The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Optoma HD146X

Kies je uitvoering

Optoma HD146X
Optoma HD146X
Optoma HD146X + Projectiescherm + HDMI kabel
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een full hd beamer.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Scherpte
Full HD (1080p)
Hoeveelheid licht
3600 ANSI lumen
Projector technologie
DLP
Contrastverhouding
25000
Projectieverhouding
1,47 - 1,62 m

Plus- en minpunten

Volgens onze beamerspecialist
  • Deze beamer projecteert scherpe beelden door de full hd resolutie.
  • Dankzij de lichtopbrengst van 3.600 ANSI lumen zie je de projecties ook duidelijk in grote ruimten.
  • Met de keystone correctie corrigeer je de verticale lijn van het beeld tot 40 graden.
  • Deze beamer heeft geen smart functies, waarmee je films en series makkelijk opzet.
  • De ventilator in de beamer maakt geluid, waardoor je hem kan horen tijdens het kijken van een film.
Productspecialist beamers

Omschrijving

Met de Optoma HD146X bekijk je een film of presenteer je jouw werk aan collega's in goede beeldkwaliteit. De full hd resolutie zorgt ervoor dat je alle details, zoals kleine lettertjes en cijfertjes, goed ziet. Je sluit jouw laptop via de hdmi ingang aan, waarna je jouw foto's, presentatie of Netflix film op de muur projecteert. Door de lichtopbrengst van 3.600 ANSI lumen geeft de Optoma HD146X genoeg licht af om beelden ook overdag in verlichte kamers duidelijk weer te geven. Wijkt de vorm van de projectie af? Dan corrigeer je het beeld verticaal tot 40 graden met de keystone correctie, zodat de projectie weer een vierkant- of rechthoekvorm krijgt.

De Optoma HD146X heeft een projectieverhouding van 1,47 - 1,62 :1, wat betekent dat je de beamer tussen 1,47 en 1,62 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 2,94 - 3,24 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.

Let op! Deze beamer heeft een projectieafstand tussen de 1 en 10 meter, waardoor je hem in sommige gevallen met een beamerbeugel aan het plafond moet ophangen.

Met de Optoma HD146X bekijk je een film of presenteer je jouw werk aan collega's in goede beeldkwaliteit. De full hd resolutie zorgt ervoor dat je alle details, zoals kleine lettertjes en cijfertjes, goed ziet. Je sluit jouw laptop via de hdmi ingang aan, waarna je jouw foto's, presentatie of Netflix film op de muur projecteert. Door de lichtopbrengst van 3.600 ANSI lumen geeft de Optoma HD146X genoeg licht af om beelden ook overdag in verlichte kamers duidelijk weer te geven. Wijkt de vorm van de projectie af? Dan corrigeer je het beeld verticaal tot 40 graden met de keystone correctie, zodat de projectie weer een vierkant- of rechthoekvorm krijgt.

De Optoma HD146X heeft een projectieverhouding van 1,47 - 1,62 :1, wat betekent dat je de beamer tussen 1,47 en 1,62 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 2,94 - 3,24 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.

Let op! Deze beamer heeft een projectieafstand tussen de 1 en 10 meter, waardoor je hem in sommige gevallen met een beamerbeugel aan het plafond moet ophangen.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (7,86 MB)
  • Afstandsbediening
  • Batterijen (2X AAA)
  • Stroomkabel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (7,86 MB)
  • Afstandsbediening
  • Batterijen (2X AAA)
  • Stroomkabel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Scherpte
Full HD (1080p)
Hoeveelheid licht
3600 ANSI lumen
Projector technologie
DLP
Contrastverhouding
25000
Projectieverhouding
1,47 - 1,62 m

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfecte beamer. Super helder en scherp.

    Jelle | 22 maart 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X

    Perfecte beamer. Super helder en scherp.

    Jelle | 22 maart 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 3.5 / 5 sterren
    7,0/10
    Zeer goed voor de prijs

    Loek de Kleijn | 2 maart 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X

    • Goed beeld
    • Met veel licht bruikbaar
    • Afstandbediening moet dichtbij zijn om te werken

    Door de goede beeldkwaliteit is het fijn om naar te kijken, en is precies wat ik nodig had. Jammer van de afstandsbediening die binnen 1m moet zijn om te gebruiken.

    Loek de Kleijn | 2 maart 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Perfecte buitenbioscoop in combi met een chromecast

    Roy DJ | 19 mei 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X

    • Simpel design en klein formaat
    • In eco stand (wat prima is bij films) weinig ventilator geluid
    • Is zijn geld zeker waard
    • Te gek als buitenbioscoop
    • USB aansluiting voor stroom; perfect voor een chromecast
    • Maar 1 HDMI (ik had er maar 1 nodig gelukkig)
    • Geluid is redelijk (voor dat geld kun je ook niet meer verwachten)

    Ik heb hem gekocht als buitenbioscoop. Aangesloten op de chromecast ultra 2 (Google tv) die je kunt aansluiten op die ene HDMI. De stroom haalt hij dan uit de usb (is er ook maar 1 van) .

    Geluid uit de boxen is niet super dus ik heb een aparte geluidsbox aangesloten.

    Scherm zeil opgehangen en een perfecte buitenbioscoop voor weinig geld.

    Laat de EK maar beginnen :)

    Ps. Met die chromecast Google tv en afstandsbediening is het trouwens ook een prima alternatief voor een tv binnen.

    Roy DJ | 19 mei 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    Mooi beeld, vervelende ventilaroe
    • Mooi beeld
    • Luide ventilator

    Het beeld van de beamer is mooi en helder, maar hij moet niet dicht bij de kijker staan, want de ventilator maakt veel geluid.

    Pepijn van der Veen | 6 maart 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Topbeamer voor een sportzomer!
    • Geweldig beeld
    • Doet het goed in lichte omstandigheden (zoals in de tuin op een zomermiddag)
    • Voldoende aftelmogelijkheden in hoogte en recht zetten (d.m.v. achterpoten)
    • Ziet er strak uit
    • Zeer stil in eco-modus
    • Beperkte connectiviteit met 1x HDMI en 1x USB
    • Reageert soms wat moeizaam op de afstandsbediening

    Erg fijne beamer, geeft goed beeld - zelfs als je op een zonnige zomermiddag in de tuin sport op groot scherm wilt kijken. Wat ik wilde. Daar blijkt deze beamer erg geschikt voor te zijn. Smaken verschillen, maar vind 'm er zelf ook nog erg fraai uitzien met het zwarte design.

    Mark | 30 juni 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Keurig
    • Makkelijk in gebruik
    • Mooi design
    • Maakt wat lawaai met koelen

    Een mooi, gebruiksvriendelijke Beamer. Prima beeld kwaliteit zelfs onder veel licht omstandigheden.
    Maakt wel wat geluid tijdens het koelen. wordt snel warm

    Michael Bitter | 1 maart 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Goede kwaliteit voor een goede prijs.

    Heel goed voor films of netflix op te kijken maar ook voor gaming is deze beamer goed.
    Er mogen gerust meer aansluitingen zijn voor hdmi en dergelijke.

    Lesly Lehane | 14 maart 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Fantastisch om je films in goede kwaliteit op zo'n groot bee
    • mooi beeld
    • groot scherm
    • licht geluid

    Fantastisch om je films in goede kwaliteit op zo'n groot beeld te zien.

    Ludovic Schweitzer | 29 juni 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Kwaliteit voor een mooie prijs, helder en scherp.
    • Scherp beeld ook bij geringe licht interval
    • Eenvoudige bediening
    • Licht van gewicht hierdoor makkelijk te verplaatsen
    • Geen lens schifting, bij horizontaal plaatsen wijst het beeld omhoog.
    • Slechte interne audio, externe audio is noodzakelijk

    Het product bevalt me uitstekend! Ik gebruik hem voor in het wellness huisje in de tuin. Het beeld is helder en groot bij 4 meter afstand projectiescherm.

    Michael Miedema | 29 mei 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Zeer goede beamer

    Eeer goede beamer

    Dirk Hoebers | 4 april 2021 | Kies je uitvoering: Optoma HD146X


Verzeker je beamer

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Optoma HD146X

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (15,30 per jaar) 45,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (13,98 per jaar) 69,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)


Alternatieven