The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Omron X4 Smart + AC Adapter

Type bloeddrukmeter

Middenklasse model + Oplaadkabel
Omron X3 Comfort
Omron X3 Comfort + AC Adapter
Omron X4 Smart
Omron X4 Smart + AC Adapter
Omron X7 Smart
Omron X7 Smart + AC Adapter
92,98 84,98
Op voorraad
Nog sneller op te halen
92,98 84,98
Op voorraad
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze bloeddrukmeterspecialist
  • Je zit nooit met lege batterijen omdat je de bloeddrukmeter ook met de adapter oplaadt.
  • Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de Omron Connect app om metingen inzichtelijk te maken.
  • De kleurenschaal laat binnen een oogopslag zien in welke WHO-classificatie je bloeddruk valt.
  • De bloeddrukmeter heeft geen herinneringsfunctie om je aan de volgende meting te helpen herinneren.
Productspecialist bloeddrukmeters

Productomschrijving

Bevestig de Omron X4 Smart + AC Adapter om je bovenarm om je bloeddruk inzichtelijk te maken. Omdat je de bloeddrukmeter zowel met batterijen als met de adapter gebruikt, zit je nooit onverwachts met een leeg apparaat. Je verbindt de bloeddrukmeter met de Omron Connect app, waar je de resultaten rustig nog een keer bekijkt. Dankzij de speciale 360 graden band, die op elke positie om je bovenarm een nauwkeurige meting geeft, is het niet erg als je hem een beetje scheef bevestigt. Daarnaast hoef je geen expert te zijn om jouw waardes af te lezen. Deze worden namelijk aan de hand van stoplichtkleuren weergegeven op het extra grote scherm, zodat het voor iedereen te begrijpen is. Wanneer je bloeddruk of hartslag onregelmatig is, geeft de X4 Smart je een waarschuwing.


Standaard meegeleverd

Omron X4 Smart


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie

Omron X4 Smart + AC Adapter
Omron X4 Smart + AC Adapter
Inbegrepen accessoires
Batterij
Batterij
Kies alternatief
Saturatiemeter
Saturatiemeter
Kies alternatief
Personenweegschaal
Personenweegschaal
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
177,95 165,70
Morgen geleverd

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Doet wat hij moet doen en je kunt het niet verkeerd doen.

    Eric Hageman | 14 juli 2020 | Type bloeddrukmeter: Middenklasse model

    • Makkelijk in gebruik
    • Goede app
    • Je deelt meetgegevens met Omron dit is voor aankoop niet duidelijk

    Goede aankoop. Heel makkelijk in gebruik

    Eric Hageman | 14 juli 2020 | Type bloeddrukmeter: Middenklasse model
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Werkt goed en is duudelijk

    Erik Bekkers | 21 januari 2020 | Type bloeddrukmeter: Middenklasse model

    • Duidelijk
    • Meetgegevens makkelijk over te zetten naar telefoon en daar zijn de metingen duidelijk weergegeven

    De metingen zijn makkelijk uit te voeren en de gegevens zijn goed terug te vinden

    Erik Bekkers | 21 januari 2020 | Type bloeddrukmeter: Middenklasse model
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Goed product

    Raoul Ellis | 26 december 2019 | Type bloeddrukmeter: Middenklasse model

    • Uitlees gemak in combinatie met de app
    • Mag wat goedkoper

    Doet precies ik wat ik wil/nodig heb

    Raoul Ellis | 26 december 2019 | Type bloeddrukmeter: Middenklasse model
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Professioneel apparaat

    Gebruiksgemak en connectivity met iPad

    Johan van Geel | 22 mei 2020 | Type bloeddrukmeter: Topklasse model
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Uitstekend gemaakt produkt met prima prijs-kwaliteit

    Apparaat maakt een solide indruk, is goed gefabriceerd en laat zich eenvoudig bedienen. Alles geleverd in een praktisch tasje. Metingen tot nu toe maken zeer betrouwbare indruk en zijn eenvoudig op te slaan in een app die ik heb gedownload van internet. Ik ben zeer positief over de prijs-kwaliteit verhouding, het is een vrijwel semi-professioneel bloeddruk meet apparaat. Ik ahd me laten leiden door Coolblue beoordelingen die volledig overeenkomen met mijn eigen ervaring. Een klein minpuntje is dat ik er nog niet in geslaagd ben om een tweede persoon in de app of apparaat op te slaan, maar dat komt nog wel denk ik

    Paul Luiten | 5 juni 2020 | Type bloeddrukmeter: Topklasse model
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    goed apparaat
    • snel geleverd
    • mooi verpakt in tas
    • werkt super
    • app werkt goed
    • metingen zijn makkelijk op te vragen in app
    • geen

    apparaat doet wat het moet doen.metingen zijn makkelijk op te vragen. opberg tas is mooi compact

    johan sijben | 22 oktober 2020 | Type bloeddrukmeter: Topklasse model
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Meten is weten.
    • de manchet was een kriterium vooraf; bevalt.
    • De AF functionaliteit was een kriterium vooraf;bevalt.

