The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Uitbreiding

Variant: 1 | Niets meegeleverd
Aantal camera's

Kies je uitvoering

Aantal camera's
Standaard meegeleverd
178,-
Morgen geleverd
178,-
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Gebruikslocatie
Binnenshuis, Buitenshuis
Infraroodverlichting
Ja
Wifi ingebouwd
Ja
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Beeldkwaliteit volgens klanten
Zeer goed

Plus- en minpunten

Volgens onze IP-cameraspecialist
  • Door de 2K resolutie is het beeld van de camera scherper dan camera's met een full hd resolutie.
  • Omdat de camera beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken.
  • De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en dingen.
  • Je hebt een Eufy basisstation nodig om deze uitbreiding te gebruiken.
  • De batterijduur gaat achteruit als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt.
Productspecialist IP-camera's

Omschrijving

Met deze Eufycam 2 Pro camera uitbreiding film je een binnen- of buitenruimte in zeer scherpe 2K resolutie. Deze slimme beveiligingscamera is te koppelen aan Apple HomeKit, dus bedien je hem ook met je stem via Siri. Hij heeft een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Deze herkent mensen, dus filmt de camera niet onnodig als er een dier in beeld loopt. Dankzij het draadloze bereik van deze camera's blijft het signaal goed op grotere afstand van het basisstation. De Eufycam 2 Pro slaat beelden lokaal op, je bekijkt beelden via een beveiligde verbinding terug in de app. Je hebt daarom geen cloudabonnement nodig om beelden op te slaan.

Met deze Eufycam 2 Pro camera uitbreiding film je een binnen- of buitenruimte in zeer scherpe 2K resolutie. Deze slimme beveiligingscamera is te koppelen aan Apple HomeKit, dus bedien je hem ook met je stem via Siri. Hij heeft een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Deze herkent mensen, dus filmt de camera niet onnodig als er een dier in beeld loopt. Dankzij het draadloze bereik van deze camera's blijft het signaal goed op grotere afstand van het basisstation. De Eufycam 2 Pro slaat beelden lokaal op, je bekijkt beelden via een beveiligde verbinding terug in de app. Je hebt daarom geen cloudabonnement nodig om beelden op te slaan.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (9,95 MB)
  • Oplaadkabel
  • Magneetbevestiging
  • Schroeven (2x)
  • Pluggen (2x)
  • Waarschuwingssticker

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (9,95 MB)
  • Oplaadkabel
  • Magneetbevestiging
  • Schroeven (2x)
  • Pluggen (2x)
  • Waarschuwingssticker

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Gebruikslocatie
Binnenshuis, Buitenshuis
Infraroodverlichting
Ja
Wifi ingebouwd
Ja
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Beeldkwaliteit volgens klanten
Zeer goed

Aanbevolen combinatie

Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Uitbreiding
Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Uitbreiding
Inbegrepen accessoires
Ip-camera
Ip-camera
Kies alternatief
Deurbel
Deurbel
Kies alternatief
Alarmsysteem
Alarmsysteem
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
509,99 493,39
Morgen geleverd



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    De perfecte camera’s om jouw huis en tuin te beveiligen!

    Mitch Jaspers | 27 november 2020 | In de variant: 3 | Basisstation

    • 2K videokwaliteit (in Eufy app)
    • Installatie is makkelijk
    • Samenwerking met bijvoorbeeld Apple HomeKit (en homekit secure video)
    • Draadloos en dat werkt perfect
    • Veel instellingen mogelijk dus geheel naar wens in te stellen
    • Nog niet ontdekt

    Na het doen van veel research tussen de verschillende camera’s die op de markt zijn, uiteindelijk gekozen voor de Eufy 2 pro 3-pack + deurbel.

    De levering was zoals ik gewend ben van Coolblue. In de avond besteld en de volgende ochtend stond Post NL al voor de deur met mijn pakketje. Het is altijd maar afwachten wat voor creatiefs erop de doos van Coolblue staat en ik kreeg er weer een grote glimlach van!

    Bij het openen van mijn pakketje merkte ik meteen dat ik de goede keuze heb gemaakt. Aan alles voel je dat de producten van Eufy van hoge kwaliteit zijn.

    De installatie van zowel de deurbel als camera’s is super makkelijk. De app van Eufy werkt super fijn en er zijn tal van mogelijkheden. Neem dus je tijd om de camera’s naar wens in te stellen.

    De beeldkwaliteit is erg goed, zowel overdag als in de nacht. Let wel op: in de Eufy app is de beeldkwaliteit 2K. Gebruik je de camera’s in combinatie met Apple HomeKit dan is de beeldkwaliteit in de Woning app van Apple helaas maar 1080. Zou mooi zijn als Apple dit in de toekomst wel gaat ondersteunen. Je kunt natuurlijk de Eufy app en Woning app naast elkaar gebruiken, zodat je het het beste van beide kunt gebruiken.

    De detectie van de camera’s is erg goed, al woon ik wel in een rustige straat dus als er beweging is krijg ik direct een melding op mijn telefoon. Meldingen komen altijd binnen een paar seconden op mijn telefoon dus dat is helemaal super.

    Over de batterijduur kan ik helaas nog niets zeggen, maar ik ga er vanuit dat deze voorlopig wel meegaan.

    Momenteel is mijn woning voorzien van 3 camera’s maar overweeg zelfs om nog één camera aan te schaffen. Dan zijn alle hoeken gedekt en kunnen de camera’s perfect samenwerken.

    Zijn de camera’s een aanrader? Ja, in mijn optiek zijn dit de perfecte camera’s om jouw huis, schuur en tuin te beveiligen.

    Mitch Jaspers | 27 november 2020 | In de variant: 3 | Basisstation
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Ideale draadloze oplossing

    Koen Dhooge | 7 februari 2021 | In de variant: 3 | Basisstation

    • Kwaliteit behuizing
    • Makkelijke installatie
    • Aanpasbaarheid in de app
    • Draadloos bereik

    Bij het uit de verpakking halen valt meteen de stevige behuizing op. Camera's zijn opvallend wit maar toch subtiel. Dankzij de app is een beweging-/meldingzone in te stellen. Deze werkt perfect. Alles is naar wens aan te passen in de app, die in het Nederlands is. Installatie is kinderspel, verbinden met de de Homebase 2 gaat supervlot! Beeldkwaliteit is ook aan te passen, maar wordt ook automatisch bepaald door de verbindingssnelheid. Alles verbindt via de Wifi van de Homebase, die reikt echt ver! Geen gedoe met kabels meer. Batterij lijkt lang mee te gaan (nog geen enkel procent weg na 1 week gebruik).

    Koen Dhooge | 7 februari 2021 | In de variant: 3 | Basisstation
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Prijs/Kwaliteit is echt top!

    Wesley | 1 juni 2021 | In de variant: 3 | Basisstation

    • Indien internet wegvalt blijft de homebase autonoom verder beelden opnemen en al zijn werk doen. Heb je terug internet, dan kan je zonder problemen alle opgenomen beelden terug opvragen
    • Installatie van camera's is zeer eenvoudig
    • Ook de installatie van de app en het koppelen van de verschillende camera's aan de homebase = eenvoudig
    • Camera's communiceren met de Homebase NIET via Wifi, maar via eigen RF-communicatienetwerk, hierdoor is het bereik van de camera's tot de homebase erg groot
    • Om vanuit de app de beelden te bekijken log je in op de homebase via internet, de homebase hangt via ethernetkabel of Wifi aan Internet connecteren.
    • App werkt goed, maar er is geen software beschikbaar om de camera's vanop je laptop te bedienen/bekijken
    • Beelden downloaden kan via de app naar je smartphone, wil je ze op je laptop in 2k bekijken moet je ze wel nog eerst mailen. Dit vind ik eigenlijk een minpuntje

    Ik ben iemand met een zeer technische achtergrond, ik heb vrij lang gezocht en vergeleken voor ik deze kocht. Belangrijke reden is ook dat je geen licentiekosten dient te betalen (als je niet wil), kan wel. Standaard worden alle beelden lokaal op de homebase opgeslagen.

    Wesley | 1 juni 2021 | In de variant: 3 | Basisstation
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Eufy levert in alle opzichten een kwaliteitsproduct.
    • Makkelijk te installeren. Prima app van Eufy zelf. Net zo makkelijk als bijvoorbeeld Sonos.
    • Werkt op batterijen. Geen bedrading nodig. Goed wireless bereik.
    • Geen abonnementskosten. Redelijke prijs.
    • Goede beeldkwaliteit en veel instellingsmogelijksheden.
    • Product straalt zowel qua hardware als software kwaliteit uit. Degelijk afgewerkt.
    • Slechte bijgeleverde schroeven.
    • Kijkhoek zou nog iets groter mogen zijn.

    Het werkt goed en simpel.

    Wouter Vermijs | 4 december 2020 | In de variant: 3 | Basisstation
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    De Eufycam 2 Pro Duo Pack is een uitstekend product!
    • Scherpe beeldkwaliteit en stabiele verbinding
    • Eenvoudige installatie en fijne app
    • Geen abonnement verplicht voor opslag
    • Snelle meldingen bij detectie
    • Mooi vormgegeven
    • Alarm geluid is niet hard

    Tijdens black friday de knoop doorgehakt en de Eufycam 2 Pro Pack + deurbel aangeschaft. De afgelopen maanden had ik al het nodige uitzoekwerk verricht en was mijn keuze min of meer gevallen op de Eufycam. Dit vanwege dat er geen "verplicht" abonnement noodzakelijk is om de videobeelden op te slaan, want dat gebeurt via de Homebase. Een groot voordeel voor de Eufycam ten opzichte van concurrenten en bij Eufy kun je kiezen voor een cloud-abonnement om de beelden ook online te bewaren. Dat wel handig is als de Homebase wordt ontvreemd.

    De installatie verliep vlekkeloos en het verbinden van de camera's met de Homebase is een fluitje van een cent. Bij de initiële installatie van de Homebase is het noodzakelijk dat deze rechtstreeks is verbonden met een ethernetkabel met het netwerk. Voor mij was dit geen issue, omdat de Homebase sowieso bedraad via een switch is aangesloten. Naderhand kun je de Homebase via wifi verder laten communiceren in het geval je deze op een andere locatie wilt plaatsen. De verbinding tussen de camera's en de Homebase is stabiel, zelfs met de camera die achteraan onze tuin hangt bij de schuur/poort. Een afstand van z'n 14 meter.

    De instellingen via de app zijn voldoende uitgebreid, waarbij je meerdere mogelijkheden hebt om de berichtgeving in te stellen wanneer de camera iets detecteert en deze meldingen worden binnen 2 seconden doorgestuurd naar de app op je telefoon. Je kunt allerlei schema's aanmaken en voor nu heb ik het gehouden op een thuis en afwezigheidsprofiel.
    De beelden zijn scherp, live view ziet er uitstekend uit in dag en nacht en met de accuduur zit het denk ik ook wel okay. Daarover kan ik nog geen conclusie trekken, maar ik vermoed dat de camera's het wel enkele maanden uithouden voordat ze moeten worden opgeladen. Één en ander afhankelijk hoe vaak de camera video opneemt uiteraard.

    Enige minpunt tot dusver en dat ook uit andere reviews op het internet blijkt is dat het alarmsignaal vanuit de camera's en Homebase niet bepaald hard is. Het schrikt in ieder geval niet af, maar wellicht moet het meer worden gezien dat ongevraagde personen weten dat ze zijn betrapt en je door de melding op je app gelijk kunt handelen. O ja, niet te vergeten je kunt ook 2-zijdig communiceren via de camera's. Erg handig om je kinderen in de gaten te houden..

    Jeffrey de Jonge | 8 december 2020 | In de variant: 2 | Basisstation
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Erg tevreden! Volgens mij het beste draadloze systeem!
    • Haarscherp beeld
    • Nachtmodus geeft uitstekend beeld
    • Gebruiksvriendelijke app
    • Zeer makkelijk in te stellen
    • Mooie compacte (discrete) camera
    • Dieren (katten) in de tuin triggeren de camera’s terwijl ik dit in de instellingen uit heb gezet

    Ik heb de Eufycam 2 pro duo pack en de Eufy deurbel sinds enkele dagen in huis. Installatie en aanmelden was zeer eenvoudig, kwestie van een paar stappen in de handleiding volgen. Ik had de camera’s in 10 minuten klaar voor gebruik. Ophangen vergt iets meer tijd om de goede positie te vinden. Je kunt gewoon op het scherm van je mobiel meekijken om de beste plek te vinden.

    De Eufy app is zeer gebruiksvriendelijk. Het is mogelijk om per camera o.a. de gevoeligheid, beeldkwaliteit en duur van de opnames in te stellen. Ook kan er met één druk op de knop alles (ge)deactiveerd worden. De notificaties op het moment dat de camera iets registreerd, komen binnen 1 à 2 seconden binnen (zowel op m’n mobiel als op m’n Apple Watch).

    Ben wel benieuwd naar de batterijduur. Kan daar nu nog weinig over zeggen. E.e.a. hangt duidelijk wel behoorlijk af van de instellingen m.b.t. hoe snel de camera’s moeten aanspringen bij beweging. Ik krijg nu nog veel onterechte meldingen (met name door katten die door de tuin lopen) ondanks het feit dat ik in de instellingen heb aangeven dat de camera’s alleen aan dienen te gaan als er mensen in beeld komen.

    Al met al ben ik zeer tevreden. Geen geboor, geen kabels trekken en toch een behoorlijk compleet camerasysteem met veel functies. Top!

    Matthijs | 31 december 2020 | In de variant: 2 | Basisstation
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Prima produkt.

    Vlot aangebracht en werkend gekregen

    Leen | 14 maart 2021 | In de variant: 2 | Basisstation
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Wat mij betreft de IP camera met de meest pluspunten
    • Batterijduur
    • Opslag beeldgegevens op eigen homebase, dus niet extern/in de cloud
    • Geen abonnement, na aanschaf heb je geen bijkomende en/of doorlopende kosten
    • Geen bedrading nodig, dus makkelijk te installeren
    • Prijs/kwaliteit verhouding
    • Er wordt afgeraden de camera’s op een plek buiten direct zonlicht te plaatsen, dat beperkt het aantal plekken waar je de camera’s op kunt hangen

    Een goede prijs/kwaliteit verhouding, geen doorlopende kosten, makkelijke installatie en geen externe data-opslag

    S.O. Mulder | 4 december 2020 | In de variant: 2 | Basisstation
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Kwalitatief draadloos camerasysteem
    • Draadloos en compact, dus geen geklooi met kabel en snoeren
    • Overal te bevestigen, binnen of buiten
    • Tevens alarmsysteem met opname historie
    • Goed beeld, ook ‘s nachts
    • Lange tijd op batterij en te koppelen aan bvb Google home

    Je kunt de camera’s overal eenvoudig ophangen, binnen of buiten, zonder geklooi met kabels, stroom en draden. Gaat lang op batterij. Mooi en scherp beeld. Ook ‘s nachts duidelijke opnames. Ook in te zetten als alarmsysteem door bewegingsdetectie en -signalering plus opname historie van zowel beeld als geluid. Het systeem is tevens te koppelen aan andere apparaten via bvb Google Home.

    Jasper | 3 september 2021 | In de variant: 1 | Niets meegeleverd
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top aankoop
    • Eenvoudige installatie
    • Goede beeldkwaliteit
    • Gebruikersvriendelijke software

    Een van mijn beste aankopen van de afgelopen jaren.

    Peter Boesten | 21 februari 2021 | In de variant: 2 | Basisstation

Verzeker je IP-camera

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Uitbreiding

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (12,95 per jaar) 25,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (11,63 per jaar) 34,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (14,95 per jaar) 29,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (13,30 per jaar) 39,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
871327
Fabrikantcode
T81403D2
Merk
Eufy
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Beeldeigenschappen

Videoresolutie breedte
2304 pixels
Videoresolutie hoogte
1296 pixels
Type beelddefinitie ondersteuning
QHD (1440p)
Beeldkwaliteit volgens klanten
Zeer goed
Pan
Nee
Tilt
Nee
ePTZ
Nee
Zoom (IPcam)
Ja
Digitale zoom
8
Kijkhoek verticaal
61 °
Kijkhoek horizontaal
115 °
Fisheye
Nee
Frames per seconde
15 fps
Diameter lens
14 mm

Camera opties

Aantal camera's
1
Type IP-camera
Binnencamera, Buitencamera, HD-camera, Nachtcamera, Wifi-camera
Gebruikslocatie
Binnenshuis, Buitenshuis
Alarmsysteem nodig voor gebruik
Nee
Bewegingsdetectiesensor
Ja
Infraroodverlichting
Ja
Bereik infraroodlicht
8 m
Infrarood bewegingssensor
Ja
Geschikt voor plaatsing achter glas
Nee
Dynamic DNS-client
Nee
Ingebouwde microfoon
Ja
Terugkijken voor gebeurtenis
Ja
Streamen
Ja

Overige eigenschappen

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Accu (stroombron)
Ja
Opslagmogelijkheden
Cloud, Intern geheugen, NAS
SD-kaartslot
Nee
Aantal dagen gratis terugkijken
180 dagen
Installatiegemak volgens klanten
Zeer eenvoudig
Wifi ingebouwd
Ja
PoE-ondersteuning
Nee
UPnP AV-ondersteuning
Ja
ONVIF-gecertificeerd
Nee
PSIA-gecertificeerd
Nee

Fysieke eigenschappen

Breedte
5,7 cm
Diepte
10,6 cm
Hoogte
5,7 cm
Kleur
Wit
Gewicht
362 g
Montage mogelijk
Ja
Waterbestendig
Ja
Waterdichtheid
Waterdicht
Waterdichtheid certificering
IP-certificering
IP-certificering
IP67
Type stroomvoorziening
Accu / batterij

Smart Home opties

Bediening via app
Ja
Bediening via Android app
Ja
Bediening via Apple app
Ja
Bediening via Windows app
Nee
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Smart home platform
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Homey

Privacy- en beveiligingseigenschappen

Internetverbinding verplicht
Ja
Account fabrikant verplicht
Ja
Multi-factor authenticatie
Ja
Inloggen met vingerafdruk op telefoon
Nee
Inloggen met Face-ID op telefoon
Nee
Gebruik mogelijk zonder cloud omgeving fabrikant
Ja
Ondersteuning voor toekomstige updates
Ja

Dit wordt 'm

Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Uitbreiding
Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Uitbreiding
In de variant: 1 - Niets meegeleverd
178,-
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen