Philips HC9450/15 + Philips NT3650/16 neustrimmer

In de uitvoering

Trimt je hoofd-, neus- en oorhaar
Philips Series 9000 HC9420/15
Philips Series 9000 HC9450/15
Philips HC9450/15 + Philips NT3650/16 neustrimmer
107,98 101,99
Op voorraad
Nog sneller op te halen
107,98 101,99
Op voorraad
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze tondeusespecialist
  • Je werkt ook jouw oor- en neushaar bij dankzij de meegeleverde neustrimmer.
  • De tondeuse knipt van 1 tot 42 millimeter met stappen van 0,1 millimeter, je gewenste lengte zit er dus gegarandeerd bij.
  • Je knipt met de tondeuse ook dik en stug haar dankzij de turbo-functie.
  • De tondeuse is niet waterdicht, dus je gebruikt hem niet onder douche.
  • De neustrimmer werkt op batterijen, dus die moet je wel op voorraad hebben.
Productspecialist tondeuses

Productomschrijving

Je werkt zowel je hoofd-, gezichts-, oor- en neushaar bij met de Philips HC9450/15 + Philips NT3650/16 neustrimmer. Met de draadloze tondeuse heb je keuze uit 400 lengtes, met tussenstanden van 0,1 millimeter. Jouw gewenste lengte zit er dus altijd bij. Heb je dik en stug haar? Dan gebruik je de turbo-functie, waarmee het apparaat een extra boost krijgt om moeiteloos de dikste haren te knippen. Dankzij de 3 opzetkammen gebruik je de tondeuse ook om je baard bij te trimmen. Zodra je kapsel en baard weer in model zitten, is het tijd om je wenkbrauwen, neus- en oorhaar bij te werken. Dit doe je gemakkelijk met de meegeleverde neustrimmer, met wenkbrauw- en precisiekam.


Standaard meegeleverd

Philips Series 9000 HC9450/15

  • Handleiding (9,84 MB)
  • Verstelbare opzetkam 1 - 7 millimeter
  • Verstelbare opzetkam 7 - 24 millimeter
  • Verstelbare opzetkam 24 - 42 millimeter
  • Oplader

Philips NT3650/16

  • Handleiding (322,04 KB)
  • Wenkbrauwkam
  • Precisiekam 5 millimeter
  • Opbergetui
  • Batterij

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Heel goed apparaat; scheert makkelijk overal doorheen.

    Dirk | 24 februari 2016 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter

    • Laaaaaaaaaaaaange batterijduur.
    • High-tech, fancy touch display voor de lengte van de kammen.
    • Scherpe messen. Pas op met edele delen!

    Ik had eerst gekozen voor de Babyliss E960E in de veronderstelling dat ik een babyzacht huidje zou krijgen. Niks is minder waar. Dat ding komt nergens doorheen en trilde zo hard in de hand dat ik het gevoel had met Parkinson mij te moeten scheren.

    Deze Philips tondeuse is dan ook een verademing. De zeer scherpe mesjes, snijden overal doorheen. Ik gebruik hem nu ook om de bomen te snoeien. Daarnaast heeft dit ding een super fancy touchdisplay met memoryfunctie. Astronauten scheren zich ongetwijfeld ook met dit ding. Sterker nog, ik denk dat hier de computer van de Apollo 11 in zit.

    Sinds ik hem gekocht heb, heb ik dit apparaat 1x opgeladen. Dat was ongeveer 2 weken geleden. Als mijn telefoon zo'n gebruiksduur had, kwam ik helemaal nergens meer aan toe!

    Dirk | 24 februari 2016 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 2 / 5 sterren
    3,6/10
    Niet geschikt voor echt kort haar

    Jeroen | 27 februari 2017 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter

    • Mooi apparaat
    • Lange accuduur
    • Geheugen
    • Scheer niet gelijkmatig
    • Lange opzetkammen

    Als je je haar wilt milimeteren, kies dan een andere tondeuse. Door de lange opzetkammen alleen geschikt voor volmaakt ronde of beter nog vierkante hoofden. Die van mij gaat weer weg, het resultaat is veel minder gelijkmatig dan mijn oude tondeuse.

    Jeroen | 27 februari 2017 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Haar teveel? Niet voor lang!

    ferry | 9 juli 2015 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter

    • Touchscreen
    • Memory functie
    • Blauwe lichtjes
    • Accuduur
    • Verzameld veel haar
    • Geen extra kort opzetstuk

    Vanwege de slechte accuduur van mijn vorige scheerapparaat een nieuwe aangeschaft, de Philips HC9450/15. Met cashback goed te betalen!

    Wat een sterk stukje technologische vernuften bevat dit apparaat. Een soort van touchscreen om de stand mee in te stellen, automatische hoogte verstelling, memory voor 3 standen. Daarnaast 3 kappen standaard meegeleverd, ik gebruik altijd de kortste vanwege mijn kapsel (een paar millimeter lang).
    Ik ging dus enthousiast aan de slag met standje 4 mm. Let op, erg kort.

    Hij scheert goed het haar weg zonder te happen. Als je een flinke bos gespaard hebt kan het afgeschoren haar zich ophopen in de kap. Tijdens het legen van de kap kan het voorkomen dat je de stand verzet. De touchscreen is nogal gevoelig.

