The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bosch MMB6141B

69,99
Beperkte voorraad, bestel snel
69,99
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1200 W
Inhoud
1,5 l
Inhoud: max aantal glazen
4 à 5 glazen
Type blenderkan
Schenkkan

Plus- en minpunten

Volgens onze Blenderspecialist
  • Je mixt in één keer een grote hoeveelheid sap dankzij de 1.5 liter inhoud van de blenderkan.
  • De blenderkan is hittebestendig, zodat je er ook warme sauzen en soepen in mixt.
  • De blenderkan, het deksel en het mes reinig je na gebruik eenvoudig in de vaatwasmachine.
  • De blender is niet geschikt om meerdere bereidingen achter elkaar te mixen.
Productspecialist Blenders

Omschrijving

Dankzij het ProPerformance systeem is de Bosch MMB6141B goed geschikt voor het bereiden van smoothies. De krachtige motor van 1200 watt zorgt dat de messen 30.000 rotaties per minuut maken. Harde stukjes blijven hierdoor niet in je smoothie achter. Het gebruik van harde ingrediënten zoals noten of ijsblokjes is geen probleem. De blenderkan is gemaakt van tritan en heeft een inhoud van 1.5 liter. Hierin maak je 5 glazen smoothies of een paar kommen soep. Je stelt de snelheid van de blender met 3 standen zelf in. Na gebruik mogen de losse onderdelen in de vaatwasser.

Dankzij het ProPerformance systeem is de Bosch MMB6141B goed geschikt voor het bereiden van smoothies. De krachtige motor van 1200 watt zorgt dat de messen 30.000 rotaties per minuut maken. Harde stukjes blijven hierdoor niet in je smoothie achter. Het gebruik van harde ingrediënten zoals noten of ijsblokjes is geen probleem. De blenderkan is gemaakt van tritan en heeft een inhoud van 1.5 liter. Hierin maak je 5 glazen smoothies of een paar kommen soep. Je stelt de snelheid van de blender met 3 standen zelf in. Na gebruik mogen de losse onderdelen in de vaatwasser.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1200 W
Inhoud
1,5 l
Inhoud: max aantal glazen
4 à 5 glazen
Type blenderkan
Schenkkan

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Reiniging
4.35 / 5 sterren
8,7
Gebruiksgemak
4.5 / 5 sterren
9,0
Blenderresultaat
4.7 / 5 sterren
9,4
Vormgeving
4.5 / 5 sterren
9,0

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
9,5/10

Met 2 cornetto's en 250ml melk heb je al een lekkere milksha

  • Het is sterk genoeg om ijs of noten te malen
  • Maakt veel lawaai

Ik heb het gekocht om smoothies en milkshakes van te maken. Het maakt wel veel lawaai. Het lijkt mij een duurzaam product (Met 2 cornetto's en 250ml melk heb je al een lekkere milkshake. Wel raad ik het aan om het in vriezer te leggen voor ongeveer 30 min.)

  • I turapoglu
  • 21 april 2021
5 / 5 sterren
9,5/10

Doet in een handomdraai wat hij moet doen

  • Groot volume
  • Eenvoudig in gebruik
  • Maakt veel lawaai

Doet wat hij moet doen. Zelf diepvries fruit doet hij zonder problemen. Doet zeer snel zijn werk. Makkelijk in schoonmaak. Voor mij een echte aanrader!

  • Seline
  • 10 augustus 2021
4 / 5 sterren
8,0/10

prima blender

Fijne blender, al is deze wel wat luid. Ik had gedacht dat het een glazen kan betrof (titanglas) maar dit bleek toch plastic, al geeft het gelukkig geen smaak af. Verder handige en brede kan, wel wat struggles met het deksel, maar dat gaat ondertussen al minder stroef. Net design en volledig in Europa geproduceerd.

  • Anuschka
  • 16 maart 2021
5 / 5 sterren
9,5/10

Gemakkelijke blender

  • gemakkelijk te reinigen
  • de kan is gemakkelijk vast- en los te klikken
  • deksel moeilijk af te nemen

Omdat ik nooit eerder een blender had, heb ik een eenvoudig model genomen. Hij ziet er goed uit en is eenvoudig te gebruiken. De kan is gemakkelijk en snel schoon te maken en kan eventueel nog in de vaatwasser. Het vast- en losklikken van de kan gaat heel vlot maar ik heb soms last het deksel van de kan af te nemen. Het gat bovenaan is ook nuttig om ingrediënten toe te voegen indien dit nodig mocht zijn. Door de zuignappen, staat hij stevig vast

  • Katooke
  • 19 augustus 2021
5 / 5 sterren
9,5/10

Top blender

  • Krachtig
  • Grote kan

Fijne blender die doet wat hij moet doen. Simpel, maar krachtig. Ik had voorheen een glazen kan, maar doe er nooit warme dingen in. (Soepen doe ik met staafmixer) Dus vind deze pastic kan een groot voordeel, want veel lichter en wel heel groot. Alles wordt makkelijk geblenderd en ik hoef niet steeds met vork alles aan te duwen of om te roeren. Aanzetten en alles wordt heerlijk glad, ook bevroren fruit gaat makkelijk.

  • Marjolein
  • 2 maart 2021
5 / 5 sterren
9,5/10

Uitstekende blender

Het toestel is mooi verpakt. In de handleiding zijn duidelijke schema's waarmee iemand die niet vertrouwd is met een blender onmiddelijk de blender kan monteren en ermee aan de slag kan. De duidelijke draaiknop laat een eenvoudige bediening toe. De hulpmiddelen zoals de maatbeker zijn mooi ingebouwd zodat bijkomend materiaal of losse onderdelen die gemakkelijk verloren gaan vermeden kunnen worden. Ik heb al smoothies gemaakt met verschillende soorten groenten en fruit. De krachtige blender met scherpe messen heeft er geen enkele moeite mee. Ook de schoonmaak is eenvoudig.

  • Insidertim
  • 21 augustus 2021
5 / 5 sterren
10/10

Fijn apparaat aanrader!

  • Mooi design
  • Grote kan voor Soep fijn
  • Groot apparaat

Mijn eerste indruk was wat een mooie maar wel erg grote blender. Toen ik hem ging uitproberen om soep te maken bleek dat grote erg handig te zijn. Mijn hele 1,5 liter soep ging erin en was in een mum zeer fijn gemalen. De blender maakt wel net zoveel herrie als mijn oude blender. Niet meer maar helaas ook niet minder. Het gebruiksgemak is verder prima. Mooi design, handige bediening en dus ook geschikt voor grotere hoeveelheden. Ook smoothies maakt hij in een hand omdraai. En onder de kraan spoel je de onderdelen makkelijk schoon. Zo schoon dat het niet de vaatwasser in hoeft vaak. Kortom een aanrader dit product!

  • Tamara vermeer
  • 26 februari 2021
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Krachtige blender die doet wat ie moet doen

Dit is een uitstekende blender, zonder al te veel opsmuk zoals overbodige accessoires, die doet wat je van een goede blender mag verwachten. De kunststof kan was even wennen (het oogt ietwat goedkoop), maar is toch wel fijn, aangezien mijn vorige blender weggegooid kon worden nadat de glazen kan kapot was gegaan. De blender is krachtig, snel en met name het vermalen van ijsblokjes gaat perfect. Het enige nadeel is misschien dat het deksel wat strak om de kan zit.

  • Mark van siegenbeek
  • 10 maart 2021
5 / 5 sterren
10/10

Fijne apparaat

Ik gebruik het voor smoothies, makkelijk te blenden en schoon te maken. Ik vind het een topper.

  • Yasmina
  • 27 april 2021
5 / 5 sterren
10/10

Voor Smoothies een echte aanrader

  • Grote hoeveelheid
  • Kan ijsblokjes aan
  • Het geluid

Het toestel is een echte aanrader om smoothies te maken je kan vers fruit gebruiken maar je kan even goed diepvries gebruiken de blender kan dit perfect aan. Ook voor verse sausen te maken ideaal. Enkel het geluid stoort mij een beetje maar dit is ook alles

  • Deborah coudron
  • 10 augustus 2021

Verzeker je Blender

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Bosch MMB6141B

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (7,98 per jaar) 39,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Tot € 25,- cashback van Bosch

Tot € 25,- cashback van Bosch
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2021 de Bosch MMB6141B aanschaft,...
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2021 de Bosch MMB6141B aanschaft, ontvang je tot € 25,- cashback van Bosch. Je meldt tot 14 januari 2022 je product aan voor de promotie. Bekijk de actiehandleiding (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
873537
Fabrikantcode
MMB6141B
Merk
Bosch
Garantie
2 jaar