    Ik ben helemaal tevreden met deze nieuwe aanwinst. Ik heb gedurende 40 jaar een apparaat gebruikt met knijpfunctie. Dat knijpen red ik nu niet meer en daar ben ik nu vanaf.
    De AF functie was belangrijk omdat ik aannam dat ik geen AF had. Coronair ben ik in orde.
    Toch kreeg ik deze maand in het ziekenhuis een katheterisatie vanwege troponine T in het bloed. De kransvaten bleken helemaal schoon te zijn. De vele medicijnen werden gewisseld: toen werd beweerd dat ik dan AF had. Ik zag geen bewijs en besloot toen ik thuis was de nieuwe meter te nemen nadat ik zag dat AF meting mogelijk was. Met het gunstige resultaat ging ik naar de huisarts. Die bevestigde dat ik geen AF had. Samen besloten we de medicijnen die ik korte tijd slikte verder achterwege te laten. Ik slikte daarbij ook een maagzuurremmer terwijl ik nooit last van maagzuur heb gehad. Het medicijn verstoorde de darmflora.
    Ik heb ondertussen veel gelezen en weet nu ook wat het is (hoe het voelt) als je geen AF hebt maar het hart soms overslaat. Ik bedoel niet iets extreems, maar iets dat bij iedereen wel eens voorkomt.
    Helaas had ik pas na 3 1/2 week het eerste gesprek over de behandeling, dat was tevens het laatste gesprek. Die cardioloog zag ik voor het eerst. Zij vroeg niet hoe ik me voelde maar wilde meteen weten welke medicijnen ik slikte. Verder heb ik volgens de nieuwe meter ook geen hoge bloeddruk: het manchet zit goed en ik heb geen pijn in de arm waardoor de bloeddruk kunstmatig te hoog is. Ver houd ik me aan de instructie voor juist meten: zoals in de handleiding beschreven staat.
    De cardiologe beweerde dat ik een foute meter had/kan hebben. Ik zei dat dat niet zo was. Dat ik er desnoods 5 zou kopen als zij bleef doorgaan mijn bloeddrukmeting in twijfel te trekken.
    Mijn dossier van het ziekenhuis bevat nu een paar punten die recht gezet moeten worden. Dat gaat gebeuren

    Marieke Schoemaker | 30 januari 2020 | Type bloeddrukmeter: Topklasse model
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Naar mijn idee het beste product
    • manchet is makkelijk om te doen.
    • Als je hem fout omdat krijg je een waarschuwing
    • kan communiceren met een app op je telefoon. Kun je meenemen om ook aan je dokter te laten zien
    • er staat naast je meting ook je vorige meting
    • je kunt met twee personen je metingen gescheiden bekijken

    Heel goed product

    Rob Slijkhuis | 8 mei 2020 | Type bloeddrukmeter: Topklasse model
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede bloeddrukmeter
    • De band zit altijd goed om te meten
    • De meter toont ook de hartslag
    • Opslaan van metingen van 2 personen mogelijk
    • In de verpakking zitten baterijen
    • Met het opbergen word de start-stop te makkelijk ingedrukt

    De reden waarom ik voor deze bloeddrukmeter heb gekozen was dat de X3 Comfort ook wordt aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting. Verder heb ik de eenvoudige uitvoering, dus zonder app ondersteuning. De enige nadeel is dat tijdens het opbergen in de hoes de start-stop toets te makkelijk wordt ingedrukt, waardoor het apparaat een meeting wilt starten. Dit heb ik eenvoudig opgelost door de X3 op zijn kop op stevig karton af te tekenen en uit te knippen zodat de start-stop toets eenvoudig af te dekken is (zie foto's). Op die manier kan de band bovenop de meter in het hoesje worden gestopt zonder een onbedoelde meting te starten.

    Perry | 15 november 2020 | Type bloeddrukmeter: Basismodel
  • 3 / 5 sterren
    5,6/10
    afgeraden vanwege privacy

    Om de app te gebruiken moet men akkoord gaan met de voorwaarden. Zelfs als je geen gebruik maakt van de Cloud service ("My journal") worden je gegevens gestuurd naar Omron, maar ook Google, Amazon enz. Er wordt expliciet gezegd dat Omron je gegevens aan derden verkoopt. Dat is niet acceptabel voor me en daarom heb de app verwijderd. De gegevens blijven op het apparaat maar zonder app is er geen andere automatische systeem om een overzicht te maken bijvoorbeeld voor je arts. Bovendien is de geheugen beperkt tot 100 metingen en het gaat snel als je 4 keer per dag (advies van de cardioloog) de meting doe.

    Mauro | 24 maart 2021 | Type bloeddrukmeter: Topklasse model

Specificaties

Product

Artikelnummer
841982
Fabrikantcode
HEM-7155T-ESL
Merk
Omron
Garantie
3 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Metingen

Locatie meting
Bovenarm
Afmeting manchet
22 - 42 cm
Meetbereik bloeddruk
40 - 260 Pa
Meetbereik hartslag
40 - 180 ppm
Berekening gemiddelde bloeddruk
Ja
Gemiddelde berekening over
laatste 3 metingen
AFIB detectie
Nee
Nachtmeting
Nee
Aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting
Ja

Connectiviteit

Data overdracht functie
Ja
Compatibel met apps
Omron Connect
Bluetooth
Ja

Extra functies

Geheugenfunctie
Ja
Aantal geheugenplaatsen
60
Aantal instelbare gebruikersprofielen
2
Herinneringsfunctie
Nee
Eenknopsbediening
Ja
Gegarandeerde ondersteuning met updates
36 maanden na introductiedatum
Te gebruiken bij zwangerschap
Ja

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Indicator van batterij-niveau
Nee
Type standaard batterij
AA

Fysieke kenmerken

Gewicht
800 g