    Het zijn eigenlijk allemaal meer tips dan minpunten, dus zie het ook maar zo. Ik ben uiterst tevreden!

    ferry | 9 juli 2015 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Goed resultaat
    • Makkelijk in de hand
    • Batterij
    • Goed resultaat
    • Moeilijk bij de slaap

    Ik heb deze tondeuse aangeschaft omdat ik kalend ben en er graag verzorgd uitzie. Mijn haar was niet meer 'dekkend' dus heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen en te gaan millimeteren. De tondeuse kent veel standen, wat goed uitkomt. Zo kies ik er voor de haren bovenop iets langer te laten in vergelijking met de zeikant, wat er voor zorgt dat de coupe 'voller' lijkt.

    Schoonmaken is erg makkelijk. De batterij gaat lang mee.
    Het enige probleem is het scheren rondom de slaap. Het apparaat lijkt moeilijker bij deze haren te komen, vermoedelijk omdat de slaap iets dieper ligt. Hiervoor in de plaats gebruik ik een kleine baardtrimmer die soort gelijke standen afkan.

    Eric | 15 juni 2015 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 3 / 5 sterren
    6,4/10
    Philips laat een steekje vallen
    • 0.5mm scheren voor hoofd en baard
    • goede accu duur
    • licht in gewicht
    • opzet kammen te lomp
    • geen opberg mogelijkheid

    Sinds een jaar of 6 ga ik door het leven met een kort geschoren kapsel. Met mijn vorige tondeuse(s) (babyliss) kon ik alle opzet stukken gebruiken zonder dat ze stukken over slaan of problemen hebben met de oren.
    Bij de Philips krijg je alleen zonder opzet stukken een glad resultaat. De plastic tanden zijn te lomp/groot. Dit is echter wel weer degelijk.
    Gezien mijn terug trekkende haarlijn maakt het mij niet veel meer uit of ik nu 0,5mm of 2 mm lang haar heb. Maar van een tondeuse in deze prijsklasse had ik veel meer verwacht.
    Verder is de accu goed, ik heb mijn hoofd 1x en mijn gezicht 3x geschoren en hij zit nog steeds vol.
    De lengte verstelling van de kammen werkt ook uit stekend.
    Er zit geen opberg mogelijkheid bij, zelfs niet een simpel etuitje voor de opzetstukken.
    In het gebruik is de tondeuse goed te hanteren, niet zwaar en ergonomisch een goede houding om te scheren.

    Kortom 0,5 mm is goed, voor langer koop een andere tondeuse!

    Mark van der Zalm | 26 november 2015 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Heel gebruiksvriendelijk en laag in geluid tondeuse
    • Scheert tot 42 mm
    • Tijdens scheren is lengte vergrendeld

    Zeer gebruiksvriendelijk als je de kam wisselt staat in het display de maat

    I Star | 30 juli 2018 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer vlot !!!
    • universele stekker,
    • 3 opzetkammen
    • Knipt zeer goed de haren af
    • Memory is erg handig bij gebruik bij meerdere mensen.
    • 120 minuten knip of scheertijd
    • geen bijpassende tas of koffertje

    mijn oude tondeuse was na 10 jaar gebruik erg aan vervanging toe. Snel vond ik dit type op de site. Wat een ervaring, direct na ontvangst slechts een uurtje nodig om hem volledig op te laden. Ligt zeer licht in de hand. Knipt de haren met gemak af. Ook is de display makkelijk te volgen en in te stellen op juiste kniphoogte. Handig is eveneens de memory om volgende beurt weer op juiste kniphoogte in te stellen. Ook zet het toestel zichzelf gereed in juiste voltage (110/230 volt) Perfect tijdens vakantie in het buitenland te gebruiken

    George Andries | 19 mei 2015 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 2.5 / 5 sterren
    5,2/10
    Prima voor lang haar, af te raden voor kort haar
    • Op de milimeter instellen
    • Batterijduur
    • Kammen te groot
    • Voelt goedkoop

    Helaas, dit product van Philips is echt een afknapper. Ik ben groots fan van Philips, maar hier hebben ze toch echt een grote fout gemaakt.

    De kammen zijn veel te groot om het hoofdhaar te milimeteren. Je komt op sommige plekken gewoon niet met het apparaat.

    Ook voelt het apparaat goedkoop omdat het erg licht is en compleet van plastic gemaakt is.

    Misschien voor mensen met langer haar is dit een prima apparaat, maar als je milimetert is dit apparaat zeker niet aan te raden.

    Helaas zijn de 30 dagen bedenktijd al voorbij dus kan het niet meer terug sturen, een andere dan maar bestellen.

    Darryl Weijde | 25 december 2018 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    aanrader voor de doe-het-zelf kapper
    • autonomie
    • ligt goed in de hand
    • licht
    • geheugens
    • geen opbergkoffer

    Toestel ligt goed in de hand en heeft een sterke motor. Gaat moeiteloos door de stugste haarbos. De lengte is zeer precies te regelen met de drie opzetkammen. Het haar wordt ook goed opgenomen. Serieuze verbetering als vervanging van ons vorige toestel dat een 15j oud was.
    Voor de prijs zou er wel een opbergkoffer mogen toegevoegd worden, zeker met de verschillende losse onderdelen.

    Tom Lauwers | 24 mei 2016 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Geweldig apparaat, goeie resultaten, aanrader!
    • Goeie kwaliteit
    • Lange batterij duur
    • Veel mogelijkheden
    • Geen

    Heb het apparaat nu ruim 2 maanden en knip er zowel mijn baard en haar mee. Tot nu toe de allerbeste tondeuse in mijn bezit.

    Svjatoslav Presnyakov | 28 december 2016 | In de uitvoering: Trimt je hoofdhaar tot 42 millimeter