The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Karcher K7 Smart Control

Karcher K7 Smart Control

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare hogedrukreinigers



Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Aandrijving
Elektrisch
Werkdruk
180 bar
Reinigingsklus
Auto, Boot, Caravan, Fiets, Metselwerk, Motorfiets, Riool en regenpijp, Schutting, Terras, Tuingereedschap, Tuinmeubelen, Zwembad
Gebruiksfrequentie
Intensief
Lengte hogedrukslang
10 m

Plus- en minpunten

Volgens onze hogedrukreinigerspecialist
  • Je krijgt een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter die vuil uit het water haalt standaard meegeleverd.
  • Via de bediening op de spuitlans stel je de waterdruk eenvoudig af op de reinigingsklus.
  • De hogedrukreiniger kan watertemperaturen aan tot 60 °C.
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, rioolslang, wasborstel en tuinslang.
Productspecialist hogedrukreinigers

Omschrijving

De fanatiekeling kan zijn hart ophalen bij de Karcher K7 Smart Control. Deze krachtige hogedrukreiniger helpt je om intensieve klussen snel en gemakkelijk te klaren. Met een waterdruk van maar liefst 180 bar en een doorvoercapaciteit van 600 liter per uur is je auto, boot of zelfs zwembad binnen een mum van tijd weer netjes. Verbind het apparaat via bluetooth met de Karcher app en ontvang gerichte schoonmaaktips op je tablet of smartphone. Met de 10 meter lange hogedrukslang bereik je zelfs het achterste hoekje van je tuin of oprit. De waterstraal stel je eenvoudig in via de bediening op de spuitlans. Het wisselen van reinigingsmiddelen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het Plug 'n' Clean-systeem.

De fanatiekeling kan zijn hart ophalen bij de Karcher K7 Smart Control. Deze krachtige hogedrukreiniger helpt je om intensieve klussen snel en gemakkelijk te klaren. Met een waterdruk van maar liefst 180 bar en een doorvoercapaciteit van 600 liter per uur is je auto, boot of zelfs zwembad binnen een mum van tijd weer netjes. Verbind het apparaat via bluetooth met de Karcher app en ontvang gerichte schoonmaaktips op je tablet of smartphone. Met de 10 meter lange hogedrukslang bereik je zelfs het achterste hoekje van je tuin of oprit. De waterstraal stel je eenvoudig in via de bediening op de spuitlans. Het wisselen van reinigingsmiddelen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het Plug 'n' Clean-systeem.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (8,46 MB)
  • Hogedrukpistool G 180 Q Smart Control
  • 3-in-1 multijet
  • Soft Bag
  • Adaptor Tuinslang 3/4
  • Vuilfrees
  • Waterfilter
  • Spuitlans

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (8,46 MB)
  • Hogedrukpistool G 180 Q Smart Control
  • 3-in-1 multijet
  • Soft Bag
  • Adaptor Tuinslang 3/4
  • Vuilfrees
  • Waterfilter
  • Spuitlans

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Aandrijving
Elektrisch
Werkdruk
180 bar
Reinigingsklus
Auto, Boot, Caravan, Fiets, Metselwerk, Motorfiets, Riool en regenpijp, Schutting, Terras, Tuingereedschap, Tuinmeubelen, Zwembad
Gebruiksfrequentie
Intensief
Lengte hogedrukslang
10 m


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Hoge druk zoals hoge druk hoort te zijn.

    Danny | 5 juni 2017 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)

    • Eenvoudig in gebruik
    • Door hulpstukken te gebruiken geen vuile omgeving
    • Je wil doorgaan met schoonmaken maar je hebt geen oppervlakte meer om te reinigen😁

    Door de eenvoud snel te gebruiken en met schoon resultaat

    Danny | 5 juni 2017 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    fijne, goede aankoop (kost wat meer maar dan heb je ook wat)

    C.A. Hessels | 5 april 2018 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)

    • Apparaat heeft alles wat ik daarvoor hinderlijk vond!
    • oprolhaspel voor slang
    • minder geluid
    • stevig apparaat
    • bij het wisselen van de lans draai je automatisch aan de instelbare 'power'. Kun je bijna niet vermijden.

    Heel fijn apparaat. Voldoet aan alle verwachtingen. Heeft alles wat het hoge drukspuiten voorheen hinderlijk maakte (geluid, instelwaarde van 'power', opberggemak etc. Apparaat ziet er ook degelijk uit. Echt goede aankoop al is de prijs wel pittig ( maar zeker waard).

    C.A. Hessels | 5 april 2018 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super ding

    Roel van der Heijden | 3 september 2017 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)

    Geweldig

    Roel van der Heijden | 3 september 2017 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Spijt dat ik heb niet eerder gekocht hebt.
    • snel
    • krachtig
    • Mooi apparaat
    • Aanrader

    Met de ronddraaiende kop gaat het supersnel! en rest van de positieve reviews kloppen meer dan het geld waard, leuke hobby erbij ;-)

    Hans Westerhof | 2 juni 2019 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Super reiniger en erg snel.
    • heel snel veel schoon veel beter dan de K2.
    • rioolslang van m'n K2 past niet op de K7.

    het zelfde terras 100 m2 vorig jaar gereinigd in 12 uur met de K2 nu dit jaar was het zelfde terras groener en toch in 4 uur schoon met de K7,

    A.P. Jacobs | 13 mei 2018 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Niet twijfelen, gewoon doen! Hier krijg je geen spijt van.
    • 1 spuit lans met 3 opties, geen gewissel met de opzetstukken meer
    • Krachtige machine met meer dan genoeg druk
    • lange slang
    • Makkelijk vervoerbaar door de rolwieletjes en telescopische uitschuifbare handvat
    • Ziet en voelt heel degelijk
    • Slang blijft wel plat op de grond liggen maar krult soms op
    • Geen geschikte plek om stroomkabel aan te hangen. Ik hang de kabel daarom maar om het handvat
    • Display geeft niet aan hoeveel druk de hogedruk op dat moment geeft
    • Wanneer je de lans op een andere modus zet duurt dat even voordat het display dat door heeft/aangeeft
    • Zoon goed apparaat dat ik bijna geen goede minpunten kan bedenken

    Super reiniger met meer dan voldoende kracht die het schoonmaken onwijs gaaf en leuk maakt. Helaas is hier ondertussen alles alweer schoon...

    Jeroen van den Berg | 6 november 2020 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super evolutie tegenover de vorige modellen
    • Krachtig
    • Multi lans
    • Minder lawaai dan de vorige versie k7.85
    • 5 jaar garantie!!!!!

    darm wat je aansluit aan het pistool mocht langer zijn....

    Temiz YusuF | 30 augustus 2019 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Fijn apparaat !
    • Makkelijk gebruiksklaar te maken
    • Drukken goed in te stellen
    • 3 in 1 hulpstuk
    • Lange spuitlans
    • Stroomkabel haspel ontbreekt

    Door met verschillende drukken te werken is te agressief reinigen niet nodig , super spuitlans. Geluidsniveau totaal niet hinderlijk.

    Maarten | 22 augustus 2017 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prijs, kwaliteit, topper
    • Variabele kracht
    • Degelijkheid

    Inmiddels 3 gevels mee gereinigd en nog niets dan lof!

    Mark van Kessel | 26 september 2018 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    goed product, mou de duurzaamheid nog afwachten
    • Krachtige hogedrukreiniger
    • zeer goede terrasreiniger
    • op afstand regelbaare lans
    • was al heel snel stuk maar zoals altijd geweldig opgelost door Coolblue, perfecte servie

    Hoop dat de nieuwe langer meegaat dan de eerste. Zeer krachtige reiniger. Prima om terras, vlonderplanken en bakstenen mee schoon te krijgen.

    TFM | 24 juli 2018 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras met haspel (oud model)

Specificaties

Product

Artikelnummer
876352
Fabrikantcode
1.317-200.0
Merk
Karcher
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Aandrijving

Aandrijving
Elektrisch
Kabellengte
5 m
Vermogen
3000 W
Aansluitspanning
230 V

Gebruiksgemak

Automatisch start/stop systeem
Ja
Haspel hogedrukslang
Nee
Opbergruimte voor toebehoren
Ja
Regelbare waterdruk
Ja
Reinigingsmiddelentoevoer
Ja
Type reinigingsmiddelentoevoer
Fles
Bediening op spuitlans
Ja
Warmwater hogedrukreiniger
Nee

Prestaties

Werkdruk
180 bar
Gebruiksfrequentie
Intensief
Reinigingsklus
Auto, Boot, Caravan, Fiets, Metselwerk, Motorfiets, Riool en regenpijp, Schutting, Terras, Tuingereedschap, Tuinmeubelen, Zwembad
Reinigingscapaciteit
meer dan 60 m²/uur
Doorvoercapaciteit
600 l/h
Maximale watertemperatuurtoevoer
60 °C
Terras grootte
Groot: 40 m2 en groter
Professioneel gebruik
Ja

Fysieke eigenschappen

Gewicht
17,6 kg
Hoogte
66,6 cm
Diepte
45,8 cm
Breedte
33,3 cm
Materiaal pomp
Aluminium
Wielen
Ja
Lengte hogedrukslang
10 m
Materiaal hogedrukslang
Kunststof
Meegeleverde hogedrukreinigeraccessoires
Spuitlans, Vuilfrees, Waterfilter