The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Metabo SXE 450 TurboTec + schuurschijven (6x)

In de uitvoering

Met schuurschijven
Metabo SXE 450 TurboTec
Metabo SXE 450 TurboTec + schuurschijven (6x)
252,99
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor vlakke delen voor de professional.
Coolblue's keuze

Plus- en minpunten

Volgens onze schuurmachinespecialist
  • Het pakket bestaat uit een excenterschuurmachine met 6 schuurschijven, zodat je direct aan de slag gaat.
  • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten.
  • Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.
  • Langdurig schuren ga je na een tijdje voelen in je armen, door de hoge trillingswaarde van 7 m/s.
Productspecialist schuurmachines

Productomschrijving

In deze uitvoering van de Metabo SXE 450 TurboTec krijg je 6 schuurschijven meegeleverd met een korrelgrootte van 60, 120 en 240, zodat je voor elke klus de juiste schuurschijf al in huis hebt. De schuurschijven verwissel je gemakkelijk door het klittenband. Deze 350 watt excenterschuurmachine heeft een 150 millimeter schuurzool, waardoor je extra snel te werk gaat op de grotere oppervlakken als deuren, plaatmateriaal en zelfs muren en vloeren. Maar ook gebogen oppervlakken schuur je met de SXE 450 TurboTec egaal glad. Dankzij de stofbox werk je zo stofvrij mogelijk en het 4 meter lange netsnoer geeft je de nodige bewegingsvrijheid.


Standaard meegeleverd

Metabo SXE 450 TurboTec

  • Handleiding (1,22 MB)
  • Steunschijf met klithechting
  • Inbussleutel
  • Afneembare extra handgreep
  • Stofbox
  • Vouwfilter

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Iets duurder maar wel goede machine

    Diederik Van den Broeck | 4 april 2020 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven

    • Robuust
    • Niet te groot
    • Net niet te zwaar om lang mee te werken
    • Trillingen in de hand zijn miniem
    • Stof wordt redelijk goed afgezogen, zeer goed icm met stofzuiger
    • Stofpvangzakje werkt met een plastic sluiting om te ledigen. Ik verwacht dat deze niet lang gaat meegaan
    • Met de P40 schuurpads van Bosch van op Coolblue, is de Velcro laag op de pad veel sneller versleten dan de abrasieve laag, waardoor de schijf niet meer hecht op de machine

    Ligt goed in de hand en niet te zwaar, weinig trillingen in de hand

    Diederik Van den Broeck | 4 april 2020 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    goed toestel

    WIM GOVAERTS | 27 april 2021 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven

    • vibratie slag instelbaar
    • stofzakje is niet handig om leeg te maken

    goede prijs kwaliteit verhouding voor een professioneel toestel

    WIM GOVAERTS | 27 april 2021 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Geweldig

    E Buitendijk | 20 september 2019 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven

    Fijne machine om mee te werken

    E Buitendijk | 20 september 2019 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    uitstekende excenterschuurmachine
    • groot schuuroppervlak
    • lange kabel (3,5m)
    • proper werken

    Zeer fijn toestel om mee te werken, met of zonder de verwijderbare handgreep kan het het toestel goed manipuleren. Het schuren kan op twee manieren worden ingesteld: enerzijds de snelheid (i.f.v. het materiaal) en anderzijds de uitslag van de oscillatie. De langen kabel van 3,5 meter zorgt ervoor dat je toch een goede mobiliteit hebt zonder een verlengsnoer te moeten gebruiken. Er zit een verwijderbare stoffilter in de verpakking, maar het toestel kan ook in combinatie met een stofzuiger gebruikt worden. Op deze manier is er bijna geen rondvliegend stof en kan je verbazend proper werken. Als de duurzaamheid dezelfde is als mijn andere Metabo machines, ga ik dit toestel nog jaren dankbaar kunnen gebruiken.

    bart de clerck | 27 maart 2020 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Top machine!
    • Onvermoeibaar
    • Goede stofafzuiging
    • Begint na een tijd wat zwaar in de hand te voelen

    Top machine, letterlijk onvermoeibaar, maar is niet de lichtste machine. Dit voel je na een aantal uren gebuik.

    J-F | 1 april 2020 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Metabao is altijd goed
    • goede schuurzool
    • zware machine

    prima machine.

    P.W. Hokke | 18 april 2020 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede machine en 3 jaar garantie bij registratie
    • Stil
    • Verschillende uitslag voor schuren
    • Stof af zuiging is super

    Metabo is goed spul

    Maurice van Veen | 20 augustus 2020 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Goed apparaat voor een redelijke prijs
    • Schuurt geweldig
    • Weinig lawaai
    • Word na een poos schuren wat zwaar in de hand

    Sterke machine die doet wat je verwacht. Hele boot mee geschuurd.

    Frans Havelaar | 15 mei 2019 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top product!

    Grote afname indien gewenst. Lage trillingswaarde zodat langdurig schuren geen probleem is. Een echt kwaliteitsproduct.

    Thijs | 17 april 2020 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed stuk gereedschap.

    In combinatie met een goede stofafzuiger is deze machine uitermate geschikt voor het verwerken van de toch wel grote oppervlakken van mijn stalen boot. Ook na twee uren onafgebroken draaien blijft de machine zijn werk goed doen. Met name de ruime instel mogelijkheid van de excentrische beweging is ideaal.

    Jens Scholten | 11 juni 2019 | In de uitvoering : Zonder schuurschijven

Specificaties

Product

Artikelnummer
713138
Fabrikantcode
600129000
Merk
Metabo
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Schuurkenmerken

Type schuurmachine
Excenterschuurmachine
Aansluiting voor stofafzuiging
Ja
Type stofafzuiging
Stofzak/bak
Handpalmschuurmachine
Nee
Constant toerental
Ja
Variabele snelheid (schuurmachines)
Ja
Geschikt voor (schuurmachines)
Grote vlakke delen, Houten vloeren, Wanden
Vorm schuurzool
Rond
Bevestigingsmethode schuurpapier
Klittenband
Schuurzolen
Excenter schuurzool
Diameter schuurpapier
150 mm
Trillingswaarden
7 m/s
Type klusser
Professional
Schuurpapier inclusief
Nee
Schuurbeweging
Oscillerend
Aantal schuurbewegingen
4200 - 11000
Schuurcirkel diameter
2,8 mm
Schuursnelheid
Snel
Gebruikscomfort
Middenklasse

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Netstroom
Aansluitspanning
220 - 240 V
Kabellengte
4 m

Fysieke eigenschappen

Gewicht
2,4 kg

Product

Artikelnummer
815840
Fabrikantcode
2609256A35
Merk
Bosch
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Eigenschappen

Type schuurpapier
Excenter schuurpapier
Korrelgrootte
K120, K240, K60
Aantal in verpakking (schuurpapier)
6
Bevestigingsmethode schuurpapier
Klittenband
Diameter schuurpapier
150 mm

Dit wordt 'm

Metabo SXE 450 TurboTec + schuurschijven (6x)
Metabo SXE 450 TurboTec + schuurschijven (6x)
In de uitvoering : Met schuurschijven
252,99
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen