The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Samsung RB36T602CSA

In de uitvoering

Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud
Samsung RB34T602DSA
Samsung RB36T600DSA
Samsung RB36T602CSA
Type bestelling
Kies je service
Aansluiten en op de gewenste plek neerzetten
19,95
Draairichting deur aanpassen naar links
34,95
Type bestelling
699,-
Op voorraad
699,-
Op voorraad
Kies je service
    • Gratis bezorging tot net over de drempel van je woning Woon je in een appartementencomplex en heb je geen lift? Dan bezorgen we tot en met de 4e verdieping tot jouw voordeur.
    • Gratis oude product meenemen We nemen je oude apparaat graag voor je mee, als hij klaar staat bij je voordeur.

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een energiezuinige koel-vriescombinatie.
Coolblue's groene keuze

Belangrijkste eigenschappen

Energieklasse
C
Bouwkwaliteit
Topklasse
Hoogte
193,5 cm
Maximaal geluidsniveau
35 dB
Vriesgedeelte
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze koelkastspecialist
  • De koelkast is met een energieklasse C zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu.
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.
  • Heeft met een vriesgedeelte van 114 liter veel vriesruimte.
  • Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.
Productspecialist koelkasten

Omschrijving

De Samsung RB36T602CSA is een vrijstaande koelkast met voldoende koel- en vriesruimte voor huishoudens van 3 of 4 personen. Het koelgedeelte van 251 liter ruim je dankzij de 3 deurvakken en 2 plateaus naar eigen wens in. Op het wijnplateau leg je al je favoriete flessen. Door het vlakke oppervlakte passen alle vormen flessen hierop. De koelkast beschikt daarnaast ook over een vriesruimte van 114 liter met 3 vrieslades. Dankzij het No Frost-systeem ontstaat er geen ijsvorming. Het is daarom niet nodig om het vriesgedeelte te ontdooien. Dat scheelt jou weer een vervelend klusje.

De Samsung RB36T602CSA is een vrijstaande koelkast met voldoende koel- en vriesruimte voor huishoudens van 3 of 4 personen. Het koelgedeelte van 251 liter ruim je dankzij de 3 deurvakken en 2 plateaus naar eigen wens in. Op het wijnplateau leg je al je favoriete flessen. Door het vlakke oppervlakte passen alle vormen flessen hierop. De koelkast beschikt daarnaast ook over een vriesruimte van 114 liter met 3 vrieslades. Dankzij het No Frost-systeem ontstaat er geen ijsvorming. Het is daarom niet nodig om het vriesgedeelte te ontdooien. Dat scheelt jou weer een vervelend klusje.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Energieklasse
C
Bouwkwaliteit
Topklasse
Hoogte
193,5 cm
Maximaal geluidsniveau
35 dB
Vriesgedeelte
Ja


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    gewoon hele goede keus

    Nico van den Berg | 20 december 2020 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud

    • goede indeling
    • geluid niveau heel stil
    • nette levering van Coolblue
    • nog niet ervaren

    komt heel mooi uit in mijn keuken , en oude koelkast mee terug genomen . en vriendelijke mensen die hem neer gezet hebben.

    Nico van den Berg | 20 december 2020 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Groot, stil en zuinig maar minpunten voor gebruiksgemak

    Harry Van Dooren | 28 december 2020 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud

    • stil
    • royale binnenruimte
    • vast indeling niet aanpasbaar
    • 3 vd 4 laden kunnen maar half open
    • Onafgewerkte bovenkant
    • Alleen Franse gebruiksaanwijzing

    Met de in het vooruitzicht gesteld review cashback is/was dit verreweg de meest interessante energiezuinige koelkast. Hij is superstil en de deuren voelen degelijk en vallen automatisch goed dicht. Vaste indeling van legplanken en deur is niet aan te passen. Groentela gaat maar half open en is deels afgedekt door brede plasticrand, bovenste en onderste vriesla ook maar gedeeltelijk uittrekbaar wat overzicht en toegankelijkheid beperkt. Alleen de middelste la krijgt een voldoende. Bovenkant is niet vlak en oogt onafgwerkt. Je kan er niet echt iets bovenop zetten. Met de uitsluitend in Frans opgestelde gebruiksaanwijzing is mij niet duidelijk wat ik met een paar meegeleverde blokken moet. De pdf op de Samsung NL site is beschadigd, dus biedt ook geen opheldering. Oud en nieuw energielabel meegeleverd, met opmerkelijke verschillen.

    Harry Van Dooren | 28 december 2020 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Samsung goed produkt en zeker aan te bevelen.

    Johanna Van Der Weg | 11 december 2020 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud

    • Hij is mooi van kleur
    • De ruimte is prima
    • Geluidsniveau is prettig
    • Indeling ok
    • Kwaliteit ok
    • Jammer dat er geen handvatten aan de koelkast zitten
    • Voor mij mag de vries gedeelte wel 4 laden zijn
    • Geen
    • Tja ..nee geen minpunt
    • Ik kan geen vergelijking maken

    Het bevalt mij uitstekend, ik heb altijd samsung en voel mij er vertrouwd mee. Ik heb ook geen vergelijkingsmateriaal omdat ik alles van samsung hebt. Behalve mijn wasmachine is v AEG.

    Johanna Van Der Weg | 11 december 2020 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Goede, luxe koelkast
    • Mooi design
    • Koelt heel goed
    • Weinig geluid

    De koelkast koelt heel goed, touch systeem aan de binnenkant is makkelijk te bedienen. Het no frost gedeelte in de vriezer is heel handig voor bijvoorbeeld frituurhapjes of dumplings. Flessenrek heb ik nog nooit gehad maar is toch wel fijn met ongeopende flessen. Heb eigenlijk tot nu toe geen minpunten.

    Celine Schielein | 3 december 2020 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een betaalbare koelcast
    • De prijs is zeer betaalbaar.
    • Het kan de voorkeur hebben in termen van energieverbruik.
    • goede koeling
    • Het werkt luid.

    Het werkt luid.
    Het verbruikt weinig energie.
    Het koelt erg goed

    Ertu¿rul Arslan | 14 juli 2021 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Echt erg blij mee
    • Energieklasse C
    • Mooi design
    • Lekker ruim
    • Doordacht ontwerp
    • Beschadiging bij aflevering (maar is opgelost!)

    Ik was mijn oude onderbouwkoelkast en dito vriezer (onder het aanrecht) zat. Altijd maar bukken of op m'n knieën en eindeloos rommelen in te weinig ruimte. Ben blij met deze vrijstaande combi, al dacht ik het eerste moment 'Jemig, waarom heb ik zo'n joekel gekocht?' Het geluidsniveau is aangenaam laag, maar wel even wennen na de 'gewone' brom van de vorige apparaten. De Samsung produceert een vrij lage rustige zoem met af en toe een iets hogere. Geeft je wel het idee 'Hee, hier is slimme techniek aan het werk.'

    Hans | 1 juli 2021 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Super apparaat
    • Strak design
    • Stil
    • Veel ruimte
    • Mooie afwerking

    Prettige koelkast

    J.J. Hofstra | 15 juni 2021 | In de uitvoering: Coolblue's Groene keuze | 20 liter meer koelinhoud
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ruime en energiezuinige koelkast!