The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Liebherr K 3130-21

Kies je service
Draairichting deur aanpassen naar links
34,95
728,-
Beperkte voorraad, bestel snel
728,-
Beperkte voorraad, bestel snel
Kies je service

Aanbevolen combinatie

Liebherr K 3130-21
Liebherr K 3130-21
Inbegrepen accessoires
Vriezer
Vriezer
Kies alternatief
Vershoudbox
Vershoudbox
Kies alternatief
Waterkoker
Waterkoker
Kies alternatief

Extra services voor je koelkast

6% korting
op de accessoires op het accessoire
1.299,94 1.269,85
Op voorraad

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Energieklasse
F
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Hoogte
144,7 cm
Maximaal geluidsniveau
38 dB
Vriesgedeelte
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze koelkastspecialist
  • Gaat jarenlang mee dankzij de topklasse bouwkwaliteit.
  • Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.
  • Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.
Productspecialist koelkasten

Omschrijving

De Liebherr K 3130-21 heeft een lange levensduur door de topklasse bouwkwaliteit. De koelkast heeft een inhoud van 298 liter. Dat maakt hem geschikt voor een gezin van 5 personen of meer. De 6 glazen draagplateaus zijn om de 4 centimeter in hoogte verstelbaar. Zo deel je het koelgedeelte flexibel in en past er een ook een pan soep of een kan water in. Heb je veel boodschappen gekocht en wil je die snel afkoelen? De SuperCool functie verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte voor 6 uur naar +2 °C.

De Liebherr K 3130-21 heeft een lange levensduur door de topklasse bouwkwaliteit. De koelkast heeft een inhoud van 298 liter. Dat maakt hem geschikt voor een gezin van 5 personen of meer. De 6 glazen draagplateaus zijn om de 4 centimeter in hoogte verstelbaar. Zo deel je het koelgedeelte flexibel in en past er een ook een pan soep of een kan water in. Heb je veel boodschappen gekocht en wil je die snel afkoelen? De SuperCool functie verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte voor 6 uur naar +2 °C.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Energieklasse
F
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Hoogte
144,7 cm
Maximaal geluidsniveau
38 dB
Vriesgedeelte
Nee


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Dit is een goede investering.

    P.th. Kok | 11 februari 2021

    • mooie uitstraling
    • Geluidsniveau niet hinderlijk
    • Indeling prima overzichtelijke lades
    • Materiaal sterk en licht
    • Ruimte goed

    Mooie maat en indeling.

    P.th. Kok | 11 februari 2021
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Goed

    Corry Bart | 5 maart 2021

    • Flexibele indeling
    • Veel deurvakken
    • 2 groentelades
    • Maakt erg veel lawaai

    Veel ruimte en flexibele indeling mogelijk. Ook in de deur

    Corry Bart | 5 maart 2021
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Had dit liever van te voren geweten. Dan had ik een andere

    Marga Beek | 1 april 2021

    • Te veel lawaai

    Ruimte is heerlijk maar het lawaai is echt een flinke tegenvaller

    Marga Beek | 1 april 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Een aanwinst voor in mijn keuken, gezien de prijs en kwalite

    Hij voldoet ruimschoots aan mijn wensen.

    Henk Vierstra | 14 maart 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    prima koelkast

    omdat het een ideale koelkast is

    Coen van den Brink | 16 maart 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Mooi product aan een eerlijke prijs
    • Top koelkast - nummer 3 voor ons en heel happy

    Een fijne koelkast, met een duurzaam design en exact op de maat die we nodig hadden.

    Miguel Major | 17 september 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Echt een geweldige koelkast.
    • Behoorlijk stil
    • Koelt perfect
    • Deur draairichting omzetten was een fluitje van een cent

    Deze ijskast gekozen omdat we er nog een magnetron op konden zetten. Het is een absolute aanrader. Compressor is redelijk stil (ze maken meestal wel iets geluid) en de indeling is zelf aan te passen. De deurdraairichting was snel omgezet (kwam ons beter uit) en de deursluiting werkt geweldig.

    Ronald | 14 november 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Bevalt goed veel ruimte en een goede kwaliteit

    Liebherr altijd goede kwaliteit

    Peter van de Kamp | 5 mei 2021

Bescherm je koelkast

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Liebherr K 3130-21

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (26,98 per jaar) 134,90


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
869044
Fabrikantcode
K 3130-21
Merk
Liebherr
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Frontpaneel benodigd
Nee
Model koelkast/vriezer
1-deurs
Inverter compressor
Ja
Afgedekte condensor
Ja
Maximaal geluidsniveau
38 dB
Hevelgreep (anti-vacuum)
Ja
LED-lamp
Ja
Display
Ja
Materiaal deur
Metaal met coating
Materiaal behuizing
Metaal met coating
Kleur
Wit

Afmetingen en gewicht

Hoogte
144,7 cm
Breedte
60 cm
Diepte
63 cm
Gewicht
60 kg

Fysieke eigenschappen

Bouwkwaliteit
Middenklasse
Netto inhoud
298 l
Aantal koelkastdeuren
1
Omdraaibare deur
Ja
Standaard draairichting deur
Rechts
Indrukbaar deurrubber
Ja
Geschikt voor schuur of garage
Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur
43 °C
Minimale omgevingstemperatuur
10 °C
Open deur alarm
Ja
Koolstoffilter
Ja
Dispenser
Nee
Kabellengte
2 m

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen
5 personen of meer (251 liter of meer)
Netto inhoud koelgedeelte
299 l
Koelkwaliteit
Basisklasse
Super koelen
Ja
Luchtcirculatie
Ja
Methode luchtcirculatie
Ventilator
Temperatuurregeling
Digitaal: temperatuurkeuze
Weergave binnentemperatuur
Ja
Antibacteria
Nee
Vershoudzone (0-graden of lage/hoge luchtvochtigheid)
Nee
Deurkoeling
Nee

Vrieskenmerken

Vriesgedeelte
Nee

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus
Ja
Uittrekbare plateaus
Nee
Plastic plateaus
Nee
Aantal plateaus
5
Specifieke deureigenschappen (koelkasten)
Nee
Flessenrek
Ja
Veiligheidsglas plateaus
Ja
Veiligheidsglas deurvakken
Ja
Aantal groentelades
2
Kunststof deurvakken
Nee

Smart bediening

Compatibel met smartphone / apps
Nee

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse
F
Energiebesparingsfuncties
Nee
Energieverbruik per jaar
139 kWh
Energiekosten per jaar
31,97 euro

Dit wordt 'm

728,-
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen