The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Veripart VPKK701

Veripart VPKK701

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare koelkasten

299,-
Morgen geleverd Op voorraad
299,-
Morgen geleverd Op voorraad


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Energieklasse
D
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Hoogte
85 cm
Maximaal geluidsniveau
39 dB
Vriesgedeelte
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze koelkastspecialist
  • De koelkast is met een energieklasse D zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu.
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt en hoef je dus niet vrij te houden van stof.
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, niet verwarmde omgeving.
Productspecialist koelkasten

Omschrijving

De Veripart VPKK701 is een relatief energiezuinige tafelmodel koelkast. Je betaalt nog geen € 17,- per jaar aan energiekosten, waardoor je jouw boodschappen energiezuinig bewaart. De koelkast vul je met de boodschappen van 1 of 2 personen. Dankzij de luchtcirculatie maakt het niet uit waar je de vleeswaren of de pesto neerlegt. Het is boven in de koelkast even koud als onderin. De condensor is afgedekt, zodat hier geen stof op valt en jij minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Met de verstelbare plateaus creëer je eenvoudig meer ruimte voor een flinke laagjestaart. Wanneer je 's avonds trek krijgt, zie je met de led verlichting gelijk waar de dipsauzen staan.

De Veripart VPKK701 is een relatief energiezuinige tafelmodel koelkast. Je betaalt nog geen € 17,- per jaar aan energiekosten, waardoor je jouw boodschappen energiezuinig bewaart. De koelkast vul je met de boodschappen van 1 of 2 personen. Dankzij de luchtcirculatie maakt het niet uit waar je de vleeswaren of de pesto neerlegt. Het is boven in de koelkast even koud als onderin. De condensor is afgedekt, zodat hier geen stof op valt en jij minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Met de verstelbare plateaus creëer je eenvoudig meer ruimte voor een flinke laagjestaart. Wanneer je 's avonds trek krijgt, zie je met de led verlichting gelijk waar de dipsauzen staan.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Energieklasse
D
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Hoogte
85 cm
Maximaal geluidsniveau
39 dB
Vriesgedeelte
Nee

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    Misschien wel goed, maar voor mij kwalitatief minder

    Twan Achten | 15 november 2020

    Ik denk dat hij niet in orde is, hij heeft veel bijgeluiden.

    Twan Achten | 15 november 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Doet wat hij moet doen

    Ivonne Kool- van Eil | 15 december 2020

    tot nu toe bevalt hij goed. blijft goed functioneren

    Ivonne Kool- van Eil | 15 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top prijs kwaliteit produkt

    Mathijs vd Zwet | 30 juni 2020

    • Strak
    • Weinig geluid
    • Goed materiaal

    Bevalt goed omdat koeling goed werkt zonder verl geluid

    Mathijs vd Zwet | 30 juni 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    het toestel was een buitenkansje van Cool Blue,

    qua prijs en afwerking een mooie prijs voor het toestel

    Coppens | 21 juli 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Blijf me altijd verbazen hoe snel Coolblue producten levert.
    • Lekker ruim.
    • Koelt goed.
    • Goede afwerking.
    • Stil.
    • Geen

    Snelle levering binnen 24 uur.
    Nette bezorger.
    Neemt de oude koelkast mee.

    F. Ronner | 25 juni 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    veel ruimte en overzichtelijk

    ben er blij mee

    Alie van der Veen-Kleine | 30 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    goede prijs/kwaliteitsvolle koelkast !
    • mooi design
    • koelt goed
    • ruimtelijk
    • geen

    is een ruime, goed koelende ijskast.

    Martine Baelen | 22 juni 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Past goed in het geheel

    Het is heel geruisloos

    Hubert Van De Vorde | 19 januari 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Een goede koelkast voor een zeer lage prijs
    • Zeer zuinig
    • Geluidsarm
    • Aankoopprijs
    • Geen

    Snel geplaatst en eenvoudig de deur omgezet naar het andere draaipunt

    A.J. van Bergen | 1 juli 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima koelkast voor een prima prijs

    Snelle levering met goede uitleg van de bezorger.

    Bob Averink | 26 juli 2020

Bescherm je koelkast

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Veripart VPKK701

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (17,98 per jaar) 89,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
871343
Fabrikantcode
VPKK701
Merk
Veripart
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Bij jou thuis

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Frontpaneel benodigd
Nee
Model koelkast/vriezer
Tafelmodel
Inverter compressor
Nee
Afgedekte condensor
Ja
Maximaal geluidsniveau
39 dB
Hevelgreep (anti-vacuum)
Nee
Display
Nee
Materiaal deur
Metaal met coating
Materiaal behuizing
Metaal met coating
Kleur
Wit
Afneembaar bovenblad
Ja

Afmetingen en gewicht

Hoogte
85 cm
Breedte
55 cm
Diepte
57 cm
Gewicht
28,5 kg

Fysieke eigenschappen

Bouwkwaliteit
Middenklasse
Netto inhoud
103 l
Aantal koelkastdeuren
1
Omdraaibare deur
Ja
Standaard draairichting deur
Rechts
Indrukbaar deurrubber
Ja
Geschikt voor schuur of garage
Nee
Maximale omgevingstemperatuur
43 °C
Minimale omgevingstemperatuur
16 °C
Open deur alarm
Nee
Koolstoffilter
Nee
Dispenser
Nee
Kabellengte
1,5 m

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen
1- 2 personen (150 liter of minder)
Netto inhoud koelgedeelte
103 l
Koelkwaliteit
Basisklasse
Super koelen
Nee
Luchtcirculatie
Ja
Methode luchtcirculatie
Luchtgaten
Temperatuurregeling
Draaiknop
Weergave binnentemperatuur
Nee
Antibacteria
Nee
Vershoudzone (0-graden of lage/hoge luchtvochtigheid)
Nee
Deurkoeling
Nee

Vrieskenmerken

Vriesgedeelte
Nee

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus
Ja
Uittrekbare plateaus
Nee
Plastic plateaus
Nee
Aantal plateaus
3
Specifieke deureigenschappen (koelkasten)
Nee
Flessenrek
Nee