Merk
Dakine
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Geschikt voor gebruiker

Generatie
Volwassenen
Geslacht volwassenen
Dames
Aanbevolen voor activiteit
Woon-werk

Afmetingen en materialen

Hoogte
43 cm
Breedte
30 cm
Diepte
15 cm
Inhoud
18 l
Vergrootbaar
Nee
Materiaal
Textiel
Type textiel
Polyester 600 D
Gewicht
0,4 kg
Kleur
Grijs

Opbergmogelijkheden

Aantal hoofdvakken (Rugzakken)
1
Sluiting hoofdvak
Ritssluiting
Vergrendelbare rits
Nee
Laptopvak
Nee
Binnenvakken
Ja
Extra vakken
Accessoirevak, Pasjesvak, Telefoonvak
Voorvakken
Ja
Aantal voorvakken
1
Zijvakken
Ja
Aantal zijvakken
2

Draagmogelijkheden

Aantal schouderbanden
2
Schouderbanden verstelbaar
Ja
Gewatteerde schouderbanden
Ja
Borstband
Ja
Buik-/heupgordel
Nee
Smart sleeve
Nee
Trekstang
Nee
Wielen
Nee

Extra's

Rugventilatie
Nee
Drinksysteem mogelijk
Nee
Regenhoes meegeleverd
Nee
Compressieriemen
Nee
Externe pakriemen
Nee
Bevestigingslussen wandelstokken/pikkels
Nee
Diefstalbeveiliging
Nee
Waterdichtheid
Spatwaterdicht

Duurzaamheid

Duurzaamheid
Duurzamer gemaakt
Groene productie kenmerken
(deels) gemaakt van gerecycled materiaal, Gemaakt van recyclebaar materiaal

Dit wordt 'm

Dakine WNDR Pack Crescent Floral 18L
Dakine WNDR Pack Crescent Floral 18L
In de variant: Crescent Floral - Nee
41,99
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen