The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips 4300 EP4349/70

Modellen vergelijken:

Zet ook Cafe au Lait
Philips 2200 EP2220/10
Philips 2200 EP2224/10
Philips 3200 EP3221/40
Philips 2200 EP2231/40
Philips 3200 EP3246/70
Philips 4300 EP4349/70
Philips 5400 EP5447/90
599,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Manier van melkspecialiteit zetten
Automatisch met 1 druk op de knop
Melkopschuimmethode
Melkreservoir
Hoeveelheid onderhoud
Gemiddeld werk
Stevigheid
Basisklasse
2 melkspecialiteiten tegelijk
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Volautomatische espressomachinespecialist
  • Het koffiezetapparaat maakt 8 verschillende koffievariaties, zo is er voor ieder wat wils.
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óók een ristretto en een café au lait.
  • Het 2-delige LatteGo melkreservoir reinig je eenvoudig, door 'm simpelweg af te spoelen onder de kraan.
  • Je zet één kopje met melkschuim per keer, hierdoor zet je niet meerdere cappuccino's tegelijkertijd.
Productspecialist Volautomatische espressomachines

Omschrijving

Maak wel 8 verschillende koffievariaties met de Philips 4300 EP4349/70 volautomatische espressomachine. Kies bijvoorbeeld uit een cappuccino, americano, espresso of een latte macchiato. Het gebruiksvriendelijke display helpt jou in een paar stappen om de koffie tot jouw wens aan te passen. Verander de hoeveelheid melk of kies tussen 3 verschillende temperatuurstanden en sla je eigen recepten op in de 2 gebruikersprofielen. Het Aroma Exact systeem zorgt ervoor dat de aroma's goed uit de koffie vrijkomen, zo heeft de koffie een lekkere smaak. De keramische koffiemolens zijn hard en precies afgesteld om jouw bonen in 12 verschillende standen fijn te malen. Zodra je klaar bent, reinig je het 2 delige Latte-Go melkreservoir eenvoudig onder de kraan en plaats je het opvangbakje van het melksysteem en de koffiedikbak in de vaatwasser.

Maak wel 8 verschillende koffievariaties met de Philips 4300 EP4349/70 volautomatische espressomachine. Kies bijvoorbeeld uit een cappuccino, americano, espresso of een latte macchiato. Het gebruiksvriendelijke display helpt jou in een paar stappen om de koffie tot jouw wens aan te passen. Verander de hoeveelheid melk of kies tussen 3 verschillende temperatuurstanden en sla je eigen recepten op in de 2 gebruikersprofielen. Het Aroma Exact systeem zorgt ervoor dat de aroma's goed uit de koffie vrijkomen, zo heeft de koffie een lekkere smaak. De keramische koffiemolens zijn hard en precies afgesteld om jouw bonen in 12 verschillende standen fijn te malen. Zodra je klaar bent, reinig je het 2 delige Latte-Go melkreservoir eenvoudig onder de kraan en plaats je het opvangbakje van het melksysteem en de koffiedikbak in de vaatwasser.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (5,04 MB)
  • Tester voor waterhardheid
  • AquaClean waterfilter
  • Maatschepje

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (5,04 MB)
  • Tester voor waterhardheid
  • AquaClean waterfilter
  • Maatschepje

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Manier van melkspecialiteit zetten
Automatisch met 1 druk op de knop
Melkopschuimmethode
Melkreservoir
Hoeveelheid onderhoud
Gemiddeld werk
Stevigheid
Basisklasse
2 melkspecialiteiten tegelijk
Nee

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Geweldig!

    JAIR DE RIJDER | 5 december 2020 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait

    • Heerlijke koffie
    • Aquafilter verbetert de smaak
    • Zowel bonen als gemalen koffie
    • Eigen persoonlijke instellingen
    • Aquafilter moet vrij snel vervangen worden +-600 bakkies
    • Kleine opvangbak voor (afval)water

    Een super apparaat die heerlijke koffie maakt! De opvangbak van het afvalwater had iets dieper gemogen zodat je deze niet elke dag hoeft te legen en het zou mooi zijn als het aquafilter iets langer mee zou gaan. (misschien een wat groter aquafilter dus)

    JAIR DE RIJDER | 5 december 2020 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Super espresso machine.

    Chezney | 4 september 2020 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait

    • Mooi, een aanwinst voorop je aanrecht.
    • Eenvoudige bediening, makkelijk schoon te maken.
    • Iedere keer weer een lekker bakkie, Koffie naar eigen smaak aan te passen,
    • Goed en lekker stevig melkschuim.
    • Meerdere gebruikers profielen met geheugen.
    • De visite wil hem meenemen!

    Direct na het uitpakken, wauw wat een mooie machine.
    Even de handleiding doornemen en daarna installeren, de stappen volgen op het display en je bent zo klaar om een lekkere koffie te gaan maken.
    De machine is super eenvoudig te bedienen, alles is naar eigen smaak in te stellen op het duidelijke display.
    Deze instellingen worden ook opgeslagen zodat je iedere keer weer een koffie krijgt die aan jouw wensen voldoet, er zijn twee gebruikers profielen en een gast profiel. In het gast profiel worden de aanpassingen niet opgeslagen.
    Ikzelf drink voornamelijk de specialiteiten met melk, eindelijk een machine die weet hoe je melk op moet schuimen.
    Zelfs na een kwartier nog heerlijk stevig melkschuim op mijn koffie. De latte go opschuimer is eenvoudig schoon te maken even afspoelen onder de kraan, geen kanaaltjes waar melk in blijft staan wat zuur kan worden.
    Mijn man drinkt meestal de zwarte koffie's, stuk voor stuk erg lekker.
    Het dagelijks/wekelijks onderhoud is super eenvoudig, de meeste onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser en de zet-unit even onder de kraan afspoelen. Na langer gebruik heeft de zet-unit iets meer aandacht nodig maar dit wordt netjes uitgelegd, er zit ook een tubetje vet bij voor de bewegende delen na het grote onderhoud.
    De machine maakt tijdens het malen van de bonen wel wat geluid, dit is niet storend en hoort in mijn ogen bij een espresso/bonen machine zodat je weet dat je bijna van je koffie kan gaan genieten.
    Wij hebben al de nodige complimenten gekregen over de machine en de koffie die hij maakt.
    Een machine waar je trots op mag zijn als deze op je aanrecht staat.

    Chezney | 4 september 2020 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    beter dan ik dacht

    Robert Kadivnik | 5 december 2020 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait

    het perfecte toestel in huis

    Robert Kadivnik | 5 december 2020 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Aanrader
    • gemakkelijk te installeren
    • lekkere koffie met verse bonen
    • Melkopschuimer gemakkelijke te reinigen
    • Maakt lawaai bij malen van koffiebonen, maar dat is normaal aan deze toestellen

    Handig toestel met veel keuzes aan koffie varianten.
    Melkopschuimer makkelijk te reinigen in afwasmachine.

    Tanja | 8 juni 2021 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Top apparaat.

    Gebruiks vriendelijk, makkelijk onderhoud.
    Verschillende lekkere koffie's.
    Pluspunt..eigen profiel.

    chris | 3 juni 2021 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Schoonmaak en onderhoud kost je veel tijd.
    • Design
    • Menu
    • Mogelijkheden
    • Schoonmaak, wat een gedoe.
    • Afspoelen onder kraan niet voldoende
    • Defect na 7 maanden

    Hmmm. In zijn prijsklasse top. Echter nu na 7 maanden stroomt de koffie niet meer door. Ontkalken, schoonmaken etc trouw gedaan.
    Nu retour voor reparatie, afwachten dus.

    Cappuccino is perfecte koffieschuim ( mits goede melk uiteraard)

    N Bouwman | 26 oktober 2021 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend!
    • Makkelijk te starten voor de eerste keer
    • Duidelijke gebruiksaanwijzing
    • Compact formaat en helemaal compleet
    • Alle losse onderdelen kunnen in de vaatwasser

    We wilden een koffiemachine die niet teveel ruimte in beslag nam, want onze keuken is niet groot. Deze heeft een prima formaat en heerlijk dat je met je eigen melk en koffie kan variëren. Makkelijk schoon te houden ook. Koffie en melk zijn goed op temperatuur.

    Daniella | 28 mei 2021 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prima totaal apparaat voor verschillende soorten koffies
    • Prima totaal apparaat voor verschillende soorten koffies

    Prima totaal apparaat voor verschillende soorten koffies

    Ron B | 7 augustus 2021 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Een echte aanrader

    Dat je er zoveel mee kunt doen

    Daniel Vandermaesen | 25 mei 2021 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prijziger dan mijn vorige machines maar kwalitatief erg goed
    • Melkopschuimer is geweldig
    • Geluid valt mee voor een bonen apparaat
    • Instellingen meer dan genoeg
    • Blijft lang schoon
    • Bonen en water ruime hoeveelheid
    • Aqua clean is prijzig maar kan ook zonder

    Mooi design met super melksysteem en is makkelijk schoon te maken. Geluid van maler is veel minder dan mijn vorige machine. Degelijk apparaat.

    Olaf | 8 oktober 2021 | Modellen vergelijken:: Zet ook Cafe au Lait

Verzeker je Volautomatische espressomachine

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Philips 4300 EP4349/70

Dekking

  • Val- en stootschade