Flow Fitness Stelvio Racer Pro i

Type fitness fiets

Voor interactieve trainingen
Flow Fitness Stelvio Racer M
Flow Fitness Stelvio Racer Pro i

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een topklasse fitness fiets met app ondersteuning.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Maximale gebruikersgewicht
140 kg
Maximale gebruikerslengte
195 cm
Ergometer
Nee
Gewicht vliegwiel
20 kg
Weerstand verstelling
Elektronisch

Plus- en minpunten

Volgens onze Hometrainerspecialist
  • Met een fitness fiets voelt de training realistischer aan, wat hem geschikt maakt voor wielrentrainingen.
  • Dankzij de iConsole+ of Kinomap app breid je trainingen uit en krijg je meer inzicht in je resultaten.
  • Tijdens de training houd je je hartslag in de gaten met de ingebouwde hartslagsensoren.
  • Je stelt geen persoonlijke gebruikersprofielen in, waardoor je geen trainingsgegevens opslaat.
Productspecialist Hometrainers

Omschrijving

Met de Flow Fitness Stelvio Racer Pro i fiets je routes over de hele wereld, race je tegen vrienden en houd je training prestaties bij zonder je huis te verlaten. Deze fitness fiets verbind je namelijk via bluetooth met de Kinomap app en de iConsole+ app. Hier krijg je oneindig veel trainingsmogelijkheden om je sportieve doelen te behalen. Doe je liever je eigen ding? Dan kies je via het ingebouwde scherm tussen de 32 weerstandniveaus. Je verstelt zowel het stuur als het zadel zodat je altijd in de juiste houding fietst en je voeten zet je stevig vast op de toeclip pedalen. Na de training rol je de Stelvio Racer Pro i eenvoudig weg met de transportwielen.

Let op: je moet dit product na ontvangst zelf in elkaar zetten.

Met de Flow Fitness Stelvio Racer Pro i fiets je routes over de hele wereld, race je tegen vrienden en houd je training prestaties bij zonder je huis te verlaten. Deze fitness fiets verbind je namelijk via bluetooth met de Kinomap app en de iConsole+ app. Hier krijg je oneindig veel trainingsmogelijkheden om je sportieve doelen te behalen. Doe je liever je eigen ding? Dan kies je via het ingebouwde scherm tussen de 32 weerstandniveaus. Je verstelt zowel het stuur als het zadel zodat je altijd in de juiste houding fietst en je voeten zet je stevig vast op de toeclip pedalen. Na de training rol je de Stelvio Racer Pro i eenvoudig weg met de transportwielen.

Let op: je moet dit product na ontvangst zelf in elkaar zetten.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Maximale gebruikersgewicht
140 kg
Maximale gebruikerslengte
195 cm
Ergometer
Nee
Gewicht vliegwiel
20 kg
Weerstand verstelling
Elektronisch

Aanbevolen combinatie

Flow Fitness Stelvio Racer Pro i
Flow Fitness Stelvio Racer Pro i
Inbegrepen accessoires
Hartslagsensor Hartslagsensor
Krijg tijdens het trainen een betrouwbare hartslagmeting.
Smartwatch Smartwatch
Houd je prestaties en gezondheid bij tijdens het sporten.
Trainermat Trainermat
Bescherm je fitness apparaat en vloer tegen beschadigingen.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
1.384,99 1.360,69
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastisch aparaat

    Adri brenders | 9 november 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen

    • Een prachtig aparaat met vele mogelijkheden
    • Gemakkelijk in elkaar te zetten

    Het bevalt me prima vanwege de vele mogelijkheden

    Adri brenders | 9 november 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Voldoet aan wat ik zocht, tevreden over aankoop

    Peter Jonckheere | 28 december 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen

    • Makkelijk alleen te monteren
    • Goede en correcte levering
    • Zeer stil in gebruik
    • Perfect om te werken met abs
    • Hartslagmeting niet nauwkeurig

    Het is wat ik zocht. Ook al is deze fiets prijzig, je hebt meteen wel alles wat je nodig hebt. Daarenboven is het zeer makkelijk te connecteren met apps wat het alleen maar leuker maakt om erop te zitten. Nadelig puntje is wel dat je voor hartslagmeting een extra borstband moet aanschaffen en dat deze op de console van de fiets zelf zeer onnauwkeurige resultaten geeft. Al bij al tevreden over de aankoop. Hier moet ik toch een extra plusje geven aan de mensen die geleverd hebben. Perfecte levering tot op eerste verdiep ondanks dat ik een moeilijke trap heb.

    Peter Jonckheere | 28 december 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    leuke fiets

    Kees | 28 november 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen

    • stuur staat aan rechterkant naar beneden. plaat waar stuur op wordt bevestigd is er scheef opgelast
    • stekkeraansluiting van display erg knullig

    ziet er goed uit. Hartslag continu? jammer dat je daar toch nog een borstband voor moet bijkopen

    Kees | 28 november 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Fijne hometrainer waar ook de gevorderde fietser mee vooruit
    • Trainingsmogelijkheden
    • Koppeling met Kinomap
    • Slecht zadel, het meegeleverde zadel vraagt meteen om vervanging
    • Stroom adapter is een externe adapter met erg kort snoer
    • Zadel kan niet verder naar voren waardoor mijn vrouw er geen gebruik van kan maken

    Fijne hometrainer die ondersteuning biedt voor Kinomap wat een leuke manier is om met routes die door andere fietsers gereden routes gereden zijn te trainen.
    De enige minpunten zijn het slechte zadel waarvan de bovenkant bij aankomst al los liet en de externe stroomadapter die ik met een klittenband aan de hometrainer bevestigd heb.

    Marco | 23 december 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Very silent and noiseless
    • Bluetooth

    Connected apps good for motivation (kinomap)

    Simon | 17 december 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Beetje bewerkelijk om op te starten maar dat went wel.
    • Lijkt een degelijk apparaat
    • Stabiel
    • Goed in te stellen
    • Zadel slapjes en krakend
    • Hartslagmeters elke keer opnieuw aanmelden
    • Calorieverbruik nogal wisselend a
    • I console+ heeft slechts korte “filmpjes”

    Pas een week in gebruik. Voldoet redelijk aan mijn verwachtingen. Sommige trainingsprogramma’s geven een wel erg laag calorie verbruik bv 17 bij 30 minuten redelijk intensief fietsen.
    Het zadel ziet er leuk uit maar is slapjes en het kraakt. Je moet erg op je zitpositie letten om het stil gehouden.
    Om je trainingsarbeid bij te houden moet je wel de Iconsole+ app gebruiken. Die app geeft veel verschillende waarden bij de trainingsprogramma’s. Je moet ook elke keer weer de hartslagsensor aanmelden. Het is wel even een gedoe maar als je je er op instelt is het wel te doen.ik heb de koppeling met Kinomap nog niet uitgeprobeerd, eerst maar eens een beetje gewend raken, ben ook niet zo jong meer (77)

    Nico Beentjes | 7 oktober 2021 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Ideaal voor een personal Spinning adventure at Home
    • Vormgeving van de fiets
    • Installatie en instellingen
    • stilte tijdens het fietsen
    • Mogelijkheden van de standaard Apps
    • Inzet van Iphone of iPad als console
    • Stuur niet horizontaal instelbaar
    • Minder geschikt voor kleinere personen
    • Hard zadel - gaat wel wennen

    Perfecte fiets om thuis Spinning oefeningen te doen. Handleiding is makkelijk te volgen en fiets staat echt binnen 30 minuten klaar. Vliegwiel met magneetfunctie is echt top. Van vederlicht tot topzwaar - gaat allemaal automatisch en met zero geluid. SPD pedalen werken goed. De iConsole+ app doet zijn werkt. Soms reageert het een beetje vreemd, maar de mogelijkheden zijn super om je dagelijkse trainingen mee af te ronden. Apple Watch connectie voor de hartslag en koppeling met Health apps maakt het geheel compleet. Pluspunt is ook dat je iphone of Ipad de console functie overneemt wanneer deze met Bluetooth is aangesloten - gaat dus handiger dan bij sportschool:)

    Stefan | 13 oktober 2021 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Uitstekende prijs-kwaliteit met interactieve mogelijkheden
    • Zeer stil
    • Stevige kwaliteit
    • SPD pedalen
    • Knap design
    • Combineerbaar met Kinomap
    • Laagste weerstand is relatief hoog
    • Iconsole+ app van mindere kwaliteit

    Uitstekende prijs-kwaliteit met interactieve mogelijkheden

    Sven Deruyver | 30 november 2020 | Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen

Specificaties

Product

Artikelnummer
871687
Fabrikantcode
FFC20703
Merk
Flow Fitness
Garantie
2 jaar
Garantietype
Next business day on-site-garantie

Fysieke eigenschappen

Type hometrainer
Fitness fiets
Kleur
Zwart
Hoogte
120 cm
Breedte
51 cm
Diepte
120 cm
Gewicht
47 kg
Maximale gebruikersgewicht
140 kg
Maximale gebruikerslengte
195 cm
Lage instap
Nee
Materiaal
Kunststof, Metaal
Transportwielen
Ja
Type aandrijfsysteem
V-aandrijfriem
Inklapbaar
Nee
Bidonhouder
Ja
Verstelbaar stuur
Ja
Tablethouder
Ja
Vliegwiel
Ja
Gewicht vliegwiel
20 kg
Bouwkwaliteit
Topklasse

Trainingsmogelijkheden

Max gebruik per dag
2 uren
Type weerstand
Magneetrem
Ergometer
Nee
Gebruiksintensiteit
Af en toe
Aantal weerstandniveaus
32
Weerstand verstelling
Elektronisch
Weerstand verstelling via
Stuurcomputer, Stuurschakelaar
Trainingsprogramma's mogelijk
Ja
Max aantal vooraf ingestelde programma's
19
Handmatige trainingsprogramma's
Ja
Trainingprogramma's beschikbaar via
Applicatie, Software, Voorgeïnstalleerd
Hartslaggestuurd
Ja
Hartslagsensor
Ingebouwde borstsensor, Los verkrijgbare borstband
Hartslagprogramma
Nee
Gecodeerde hartslagsensor
Nee
Moment van hartslagmeting
Continu
Geheugen (aantal personen)
Geen

Montage

Aantal personen nodig voor montage
1 persoon
Gemiddelde montagetijd
45 min
Montagecomplexiteit
Zeer eenvoudig
Waterpas instelbaar
Ja

Connectiviteit

Data overdracht functie
Ja
Bluetooth
Ja
Compatibel met besturingssysteem
Android, Windows Phone, iOS
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Bediening via app
Ja
Wifi ingebouwd
Nee

Display

Schermtype
LCD
Ingebouwd scherm
Ja
Touchscreen
Ja
Kleurenscherm
Nee
Displayweergave
Afstand, Calorieverbruik, Energieverbuik, Hartslag, Slagen per minuut (RPM), Snelheid, Tijd, Wattage
Kantelbaar
Nee
Achtergrondverlichting scherm
Ja

Speakers

Ingebouwde luidsprekers
Nee

Dit wordt 'm

Flow Fitness Stelvio Racer Pro i
Flow Fitness Stelvio Racer Pro i
Type fitness fiets: Voor interactieve trainingen
899,-
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen