The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


DJI Pocket 2

In de uitvoering

DJI Pocket 2
DJI Pocket 2
DJI Pocket 2 Creator Combo

Nodig om je Actioncamera te kunnen gebruiken

84,99
Op voorraad
Nog sneller op te halen
Op voorraad
Nog sneller op te halen

Nodig om je Actioncamera te kunnen gebruiken

84,99

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
Full HD (1080p), QHD (1440p), Ultra HD (4K)
Maximale accu/batterijduur
140 min
Beeldstabilisatie
Ja
Type beeldstabilisatie
3-assig
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
256 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze Action cameraspecialist
  • Dankzij het compacte formaat neem je hem overal mee naartoe.
  • Je neemt 4K kwaliteit videobeelden op met 60 frames per seconde.
  • De 3 assige beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte.
  • Zonder waterdichte behuizing is de gimbal niet bestand tegen water.
  • Om te verbindinen met wifi heb je de Do-It-All Handle nodig, deze wordt alleen meegeleverd met de Creator Combo.
Productspecialist Action camera's

Omschrijving

De DJI Pocket 2 is een compacte action camera voor de startende vlogger of videograaf. Je neemt hem gemakkelijk mee in je jaszak. De camera heeft een 64 megapixel sensor waarmee je 4K videobeelden opneemt met 60 fps. Hierdoor zijn je beelden vloeiend en scherp. De camera is bevestigd op een gimbal met 3 assige beeldstabilisatie, waardoor je beelden zeer stabiel zijn. Hiermee neem je probleemloos vlogs op en breng je actiemomenten in beeld. In de ActiveTrack 3.0 modus volg je een bewegend onderwerp. Je stelt de Pocket 2 in via het touchscreen of de DJI Mimo app. Vervolgens bewerk je de opgenomen beelden in deze uitgebreide app. Bewerk je de beelden liever niet zelf? Dan bewerkt de AI Editor ze automatisch, zodat je het direct deelt via social media.

De DJI Pocket 2 is een compacte action camera voor de startende vlogger of videograaf. Je neemt hem gemakkelijk mee in je jaszak. De camera heeft een 64 megapixel sensor waarmee je 4K videobeelden opneemt met 60 fps. Hierdoor zijn je beelden vloeiend en scherp. De camera is bevestigd op een gimbal met 3 assige beeldstabilisatie, waardoor je beelden zeer stabiel zijn. Hiermee neem je probleemloos vlogs op en breng je actiemomenten in beeld. In de ActiveTrack 3.0 modus volg je een bewegend onderwerp. Je stelt de Pocket 2 in via het touchscreen of de DJI Mimo app. Vervolgens bewerk je de opgenomen beelden in deze uitgebreide app. Bewerk je de beelden liever niet zelf? Dan bewerkt de AI Editor ze automatisch, zodat je het direct deelt via social media.


Handleiding

Handleiding (5,86 MB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (5,86 MB)
  • DJI Pocket 2 cover
  • Mini control stick
  • Tripod mount
  • Wrist strap
  • Power cable
  • Sticker set
  • Smartphone adapter (Lightning & Usb C)

Standaard meegeleverd

  • DJI Pocket 2 cover
  • Mini control stick
  • Tripod mount
  • Wrist strap
  • Power cable
  • Sticker set
  • Smartphone adapter (Lightning & Usb C)

Handleiding

Handleiding (5,86 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
Full HD (1080p), QHD (1440p), Ultra HD (4K)
Maximale accu/batterijduur
140 min
Beeldstabilisatie
Ja
Type beeldstabilisatie
3-assig
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
256 GB

Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Degelijkheid
8,5
Gebruiksgemak
8,2
Beeldkwaliteit
9,1
Design
8,8
Mogelijkheden
8,6

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
7,6/10

Fijn apparaat voor in cameratas erbij.

  • 4k en grotere sensor
  • Zender gekoppeld met de pocket 2 voor goed geluid
  • Los lensje raak je makkelijk kwijt.

Na connectie voor de registratie en een avond spelen met de instelling heb ik aardig controle over de instellingen voor goed plaatje. De camera is licht en geeft bij voldoende licht een mooi strak 4k beeld. Huidtinten zijn ook goed.

  • Michiel keller
  • 6 november 2020
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
5 / 5 sterren
9,6/10

Leuk om te hebben maar duur.

  • handig om mee te nemen
  • Snel onder de knie
  • Toch wel een investering

Het is een leuke gadget om zeker buiten mee te filmen of vlogs te maken, het kleine scherm is wel een nadeel.

  • Wil voncken
  • 16 februari 2021
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
5 / 5 sterren
10/10

Uitstekend camera voor de beginnende, veeleisende vlogger.

  • Klein en makkelijk mee te dragen.
  • Gelijkwaardig aan een go pro
  • Niet waterdicht

De osmo pocket is een goed volg camera om mee te beginnen. Het is namelijk voor de beginnende vlogger erg makkelijk gemaakt met de ingebouwde opties voor slowmo, motionlapse en de dji mimo videobewerking programma. De camera zit vast aan een gimbal dus je hoeft geen duur gimbal te kopen voor video stabilisatie. Vanwege dat hij zo klein is, kan je het overal mee naar toe nemen in je broekzak, en met accessoires kan je de camera vast maken aan je rug tas, waardoor je hands free kan vloggen terwijl je loopt. De creator combo is wel een must, want je vlog zijn beter met een microfoon zodat iedereen je duidelijk kan horen. Bij de creator combo zit ook een wide angle lens, en daarmee filmt alles toch net iets meer als je een Travel vlog maakt. Je wilt namelijk de omgeving ook op camera hebben en niet alleen je gezicht.

  • Javed
  • 6 november 2020
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
4 / 5 sterren
8,0/10

Prima keus voor vlogging en youtube producties

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Indrukwekkende kwaliteit en opties voor zo'n kleine camera
  • Live streaming alleen over WIFI

Dit product dekt het gat tussen filmen met je smartphone en filmen met veel duurdere film apparatuur.

  • Mark
  • 25 februari 2021
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
4.5 / 5 sterren
9,2/10

goed product

  • zeer goede video's
  • zeer goede foto's
  • klein beeldscherm

De DJI pocket 2combo bevalt er goed hij is makkelijk mee te nemen en de gimbal werkt prima. het beeldscherm van de dji pocket 2 combo is erg klein zeker als je snel iets wilt filmen is het lastig om het te zien op het scherm.

  • Martijn
  • 7 maart 2021
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
4 / 5 sterren
8,0/10

Klein, handig, makkelijk en 4K

  • Klein
  • Handig
  • Accuduur redelijk kort

Klein formaat camera voor meenemen vakantie, goede opnames en timelapse / motionlapse mogelijkheden. Veel accessoires verkrijgbaar

  • Bert pierey
  • 20 juli 2021
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2
5 / 5 sterren
10/10

Geweldige camera.

Mooie camera............Wel uitleg volgen via DJI app.

  • Tonny kandou
  • 2 februari 2021
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
5 / 5 sterren
10/10

Geweldig!

Ik had zelf de dji pocket 1. Maar wat een vooruitgang is dit! Ik kocht hem vooral omdat op deze de microfoon aangesloten kon worden. Maar het beeld is ook veel beter!

  • Milou bekkers
  • 21 maart 2021
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
4.5 / 5 sterren
9,2/10

De Pocket 2, ik ben er blij mee...

  • Handzaam formaat en toch heel veel mogelijkheden tot je beschikking.
  • De Cover is zeker een dubbel pluspunt...
  • SD kaart niet meegeleverd, beetje jammer...

Het ontwerp en de vele accessoires , die ook nog eens in de meegeleverde cover opgeborgen kunnen worden vind ik ideaal, zo heb je alles bij de hand, en nog heel compact ook.

  • Franz heuser
  • 2 november 2020
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
5 / 5 sterren
9,6/10

Hij is gebruik vriendelijk, klein en compact.

  • Gebruikvriendelijk
  • Klein en compact
  • Beeldkwaliteit in donker situatie

Geweldig product!. Wat ik vooral goed vind: goede kwaliteit, handig in gebruik. Deze camera is ideaal voor vakantie beelden en de compactheid van deze ingebouwde stabilisator zijn ongekend. Je stopt de camera zo in je zak en schiet erg mooie beelden voor deze prijs. Zeker een aanrader.

  • Thatan narongchai
  • 6 september 2021
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
4 / 5 sterren
7,6/10

Fijn apparaat voor in cameratas erbij.

  • 4k en grotere sensor
  • Zender gekoppeld met de pocket 2 voor goed geluid
  • Microfoob van de pocket 2 kan je op naar voren gericht zeten
  • Los lensje raak je makkelijk kwijt.

Na connectie voor de registratie en een avond spelen met de instelling heb ik aardig controle over de instellingen voor goed plaatje. De camera is licht en geeft bij voldoende licht een mooi strak 4k beeld. Huidtinten zijn ook goed.

  • Michiel keller
  • 6 november 2020
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
5 / 5 sterren
9,6/10

Leuk om te hebben maar duur.

  • handig om mee te nemen
  • Snel onder de knie
  • Perfect geluid en beeld
  • Toch wel een investering

Het is een leuke gadget om zeker buiten mee te filmen of vlogs te maken, het kleine scherm is wel een nadeel.

  • Wil voncken
  • 16 februari 2021
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo
5 / 5 sterren
10/10

Uitstekend camera voor de beginnende, veeleisende vlogger.

  • Klein en makkelijk mee te dragen.
  • Gelijkwaardig aan een go pro
  • Ingebouwd Gimbal
  • Niet waterdicht

De osmo pocket is een goed volg camera om mee te beginnen.
Het is namelijk voor de beginnende vlogger erg makkelijk gemaakt met de ingebouwde opties voor slowmo, motionlapse en de dji mimo videobewerking programma.

De camera zit vast aan een gimbal dus je hoeft geen duur gimbal te kopen voor video stabilisatie.
Vanwege dat hij zo klein is, kan je het overal mee naar toe nemen in je broekzak, en met accessoires kan je de camera vast maken aan je rug tas, waardoor je hands free kan vloggen terwijl je loopt.

De creator combo is wel een must, want je vlog zijn beter met een microfoon zodat iedereen je duidelijk kan horen.
Bij de creator combo zit ook een wide angle lens, en daarmee filmt alles toch net iets meer als je een Travel vlog maakt. Je wilt namelijk de omgeving ook op camera hebben en niet alleen je gezicht.

  • Javed
  • 6 november 2020
  • In de uitvoering: DJI Pocket 2 Creator Combo


Verzeker je Action camera

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
DJI Pocket 2

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (17,95 per jaar) 35,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (15,30 per jaar) 45,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (24,95 per jaar) 49,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (23,30 per jaar) 69,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)


Alternatieven