The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


HP Pavilion 15-eg0151nb Azerty

In de variant

i7 - 16GB - 1TB SSD
HP Pavilion 15-eg0156nb Azerty
HP Pavilion 15-eg0159nb Azerty
HP Pavilion 15-eg0157nb Azerty
HP Pavilion 15-eg0151nb Azerty
HP Pavilion 15-eg0156nb Azerty + Microsoft 365 Personal NL Abonnement 1 jaar
HP Pavilion 15-eg0159nb Azerty + Microsoft 365 Personal NL Abonnement 1 jaar
HP Pavilion 15-eg0151nb Azerty + Microsoft 365 Personal NL Abonnement 1 jaar
999,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
15,6 inch
Processor
Intel Core i7
Intern werkgeheugen (RAM)
16 GB
Totale opslagcapaciteit
1 TB
Videokaart chipset
NVIDIA GeForce MX450

Plus- en minpunten

Volgens onze laptopspecialist
  • Door de MX450 videokaart renderen je video's sneller en speel je simpele games als The Sims op deze laptop.
  • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, bewerk je video's en multitask je met zware programma's zoals Photoshop.
  • Dankzij 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- of videobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
  • Om zwaardere games als Fornite te spelen, heb je minimaal een GTX 1050 videokaart nodig.
Productspecialist laptops

Omschrijving

Ben je benieuwd welke HP laptop bij jou past? Lees op deze pagina alles over de verschillen tussen de HP productlijnen.

Werk zonder beperkingen of vastlopers met de HP Pavilion 15-eg0151nb. Dankzij de krachtige Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen open je meerdere zware programma's naast elkaar. Bewerk foto's in Photoshop en luister naar muziek via Spotify tegelijkertijd. Deze HP heeft een MX450 videokaart, krachtig genoeg voor simpele games als The Sims en Minecraft. De dedicated videokaart rendert ook bewerkt videomateriaal sneller dan een geïntegreerde videokaart. Op een warme dag werk je in de tuin verder. Dankzij het anti reflecterende beeldscherm heb je geen last van reflecterend zonlicht. Skypen met collega's vanuit je tuinstoel maar geen headset in de buurt? Via de door Bang & Olufsen gefinetunede luidsprekers versta je collega's luid en duidelijk. Met de 720p webcam ben je scherp in beeld. Dankzij de groothoeklens nemen ook omstanders deel aan het gesprek. Werk je in een donkere ruimte? Schakel de toetsenbordverlichting in en werk foutloos verder.

    Advies van onze specialist
  • Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
  • Films & series kijken: geschikt
  • Foto's bewerken: geschikt
  • Video's bewerken: geschikt processor
  • Gamen: Alleen simpele games zoals Minecraft, minimaal GTX 1050 voor zwaardere spellen


Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Ben je benieuwd welke HP laptop bij jou past? Lees op deze pagina alles over de verschillen tussen de HP productlijnen.

Werk zonder beperkingen of vastlopers met de HP Pavilion 15-eg0151nb. Dankzij de krachtige Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen open je meerdere zware programma's naast elkaar. Bewerk foto's in Photoshop en luister naar muziek via Spotify tegelijkertijd. Deze HP heeft een MX450 videokaart, krachtig genoeg voor simpele games als The Sims en Minecraft. De dedicated videokaart rendert ook bewerkt videomateriaal sneller dan een geïntegreerde videokaart. Op een warme dag werk je in de tuin verder. Dankzij het anti reflecterende beeldscherm heb je geen last van reflecterend zonlicht. Skypen met collega's vanuit je tuinstoel maar geen headset in de buurt? Via de door Bang & Olufsen gefinetunede luidsprekers versta je collega's luid en duidelijk. Met de 720p webcam ben je scherp in beeld. Dankzij de groothoeklens nemen ook omstanders deel aan het gesprek. Werk je in een donkere ruimte? Schakel de toetsenbordverlichting in en werk foutloos verder.

    Advies van onze specialist
  • Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
  • Films & series kijken: geschikt
  • Foto's bewerken: geschikt
  • Video's bewerken: geschikt processor
  • Gamen: Alleen simpele games zoals Minecraft, minimaal GTX 1050 voor zwaardere spellen


Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,21 MB)
  • Gratis 1 jaar Norton 360 antivirus t.w.v. 69,99
  • Voedingskabel
  • Let op: Microsoft Office programma's zoals Word, Excel en Powerpoint, worden niet standaard meegeleverd bij deze laptop.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,21 MB)
  • Gratis 1 jaar Norton 360 antivirus t.w.v. 69,99
  • Voedingskabel
  • Let op: Microsoft Office programma's zoals Word, Excel en Powerpoint, worden niet standaard meegeleverd bij deze laptop.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
15,6 inch
Processor
Intel Core i7
Intern werkgeheugen (RAM)
16 GB
Totale opslagcapaciteit
1 TB
Videokaart chipset
NVIDIA GeForce MX450



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Top!

    Vera Vandekerckhove | 9 augustus 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 1TB SSD

    • Heel snel
    • Mooi design

    De set-up ging heel vlotjes, echt een snelle laptop met mooi design! Tot hier toe fan!

    Vera Vandekerckhove | 9 augustus 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 1TB SSD
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Wat een snel machien!

    Jan Van Ooteghem | 1 juni 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 512GB SSD

    • Snelheid tijdens gebruik en tijdens opstarten
    • deftige batterij, gaat lang mee
    • Mooi beeld
    • Dunne laptop, voelt soms wat fragiel aan

    Wat een snel machien, heerlijk! Echt een toplaptop.

    Jan Van Ooteghem | 1 juni 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 512GB SSD
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Een goede koop met een competitieve prijs.

    Mouton Etienne | 25 maart 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 1TB SSD

    Voldoet aan de specificaties en de verwachtingen.

    Mouton Etienne | 25 maart 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 1TB SSD
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Best tevreden!
    • fijn design
    • snelheid
    • perfecte afmetingen voor mijn toepassingen
    • geen tot zo ver

    zie bovenvermelde pluspunten

    luc Vandikkelen | 15 februari 2021 | In de variant: i5 - 16GB - 512GB SSD
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aanrader

    Compact en licht in gebruik.

    Monique Vanderhoydonck | 27 maart 2021 | In de variant: i5 - 8GB - 256GB SSD
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Topper qua prijs/kwaliteit !
    • start snel op
    • Mooi, degelijk design
    • beeldscherm juist groot genoeg
    • Fijn toetsenbord

    Degelijke laptop om te werken met adobe programma's, zonder dat de computer de hele tijd vasthangt.

    Silvio Westhovens | 22 april 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 512GB SSD
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader.
    • Het geluid is ongelooflijk zuiver.
    • Zeer snel in opstart
    • Super gemakkelijk om cijfers in te geven met de Num Pad
    • Mooi breed scherm
    • Deze laptop heeft een strak design
    • Deze laptop is net iets te breed om in mijn elegante laptop handtas te passen

    Top snelheid, heel veel geheugen, B&O zuiver geluid en een strak design maken van deze laptop de juiste keuze.

    Sabine | 7 augustus 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 1TB SSD
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Een echte aanrader
    • Heel snel
    • Mooi design
    • Goede prijs
    • Nog niet gevonden

    Is een hele snelle laptop

    pedro beyens | 31 augustus 2021 | In de variant: i5 - 16GB - 512GB SSD
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Recente topcomputer

    Het is een recent product voor een aanvaardbare prijs.

    Pol Vanden Berghe | 16 maart 2021 | In de variant: i7 - 16GB - 1TB SSD
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Glimlach komt spontaan om je gezicht door ermee te werken...
    • Leuk design
    • helder scherm
    • degelijk standaard luidsprekers
    • aangenaam toestenbord
    • nog geen kunnen ontdekken

    Vlotte installatie, vervangt een oude (6j) 13" laptop en dan komt de glimlach toch wel spontaan op je gezicht als je er mee werkt...

    Ludwig | 8 juni 2021 | In de variant: i5 - 8GB - 256GB SSD

Verzeker je laptop

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
HP Pavilion 15-eg0151nb Azerty

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (24,95 per jaar) 49,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (23,30 per jaar) 69,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (39,95 per jaar) 79,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (38,63 per jaar) 115,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)

Ontvang 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe bij een laptop of desktop

Ontvang 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe bij een laptop of desktop
Bij aankoop van een laptop of desktop krijg je gratis 1 jaar Norton 360 Deluxe cadeau....
Bij aankoop van een laptop of desktop krijg je gratis 1 jaar Norton 360 Deluxe cadeau. Een dag na aankoop ontvang je een e-mail met een persoonlijke vouchercode. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Koop Microsoft 365 bij een laptop en krijg 3 maanden extra

Koop Microsoft 365 bij een laptop en krijg 3 maanden extra
Wanneer je een Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family abonnement bij een...
Wanneer je een Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family abonnement bij een laptop koopt, krijg je daar 3 maanden extra bij als onderdeel van Microsoft Extra Time. Kijk op deze pagina om te kijken hoe je deze 3 maanden extra claimt.

Specificaties

Product

Artikelnummer
871840
Fabrikantcode
2U3K1EA#UUG
Merk
HP
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Belangrijkste eigenschappen

Besturingssysteem
Windows
Schermdiagonaal
15,6 inch
Processor
Intel Core i7
Intern werkgeheugen (RAM)
16 GB
Totale opslagcapaciteit
1 TB
Videokaart chipset
NVIDIA GeForce MX450
Touchscreen
Nee
Type usb-aansluiting
Standaard usb-A, Usb-C
Snelheidsklasse
Topklasse
Aanbevolen voor gebruik
Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken

Beeldscherm

Schermdiagonaal
15,6 inch
Scherpte
Full HD (1080p)
Verversingssnelheid
60 Hz
Touchscreen
Nee
Reflectie scherm
Anti reflecterend
Paneeltype
IPS paneel
Adaptive Sync
Nee
Beeldscherm kwaliteit
Middenklasse
Helderheid
250 cd/m2

Processor

Processor
Intel Core i7
Processor-nummer
1165G7
Processor kernen
Quad core (4)
Processor codenaam
Tiger lake U
Kloksnelheid
2,8 GHz
Turbo snelheid
4,7 GHz
Cachegeheugen
12 MB

Werkgeheugen

Intern werkgeheugen (RAM)
16 GB
Samenstelling geheugen
2 x 8 GB
Geheugenslot 1
8 GB
Geheugenslot 2
8 GB
Totaal aantal RAM geheugensloten
2

Opslag

Type opslag
SSD
Totale opslagcapaciteit
1 TB
Opslagcapaciteit van SSD
1 TB
Aantal SSD's
1

Videokaart

Videokaart chipset
NVIDIA GeForce MX450
Soort videokaart
Dedicated
Werkgeheugen van videokaart
2 GB

Besturingssysteem

Besturingssysteem
Windows
Versie van Windows OS
Windows 10 Home of Windows 11 Home
Taal besturingssysteem
Meerdere talen in te stellen

Fysieke eigenschappen

Model laptop
Laptop
Kleur
Zilver
Materiaal
Metaal
Type metaal
Aluminium
Hoogte
1,79 cm
Breedte
36,02 cm
Diepte
23,4 cm
Gewicht
1,75 kg
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Militair getest
Nee

Draadloze verbindingen

Mobiele dataconnectie
Geen
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.0
Geheugenkaartlezer
Ja

Bedrade verbindingen

Usb-aansluiting
Ja
Aantal usb-aansluitingen
3
Type usb-aansluiting
Standaard usb-A, Usb-C
Protocol Female usb-C poort
DisplayPort Alternatieve Modus, USB, USB elektriciteit
Usb versie Female usb-C poort
3.2
Aantal female standaard usb-A poorten
2
Versie female standaard usb-A poort
3.2
HDMI-aansluiting
Ja
Aantal HDMI poorten
1
Versie female HDMI Type A poort
2.0
DisplayPort-aansluiting
Nee
VGA-aansluiting
Nee
Thunderbolt-aansluiting
Nee
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja

Toetsenbord en touchpad

Toetsenbordindeling
AZERTY
Numeriek toetsenblok
Ja
Morsbestendig
Nee
Verlicht toetsenbord
Ja
Mechanische toetsen
Nee
Programmeerbare toetsen
Nee
Touchpad
Ja
Touchbar
Nee

Optische drive

Optische drive beschikbaar
Nee

Audio

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Aantal speakers
2
Geluidsweergave
Stereo
Merk van ingebouwde computer luidsprekers
Bang & Olufsen

Webcam

Ingebouwde camera
Ja
Beeld-definitie webcams
HD Ready (720p)

Accu

Maximale accu/batterijduur
8 uren
Accu/batterij technologie
Lithium-ion
Aantal batterij cellen
3

Extra fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie
Nee

Beveiliging

TPM (Trusted platform module)
Nee
Kensington slot
Ja
Windows Hello
Nee
Vingerafdruk-identiteitssensor
Nee
Veiligheidsklasse
Basisklasse

Software

Extra geïnstalleerde software
Nee

Dit wordt 'm

HP Pavilion 15-eg0151nb Azerty
HP Pavilion 15-eg0151nb Azerty
In de variant: i7 - 16GB - 1TB SSD
999,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen