The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips 50PUS7805 - Ambilight + Soundbar + HDMI kabel

Variant: 50 inch | Soundbar

Stel je product samen

Schermdiagonaal
Bundel bevat
710,99 690,99
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze Televisiespecialist
  • Met deze tv en soundbar creëer je een echte thuisbioscoop.
  • Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.
  • Dankzij de 2.1 geluidsopstelling van de soundbar en de subwoofer hoor je zowel links als rechts van je het geluid én lage bastonen.
  • Het basis smart platform van de tv biedt minder apps en instellingen dan een Android smart platform.
Productspecialist Televisies

Productomschrijving

Met de Philips 50PUS7805 + Soundbar + HDMI kabel ben je verzekerd van een bioscoopervaring. De 4K resolutie zorgt ervoor dat je fijne details, zoals boomblaadjes of gebouwen van een skyline, goed ziet. Via het basis smart platform stream je jouw favoriete series en video's, die je vervolgens met helder geluid bekijkt. Wil jij bijvoorbeeld tijdens een film letterlijk tussen twee ruziënde acteurs inzitten? Dat kan door de 2.1 geluidsopstelling van de soundbar, wat betekent dat je het geluid links en rechts van je hoort. Daarbij hoor je dankzij de subwoofer extra lage tonen, ofwel bastonen. Daarnaast passen de designs van de tv en soundbar goed bij elkaar. Zo ziet deze set eruit als een geheel, wat mooi in je woonkamer staat.


Standaard meegeleverd

Philips 50PUS7805 - Ambilight (2020)

  • Handleiding (1,52 MB)
  • Snelstartgids
  • Afstandsbediening
  • Batterijen (2x)
  • Voetjes
  • Stroomkabel

BlueBuilt Hdmi Kabel Nylon 1,5 Meter Zwart + 90° Adapter

  • Haakse adapter

Philips TAB7305

  • Handleiding (2,5 MB)
  • Afstandsbediening (inclusief batterijen)
  • Stroomkabel
  • Muurbevestiging

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    De tv voldoet aan de verwachtingen die ik aan een tv stelde.

    I. Juthan | 25 juli 2020 | In de variant: 50 inch | Geen soundbar

    • Installatiegemak
    • Prachtige bouw
    • Mooie lichtgewicht afstandsbediening
    • Prachtig beeld en prima geluid
    • Veel instelmogelijkheden
    • Zeer sporadisch blijft de software (o.a. Netflix) hangen

    Na wat rondgekeken te hebben op internet, viel mijn keus op deze tv. En heb er geen spijt van dat ik deze heb gekocht. Snelle levering waarvoor mijn complimenten en was blj dat mijn oude tv ook meegenomen werd.
    De pootjes konden makkelijk bevestigd worden en het installeren had niet makkelijker gekund. Eenmaal geinstalleerd, kwam ik terecht in een heleboel instelmogelijkheden voor beeld en geluid. Heerlijk om zelf de mogelijkheid te hebben om alles naar eigen wensen in te stellen. Beeld prachtig, geluid prima. Ambilight is een leuke toevoeging. Ik las ergens dat de afstandsbediening goedkoop aanvoelt en de tv gammel staat. Absoluut niet mee eens.

    Is het allemaal dan hosanna? Nee. Als leek heb ik weinig verstand van de vele instelmogelijkheden voor de beeldkwaliteit, waardoor ik in beginsel best heb moeten stoeien met de beeldinstellingen. Mijn advies voor wie er niet uitkomt: niet aanpassen. De standaardinstellingen zijn echt prima. En op den duur zal je vanzelf merken wat er nog gefintetuned kan worden (iets meer contrast, helderheid omhoog, meer/minder scherpte).

    Daarnaast is de Netflix-app echt geweldig, alleen loopt het zo heel af en toe vast in de zin van dat de tv niet volledig meer bediend kan worden. Je kan nog wel switchen naar tv en weer terug en dan werkt het weer. Ik denk dat dit te maken heeft met de eigen software van Philips. Android had wellicht wat soepeler gelopen, maar daar ben ik dan weer geen fan van. Zou misschien best met een update verholpen kunnen worden.

    Het zijn kleine dingetjes die horen bij het steeds moderner worden van de apparaten. Vroeger hadden we slechts een grote beeldbuis en daar viel weinig aan in te stellen. Met de nieuwe apparaten is het af en toe zoeken. Niet slecht, juist een leuke uitdaging. Al met al tevreden met mijn aankoop.

    I. Juthan | 25 juli 2020 | In de variant: 50 inch | Geen soundbar
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Mooie smart tv, super beeld

    Edalat kh | 26 augustus 2020 | In de variant: 65 inch | Geen soundbar

    • Zeer mooi beeld
    • Prachtig Ambilight, ook op grijze muur
    • kijkhoek
    • Mooi geluid
    • Klein en lelijke pootjes(de fram is wel mooi)
    • niet Eenvoudige bediening in vergelijking met bv Samsung Tv
    • aan/uit zit onderaan de tv

    De beeldkwaliteit is erg goed en het geluid van de TV zelf is ook beter dan verwacht.Ambilights top! De Ambilight geeft een mooie sfeer tijdens het televisie kijken. unique experience!

    Edalat kh | 26 augustus 2020 | In de variant: 65 inch | Geen soundbar
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Aanradertje

    B.W. Wilmsen | 14 september 2020 | In de variant: 43 inch | Geen soundbar

    • Prijs
    • Dolby Vison en Atmos
    • Ambilight kan je combineren met je HUE
    • Snel
    • Ambilight kan ook afzonderlijk aan
    • Moet wennen aan het menu na jaren Samsung
    • Verder niet echt iets kunnen ontdekken

    Voor deze prijs heb je een hele mooie tv voor op de slaapkamer, in ons geval dan. Sta wel versteld van alle optie en features. Las eerder wat comments over Amazon Prime wat het niet wilde doen maar dat werkt hier zoals het hoort, zonder issues.

    Beeldkwaliteit is natuurlijk niet zo als mn Q8, vooral met Streamen merk ik dat. Ik kan t ook niet anders merken want tv staat op de slaapkamer en wordt alleen gebruikt voor Netflix en Amazon. Maar ik denk dat dat nog wel weg te werken is met wat instellingen.

    Al met al kan je voor dit geld volgens mij niet veel beter krijgen!

    B.W. Wilmsen | 14 september 2020 | In de variant: 43 inch | Geen soundbar
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Hele fijne tv
    • Ziet er mooi uit
    • Ambilight
    • Goed geluid
    • Beperkte apps

    Hele fijne tv. Het geluid is goed en het beeld is mooi. De Ambilight zorgt voor een hele fijne kijk ervaring vooral als je hem laat mee kleuren met waar je naar kijkt. Wel vind ik de apps mogelijkheden een beetje beperkt dus heb nog steeds een chromecast nodig maar dat vind ik persoonlijk geen probleem. Het formaat 50inch vind ik ook erg mooi, niet te groot, niet te klein, kijkt gewoon heel fijn dus ik ben erg tevreden.

    Merel de Kramer | 3 april 2021 | In de variant: 50 inch | Geen soundbar
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Prima waar voor je geld
    • Geweldig beeld
    • Ambilight
    • Prima kwaliteit voor weinig geld
    • Heel mooie kleuren
    • Slechte schroeven
    • Gebruiksaanwijzing

    Ongelooflijk dat je voor ruim 400 euro zo’n geweldige t.v. kunt kopen. Wel jammer dat er slechte schroeven om de voeten te installeren zijn bijgeleverd.

    Peter van de Sande | 31 augustus 2020 | In de variant: 43 inch | Geen soundbar
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mooie televisie met goed geluid.
    • Mooie beeldkwaliteit
    • Goed op te hangen
    • Mooi geluid
    • Gemakkelijke bediening
    • Menu reageert soms traag
    • 3 HDMI aansluitingen

    We zijn voor deze philips tv gegaan om de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon een goede TV voor niet al teveel geld. Het beeld is prachtig, vooral bij UHD uitzendingen (dit is helaas nog niet de standaard, dus bij gewone TV niet uitzonderlijk). Het geluid is goed, kan hard genoeg. De netflix knop op de afstandbediening is erg handig, hij start vrij snel op. Echter als je wil terugschakelen naar de gewone TV (HDMI poort) zit hier een lichte vertraging in. De ambilight hebben wij persoonlijk uitgezet, omdat wij dit als storend ervaren. Dit was gelukkig erg makkelijk. De 3 HDMI aansluitingen zijn voor ons te weinig, maar in deze prijsklasse helaas niet met meer te vinden. Al met al tevreden over deze TV.

    Cynthia Kok | 24 augustus 2020 | In de variant: 75 inch | Geen soundbar
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Het is een goed, mooi, maar eenvoudig toestel.
    • Mooie ogende tv
    • Digitale kabel (DVB-C) met Telenet CI+ kaart mogelijk
    • Snelle en eenvoudige setup
    • Heel mooi beeld door HDR
    • Goede prijs/kwaliteit
    • Goedkoop ogende pootjes
    • Ietwat trage user interface

    Ik heb deze tv gekocht voor mijn grootvader die op zoek was naar een eenvoudige tv zonder al te veel smart functies, maar wel goed beeld en geluid. Het beeld was hierbij een belangrijke factor, door HDR komen de kleuren mooi tot uiting en de 4K resolutie zorgt dat de beelden scherp naar buiten komen. Het geluid is zoals je kan verwachten van de ingebouwde speakers van een mid-range flatscreen: goed, maar een beetje flets naar lage tonen toe. Ambilight is hierbij wel een pluspunt. Het toestel gaf wel het gevoel wat traag te reageren wanneer er door de instellingen werd genavigeerd. Al bij al voldoet het toestel aan de verwachtingen en zijn we er beiden tevreden over.

    Cédric Moers | 26 augustus 2020 | In de variant: 43 inch | Geen soundbar
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    prima toestel
    • mooi beeld
    • bediening perfect