The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Samsung DV70TA000TE

In de uitvoering

7 kg vulgewicht
Samsung DV70TA000TE
Samsung DV80TA220AE
Samsung DV90TA240AE
Type bestelling
Kies je service
Aansluiten en op de gewenste plek neerzetten
19,95
Draairichting deur aanpassen naar links
34,95
Aansluiten en op de gewenste plek neerzetten inclusief tussenstuk + installatie
74,95
Type bestelling
649,-
Op voorraad
649,-
Op voorraad
Kies je service

Aanbevolen combinatie

Samsung DV70TA000TE
Samsung DV70TA000TE
Inbegrepen accessoires
Wasmachine
Wasmachine
Was- en droogbal
Was- en droogbal

Extra services voor je droogkast

5% korting
op de accessoires op het accessoire
1.215,49 1.188,04
Op voorraad

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een instapmodel warmtepomp droogkast.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Type droogkast
Warmtepomp droogkast
Maximaal geluidsniveau
65 dB
Maximaal vulgewicht drogen
7 kg
Energieklasse
A++
Te koop met ecocheques
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze droogkastspecialist
  • Het OptimalDry systeem voorkomt met vochtigheidssensoren dat je wasgoed krimpt.
  • Het condenswater is direct af te voeren met een afvoerslang.
  • Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droogkast met 7 kilogram vulgewicht.
Productspecialist droogkasts

Omschrijving

In de Samsung DV70TA000TE/EN warmtepomp droogkast blijft de kleding voor één of 2 personen langer mooi. Dankzij het OptimalDry systeem meten sensoren hoe vochtig je wasgoed is tijdens het drogen. Is je kleding droog? Dan stopt de droogkast automatisch. Je favoriete trui droogt hierdoor niet langer dan nodig, waardoor je slijtage voorkomt. Je kiest uit 14 droogprogramma's voor je beddengoed, fijne blouses en sportkleding. Sluit de meegeleverde condensafvoerslag aan op de droogkast, zodat het condenswater direct wegspoelt. Zo hoef je niet om te kijken naar de condensbak.

In de Samsung DV70TA000TE/EN warmtepomp droogkast blijft de kleding voor één of 2 personen langer mooi. Dankzij het OptimalDry systeem meten sensoren hoe vochtig je wasgoed is tijdens het drogen. Is je kleding droog? Dan stopt de droogkast automatisch. Je favoriete trui droogt hierdoor niet langer dan nodig, waardoor je slijtage voorkomt. Je kiest uit 14 droogprogramma's voor je beddengoed, fijne blouses en sportkleding. Sluit de meegeleverde condensafvoerslag aan op de droogkast, zodat het condenswater direct wegspoelt. Zo hoef je niet om te kijken naar de condensbak.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,42 MB)
  • Condensafvoerslang 1,5 m
  • Reinigingsborstel voor filter

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,42 MB)
  • Condensafvoerslang 1,5 m
  • Reinigingsborstel voor filter

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type droogkast
Warmtepomp droogkast
Maximaal geluidsniveau
65 dB
Maximaal vulgewicht drogen
7 kg
Energieklasse
A++
Te koop met ecocheques
Ja

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Fijne machine voor mooie prijs.

    Jaap de Kat | 17 januari 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht

    • Mooie uitvoering
    • Handige instelmogelijkheden
    • Kind kan de was doen
    • Muziekje eind programma leuke gadget
    • Met een greep beide pluizenfilters eruit
    • Geen verlichting trommel

    Vlotte machine; vocht sensoren werken goed. Programma's voldoende variabel.

    Jaap de Kat | 17 januari 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Perfecte basis droogkast met een A++ energielabel.

    Sander Opschoor | 1 maart 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht

    • Droogt goed
    • Ziet er goed uit
    • Makkelijk in gebruik
    • Zuinig
    • Maakt wel aardig wat geluid
    • .

    Goed voor een 4 persoons gezin waar twee a drie keer in de week gewassen word.

    Sander Opschoor | 1 maart 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Droge humor uit mijn droogkast

    Dirk Van Dijk | 8 april 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht

    Makkelijke intuitieve bediening

    Dirk Van Dijk | 8 april 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    prima droogkast, heel blij mee

    droogt prima, en geen slang meer uit het raam. Makkelijk schoon te maken filters.

    Petra Grin | 19 maart 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 3.5 / 5 sterren
    7,0/10
    gode prijs prestatie
    • stevig ontwerp
    • laag verbruik
    • beperkte restwarmte
    • menu's niet altijd even duidelijk

    nette levering en oude machine ook netjes meegenomen. Jammer dat alle verpakking niet is meegenomen

    Vincent | 9 april 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede droogkast
    • Makkelijk te bedienen
    • Veel programma's
    • Kregen geen beweging in de stelpoten.

    Mooie en goeie droogkast. Makkelijk te bedienen. Ruime trommel. En alles droogt goed.

    Stephanie | 19 mei 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Fijn!
    • Zie er mooi uit en heeft een leuke geluidssignaal als de was droog is. Handig..
    • Was komt er mooi uit. Ook al laat je de was nog even erin liggen omdat je even geen tijd hebt om het direct uit te halen
    • Erg gebruiks vriendelijk! Kind kan de was doen!
    • Handig dat je een kwartier van te voren een berichtje krijgt dat ze in de buurt zijnVriendelijke bezorgers met tips..

    Snelle levering! Vriendelijke bezorgers! Nemen de oude droogkast gratis mee.
    Fijn om bij coolblue te bestellen.

    Sandra Kuijper | 26 februari 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Cool Blue forever!
    • Geen warme lucht afvoer meer naar buiten
    • Stelvoetjes om de droogkast horizontaal af te stellen zaten muurvast! Moest een waterpomptang aan te pas komen!

    Perfecte aflevering door Cool Blue! Uiterst vriendelijke, correcte bezorgers. Door het barre winterweer twee dagen vertraagd maar keurig door Cool Blue op de hoogte gehouden. Door ons geaccepteerd met een Glimlach! Perfecte tekst en uitleg gekregen bij aflevering. Hulde, kon niet beter.

    Jan-Willem Mellema | 14 februari 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Erg fijn en makkelijk in gebruik met een top droogresultaat
    • Handige deur met doorkijk
    • Super droogresultaat
    • Makkelijke programma's
    • Past zelf droogtijd aan aan de lading
    • Zowel via de afvoer als via opvangreservoir
    • Tot nu toe nog niet

    De genoemde pluspunten zijn echt fijn. Hij is zeer makkelijk in gebruik en droogt tot nog toe erg goed zonder dat er al iets gekrompen is. Erg fijn.

    de Boer | 13 januari 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    tja
    • gebruikt stroom

    Happy wife Happy life

    jabebabedoe de Ruijter | 9 oktober 2021 | In de uitvoering: 7 kg vulgewicht



Deze droogkast als abonnement

Met een droogkast abonnement heb je voor een vast bedrag per maand een energiezuinige droogkast die het altijd doet.

  • Na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar
  • Wasdroger stuk? Binnen 48 uur ruilen we hem om
  • Ga je verhuizen? Wij verhuizen je product gratis met je mee
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Meer informatie

Samsung DV70TA000TE
Samsung DV70TA000TE abonnement
18,99 per maand + 49,- eenmalig

Bescherm je droogkast

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Samsung DV70TA000TE

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (26,98 per jaar) 134,90

Betalen met ecocheques in de winkel mogelijk

Betalen met ecocheques in de winkel mogelijk
Het is mogelijk om de Samsung DV70TA000TE met ecocheques te betalen. Je doet dit...
Het is mogelijk om de Samsung DV70TA000TE met ecocheques te betalen. Je doet dit door met je ecocheques naar onze winkel in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt of Zaventem te gaan. Je kan hier met de papieren ecocheques van Edenred en Sodexo terecht en met de elektronische versie van Edenred, Sodexo en Monizze.


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
870431
Fabrikantcode
DV70TA000TE/EN
Merk
Samsung
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Algemene kenmerken

Type droogkast
Warmtepomp droogkast
Condensafvoer
Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Indicator waterniveau condensbak
Ja
Indicator condensbak legen
Ja
Optionele condenswater afvoer
Ja
Condensafvoerslang meegeleverd
Ja
Maximaal vulgewicht drogen
7 kg
Grootte huishouden
Single of stel
Programmaduur katoen maximale belading
220 min
Programmaduur katoen gedeeltelijke belading
140 min
Snelheidsklasse
Normaal
Aantal programma's
14
Droogprogramma's
Beddengoed, Delicaat, Extra droog, Gemixt, Handdoeken, Katoen, Kleine lading, Kort, Koud, Lingerie, Overhemden, Sportkleding, Strijkdroog, Synthetisch, Wol
Maximaal geluidsniveau
65 dB
Touchscreen
Nee
Display
Ja
Taal bedieningspaneel
Symbolen
Resttijdindicatie
Ja
Startuitstel
Ja
Opbouw startuitstel
1 - 24 uur
Eindsignaal
Ja
Type eindsignaal
Akoestisch, Optisch
Indicator pluizenfilter reinigen
Ja
Vochtigheidssensor
Ja
Antikreukfase
Ja
Maximum tijd antikreukfase
20 min
Kleding beschermende trommel
Ja
Trommelverlichting
Nee
Draairichting trommel
Eenzijdig
Kinderbeveiliging
Ja
Automatisch uitschakelen
Ja
Stoomfunctie
Nee
Lengte afvoerslang
1,5 m
Bediening via app
Nee
Geursysteem
Nee
Professioneel gebruik
Nee
Als beste getest
Nee
Gebruiksgemak
Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Energieverbruik

Energieklasse
A++
Milieuvriendelijk
Gemiddeld
Energiebesparing over levensduur
750 euro
Energieverbruik katoen kastdroog
1,54 kWh
Energieverbruik per jaar
211 kWh
Energiekosten per jaar
48,53 euro

Energietoevoer

Type stroomvoorziening
Netstroom
Kabellengte
1,5 m
Aansluitwaarde
2000 W

Fysieke eigenschappen

Hoogte
85 cm
Breedte
60 cm
Diepte
65 cm
Gewicht
50 kg
Diameter vulopening
40 cm
Glazen deur
Ja
Standaard draairichting deur
Rechts
Omdraaibare deur
Ja
Kleur
Wit
Aansluiting muntsysteem
Nee

Materiaal kwaliteit

Vochtuitstoot
13 %
Gemiddelde condensatie-efficiëntie maximale belading
87 %
Materiaal trommel
RVS
Zelfreinigende condensor
Nee
Type reiniging
Eenvoudige reiniging
Anti-vibratie wanden
Nee
Materiaal behuizing
Metaal
Koolborstelloze motor
Nee
Reinigingsindicatoren
Condensor, Pluizenfilter
Bouwkwaliteit
Basisklasse
Materiaal scharnier
Metaal

Slimme eigenschappen

Bediening via app
Nee
Compatibel met smartphone / apps
Nee

Dit wordt 'm

Samsung DV70TA000TE
Samsung DV70TA000TE
In de uitvoering: 7 kg vulgewicht
A++
649,-
Op voorraad


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen