The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


GoPro HERO 9 Black

In de samenstelling

GoPro HERO9 Black
GoPro HERO 9 Black
GoPro HERO 9 Black - Bevestigingskit
GoPro HERO 9 Black - Power Kit
GoPro HERO 9 Black - Adventure Kit 2.0
GoPro HERO 9 Black - Starterskit (128GB)
GoPro HERO 9 Black - Chest Mount Kit (128GB)
GoPro HERO 9 Black - Travel Kit

Nodig om je Actioncamera te kunnen gebruiken

82,99
399,- 385,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
399,- 385,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Nodig om je Actioncamera te kunnen gebruiken

82,99

Aanbevolen combinatie

GoPro HERO 9 Black
GoPro HERO 9 Black
Inbegrepen accessoires
Geheugenkaart
Geheugenkaart
Kies alternatief
Accu voor camera's
Accu voor camera's
Kies alternatief
Bevestiging voor videocamera's
Bevestiging voor videocamera's
Kies alternatief
Statief
Statief
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
559,96 537,91
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
4K Cinema, 5K, Full HD (1080p), Ultra HD (4K)
Maximale accu/batterijduur
120 min
Beeldstabilisatie
Ja
Type beeldstabilisatie
HyperSmooth 3.0
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
256 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze Action cameraspecialist
  • Neem gedetailleerde video's op in 5K (30 frames per seconde) of 4K (60 frames per seconde).
  • Dankzij de HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie neem je zeer stabiele videobeelden op.
  • Met het scherm aan de voorkant schiet je gemakkelijk foto's en video's van jezelf.
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.
Productspecialist Action camera's

Omschrijving

Met de GoPro HERO 9 Black neem je video's op tijdens buitensportactiviteiten. De HERO 9 heeft een 20 megapixel sensor waarmee je in 5K 30fps of 4K 60fps filmt. Dit zorgt voor gedetailleerde foto's en video's. Dankzij de HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie zijn je videobeelden stabiel en worden trillingen beperkt. De camera heeft 2 inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant. Hiermee plaats je hem op een mount, zodat je geen bevestigingsframe nodig hebt. Met TimeWarp 3.0 maak je timelapse opnames terwijl je beweegt. Je past tijdens het filmen de snelheid van de timelapse aan, zo licht je een gebeurtenis uit. Stream je beelden live met de 1080p live streaming functie. Zo kijken je vrienden en familie live met jou mee. De HERO 9 heeft zowel een scherm aan de achter- als aan de voorkant. Het scherm aan de voorkant gebruik je om selfies en vlogs te maken.

Met de GoPro HERO 9 Black neem je video's op tijdens buitensportactiviteiten. De HERO 9 heeft een 20 megapixel sensor waarmee je in 5K 30fps of 4K 60fps filmt. Dit zorgt voor gedetailleerde foto's en video's. Dankzij de HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie zijn je videobeelden stabiel en worden trillingen beperkt. De camera heeft 2 inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant. Hiermee plaats je hem op een mount, zodat je geen bevestigingsframe nodig hebt. Met TimeWarp 3.0 maak je timelapse opnames terwijl je beweegt. Je past tijdens het filmen de snelheid van de timelapse aan, zo licht je een gebeurtenis uit. Stream je beelden live met de 1080p live streaming functie. Zo kijken je vrienden en familie live met jou mee. De HERO 9 heeft zowel een scherm aan de achter- als aan de voorkant. Het scherm aan de voorkant gebruik je om selfies en vlogs te maken.


Handleiding

Handleiding (4,32 MB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (4,32 MB)
  • Accu
  • Bevestigingsmounts
  • Bevestigingsschroef
  • Usb C kabel
  • Opberg case

Standaard meegeleverd

  • Accu
  • Bevestigingsmounts
  • Bevestigingsschroef
  • Usb C kabel
  • Opberg case

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (4,32 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
4K Cinema, 5K, Full HD (1080p), Ultra HD (4K)
Maximale accu/batterijduur
120 min
Beeldstabilisatie
Ja
Type beeldstabilisatie
HyperSmooth 3.0
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
256 GB

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top apparaat!

    Weel | 4 oktober 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black

    • Filmen in 5K
    • Helder en groter scherm aan voor- en achterzijde
    • Meer batterijcapaciteit
    • Goede beeldstabilisatie
    • Iets groter dan de vorige

    Wat mij betreft de beste actiecamera op dit moment! Nu een week in gebruik.... het filmen in 5K met de verbeterde beeldstabilisatie (Hypersmooth 3.0) en het scherm aan de voorzijde is echt een vooruitgang t.o.v. de vorige GoPro’s. Functies als TimeWrap 3.0 en Scheduled Capture maakt de camera voor mij compleet.

    Weel | 4 oktober 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Topding, niet twijfelen over iets anders.

    James Huddleston Slater | 2 oktober 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black

    • Meer pixels dan de 8, meer frames per seconde
    • Alles is uitgebreider en beter
    • Hypersmooth 3 is nog beter dan ooit
    • Frontcamera is echt heel fijn
    • Groter en zwaarder dan de 8
    • Auto-horizon werkt nog niet - update komt eraan

    De Gopro is gewoon een gopro maar in alles beter, gebruiksvriendelijker, mooier. Echt een superding. De accu gaat ook echt langer mee dan de 7 of de 8.
    Hij is wel een stuk forser en zwaarder dan je gewend bent. Nog steeds prima, maar dat valt meteen op.
    De frontcamera is echt heel fijn.
    De foto’s zijn prachtig, de video ook. Je hebt wel een snelle geheugenkaart nodig, want die grote foto’s naar het geheugen schrijven kost tijd - zeker bij een burst.
    Net als alle andere gopro’s heeft deze camera wat licht nodig. De mooiste footage schiet je in zonnig weer.
    Gewoon weer een hele fijne GoPro

    James Huddleston Slater | 2 oktober 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goed met een paar min punten

    Becanchi/justin | 5 november 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO 9 Black - Bevestigingskit

    • Mooie foto's
    • Mooie video's
    • Makelijk met mee op te nemen
    • Verbinden niet goed met mij telefoon
    • Verbinden niet als webcam

    Het bevalt mij wel maar met een paar min punten

    Becanchi/justin | 5 november 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO 9 Black - Bevestigingskit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Je kunt je geen betere camera voostellen.
    • Makkelijk te gebruiken
    • Zeer scherp beeld
    • Klein
    • Handig
    • Slomotion

    Het heeft alles wat een goede camera moet doen.

    Luca Meys | 2 oktober 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Beste actioncam op de markt.
    • 5k
    • Slomo
    • Makkelijk/praktisch
    • Hypersmooth
    • Scherm reageert niet snel

    Meteen gebruiksklaar uit de box!

    Dilian Devaux | 30 september 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top product
    • Klein
    • Handig
    • Super scherp

    Heel klein en handig en zaalig in gebruik

    Semih Yilmaz | 23 september 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    tof product;

    spijtig maar geen Nederlandse instellingen

    Thierry Hendrickx | 16 november 2020 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Go pro 9 beste in zijn soort
    • Goede kwaliteit beeld
    • Makkelijk in gebruik
    • Waterdicht
    • Niet alle accessoires van oude modellen passen.

    Super blij mee! Mooie beelden, gemakkelijk in gebruik.

    Sabine | 4 juli 2021 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Prachtig toestel met eindeloze mogelijkheden!
    • Compact
    • Goede bouwkwaliteit
    • Veel accessoires beschikbaar
    • Nog geen gevonden

    Werkt zeer vlot en makkelijk, het enige toestel dat voldoet aan mijn actieve levensstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook voor selfies ideaal met het nieuwe scherm aan de voorkant. Echt top, een aanrader!

    Xavier | 2 juli 2021 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    SUPER beestje
    • Super beeld
    • Verschillende mogelijkheden
    • Zéér goede stabilisator
    • Makkelijk te bevestigen op allerhande toestellen
    • Persoonlijk vind ik er geen

    Met de ORIGINELE accessoires van GoPro voor bevestigingen op fiets, e.d. zit je op rozen. Vast is vast en dat bleef ook zo.
    Met alternatieve accessoires had ik problemen, die kwamen los tijdens het rijden en moest je heel hard aandraaien.

    anoniem | 3 juni 2021 | In de samenstelling: GoPro HERO9 Black


Verzeker je Action camera

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
GoPro HERO 9 Black

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (17,95 per jaar) 35,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (15,30 per jaar) 45,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (24,95 per jaar) 49,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (23,30 per jaar) 69,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
868475
Fabrikantcode
CHDHX-901-RW
Merk
GoPro
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Gebruikersmogelijkheden

Spraakbesturing
Ja
Livestream
Ja
Opname modus
Duration Capture, HindSight, LiveBurst, Scheduled Capture

Lens

Digitale zoom
2
Beeldhoek
149 °
Beeldstabilisatie
Ja
Type beeldstabilisatie
HyperSmooth 3.0

Beeld

Type beelddefinitie ondersteuning
4K Cinema, 5K, Full HD (1080p), Ultra HD (4K)
Bestandsindeling video
H.264, H.265, MP4
Bestandsindeling foto's
DNG, JPEG, RAW
Full HD (1080p), frames per seconde
100p, 120p, 240p, 25p, 30p, 48p, 50p, 60p, 90p, 96p
Ultra HD, frames per second
4K, 24p, 4K, 25p, 4K, 50p, 4k, 30p, 4k, 60p
HDR ondersteuning
Ja

Opslag

Type geheugenkaart
Micro SD
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
256 GB

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Model accu
GoPro ADBAT-001
Accu/batterij technologie
Lithium-ion
Maximale accu/batterijduur
120 min

Aansluitingen

HDMI-aansluiting
Nee
Microfoon aansluiting
Nee

Connectiviteit

Bluetooth
Ja
NFC
Nee
Wifi ingebouwd
Ja
GPS-sensor
Ja

Bestendigheid

Waterbestendig
Ja
Waterdicht tot (meter)
10 m
Stofbestendig
Ja
Schokbestendig
Ja

Fysieke eigenschappen

Gewicht
159 g
Diepte
34 mm
Breedte
51 mm
Hoogte
62 mm
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof

Dit wordt 'm

GoPro HERO 9 Black
GoPro HERO 9 Black
In de samenstelling: GoPro HERO9 Black
399,- 385,-
Morgen geleverd

Nodig om je Actioncamera te kunnen gebruiken

82,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen