nutribullet PRO Exclusive Zwart

Variant: Zwart
Kleur:
Zwart
109,95
Morgen geleverd
109,95
Morgen geleverd


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Koffiebonen, Kruiden, Noten, Rauwe groenten
Vermogen
900 W
Inhoud
900 ml
Inhoud: max aantal glazen
3 à 4 glazen
Type blenderkan
Drinkbeker

Plus- en minpunten

Volgens onze Blenderspecialist
  • Een blender met een vermogen van 900 watt is geschikt om bevroren ingrediënten in te mixen.
  • De blendbeker gebruik je om in te mixen en uit te drinken.
  • De blendbeker en de drinkring reinig je na gebruik eenvoudig in de vaatwasmachine.
  • Let op: enkel geschikt voor koude bereidingen.
Productspecialist Blenders

Omschrijving

De nutribullet PRO Exclusive Zwart is een krachtige, compacte blender waarmee je makkelijk en snel lekkere smoothies maakt. Met 900 watt en 24.000 rotaties per minuut, maal je naast zachte ingrediënten als groenten en fruit, ook blokjes ijs, zaden of andere hardere ingrediënten fijn. De roestvrijstalen messen zorgen ervoor dat onderhoud weinig moeite kost. Let goed op dat je nooit langer dan 1 minuut blendt. De blender heeft in dat geval kans om oververhit te raken. Als je smoothie gemixt is, vervang je de messen voor een drinkrand. Zo hoef je het niet in een losse beker over te schenken. Na gebruik was je de messen met de hand af.

De nutribullet PRO Exclusive Zwart is een krachtige, compacte blender waarmee je makkelijk en snel lekkere smoothies maakt. Met 900 watt en 24.000 rotaties per minuut, maal je naast zachte ingrediënten als groenten en fruit, ook blokjes ijs, zaden of andere hardere ingrediënten fijn. De roestvrijstalen messen zorgen ervoor dat onderhoud weinig moeite kost. Let goed op dat je nooit langer dan 1 minuut blendt. De blender heeft in dat geval kans om oververhit te raken. Als je smoothie gemixt is, vervang je de messen voor een drinkrand. Zo hoef je het niet in een losse beker over te schenken. Na gebruik was je de messen met de hand af.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,19 MB)
  • Bekers (2x)
  • Messenblad
  • Drinkring (2 x)
  • To-go deksel (2x)
  • Vershouddeksel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,19 MB)
  • Bekers (2x)
  • Messenblad
  • Drinkring (2 x)
  • To-go deksel (2x)
  • Vershouddeksel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Koffiebonen, Kruiden, Noten, Rauwe groenten
Vermogen
900 W
Inhoud
900 ml
Inhoud: max aantal glazen
3 à 4 glazen
Type blenderkan
Drinkbeker

Aanbevolen combinatie

nutribullet PRO Exclusive Zwart
nutribullet PRO Exclusive Zwart
Inbegrepen accessoires
Maatbeker
Maatbeker
Snijplank
Snijplank
Kies alternatief
Keukenweegschaal
Keukenweegschaal
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
234,93 228,68
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfect resultaat

    Isabel | 23 november 2020 | Kleur: Zwart

    Gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

    Isabel | 23 november 2020 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    TOP TOP TOP!!!!

    Remco | 31 oktober 2020 | Kleur: Zwart

    • Neemt weinig ruimte in.
    • Makkelijk schoon te maken.
    • Maakt je shake super snel!
    • Na het schoonmaken niet de bullet in elkaar zetten. Gaat STINKEN.
    • Maakt die paar seconde wel wat herrie

    Ik gebruik deze blender elke dag! Super makkelijk om snel je shake te maken en weer door te gaan.

    Remco | 31 oktober 2020 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Handig en perfect

    A. Vukovic | 5 juni 2021 | Kleur: Wit

    • Mooi witte design
    • Enorm handig voor snelle smoothie
    • Makkelijk te wassen
    • IJscrushen en bevroren fruit verloopt super
    • 2x 0,9L beker met shaker doppen
    • Geluid, maar goed, er zit een sterke motor in

    Ik was eerst skeptisch, maar jonge.... wat heeft dit aparaat me overtuigt om er elke keer gebruik van te maken

    Dit product bevalt mij omdat je enorm snel en makkelijk smoothies kan maken. Zeker als je enorm actief bent in het dagelijkse leven of met sporten, dan is de tijdseffecientie zeer productief.

    A. Vukovic | 5 juni 2021 | Kleur: Wit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    NutriBullet doet wat ie moet doen..
    • Sterke motor
    • Neemt weinig ruimte in op het aanrecht
    • Grote bekers
    • Motortje ruikt
    • Jammer genoeg geen afsluitdeksel voor de bekers inbegrepen

    Voor de snelste manier van een heerlijke smoothie is dit echt wel ‘the way 2 go’ , door de sterke motor is niks te gek voor deze blender..alles word heerlijk fijn en smooth,nooit meer verdwaalde stukjes in je smoothie.

    All Black Edition is trouwens erg mooi,mat afgewerkt..heeel nice!!

    Arthur | 7 november 2020 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een prima toestel prijs kwaliteit gezien
    • Mooi en handig in gebruik
    • Geen

    De draai en duw beweging voor aan te zetten misschien iets te stroef ?

    jaspers joanna | 9 december 2020 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top product raadt hem zeker aan
    • Snel
    • Eenvoudig
    • Sterke motor
    • Geen deksel met draag oortje

    Super fijn sochtends heerlijke snelle shakes maken omdat ik nooit tijd heb

    Anouar Benali | 12 november 2020 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super blender
    • Makkelijk in gebruik
    • Smoothies in een hand om draai
    • Neemt weinig ruimte in beslag
    • Niet geschikt voor warme gerechten

    Voor elke dag gebruik is dit een ideale blender. Ook bevroren fruit is geen probleem!

    Stefan Reyneke | 4 februari 2021 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fijne blender
    • Krachtig apparaat, blendt bijv. gemakkelijk bevroren aardbeien
    • Formaat beker heeft ideale grootte
    • Mooie vormgeving
    • Strak design

    Werkt gewoon goed. Ziet er mooi uit.

    Amanda | 2 februari 2021 | Kleur: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Aanrader

    Makkelijk in gebruik. Krachtig genoeg om goede smoothies mee te maken

    Roos Admiraal | 21 januari 2021 | Kleur: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Fijn in gebruik en snel om allerlei smoothies te maken
    • Doet perfect wat het moet doen
    • Makkelijk in gebruik
    • Geen

    Een echte blender.

    Philippe | 12 oktober 2021 | Kleur: Wit

Verzeker je Blender

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
nutribullet PRO Exclusive Zwart

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (13,98 per jaar) 69,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
866591
Fabrikantcode
V07005
Merk
Magic Bullet
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Blenderkan

Aantal meegeleverde blenderkannen
2
Type blenderkan
Drinkbeker
Inhoud
900 ml
Inhoud: max aantal glazen
3 à 4 glazen
Materiaal blenderkan
Tritan
Type deksel
Drinkbeker
Materiaal deksel
Kunststof
Geluiddempende kap
Nee
Plaatsing messtuk
Deksel
Warmtebestendige kan
Nee
Blenderkan vaatwasserbestendig
Ja
Maataanduiding
Nee
Vorm blenderkan
Rond
BPA-vrij
Ja
Type of blender jar 2
Drinkbeker
Inhoud blenderkan 2
900 ml
Inhoud: max aantal glazen - blenderkan 2
3 à 4 glazen
Materiaal blenderkan 2
Tritan
Type deksel 2
Drinkbeker
Materiaal deksel 2
Kunststof
Blenderkan 2 vaatwasserbestendig
Ja
Warmtebestendige blenderkan 2
Nee
Maataanduiding blenderkan 2
Nee
Vorm blenderkan 2
Rond
BPA vrij blenderkan 2
Ja

Functies

Vermogen
900 W
IJs crushen
Ja
Pulsestand
Ja
Kookfunctie
Nee
Hakfunctie
Nee
Stoomfunctie
Nee
Vacuum blender
Nee
Geïntegreerde weegschaal
Nee
Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Koffiebonen, Kruiden, Noten, Rauwe groenten

Gebruiksgemak

Timer
Nee
Traploos instelbaar
Ja
Bedieningsmogelijkheden
Druktoetsen
Display
Nee
Antislipvoetjes
Ja
Snoeropbergmogelijkheid
Nee
Kabellengte
1 m

Standaard meegeleverd

Meegeleverde accessoires
Blendbeker, Drinkring, To go deksel
Aantal meegeleverde drinkbekers
2

Afmetingen

Hoogte
19,8 cm
Breedte
13,9 cm
Diepte
13,9 cm
Gewicht
214 g

Behuizing

Kleur
Zwart
Afwerking
Mat & glanzend

Dit wordt 'm

nutribullet PRO Exclusive Zwart
nutribullet PRO Exclusive Zwart
Kleur: Zwart
109,95
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen