The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm

In collectie

24 cm + 28 cm
WMF Durado Koekenpan 28 cm
WMF Durado Koekenpan 24 cm
WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm
154,99 134,99
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze Panspecialist
  • De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250°C.
  • De ergonomische handgreep ligt prettig in de hand en zorgt voor meer grip.
  • Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de anti-aanbaklaag.
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.
  • De pannen zijn niet vaatwasmachinebestendig, maar reinig je eenvoudig met de hand.
Productspecialist Pannen

Productomschrijving

Met de WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een set van 2 koekenpannen in huis. Hierdoor bak je gelijktijdig een stukje vlees of vis en aardappeltjes of groenten. De koekenpannen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit maakt de pannen sterk, bestand tegen zuren en het zorgt dat ze geen smaak afgeven. Dankzij de ergonomische handgreep ligt de pan lekker in je hand en de antiaanbaklaag voorkomt dat jouw biefstukje aanbrandt. Deze koekenpannen zijn op het fornuis hittebestendig tot aan 400°C. Gebruik je ze in de oven, dan mag dit tot aan 250°C. De bodem zorgt dat de warmte gelijkmatig verspreidt en dat de warmte niet ontsnapt. Na gebruik was je de pannen met de hand af.


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,1
Duurzaamheid
8,4
Vormgeving
9,6

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

2.5 / 5 sterren
5,3/10

Teleurgesteld

  • 1 keer gebruikt en zitten brandplekken in/op

1 keer gebruikt en zitten brandplekken in/op

  • Lars de niet
  • 30 januari 2021
  • In collectie: 28 cm
4.5 / 5 sterren
8,7/10

alles stoven of braden zonder aanbakken

  • gelijkmatige verdeling van de warmte
  • warmt iets trager op maar eens de temperatuur bereikt mag je de temperatuur verminderen
  • geen

Voortreffelijke kwaliteit staat garant voor een goede voedselbereiding

  • Pieter ools
  • 12 april 2021
  • In collectie: 28 cm
4 / 5 sterren
8,0/10

Kwaliteitspan

  • Doet het prima op inductie
  • Goede bodem

Bevalt prima, bakt niet aan

  • Hessel bloemhof
  • 2 maart 2021
  • In collectie: 24 cm
5 / 5 sterren
10/10

Aanrader

  • Snel en geleidelijk warm
  • Makkelijk schoon te maken
  • Wel wat zwaar

Heel fijn om mee te koken

  • Irene beentjes
  • 6 juli 2021
  • In collectie: 28 cm
5 / 5 sterren
10/10

Professioneel product

  • Bakt niet aan
  • Oogt professioneel
  • Handgreep kan heet worden

Erg fijne pannen, voelen professioneel aan. Keramische antiaanbaklaag gekozen omdat een gewone antiaanbaklaag minder goed kan zijn voor je gezondheid na lang gebruik.

  • Joran
  • 22 april 2021
  • In collectie: 28 cm
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Fijne pan en eenvoudig te reinigen!

  • Fijne anti aanbaklaag
  • Makkelijk te reinigen
  • Randjes van de pan zijn wat aan de scherpe kant.

Prima man om in te bakken. Snel op temperatuur, de anti-aanbaklaag is perfect en het schoonmaken is al helemaal eenvoudig. Geen spijt van mijn aankoop!

  • Paul leugering
  • 26 september 2020
  • In collectie: 28 cm
5 / 5 sterren
10/10

Professioneel product

  • Bakt niet aan
  • Zien er mooi uit
  • Handgreep kan heet worden

Erg fijne pannen, voelen professioneel aan. Keramische antiaanbaklaag gekozen omdat een gewone antiaanbaklaag minder goed kan zijn voor je gezondheid na lang gebruik.

  • Joran
  • 22 april 2021
  • In collectie: 24 cm
5 / 5 sterren
10/10

Had ze al veel vroeger moeten aanschaffen

  • Mooie vorm
  • Gemakkijke bediening
  • Zie niet direct een minpunt

Tot nu toe is de pan die ik voor ogen had.

  • Rita de vleeschouwer
  • 5 februari 2021
  • In collectie: 24 cm
5 / 5 sterren
10/10

Klasse pan

  • Goede warmte verdeling
  • Heeft minder energie nodig

Prima pan. Doet wat het belooft.

  • Peter
  • 14 juli 2021
  • In collectie: 28 cm
2.5 / 5 sterren
5,3/10

Teleurgesteld

  • 1 keer gebruikt en zitten brandplekken in/op

1 keer gebruikt en zitten brandplekken in/op

  • Lars de niet
  • 30 januari 2021
  • In collectie: 28 cm
4.5 / 5 sterren
8,7/10

alles stoven of braden zonder aanbakken

  • gelijkmatige verdeling van de warmte
  • warmt iets trager op maar eens de temperatuur bereikt mag je de temperatuur verminderen
  • gemakkelijk afwasbaar
  • geen

Voortreffelijke kwaliteit staat garant voor een goede voedselbereiding

  • Pieter ools
  • 12 april 2021
  • In collectie: 28 cm
4 / 5 sterren
8,0/10

Kwaliteitspan

  • Doet het prima op inductie
  • Goede bodem

Bevalt prima, bakt niet aan

  • Hessel bloemhof
  • 2 maart 2021
  • In collectie: 24 cm

Specificaties

Product

Artikelnummer
866317
Fabrikantcode
0748246021
Merk
WMF
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Compatibiliteit

Geschikt voor inductiekookplaat
Ja
Geschikt voor keramische kookplaat
Ja
Geschikt voor elektrische kookplaat
Ja
Geschikt voor gasfornuis
Ja
Geschikt voor oven
Ja

Algemene eigenschappen

Losse pan of pannenset
Losse pan
Hoogte
7,5 cm
Gewicht
1,19 kg
Bouwkwaliteit
Basisklasse
Koude greep
Nee
Vaatwasmachinebestendig
Nee
Materiaal pan basis
RVS
Type baklaag
Keramische antiaanbaklaag
Materiaal baklaag
RVS
PFAS-vrij
Ja
Kleur
Zilver, Zwart

Gebruiksgemak

Afgietsysteem
Nee
Literaanduiding
Nee
Thermo spot
Nee

Product

Artikelnummer
866323
Fabrikantcode
0748286021
Merk
WMF
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Compatibiliteit

Geschikt voor inductiekookplaat
Ja
Geschikt voor keramische kookplaat
Ja
Geschikt voor elektrische kookplaat
Ja
Geschikt voor gasfornuis
Ja
Geschikt voor oven
Ja

Algemene eigenschappen

Losse pan of pannenset
Losse pan
Hoogte
7,5 cm
Gewicht
1,58 kg
Bouwkwaliteit
Basisklasse
Koude greep
Nee
Vaatwasmachinebestendig
Nee
Materiaal pan basis
RVS
Type baklaag
Keramische antiaanbaklaag
Materiaal baklaag
RVS
PFAS-vrij
Ja
Kleur
Zilver, Zwart

Gebruiksgemak

Afgietsysteem
Nee
Literaanduiding
Nee
Thermo spot
Nee

Dit wordt 'm

WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm
WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm
In collectie: 24 cm + 28 cm
154,99 134,99
Tijdelijk uitverkocht